I ♥ fall

Mungolife

Tavallaan mä oon kesätyttö.

Vihaan kylmyyttä ja sateita, joten kesä on mulle mieluisin lämpötiloiltaan. Mutta todellisuudessa syksy on mun suosikkiaikaa.

Syksyssä on ihanaa...

... pitkästä aikaa polttaa kynttilöitä ja nauttia pimeydestä ja hiljaisuudesta

... ihailla ruskaa ja kauniina hohtavia punaisia ja keltaisia puita

... uusien mahdollisuuksien tuntu ilmassa. Vuosia koulun penkkiä kuluttaneena sisäinen kalenterini kertoo vuoden alkamisen syyskuusta, ei tammikuusta. Syksy toi aina mukanaan uuden kouluvuoden, harrastuskauden, uuden opinahjon, uudet tuulet elämään. Yhä edelleen syksy tuntuu eniten ajanjaksolta, jona kaikki uusiutuu ja maailma tarjoaa miljoonia mahdollisuuksia.

... lämpimiin neuleisiin ja neuletakkeihin pukeutuminen

... sateiset vapaapäivät, joina voi pukeutus lämpimään kotiasuun ja villasukkiin hukuttautuen samalla lämpöisten vilttien alle kirjaa lukemaan

... nilkkurit. Löysin rakkauden nilkkureihin hyvin myöhään, mutta nyt en osaisi edes kuvitella tätä syksyä ilman mun Colteja.

... kun kylmät juomat muuttuvat kaakaon, glögin ja kahvin suurkulutukseksi. Voi kyllä, mä aloitan glögin juomisen jo syyskuussa.

... neuleiden ja ylipolvensaappaiden yhdistelmät. Kaivoin talvikenkäni varastosta käyttöön ja mieli teki melkein halata mun Zaran mokkaisia ylipolvensaappaita.

... kotimaiset omenat

... raikas kirpakka syysilma, jossa lenkkeily tuntuu kesän jälkeen voimaannuttavalta

... kun kauppojen hyllyt täyttyy ihanilla uusilla kalentereilla ja pääsee valitsemaan itselleen söpöimmän ja sopivimman

... täydellinen lämpötila, jossa ei ole liian kylmä eikä kuuma. Nahkatakki tai mukava ohuehko takki pitää lämpimänä ja näyttää tyylikkäältä.

... kun kaapista saa kaivaa kaikki ihanat villahuivit ja pitää niitä aamusta iltaan tuudittautuen niiden lämpöön ja pehmeyteen

Syksy on ihanaa, sillä minulle se edustaa lämmön, hyvän mielen, värien ja uusien tuulien aikaa. Tänä vuonna syksy on vielä tavallistakin erityisempi, sillä pääsen aloittamaan ihan mahtavia uusia projekteja ja syksy tuo mukanaa jälleen kasan uusia haasteita.

Ennen kaikkea syksy on ihanaa, koska tätäkin kirjoittaessa siemailen glögiä manteleilla, ja mikään ei voi tuoksua ja maistua näin hyvältä!

Mikä on teistä ihaninta syksyssä?

Kommentit

kiinnostunut (Ei varmistettu)

tuli mieleen, että miten se sun keväinen taistelu opiskelupaikasta lopulta mahtoi päättyä?:)

jode (Ei varmistettu)

Joulunodotus :D itse asiassa mun mielestä joulunodotus on jopa kivempi ku itse joulu, joten ihan hyvillä mielin täälläki on alotettu tuoksukynttilöiden suurkulutus ja joululahjojen neulominen. Joululauluja en kehtaa vielä kuunnella, ja vielä pari kuukautta ajattelin malttaa ennenkuin kuorrutan koko talon jouluvaloin, mutta glögiä sen sijaan voisin alkaa jo salaa hörppimään!

