"I know they would steal your heart to see my love tortured"

Mungolife

VAALEA SYKSY. Huhh miten pitkä päivä!! Pääsin vasta äsken koulusta ja bussilla kotiin. Nyt istun vihdoin illallinen pöydällä ja kokis kourassa. Piti mennä vielä salille, mutta ei kyllä jaksa. Liian pitkä luentopäivä, ja huomenna jatkuu vielä 9 aamulla. Päädyin siis syömään jätskiä ja tekemään aikataulusuunnitelmaa dissertationille. Jolle sain muuten tänään hyväksynnän ja tapasin mun dissertation-ohjaajan tänään! Ihan mahtavaa, että ohjaajani vaikutti supermukavalta ja tosi kivalta tyypiltä, joten eiköhän tästä vielä hyvällä kemialla päästä ihan hyvin tutoroimaan tätä mun lopputyötäni :) Disseohjeet makaa tässä vieressäni ja ajattelin hieman tehdä aikataulusuunnitelmaa. Kävin eilen ostamassa uuden kalenterin ja tuntuipa kivalta merkitä siihen tänään dissen palautuspäivä, valmistumispäiväni ja lopputenttien päivät. Jännittävää. Toinen aika tärkeä projekti tälle illalle on vielä asuntotarjouksen kirjoittaminen. Tytöt kävivät tänään katsomassa sitä rempattavana olevaa kämppää ja päätimme laittaa tarjouksen siitä. Toivotaan, että tähän loppuu asunnonhaku ja tarjouksemme hyväksytään vielä huomenna. Olisi ihanaa!!

Huomaan näin syksyllä siirtyvän enemmän ja enemmän tummiin vaatteisiin, ja yritän muistaa, että kymmenen astetta viileämpi keli ei tarkoita sitä, että vaaleat vaatteet pitäisi haudata kaapin perälle. Kaivoin siis Suomessa ennen lähtöä vielä tietoisesti vaaleita vaatteita kaapista ja tunsin oloni paljon valoisammaksi heti :) Tosin, karu syksy jää ensi kuussa viikoksi jälkeen, kun lähdemme viikoksi aikamoiselle seikkailulle. Löysin syyslomaviikolle sopivasti osuvan superhalvan matkan ja lähden ensi kuussa viikoksi aurinkoon, +30 asteen lämpöön :) Löysin 320 eurolla lennot ja 4 tähden hotellin Gambian Cape Pointilla, joten ajattelin karata marraskuun pimeyttä sitten sinne. Noin halvalla ei aina pääse edes Kanarialle, saati johonkin noin eksoottisen kohteeseen. En malta odottaa, että pääsee rannalle ja altaalle ja lämpöön ruskettumaan. Ihanaa!!

Mä hyökkään nyt vielä hetkeksi koulujuttujen kimppuun :)

Mutta mitä te tuumaatte tästä asusta? 

Kommentit

andree (Ei varmistettu)

Tykkään paljon! Mitä ihanaa huulipunaa sulla on? Täydellinen sävy.

Anna (Ei varmistettu)

APUVA. Veikkaisin, että kyseessä on se YSL:n Kiss Cheek se vaaleampi vaaleanpunainen :)

Jenni (Ei varmistettu)

oon ihaillut jo aikaisemmin sun hopeaa timanttisormusta, kerrassaan täydellinen! huomasin taas kiinnittäväni huomion siihen, että oli pakko tulla utelemaan sulta sen merkkiä/ostopaikkaa :) ja huikean lomatarjouksen oot bongannu!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Se on Cadenzzasta :)

Hannaep (Ei varmistettu)

Ihana asu! Mulla on ihan sama juttu noiden värien kanssa. Musta ja harmaa on vallottanu mun vaatekaapin nyt pimeyden tullen. Vaalea trenssi sentää vielä pienenä valopilkkuna mukana :D ja ohhoh, millä hinnalla sait matkan! Kateltiin just matkoja syyslomaks ja esim. Kanaria oli n.800e per ihminen viikoksi, jos halusi asua 4tähden hotellissa. Me päädyttiin lopulta kaupunkilomaan ja Berliini oottaa ens viikolla!!

Anna (Ei varmistettu)

Joo, äläpä!! Sattui olemaan sellainen lentodiili-juttu, ja vain tietty viikko ja se sopikin sitten meille hyvin, niin menoks vaan :)

Jannie (Ei varmistettu) http://Nuuteliii@hotmail.vom

Moi! Mistä toi sun jännempi sormus on ostettu? Oon ettiny tollasta jo iäisyyden!

