"I feel like we could be really awesome together / So make up your mind because it's now or never"

Mungolife

Hellureihei täältä Koh Taolta!

Vikaa iltaa Koh Taolla tässä vietellään, eikä koti-ikävästä ole vielä mitään tietoa. Voisin jäädä huomattavasti pidemmäksi ajaksi loikoilee aurinkotuoleihin ja nauttimaan auringosta.

Ennen lähtöämme oli Helsingissäkin aurinkoista, ja tässäpä yksi aurinkoisen päivän asu Helsingistä, yhdeltä ehdottomista lempipaikoistani rakkaassa kotikaupungissamme :) Antaa kuvien puhua puolestaan, ne usein kertovat enemmän ku mun pitkät lässytykset.

Hello from Koh Tao! It's our last night at Koh Tao, we'll spend couple of more nights at Koh Samui, and I'm really in no rush to get home. Even without any signs of home sickness, I wanted to publish some photos from my favourite place in Helsinki, the main church in the center of the city. I always feel at peace and at home when I'm there.

 

Uhmattiin siskon kanssa turisteja Helsingin varmaan kuvatuimmalla paikalla ja piilouduttiin Tuomiokirkon taakse ottamaan kuvia :) Välillä toi pikkunen onnistuu kyllä fiiliksen nappaamisessa, ja vaikka asetuksissa voi olla vikaa, ja aurinko pelata meitä vastaan, niin kyllä pakko sanoa, että kun nämä kuvat siirsin koneelle, heti tuli sellainen olo, että tässä on mun lemppareimmat kuvat itsestäni pitkään aikaan.

I remember when I saw these photos on my laptop after moving them from my camera, I immediately thought these are the best photos taken of me in a while :) Sometimes my little sis just captures the mood so perfectly!

Oon mielenkiinnolla tuolla aurinkotuoleissa lojuessa lueskellut teidän ajatuksia Mungolifen kuluneiden vuosien muutoksesta, ja muutama teistä on maininnut negatiivisena muutoksena sen, että mun asuihin ei pysty enää samalla tavalla samaistumaan, koska olen viime aikoina hankkinut kalliimpia vaatteita / asusteita, ja tuntuu, että tavallisten ketjuliikkeiden vaatteet ovat tehneet kaapista katoamistempun. Se on varmasti tietyllä tapaa totta, oon muuttanu mun kuluttamista viime aikoina, ja ratkaiseva hankinta sillä tiellä oli se Chanelin laukku, mutta tosiasia on kuitenkin se, että mun kaapista löytyvät vaatteet on edelleen suurimmaksi osaksi ihan niitä jokaiselle tuttuja liikkeitä, kuten Zaraa, Mangoa, H&M jne. Mä oon vaan satsannu viime vuosina asusteisiin ja koruihin, koska ne kulkee asusta toiseen, kun asun pohja vaan vaihtuu. Kuten eilisistä kollaasesta saattoi huomata, samat korut ja kellot pyörii sielläkin aika lailla, asusta toiseen :)

Tää mun ajatus lähti itse asiassa tässä siitä, että mun lempiasia tässäkin asussa on tuo mekko, vaikka se on muutaman vuoden takaa Hennesiltä, ja maksanut muistaakseni 19,95 tai 24,95. Kengät on River Islandilta tämän kesän löytö, ja nekin maksoivat reippaasti alle 100 €. "Kalliita" osia tässä asussa onkin sitten vain tuo laukku, joka on Diane von Furstenbergin upea clutch, joka on varmaan mun eniten käyttämä clutch, koska se edelleen säväyttää joka kerta käytössä kauneudellaan omistajansa.

My readers have sometimes complained that it's more difficult to identify themselves with myself, since I've been shopping accessories and shoes that are more expensive than the ones you find on the high street. That maybe truth, but honestly it's only something I do with accessories. My clothes are still mainly from high street, and I spend my money on accessories, since you can use the same bag and shoes with many different outfits, so I find them better object to invest my money in. Still, for example with this outfit, my favourite part of this outfit is definitely the dress, even though it only cost me under 25 € from H&M couple of years bag. I do love the shoes and the DVF clutch, but still, I will never forget this dress, it's been my summer favourite for some years now :)

Kaappien siivous viime kuukausina on johtanut myös siihen, että korut on muuttunu jonkin verran varastossa (ootte paljon pyydelly aiheesta postausta, ja sellainen on tulossa :) Rihkamaa sieltä edelleen löytyy jonkun verran (esim. juurikin nuo Hennesin sormukset), mutta olen viime aikoina yrittänyt panostaa koruihin, jotka kestää käyttöä ja kulutusta ihan eri tavalla ku jotku Ginan helyt. Kuitenkin käytän päivittäin korujani ja hopeisista koruista suurin osa on ihan sitä hopeeta, kultaisita pyrin hankkimaan kullattua hopeeta tai sitten jotain muuta matskua / merkkiä, jossa väri pysyy, eikä muutu vaaleanpunaiseksi heti käytön jälkeen :)

