I ♥ Johanna

Mungolife

Hellurei! Tättärääääää, täällä on tukanväri vaihtunut! Ai vitsi, pitkä projekti se oli, mutta kun vihdoin kävelin Johannan luota ulos, oli tukan väri ihan täydellinen! Raskausaikana on tukan värjäys ollut hieman haastavaa ja erityisesti hieman aikaanvievempää ku yleensä. Mitä alussa hiusten värjäyksestä selvittelin, niin päätin asiassa toimia oman kultaisen keskitieni mukaan. Moni ei värjää raskausaikana ollenkaan, toiset eivät muuta normielämän käyttäytymistään lainkaan. Mun mielestä kummassakaan ei ole mitään vikaa tai kumpikaan ei ole oikein tai väärin. Mä en koe tarpeelliseksi yhdeksäksi kuukaudeksi lopettaa meikkaamista tai tukanlaittoa, mutta oon pyrkinyt minimoimaan liialliset toimenpiteet. Pidennykset on kyllä siitä kätevät! Niillä pystyy vaihtamaan tukan ilmettä ihan valtavasti, ilman, että hiuksille edes tehdään mitään! Teipit ei koske päänahkaan, joten ne on täysin harmittomat kaikin puolin. Värjäämisen kanssa ollaan sovittu Johannan kanssa heti alusta, että päänahkaa vältellään. Hiusvärithän imeytyvät jonkin verran verenkiertoon päänahasta, ja sitä kautta ehkä potentiaalisesti myös sikiöön. Niinpä ollaan värjätty koko raskausaika niin, ettei väri koske päänahkaan. Lähtökohtaisesti tutkimukset taitaa osoittaa aika pientä riskiä missään kosmetiikassa sikiölle, ja siinäkin riski on suurimmillaan ensimmäisen kolmanneksen, mutta ollaan otettu varman päälle koko raskausaika ja ripsipidennyksetkin palasi takaisin vasta tässä loppumetreillä, kun vauvan tärkeät elimet ja muut on jo "rakentunut" ja lähinnä enää kasvaa kokoa. Aikamoista säätöähän tää on ollut Johannalle, mutta hyvin on selvitty :) Toki se on tarkoittanut aina sitä, että tyvikasvu on näkynyt nopeammin, mutta siihen on auttanut hyvin hiuspuuterit.

Nyt halusin kevääksi hieman vaaleampaa ja luonnollisempaa sävyä, ja vaikkei ihan siihen tummaan blondiin asti lähdetty kerrasta vaihtamaan, vaaleni reuhka aika hyvin. Harvennetut kampaamokäynnit pelasi tässä itse asiassa meidän pussiin, koska tukkaani ei ole värjätty reilu kahteen kuukauteen, ja tyvikasvu oli aivan JÄÄTÄVÄ. Sen sai onneksi näppärästi piiloon Color Wowlla, vaikka sitä omaa tyveä näkyi valehtelematta ainakin kolme senttiä tässä vaiheessa kasvua. Tuo tyvikasvu itse asiassa toimi aika hyvin tämänpäiväisessä värjäysprosessissa, sillä uusi väri mätsättiin siihen mun omaan väriin ja Johanna raidoitti ja sävytti tukkaa tuollaiseksi kauniiksi raidoitetuksi luonnollisemmaksi ruskeaksi! Ahhhhh, mikä fiilis! Tukka näyttää ja tuntuu freesiltä, se on hieman lyhkäisempi ja selkeästi vaaleampi. Ja varmaan ihanin väri, mitä Johanna on mulle taikonut!! Niin kaunis ja luonnollinen!

Nyt kun kevät on tuloillaan, mua ainakin inspiroi kaikki vaaleat ja pastelliset sävyt, ja kun ihokin on näin helkkarin kalpea tässä raskauden loppuvaiheilla, tuntui tuo tumma tukka turhan jyrkältä kontrastilta. Valkoisen ihon ja vaaleanpunaisten ja -sinisten vaatteiden kanssa ainakin. Vauva-arki tulee varmasti olemaan alussa aika HC ja ihan 24/7 kiireisenä pitävää, joten päätin helpottaa tämän kevään ainakin kauneusjuttujen osalta. Hyvin lähellä omaa hiustenväriäni oleva tukan väri on varmasti siitä helppo, että kampaamotauon pitkittyessä, ei tyvikasvukaan haittaa pahemmin. Kävin myös alkuviikosta Kuopiossa laittamassa ihan mahtavalla tekijällä volyymiripset takaisin, ja voi että! On jotenkin niin freesi ja nätti olo, paljon pienemmällä vaivalla! Ja eiköhän se mun Instagramissa paljon kannatusta saanut tumma blondi vielä joskus tee paluun, mutta juuri nyt tämä tuntuu parhaalta mahdolliselta väriltä mulle. Nyt en näe Johannaa kesäkuun alkuun asti, joten saa nähdä miten tässä pärjää lähes kolmen kuukauden tauon. Vauvan rutiineista kun ei vielä voi lähteä ennustamaan, joten näillä näkymin emme tule Helsinkiin ennen kuin kalenteri hyppää kesäkuun puolelle. Toki kaikki voi vielä muuttua, mutta suunnitelmissa ei ainakaan näillä näkymin ole retkeä etelään ihan pian.

Tämä ei ole maksettu mainos ja olen maksava asiakas siinä kuin kuka tahansa muu, mutta pakko kyllä jälleen hehkuttaa, että mulla on maailman paras kampaaja! Johannan löytää Hair Design Helsingistä, ja se on ihan varmasti salaa Tylypahkan käynyt velho. Oon tullut siihen tulokseen. Tosin, ehkä mun asiakastyytyväisyydestä kertoo jotain se, että oon käynyt Johannalla niin Lontoosta kuin Kuopiosta käsin. Eikä ole tarvetta jatkossakaan edes kokeilla mitään muuta.

Kun oma kampaaja on maailman paras kampaaja, on helppo hymyillä! ♥

Mikä mahtava alku mammalomalle! Vauvaa tsekkailtiin aamulla ultrassa, sitten täydellinen tukka päähän ja illalliselle miehen kanssa Pastoriin. Välissä ehdin vielä löytää ihan vahingossa maailman upeimman bleiserin. Perfection. Palataan bleisereihin ja ultrajuttuihin myöhemmin, nyt tämä täti kaivautuu peiton alle, sillä aamulla on aikainen herätys ja suunta kohti seuraavaa kaupunkia!

Kommentit

riiri (Ei varmistettu)

Aivan ihanat! Tosi luonnollinen:)

Anna (Ei varmistettu)

Niin on! :)

lsshdash (Ei varmistettu)

Missä laitoit ripset Kuopiossa? Itselläkin uusi laittaja olisi kesäksi etsinnässä

Anna (Ei varmistettu)

Mä kävin Upeus / Heli Niskasella, hän on tainnut voittaa Suomen mestaruudenkin ja jälki oli kyllä tosi laadukasta :)

HSavel (Ei varmistettu)

Kauniin luonnollisen näköinen! Jotenkin silti ikävä vaaleita latvojasi
http://www.rantapallo.fi/mungolife/2015/06/04/before-after-inbetween-part-6/

Anna (Ei varmistettu)

Mä en taas osaa enää jotenkin yhtään nähdä itseäni noin vaaleana :D Mikä siis tarkoittaa sitä, että todnäk mä palaan tohon parin kuukauden päästä :D

Kommentoi