I hate SAS

Mungolife

Muistatteko ku tossa hetki sitten kirosin kaikki muut lentoyhtiöt ku Finnairin alimpaan helvettiin? Kommentteja lukiessa tuntu, että ehkä oon tuominnu liian helposti jotku lentoyhtiöt, ja tällä kertaa ostin sitten SASin lennot, kun olivat vähän edullisemmat. Jaaaaa..

... jumitan nyt Köpiksen kentällä useamman tunnin, koska muut ku Finnair ei vaan osaa.

Saatana. Ja tän yhen kuvan uppaaminen nettiin kesti 20 min, joten en ehkä edes yritä hirveesti vastailla teidän kommentteihin. Angst!

Jos vaikka neljän tunnin päästä pääsee kotiin...

Kommentit

Lindsay (Ei varmistettu) http://lindsaysdiaries.blogspot.fi

Ahahhaha toi kuva! Ihan paras, kuvaa varmasti niin hyvin sun fiilistä tällä hetkellä! :D

Anna (Ei varmistettu)

Jep! :D

Aada (Ei varmistettu)

SAS aka Scandinavian sucks hehhe :-)

Anna (Ei varmistettu)

No äläpä :D

Pepa (Ei varmistettu)

Köpiksen kenttä on just jees! Kaks päivää sitten lensin sasilla eikä ollu mitää ongelmaa, vaihtoaika oli 30min ja vaihdoin konetta minuutissa ja sekin laskeutu 10min etuajassa :D tasan ei mee onnen lahjat? Pakko oli pistää vähän suolaa haavoihin, hihi 0:)

Anna (Ei varmistettu)

Nojoo, ei paskin kenttä olla jumissa, mutta jumissa oleminen on silti perseestä :(

pummi (Ei varmistettu)

Moikka, selventäisitkö mikä lennoissa meni vikaan?

Anna (Ei varmistettu)

Piti olla 45 in stoppi Köpiksessä, mutta lento oli sen verran myöhässä, että ei ehtinyt seuraavalle.

Pupsu (Ei varmistettu)

Voi ei, sulla käy kyllä niin huono tuuri!:D

Anna (Ei varmistettu)

Haha, no äläpä :D

Janina (Ei varmistettu)

Moikka! Tää ei nyt liity kauheesti tähän postaukseen, mut ajattelin kysyä, et miten laitat hiuksesi? Ne on aina niin nätisti tollasilla kiharoilla :) Vai onko sulla edes luonnostaan suorat hiukset?

Anna (Ei varmistettu)

Mä laitan ne Cloud Nine -raudalla :) Ja ei oo ihan suorat luonnostaan :)

Aino (Ei varmistettu)

Eihän noi koneiden myöhästymiset useinkaan oo lentoyhtiöstä riippuvaisia? Ite oon jumittanu viime talvena nimenomaan Finskin koneessa 2,5h liikkumatta mihinkään, kun Helsinki-Vantaalla oli vähän liikaa lunta ja käytössä vaan yksi kiitotie... ja sama tilanne ois varmasti ollut, vaikka olisin istunut KLM:n tai Lufthansan tai Name-it-yourselfin koneessa. Tosin en tiiä oliko tällä kertaa kyse sit oikeesti siitä et SAS ei osaa, mutta viime lentoyhtiö-aiheisen postauksen kommentteihin viitaten tämä myös.

Anna (Ei varmistettu)

No pointti olikin se, että en oo koskaan joutunu kokee tollasta Finskillä :D

plus (Ei varmistettu)

Hahah hauska ilme! :)

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kiitti :)

julia (Ei varmistettu)

ihana ilme <3 :D pakko kyllä myöntää että finnair todellakin on paras kaikista! itekki tullu reissailtua siellä sun täällä ja koskaan mikään muu kun finski ei hoida asioita just niinku pitää :) osataan me suomalaiset näköjään jotain! :)

Anna (Ei varmistettu)

Amen!

Laura (Ei varmistettu)

Ähh, ärsyttävää! Muuten alalla työskentelevänä voin enemmän kuin lämpimästi suositella (varsinkin talviaikaan) yli 1-1,5h vaihtoaikoja, jottei näitä maailman ärsyttävimpiä jatkolentojen menetyksiä sattuisi :) Etenkin isoilla kentillä joissa lähteviä koneita on tosi paljon ja pieni myöhästyminenkin voi muuttua pitkäksi myöhästymiseksi jos kone menettää slottiaikansa ja joutuu ns. lähtevien koneiden jonossa viimeiseksi :) Se on nimittäin enemmän sääntö kuin poikkeus talvisin että koneet ei lähde ajoissa, vaikka miehistö ja kenttähenkilökunta tekisi kaikkensa :D Mutta samaa mieltä, kyllä se Finnair silti on ihan yksi parhaista ;) Ihanaa kevättä ja IHANAA matkaa!!! Toivotaan että koneet lähtee ajallaan :D

Anna (Ei varmistettu)

Tää on taas sellanen juttu, jonka toivoisi lentoyhtiön kertovan varausta tehdessä / lähtöselvityksessä :D Mutta mä esim. vielä kysyin, että onko riittävä vaihtoaika.. "On on " :D No ei ollu :D

Laura (Ei varmistettu)

Joo se on tosi typerää että tommosilla vaihtoajoilla edes myydään lippuja, mutta toivotaan että jatkossa on parempi tuuri! Ja onneksi se kevät tulee kohta :) Kiitos vielä kivasta blogista, oon tätä jo monta vuotta lukenutkin!

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla ja kiitos kommenteistasi :)

annika (Ei varmistettu)

just luin tän postauksen ja siirryin blogisi yläkulmaan, siellä pyörii SAS:in mainos :-D hassu "kontrasti"! en siis tiedä itse saatko päättää mainoksiasi mutta pisti vain tuolta silmään :-D

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, joo, noi ylämainokset on yhtenäiset koko Rantapallon sivuilla :)

Pirita (Ei varmistettu)

Jep, mä olin kans ennen Finskin iso tykkääjä, mut nyt kun lennän viikoittain Helsinki-Oulu -väliä, niin hitto vie ehkä KERRAN kymmenestä lennosta purkki laskeutuu päähän tai toiseen ajoissa!! Mikä on hippasen rasittavaa, koska Oulun päässä aikatauluttaa päivän aina hullun täyteen kaikkea työtapaamista ja sit taas kotiin päin tullessa, niin, yllätys, haluais vaan pian kotiin...

Kommentoi