Anna (Ei varmistettu)

Se on Cadenzzasta :)

Elli (Ei varmistettu)

Hei mistä toi sun oikean käden sormus on? Oon ihaillu sitä jo monessa postauksessa:)

Anna (Ei varmistettu)

Se on Cadenzzasta :)

Elli (Ei varmistettu)

Hahaa muut on näköjään ihastunu myös:D

Anna (Ei varmistettu)

Clearly :D

Jenni (Ei varmistettu) http://jennidiamante.blogspot.fi/

Nätti asu! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Lottis (Ei varmistettu)

Tykkään kovasti blogistasi ja saan pukeutumisestasi paljon inspiraatiota omaan tyylini :) Minua kiinnostaisi tietää otatko ekologisuutta huomioon matkoillasi, kun lentäminen sattuu tuottamaan aika paljon päästöjä, valitettavasti. Entä muuten arjessasi/ pukeutumisessa?
Terveisin huonoa omaatuntoa kantava shoppailusta

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Kyllä pyrin ottamaan sen huomioon aina kun voin, toki myönnän rehellisesti, että voisin elämään paljon ekologisemminkin :/

Pumetta (Ei varmistettu)

Ihana Canada ja Antigona <3 Asu näyttää kivalle upean kantajansa päällä! Olivia Palermolla on vähän samantyylinen sweater Reissilta ja hän oli pukenut sen näin: http://www.oliviapalermo.com/snapped-at-matthew-williamson/

Anna (Ei varmistettu)

Joo, toi on yks mun kaikkien aikojen lempiasuja, mutta kun tota hametta ei saa mistään :(

Noppi (Ei varmistettu)

Onkohan gambiassa ebola :/ ite en uskaltais lähtee nyt ollenkaan kyllä afrikkaan..ja vielä sinne länteen. Onko gambia jopa guinean naapumaita?

Anna (Ei varmistettu)

Joo, mutta ei siellä ole yhtään tapausta ollut, ne on sulkenu liikenteen ebola-maista sinne :) Matkustustiedotteessa ei mitään hälyttävää :)

janni (Ei varmistettu)

Huikeen halpa matka, mistä sivustolta löysit :)

Anna (Ei varmistettu)

Holiday Piratesilta :)

a (Ei varmistettu)

Herranjestas nainen sun letti on venähtäny! Onko sulla taikavoimia vai mitä oikeen teet sille? :D

Anna (Ei varmistettu)

Haha, no ei, se vaan kasvaa tällä hetkellä aika nopeesti jostain syystä :D

Asu on ihana, kuten aina! Vaaleat värit tekee siitä raikkaan. Mun tulee tosi harvoin kommentoitua mitään, kun tuon saman ihana/inspiroiva- kommentin voisi jättää jokaisen asupostauksen kommenttikenttään. Ja sitten taas pohtivimpiin postauksiin en useinkaan vaan jaksa jättää mitään kommenttia. Tarkoitan siis, että tuntuu turhalta jättää mitään lyhyttä kommenttia ja aina ei jaksa mitään pitkää kirjoittaa. Mutta mukana täällä lueskelen. :)
Mun on pitänyt jo tosi pitkään kysyä, että mistä tuo sun kaulakoru on, siis tuo, joka näkyy myös bannerissa.
Minkä merkin kalenteria muuten käytät?

Anna (Ei varmistettu)

Ehdottomasti kommentoit :) Se on kaiken roskan keskellä ihanaa kuitenkin nähdä pitkäaikaisilta lukijoilta positiivista kannustusta, sitä ei oikeasti ole koskaan liikaa :)
Se on Swarovskin koru, ja mä käytän Ordning & Redan vuosikalentereja :)

Livia (Ei varmistettu)

Aika riskialtista silti. Olethan varautunut karanteeneihin ym. kun olet palaamassa Gambiasta? Tietenkään ne eivät ksikista pienimääräisistä kuolemista huutele, koska haluavat säilyttää turismin.

Anna (Ei varmistettu)

Aikamoista rasismia tuollainen oletus mun mielestä :) Sama kuin sanoisi, että eipä Suomessa oo havaittu ebolaa, koska eivät halua pilata turismia huutelemalla. On noissa pikkasen erilaiset koneistot takana. Ei Gambiasta ole mitään karanteenia Eurooppaan päin :D Gambia on vasta viime vuonna vetäytynyt Commonwealthista ja on hyvinkin sivistynyt valtio :)

Hei (Ei varmistettu)

Gambia on kaukana sivistysvaltiosta. Miten ihmeessä voit matkustaa maahan jossa homoudesta saa elinkautisen?

Anna (Ei varmistettu)

Koska se, etten matkusta sinne, varmaan vaikuttaa heidän homolakeihinsa :D Asioilla on tapana muuttua, on homous Suomessakin tyrmätty kuule ennen. Toiset maat eivät ole yhtä pitkälle kehittyneitä vielä, se ei tee niistä huonoja tai sivistymättömiä.

minä vain (Ei varmistettu)

Moi! Onko sun disseohjaaja joku opiskelija vai työntekijä? Hämmentää kun puhut tutorista, tulee mieleen fuksivuoden opiskelijatutorit :D

Anna (Ei varmistettu)

Ei siis ne on ihan luennoitsijoita, eli opettajia. Oman alansa tohtori kyseinen herra siis, ja meillä tosiaan ylipäätään kutsutaan lehtoreita tutoreiksi jostain syystä :)

Elvenpath (Ei varmistettu) http://www.haltiapolku.blogspot.fi

Suositan megapulloa käsidesiä mukaan ja silti välttämään koskemista yhtään mihinkään. :D Hurja, mä en kyllä uskaltais lähteä. Mutta mulla onkin vastustuskyky luokkaa alakerran kämpässä joku aivastaa niin mä saan vähintään ruton yläkerrassa.

