"I could've been a princess, you'd be a king"

Mungolife

PRINSESSAHAMEEN PALUU. Vielä ollessani ostoslakossa, toinen jokerini käveli minua vastaan toisen naisen päällä TopShopissa. Oltiin hakemassa poikaystävälle Consseja, kun liukuportaissa meidän edellä meni jotakin niin suloisen kaunista, että jouduin kipittämään perään ja kysymään, mistä kyseinen takki on peräisin. Lipsylta oli kuulemma löytynyt paria viikkoa aiemmin. Jesh!! Jos joskus kadulla näkee jotain tosi upeeta, minkä mielellään itselleenkin haluaisi, ja juoksee perään kysymään alkuperää, on vastaus yleensä vähintäänkin eksoottinen. 10 minuuttia takin kohtaamisen jälkeen olin googlettanut, että sitä saa Nextiltä ja raahasin poikaystävän Bond Streetin Nextiin hakemaan omani. Opiskelija-alennuksen jälkeen hintaa jäi 70 puntaa ja neiti oli hyvin onnellinen :) Kyseinen tekokarvatakki on musta ihana juurikin tuon epätasaisen pinnan ja huikean kauniin sävyn takia. Lähtökohtaisesti ajattelin yhdistää pörrön lähinnä hillittyihin asuihin, joissa on farkkua ja toppia, mutta tässä asussa menin aika all out, lapsuuden prinsessaleikit mielessä!

Oon tässä pohdiskellut vanhenemista omalla kohdallani viime aikoina ja näitä kuvia katsomalla vähän naurattaa, että ikää sattaa tulla mittariin koko ajan lisää, mutta lapsuus ei minusta katoa kyllä millään. Aika harva ikäiseni kai loppujen lopuksi tykkää pukeutua hattaran näköiseen vaatteeseen, mutta minua kyllä viehättää edelleen hirveän lujasti kaikki hempeän tyttömäinen ja prinsessamaisen söpö. Tuo Boy tuo sopivasti lisää tyyliin kuin tyyliin ja rajoittaa esim. tämän asun kohdalla sitä ihan liiallisuuksiin menevää vaaleanpunaista höttöä. Massiivinen teräksinen ketju ja laatikkomainen muoto tuo laukkuun sen verran rosoisuutta, että asuun tulee kahden ääripään myötä kivaa kontrastia. Jotenkin ajatuksena tämäkin asu on ihan kamalan tårta på tårta, kun on massiivista hametta ja tekoturkista, mutta jotenkin tuo tekstuurien ero on musta kauhean kiva. Chanelin tuollainen kova pinta, tekoturkiksen pörheä matsku ja hameen liehuva läpikuultava materiaali luo musta kivan yhdistelmän. Ehkä more is more on tän asun kohdalla vaan mun päässä, mutta eipä mua kovin minimalistisena pukeutujana oo koskaan pidetty :D Sekasortoa tasoittamaan puin hameen kanssa mustan trikootopin, jotta hame saisi loistaa asun keskipisteenä.

Mitäs te tykkätte tuosta asusta ja tuosta toisesta "jokerista"? :)

Ja vanhaan malliin, tässä olisi ideaa, miten asun saisi taiottua omaan kaappiin sopivaksi: (*Kollaasi toteutettu yhteistyössä Nelly.comin ja Boozt.comin kanssa ja sisältää tuotesijoitellua*)

Pikkulaukku / Pörrötakki / Napatoppi /
Nudet korkkarit / Harmaa midimittainen mekko / Tyllihame

Kommentit

Ullis (Ei varmistettu)

Oh wow! Tosi upea. Hyvin Carriemainen, mut se ei mun mielestä ole ainaskaan mikään miinus . :-)

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia :)

Nea (Ei varmistettu)

Aivan ihana asu! Ihailen niin paljon sun rohkeutta yhdistellä erilaisia vaatteita keskenään, kun et pelkää mitään ylilyöntejä :D vitsi kun itsekin uskaltaisi kokeilla kaikenlaisia yhdistelmiä... Tuntuuko susta jotenkin siltä että esim. Lontoon kaltaisessa, tosi kansainvälistyneessä ja ehkä siten hieman suvaitsevammassakin paikassa on helpompi tai "huolettomampi" kokeilla erilaisia asuja ja pukeutua rohkeammin, kuin vaikka Helsingissä, joka on kyllä vielä aika ahdasmielinen paikka Lontooseen verrattuna? Itse kun kävin Lontoossa niin huomasin sen että kaduilla oli monenlaista tallaajaa eikä ketään katsottu kieroon, mutta samaa näkee tosi harvoin Helsingissä.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) No totta kai Lontoossa on jotenkin paljon suvaitsevampaa porukka, kaikessa oikeastaan :) Toisaalta mä oon sellanen, että kun mua ei ihan oikeesti kiinnosta ihmisten mielipiteet ihan niin hirveesti, niin mä en mieti Helsingissäkään mitä joku ajattelee jos porhallan ohi tyllihameessa :D