Tässä asussa koruina:

Belanciaga-henkinen beige koru, ShopBop, Juicy Couturen moniketjuinen ranneke (tilasin muuten aikanaan samaan aikaan DVF-clutchin kanssa, aika onnistunut nettikauppa ;), sormukset Hennesiltä, kello Michael Korsin, pääkallokoru ASOSilta (muistaakseni) Niittirannekoru on myöskin ShopBopilta ja beige ranneke ruuveilla taitaa olla Nelly.comilta.

I've been cleaning out my closets last few months, and I've extended it to jewellery. I've thrown out a lot of old jewellery, that has lost its shine and colour and tried replacing them with more quality pieces :)

In this outfit:
Beige Balenciaga-like bracelet from ShopBop, multichain bracelet from Juicy Couture, rings from H&M, watch by Michael Kors, skull bracelet from ASOS, screw-bracelet from Nelly.com (I think..) and the chain with studs from ShopBop as well :)

  • Mekko / dress, H&M
  • Korkkarit / heels, River Island
  • Laukku / bag, Diane von Furstenberg
  • Korut / jewellery, sieltä täältä / from here and there

Mun tän kesän suurimpia väri-ihastuksia on ollut neonkeltainen, ja ostin nämä korkkarit kesän rusketusta silmällä pitäen alkukesästä Lontoosta, jossa yksi mun lempiliikkeitä on kyllä ehdottomasti River Island. Ne on mun varmaan korkeimmat korot, ja uskomatonta kyllä, SUPERmukavat. En oo ihan varma onko ne päässy vilahtaa asukuvissa vielä, mutta ainakin puolet kesän iltariennoista on mennyt näissä.

One of my definite favourites this summer is neon coloured yellow, and I'm deeply in love with these heels I got early summer from River Island. They are my highest heels, but they're so comfy! I've been out in these most of our partynights this summer.

Sellainen asu, mitäs te tykkäätte? :)

So, that's the outfit, how do you like it? :)

Me painellaan nyt tutkimaan Taon yöelämä, kun täällä on jotku isot bileet, mutta palaamme huomenna taasen! :)

Kommentit

Noi kengät on aivan mielettömän ihanat!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Minski (Ei varmistettu)

Noi korkokengät vei mun sydämen<3 ihanat<3 paljon niissä on korkoa :D tiedätkö..?

Anna (Ei varmistettu)

Apua, oiskohan noissa 12-13 cm, mutta on platoakin :)

No joo, se on totta että vähän alko tuntuu siltä että sulla oli kokoajan jotain tosi kalliita vaatteita ja kenkiä ja tuntu vähän sellaiselta että ei oikein voinu sulle alkaa kehuskelemaan mun saman tyyppisestä henkkamaukkalaukusta tai tarjoustalon legginseillä :)) tää on niinku esimerkki vaan. Ei pystyny muuta kuin vaan ihailemaan ja kehumaan kuinka ihania asusteita ja vaatteita sulla on ja tietty pientä kateuttakin ollut ilmassa mutta en ole antanut sen itsestäni mitenkään tuoda esiin ja turha kateuden näyttäminen on ihan turhaa. Ja jossain vaiheessa oli susta sellanen fiilis että sulla oli niin glamouria elämä ja ei mitään negatiivista tapahtunu ja kaikki on niin pumpulia ja glitteriä. Tottakai meitä on erilaisia ihmisiä tässä maailmassa ja jokainen tekee elämällään mitä haluaa ja tekee siitä sellaisen kun haluaa ja eihän me lukijat nyt ihan susta sitä koko totuutta kuitenkaan koskaan saada tietää ;). Mutta anyway..en halua sua tällä kommenteilla mitenkään loukata vaan olen tottunut samalla tavalla kuin sinä niin sanoa suoraan mielipiteeni ja tuntemukseni. Olet ihana bloggaaja ja nautin sun blogin lukemisesta päivittäin!:)

Anna (Ei varmistettu)

Ei mitään hätää, en tietenkään loukkaannu :) Ihanaa aina nähdä miten kommentoit päivittäin, ja aina itse yritän ajatella, että toivottavasti voin toimia inspiraationa, enkä mitenkään suorana vertauskuvana välttämättä :) Sehän tässä ideana on! :)

Ann (Ei varmistettu)

Aivan ihana asu ja näytät kuvissa muutenkin erityisen kauniilta! :) Olet sitä toki yleensäkin, mutta näissä on sellainen omanlaisensa fiilis. Vaikka kesä onkin, yleensä jotenkin vierastan pukeutumisessa noinkin värikästä yhdistelmää, mutta tämä asu antoi siihen uutta inspiraatiota :)