Anna (Ei varmistettu)

Haha :D No hei, edelleenkään Gambiassa ei ole ebolaa sen enempää kuin Suomessakaan ja muut virukset, kuten norot jne. välttää jos on tarkkana :)

emppu (Ei varmistettu)

Haloo ihmiset nyt oikeesti! Jos Gambiassa ei ole ebolaa, niin miks sinne ei muka vois mennä ihan normaalisti, huvittaa tällaset. :D Ihana asu jälleen kerran, matkapostauksia odotellessa. Olis mahtava päästä johonkin eksoottisempaan maahan käymään, vieläpä nuin halvalla!

Anna (Ei varmistettu)

Aivan :D Kuvittelen aina jotenkin lukijani hieman älykkäämmäksi kuin osa näköjään on :D Ebolaa on ollut yhtä paljon Gambiassa kuin Suomessakin, joten taidan jättää Suomenkin reissun väliin :D eikun :D

H (Ei varmistettu)

Muista kuitenkin malaria lääkitys! Sadekauden jälkeen paljon malariaa liikkeellä!

Ihanaa matkaa ihanaan maahan! :)

Terveisin

Itse taudin kaksi kertaa sairastanut :D

Anna (Ei varmistettu)

Joo, malarialääkkeen saamista varten aika varattu :)

Elvenpath (Ei varmistettu) http://www.haltiapolku.blogspot.fi

Ebolaa levittää ihmisten lisäksi lepakot, jotka osaa lentää sen rajan yli ja tuskin apinoiltakaan (myöskin kantajia) passia kysellään. Ebolamaan naapurissa kannattaa ilman hysteriaakin oikeasti olla normaalia varovaisempi, vaikka tapauksia ei olisikaan. Kukaan ei osaa ennustaa miten se leviää, vai leviääkö ollenkaan. Eli on kommentoijilla ihan pointtikin tässä.

Anna (Ei varmistettu)

No en mä edelleenkään ajatellut mennä pureskelemaan jotain lepakonpäitä ja ajattelin pysyä muutenkin villieläimistä kaukana. Oon mä ennenkin ollut maissa, joissa on villieläimiä, eikä yksikään ole tullut vielä hyökkäilemään kimppuun. Kun ei se ebola niistä eläimistäkään leviä ilman kautta :D Pointtia varmasti on, harmi vaan, että se on joko hysterisoitu tai vittumaisesti esitetty :D

Anna (Ei varmistettu)

A scarf from Acne is still on my wish list... They look so cozy :D but right now I'm craving for my first Michael Kors watch and I hope I will be lucky next month when I'm turning 26. :)
Do you ever have bad hair days, Anna? Seriously I'm jealous of your hair! :D you look so perfect!

Anna (Ei varmistettu)

Haha, yes, constantly :D That's when I wear hats and beanies and all that :D

Ihana toi kaulaliina! <3 ja asukokonaisuus nappi :) tykkään tosi paljon itsekin noiden värien yhdistelystä.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Anne-Mari (Ei varmistettu) http://www.pochetteroulette.com/

Ihana asu, noita farkkuja jaksais katsella vaikka joka postauksessa! Ihan täydellinen pesu ja kulutukset :) Ja oi, Gambia on varmasti mahtava lomakohde!

Anna (Ei varmistettu)

Ne on kyllä ihanat! Ja vitsi, en malttaisi yhtään odottaa jo!

er (Ei varmistettu)

huhhuh,lueppa vähän enemmä nyt neiti hyvä uutisia ni pysyt sinäkin maailman menosta perillä :D ihan to let u know,ebola on aika herkkä virus,joka leviää erittäin helposti. älä sitä ebolaa sitten tänne suomeen ainakaan tuo ;-)

Anna (Ei varmistettu)

Luepa neiti hyvä itse vähän uutisia, niin tiedät, että Gambiassa ei ole ebola-virus -havaintoja sen enempää kuin Suomessakaan :D

Suvi (Ei varmistettu)

Otatko malarialääkityksen Gambiaan, pitääkö sinne ottaa se? Hyvä, ettei sielläpäin ole Ebolaa. Varmasti tosi eksoottinen reissu tulossa :) Itse lähden samalla hinnalla Amsterdamiin haha.

Anna (Ei varmistettu)

Melko varmasti kyllä :)

Pages

Kommentoi