Tanya (Ei varmistettu)

Upea asu!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Sini (Ei varmistettu)

Ihana asu !

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Anni (Ei varmistettu)

Turkikset eivät omaa silmää miellytä, mutta ilman sitä tämä asu on todella kaunis! Tykkään hirveästi tuosta ideasta, että muhkeaan hameeseen (ja vielä ah tylliin) yhdistetään lyhyt toppi. Kaiken kaikkiaan asu imartelee kropan muotoja ja vyötärö korostuu. Kiitos tästä inspiraatiosta!

-Anni

P.S. Arvaa paljonko kismittää etten oman jalkavamman vuoksi voi pitää korkkareita - tasapohjaisilla kengillä vastaavanlainen asu menettää varmaan aika tavalla hohtoaan:/

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja voi harmi, korkkarit kyllä usein tekee asun :/ Tosin mun tekis ihan hirveenä mieli kokeilla jompaakumpaa tyllihameista tennareiden kanssa :D kiinnostaa nähdä se kontrasti :D

elisa (Ei varmistettu)

Aaah! *sydänsilmäemoji*
Vuoden 2015 lemppari löytyi jo nyt :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahhaa, no sitä ei tarvinnu siis kauaa odottaa :D

Ida (Ei varmistettu)

Oih ihana toi hame!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Tiia (Ei varmistettu) http://murubytiia.blogspot.fi/

Aiiiivan ihana yhdistelmä!<3 Toi hame on vieläki ihan täyttä rakkautta!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Jatta (Ei varmistettu) http://onlygirlintheworld-blog.blogspot.fi/

Aivan ihana asu! Miten osaatkaan yhdistellä noin hyvin ja onnistuneesti erilaisia vaatteita, ilman että se näyttäisi liian överiltä? :D On muuten todella tarkat ja hyvälaatuiset kuvat, saako kysyä, että kuka ne on ottanut? :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Poikaystävä on noi napsinu, sattu osumaan ihan käsittämättömän hyvä valo sillon ku otettiin noi :)

Ann84 (Ei varmistettu) http://alaannnblog.blogspot.fi/

Upea asu! :) Kaikki värit sopii yhteen tosi hyvin!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

K (Ei varmistettu)

Ihana asu, tosi näyttävä ja kaunis sun päällä! :)

Kysyisin vielä, että mistä on toi sun oikean käden rannekoru?

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Se on Kalevala Korun Elegance :)

primrose (Ei varmistettu)

Voi terve kuinka upea asu! Aivan uskomattoman upea! Varmaan taisi mennä ikilemppareiden joukkoon täällä näkemistäni asuista. Ihailen sun rohkeutta kokeilla juttuja, jotka eivät ole sellaisia "tavallisia". Mun työni asettaa tiettyjä rajoituksia pukeutumiselle ja välillä harmittaa, että töihin pitää pukeutua nimenomaan käytännöllisyyttä ja työn luonnetta ajatellen. Tosin yritän pitää aina silmät auki, että löytäisin sellaisia tyylikkäitä vaatteita, joissa yhdistyy sekä tyyli että työn vaatima käytännöllisyys. En halua tehdä liian suuria kompromisseja ja työssä (ja muussakin elämässä) jaksamista omalla kohdallani edesauttaa se, että tuntee itsensä pysäyttämättömäksi vaatteissaan. Joka tapauksessa on ihana nähdä tällaisia asuja, koska niistä saa itsekin lisää rohkeutta pukeutumiseen! Enkä tarkoita tällä siis "rohkeasti" (eli paljastavasti, provokatiivisesti tms.) pukeutumista vaan rohkeutta kokeilla sellaisia juttuja, joita haluaisi uskaltaa/osata käyttää. :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi vitsi miten ihana kuulla, kiitoksia :) Oot ihan oikeessa, vaatteet vaikuttaa mielialaan tosi paljon! Siksi musta on aina outoa, että ihmisiä ei kiinnosta ollenkaa, koska mulle ainakin tieto siitä, että näytän hyvältä on ihan supertärkeetä, että just tulee se "voittamaton" olo ja voi mennä vaikka harmaan kiven läpi :)