Pakko muuten vielä sanoa noista teksteistä, harvoissa blogeissa tykkään niistä, mutta näissä sun kuvissa kaikki fonttivalinnasta asetteluun toimii tosi hyvin! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti, tosi mukava kuulla, ja erityisesti lämmittää mieltä, että tekstis kolahtaa :)

Hhannap (Ei varmistettu)

Wau wau wau wau! Ihan mieletön asu! Ihanan värikäs asu, ja vaikka värejä onkin runsaasti, kokonaisuus ei ole sekamelska, vaan ihanan kesäinen ja tyylikäs asu :) saisivat suomalaiset ottaa pukeutumisessa mallia sulta, niin saataisiin vähän väriä katukuvaan :D

Ja tuohon, kun ihmiset sanoo, etteivät voi samaistua asuihisi, koska ne sisältävät kalliita vaatekappaleita tai asusteita. Niin itsellä asia on ainakin päinvastoin: saan enemmän inspiraatiota, kun nään hienojen merkkien vaatteita ja asusteita, ja jos mulla ei ole niihin varaa, niin käytän luovuuttani ja keksin miten saan samantyylisen jutun halvemmalla :) ei aina tartte mennä ostamaan sitä täsmälleen samaa riepua H&M:stä. Ite yritän kanssa päästä samaan noiden vaate-/asustehankintojen kanssa ja luoda laadukas ja kestävä vaatekaapin sisältö, joka kestää vuodesta toiseen esimerkkinä nahkalaukut tai klassiset trenssit. Tietty jotain sesonkien hittituotteita ostan sitten edullisemmin, kun eivät kestä vuodesta toiseen.

Anna (Ei varmistettu)

Tosi mahtava kuulla, että toimii noinkin päin, nimittäin niin aina toivon sen menevän :)

Black Moomin (Ei varmistettu)

Yläosa on kyllä .. ihan pakko sanoa, jotta voin säilyttää alati häilyvän sisäisen tasapainoni ... karmea kolttu. Olen ollut sitä mieltä siitä lähtien, kun sen ensimmäistä kertaa jossakin näin.

Makuasioista ei sovi kiistellä, ja pois se minusta, mutta koko asu on tällä kertaa räikeä ja käsittämättömän mauton - ainakin näin "Musta on hyvä väri joka päivä" -tyyppiselle tanttaralle. Toivottavasti näin kriittisestikin saa ilmaista - Huom! Arvostelu kohdistuu yksinomaan garderobiin, ei bloggaajan persoonaan = en vain tällä kertaa tykännyt rytkyistä.

Tsempit Thaikkuihin ja aurinkoista säätä!

Terv. Mrs. BusyBody a.k.a Black Moomin

Anna (Ei varmistettu)

No, eri asiaa saakin olla :) Tietenkin saa aina kritisoida asua, juurikin ne persoonaan ja ulkonäköön kohdistuvat asiattomuudet on ne, joita en haluaisi nähdä, tällaiset kommentit on hyvinkin tervetulleita :)

Nina (Ei varmistettu) http://ninan-tunnetila.blogspot.fi/

Kengät <3 Ja nää kuvat on ihan huikeita!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitus ihanainen! :)

Emmi L. (Ei varmistettu)

Noi kengät on täydelliset! Sielu itkee kun en selän takia pysty käyttämään korkoja ollenkaan. Onneksi niitä voi ihailla muilla :)

Emmi L.

Anna (Ei varmistettu)

Voi ei, mitä selälle on käyny? :/

Hemppe (Ei varmistettu)

Aivan ihana tuo mekko ! :)

Anna (Ei varmistettu)

Se on :) Kiitos :)

Lauraa (Ei varmistettu)

Vitsi nää kuvat on upeita!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Karoliina (Ei varmistettu) http://stayclassywithk.blogspot.fi/

Upea asu, kaikki ihan jotenkin viimeisen päälle käy yhteen, mutta silti on rentoa ja samalla huolliteltua :) Tykkään kovasti :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti, tosi kiva kuulla :)

Katya (Ei varmistettu) http://www.kkatyas.blogspot.com

Ei herraijje mitä kuvia, ihania!! voisinko saada noi kuvasupaikat (ja asukuvaajan..) tänne Tampereelle kans? :D Toi mekko on kyllä semmonen, että sun päällä ihan upee, mutta jos ite laittais tommosen päällensä, nauraisin itteni hautaan! Noi kengät on kyllä hirveen nätit ja näyttää kyllä hyviltä jalkaan, vaikka korkoa löytyy reippaasti!