Marine (Ei varmistettu)

Miten sinun tulee säilytettyä eri kauden vaatteita, asusteita/kenkiä. Onko sinulla pukupusseja, kenkälaatikoita tms..?
Syksy on ihanaa aikaa ja sun blogi ihan huippu :)

- E - (Ei varmistettu)

Oi! Allekirjotan kyllä kaikki:) Ihana syksy<3 Ite tykkään sisustaa kotia eri vuodenaikojen mukaan: keväällä ja kesällä vaaleita ja raikkaita kuoseja yms, kun taas syksyllä ja talvella lämpöä ja tunnelmaa. Yleensä alotan jo elokuussa ja kaivan tuikut ja viltit esiin, parasta! :D

Syksystä tulee mieleen seesteisyys. Vaikka loppusuoralla häämöttävä koulu ja työ yhdessä kaiken muun touhuilun kanssa pitää elämän tänä syksynä melko sisältörikkaana, niin silti. Kesän aikana olin vain pari viikonloppua kotona ja kaikki muut menossa jossakin päin Suomea. Ihana, ihana kesä, mutta on myös aivan täydellistä rauhoittua nauttimaan omasta kodista, pimenevistä illoista, kirpakoista aamuista ja etenkin kirjojen lukemisesta viltin alla! Ja aivan erityisesti tänä syksynä, kun muutimme poikakaverin kanssa loppukesästä ensimmäiseen yhteiseen kotiimme :)

Ihanaa syksyä sulle Anna! :)

Elina (Ei varmistettu) http://naturallybyelina.blogspot.fi/

Ei kauheeta, nyt munkin alkoi tekemään mieli glögiä. :D Täytyy ehkä kurkata huomenna joskos kaupan hyllyltä jo löytyisi.

Anne-Mari (Ei varmistettu) http://www.pochetteroulette.com/

Yleensä glögihaaveilut alkaa jo kesähelteillä, että tulispa jo syksy että "kehtaa" ostaa glögiä! Mutta nyt on jostain syystä ihan unohtunut.. kunnes luin tän. Huomenna siis glögiostoksille ilmeisesti, pakko saada Valion sokeritonta glögiä :D

Lise (Ei varmistettu)

Mullekin glögiä

paulahelena (Ei varmistettu)

kirpeen kuulaat syysaamut, se et auringonlaskun ja -nousun voi nähä johonki järkevään aikaan, ruska... syksy on paras <3

Tiina (Ei varmistettu)

Syksy on mulle aina jotenkin sellaista rauhoittumisen aikaa. Sisustan kotia uudelleen ja nautin pimeästä illoista ja kynttilöitä. Lyhdyt ulkona ja taljat pergolassa. Kotimaiset omenat ja puolukat, ja niistä kokkailu. Siinä mun syksy.

Hanna (Ei varmistettu)

Voi harmi! Eksyin blogiisi pitkästä aikaa ja yli 5 vuotta sitten ensimmäistä kertaa blogiasi innokkaasti lukenut huomasi, että olet poistanut vanhat postauksesi Australiasta. :( Ymmärrän kyllä syysi, tilanpuute blogissa ja henkilökohtaisetkin syyt, sain vain kerta kaikkiaan totaalisen esteettisen rentoutumisen kokemuksen katsellessani aurinkoisia kuvia ja tyyliäsi! Oli myös ihana saada inspiraatiota hämmästyttävän upeista asukuvistasi ja tyylikokonaisuuksistasi. Voi kun kokoaisit niistä joskus postauksen :)

vielä silti nautin postauksistasi ja tyylistäsi, se on UPEA

kaikkea hyvää tulevalle syksylle!

Tuuli (Ei varmistettu)

Alkusyksy on vuoden parasta aikaa: juuri sopiva lämpötila, tunnelmalliset pimenevät illat sekä mahtava valikoima kotimaisia juureksia, sieniä ja marjoja.

Törmäsin vanhaan inspiroivaan laukkupostaukseesi muutaman vuoden (?) takaa, missä esittelit kaikki laukkusi. Olisi tosi ihanaa saada lukea päivitetty laukkupostaus tämänhetkisestä laukuistasi. Sinulla on niin ihana tyyli :)

Kommentoi