Katja (Ei varmistettu)

Aivan ihana asu, kaikki toimii! Oon melko vakuuttunu että boy sopii siis ihan kaiken kanssa. Oispa sitä itekki niin rohkee että uskaltais a) pukee noi upeen asun ja b) kantaa se ylpeydellä, niinku teet kaikissa sun asuissa. Oot muutenki aivan loistava bloggaaja, kiitos että jatkat tätä. Ois paljon kurjempaa ilman Mungolifea.

Kiitos, kaikkea hyvää ja ihanaa maanantaita!

Anna (Ei varmistettu)

Mä alan olee kanssa vaikuttunut sen yhteensopivuudesta kaikkeen :) Ja kiitoksia sinulle ja aivan ihanaa viikon jatkoa! :)

Mindeh (Ei varmistettu)

Hei, ootko tutustunut #ikuinenarpi kamppikseen? Saattais koskettaa sinua bloggarina, aiheena siis nettikiusaaminen.

http://www.tavallisia.fi/ikuinenarpi

Kaikkea hyvää!

Anna (Ei varmistettu)

En oo nähny, täytyy tutustua :) Kiitos samoin! :)

Carla (Ei varmistettu)

Wau niin upee asu! Hyvä vaan että pysyy tietty lapsellisuus mielessä, sillä lapset uskoo kauneuteen ja unelmiin eikä kyynisyyteen. :)

Anna (Ei varmistettu)

Totta, on siinä lapsellisuudessakin puolensa :)

Mintsu (Ei varmistettu)

Upea asu Anna - napakymppi!! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Sohvii (Ei varmistettu)

Musta on kyllä niiiin kivaa jos joku tulee kadulla kyselee vaatteen ostopaikkaa tai muuten kehumaan ulkonäköä. Jää niin kiva mieli koko päiväksi!

Anna (Ei varmistettu)

No niinpä! Sitä vaan jotenkin aina jännittää silleen enmäkehtaamennähäiritsee :D Ja sit se jää kiusaa loppuelämäks :D

sirkku (Ei varmistettu)

Moikka! Näytätpäs kauniilta näissä kuvisssa, iho varsinki ihan super smootti. Haluisitko tehä jotain postausta sun treenaamisesta/syömisestä tai yleisestä muutoksesta sun elämäntavoissa, jos sulla semmosta on siis ollut. Ainakin kuvien perusteella näytät paljon levänneemmältä ja terveemmältä, kuin vaikka puolivuotta sitten. Ihan kuin olisit nuprtunut vuosia! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Apua, mulla ei oo oikeen mitään rutiineja, mut kyllä mä jotain voisin kirjoitella :)

tanja (Ei varmistettu)

Vau! Ihana asu, tosi naisellinen! :)Todellakin ymmärrän miksi halusit ostaa sen jokerina, toi takki on niin kaunis :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja joo, aivan ihana eikä ees pahan hintainen! :)

Iina (Ei varmistettu) http://iinasaarinen.com/

Todella ihana asu ja ihana karvatakki! Ootan innolla, että saan nähdä tuon karvahörselön jonkun simppelin asun piristeenä! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Kyllä se sitten viimeistään Suomessa on taas kuvissa :)

Kate (Ei varmistettu)

Hei mistä tuo ihana hame on ostettu, onko näitä enää missään? :)

Anna (Ei varmistettu)

Se on Free Peoplen :)

Ab (Ei varmistettu)

Bjuuutiful!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Kata (Ei varmistettu)

Yhdellä sanalla sanottuna, KAUNISTA! Toi hame on ihan superihana ja turkis samoin. Mä tykkään ja näyttää tosi nätiltä sun päälläsi. Ihanan prinsessamaista :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia :)

L (Ei varmistettu) http://blogbylinnea.blogspot.fi

Takki on ihan täydellinen! Mäki haluuun

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Se on kyllä ihana :)

Neea (Ei varmistettu) http://palmupuidenalla.blogspot.fi/

Mahtava asukokonaisuus, etenkin nuo nudet korkkarit ja karvatakki :) Taidanpa laittaa ostoslistalle :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Pages

Kommentoi