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, kuvaaja on kyllä mun leivissä vielä syyskuuhun asti, sitten sitä saa kosiskella minne hajalaa ;D Kiitoksia jälleen kerran :)

Junde (Ei varmistettu)

Vitsi noi kengät on ihanat!! Ja toi hame (?:D) on kans aivan ihana!! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja se on mekko :)

Heidi (Ei varmistettu)

Mä rakastuin aivan totaalisesti noihin kenkiin. Aivan ihanat ja mieletön väri :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitos, ne on kyllä ihanat :)

Anne-Mari (Ei varmistettu) http://www.pochetteroulette.com/

Tää on ehkä yks sun kivoimmista asuista koskaan! Hyvin oot saanut noinkin värikkään asun toimimaan :) Noi neonkeltaset kengät on upeat, ja joka kerta kun nään ton DVF:n clutchin ni iskee kyllä keski paha laukkukateus - harmittaa kauheesti etten tilannu sitä Shopbopilta sillon ku niitä oli vielä muutama alessa jäljellä. :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Mä oon niiiiiin onnellinen, että otin sillon pienen riskin ton värin suhteen, yksi ehdottomia suosikkeja nimittäin tuo nykyään :)

Anniina (Ei varmistettu) http://hymykuoppaisellatiella.blogspot.fi/

Tuo mekko se vaan jaksaa aina ihastuttaa yhtä paljon! Se on i h a n a.

Anna (Ei varmistettu)

Se on <3

Lillasin (Ei varmistettu)

Ihania kuvia! Todella we heart it meininkisiä! Saa ylistää kuvaajaa!!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia, välitän ylistykset :)

Nanne (Ei varmistettu)

Aivan ihana asu! Oot tosi onnistunu tuon kokoamisessa, sillä tuossa on kuitenki niin paljon värejä, mutta silti se pysyy tosi raikkaana ja tyylikkäänä. Kaiken vielä kruunaa se, että säähän ihan loistat noissa kuvissa! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, kiitti :)

AB (Ei varmistettu) http://dooften.blogspot.fi/

Mistä tunnut löytävän sekä a)mukavia ETTÄ b)upeita korkkareita?
:) Tuli vaan mieleen että kun netissä niitä ei voi kokeilla, että joudutko palauttelee paljon kenkiä/sovittelee kaupassa hirveen monia kenkiä ennenkuin löydät hyviä, vai ootko niin taitava että näet ulkoapäin sopiiko se?

Anna (Ei varmistettu)

Kyllä mä välillä palauttelen jonkun verran, mulle se sopiminen on tärkeetä. Noita kokeilin kaupassa ku oli huiman korkeet, mutta tuntu jalkaan niin napakalta ja tukevalta, ettei kysymystäkään, että olisin kauaa niitä pohtinut :)

KiaJessika (Ei varmistettu) http://kiajessika.blogspot.fi

Rakastuin noihin kenkiin!!!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :)

penni (Ei varmistettu)

Ihania kuvia, mutta tossa ekassa näyttää ihan että sulta näkyis pylly! Ajattelin kommentoida jos et itse sitä jo huomannut. Muuten kyllä ihanan onnellinen kuva!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos, ja en itse asiassa alkuun kiinnittäny mitään huomiota, mutta näiden kommenttien jälkeen kun katsoin tarkkaan, niin takareidet siinä kuvassa on, ei mitään sen vaarallisempaa :D

Laura (Ei varmistettu)

Ihania kuvia taas!:)
Millä ohjelmalla muokkaat kuvat/kirjotat tekstit niihin?:)

-Laura

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoskiitos, ja Photarilla ihan :)

TT (Ei varmistettu)

Upeita kuvia, kaunis mekko ja kauniit kengät. Värit piristää aina. Pitäisi itsellä käyttää enemmänki. :) Niin ja tietty ihana ihana Helsinki.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

nau (Ei varmistettu)

Mä olen myyty... Harvoin kommentoin asukuvia mutta nyt todellakin rakastuin. Kuvat on aivan mahtavia ja rakastan tota mekkojuttua edelleen... mutt NOI KENGÄT ON UPEAT !
t. kenkäfriikki joka onneksi ei asu lontoossa jos se tollainen kenkäparatiisi on :D

Anna (Ei varmistettu)

Hahhah, kiitoksia kovasti ja mä valitettavasti/onneksi asun :D

Windy (Ei varmistettu)

Kiva asu ja kuvat, huomaa kyllä, että olet viime aikoina panostanut blogiin, sillä postaukset ovat olleet tosi kivoja :) Erityisesti tykkään kengistä, ihanan väriset! Mahtaisikohan noita vielä saada River Islandilta...

Anna (Ei varmistettu)

Tosi mukava kuulla, onkin ollut ihan eri intoa postaamiseen :)

Pages

Kommentoi