"I only wanted to see you bathing in the purple rain." - Answers pt. 1

Mungolife

Huomenta ihanaiset!

Olen saanut vastailtua teidän kaikkien kysymystulvaan, mutta koska kysymyksiä oli niin pirusti, niin päätin jakaa ne neljään postaukseen :) Aikaa säästääkseni en jaksanut niitä luokitella eri kategorioihin, vaan ne tulee nyt samassa järjestyksessä kuin kysyttykin :)

Tässä ensimmäinen osa olkaapa hyvät. Kuvituksena sateisen päivän asua Suomen pikavisiitiltä.

Mitkä on sun lemppareimmat avaimenperät ja puhelimen kuoret?
Ahmm. Siskoni lahjoittama pörröhäntä on lemppariavaimenperä ja puhelimenkuorista se lapsellinen pupukuori :D En tosin tällä hetkellä pidä mitään kuoria, rakastan iPhonen muotoilua, ja tykkään kun se on vaan muuten vaan.

Mulle tuli mieleeni yksi aino kysymys. Mikä oli sun ihan ensimmäinen merkki/luxustuote jonka ostit? Millaset fiilikset siitä tuli? (Laukku, vaate, muu asuste ym)
Oiskohan ensimmäinen Alexander Wangin Kristen -laukku. Taitaa olla, tosin en tiedä lasketaanko ko. Merkkiä luksustuotteeksi. Michael Korsia en itse ainakaan laske, eli en sitä laske :) Fiilikset oli loistavat, oli ihana tunne kun sai jotakin, mistä haaveili, ostettua omalla rahalla. Kyllä se materialistinen riemuvotto oli :D

Mitä haluaisit sanoa 20-vuotiaalle Annalle?
Onneksi olkoon, oot just perustanut 3 viikkoa sitten jotain, mikä muuttaa sun elämän. Nää vaivaa sen eteen ja tee unelmistasi totta, niistäkin joita et tiedä, että sulla on. Älä lauo ihan joka mielipidettä kovin suoraan. Ne kun tulee muuttumaan vielä sata kertaa, mutta kukaan ei tule sanomisiasi unohtamaan. Unohda lapselliset ajatuksesi elämästä ja siitä, miten sen pitää mennä ja elä haluamisesi mukaan. Elämäsi on täynnä seikkailua ja mielenkiintoisia kokemuksia ainakin seuraavat viisi vuotta, älä usko siis ennustuksiin, tulet istumaan 25-vuotiaana varsin tyytyväisenä elämääsi kirjoittamassa tätä. Ainiin, ensi viikon lottonumerot on muuten nämä: ….

Mitä nimiä voisit harkita lapsillesi? Entä toiselle koiralle?
Lasteni nimet olen päättänyt jo aikoja sitten, jos sellaisia ikinä siis saan :) Niitä en halua kertoa täällä, mutta jos asia on joskua ajankohtainen, varmasti kerron ne sitten. Ne on vähän erikoisia omalla tavallaan, mutta kuitenkin simppeleitä. Toinen koirakin on jo päätetty, Meeko siitä tulee :)

Js päättäisit lopettaa blogisi (don’t do it!), niin mikä voisi olla viimeisen postauksesi otsikko ja mikä viimeinen lause?
Apua. Alko itkettää ajatuskin. Ahmmm, otsikko olisi varmasti This is it! Kaikkien aikojen muusikkoa laintakseni ja viimeinen lause voisi olla ”Finally I know it's time to say goodbye / Suddenly all by myself I feel alive”. Tai toisin päin. Viimeinen sana olisi Kiitos.

Jos aikamatkustus olisi mahdollista, mitä haluaisit sanoa nyt sille parikymppiselle Annalle, joka vasta aloitteli Mungolife -blogia? :)
Varmaankin, että oot nyt jonkun aika mahtavan äärellä, ja tästä tulee vielä sun elämäsi yksi suurimpia juttuja. Do it well, ja pieni kulmista pyöristyminen ei välttämättä tekisi pahaa sinullekaan :)

Mitä keräilit pienenä?
Tarroja, kuulapyssyn kuulia, postimerkkejä ja joskus käpyjä ja ötököitä. Ja pyyhekumeja. Ja pyyhekumien purua (älkää ees kysykö, oli villitys villin lamaysärin aikaan..)

Oliko sulla ystäväkirjaa, ja jos oli, niin minkä näköinen?
Oli. Olisiko siinä ollut koiranpentuja kannessa :) Sellanen lapsen ystäväkirja, pumpulisen söpö ja hempeä.

Jos sun olisi pakko olla opettaja, mitä opettaisit?
Äidinkieltä (jos vielä itse osaisin sitä kunnolla) tai englantia. Tosin opin juuri, että Steiner-kouluissa harrastetaan Eurytmiaa ja tää oli musta niin hillitön asia, että varmaan sitä.

Tuoksukynttilä vai normikynttilä?
Tuoksu.

Saat tietää, että sulla on haltiakummi. Miksi vasta nyt? :)
Koska haltiakummi on nähnyt, että pärjään ilmankin oikein hyvin ilmankin, mutta elämässäni on lähitulevaisuudessa niin mahtava prinssi, että nyt tarvitaan kurpitsavaunuja ja hillitöntä mekkoa?

Mitä ajattelet lapsettomuudesta? Tai päinvastaisesti lapsia sisältävästä perhe-elämästä?
En ajattele niistä oikeestaan mitenkään. Molemmat on mun mielestä hienoja valintoja, enkä ole oikein päättänyt kumpi kuulostaa minun elämältäni :) Tulevaisuus kyllä näyttää käveleekö mun elämään sellainen ihminen, jonka lapsia haluan, vai ei. Mä en halua tehdä lapsia jonkun kanssa, mä haluan lapsia ihmiseltä, jota rakastan. Ja jos niitä ei koskaan tule, niin uskon, että elän täyttä ja mahtavaa elämää siitä huolimatta. Molemmat on mun mielestä hienoja malleja, kunhan jokainen valitsee mallin, joka sopii itselleen parhaiten :)

Kuinka mielestäsi onnellisuus on saavutettavissa? Voit pohtia yleisesti tai omasta näkökulmasta. Tai vaikka molemmista.
Tällaisen helpon kysymyksen heitit sitten. Mun ajatus onnesta on se, että voi olla onnellinen pienistä asioista ja joka päivästä. Ja mun mielestä sen voi saavuttaa ainoastaan olemalla aito itselleen, ja tehdä niitä asioita, jotka tekee itsensä onnelliseki, ei maailman ympärillä. Haluan uskoa, että jokaisessa on hyvää ja jokainen löytää tiensä onneen tekemällä asioita, jotka tuottavat hyvää muille ja itselle. Mun mielestä onni on kaikkien saavutettavissa, kunhan ensin ymmärtää, mitä itselle onni on. Mulle onni on esimerkiksi juuri tällainen elämä kuin mitä mulla nyt on :)

Mitä haluaisit saavuttaa tulevaisuudessa?
Haluaisin saavuttaa urallani jotakin merkittävää, löytää lisää sisäistä rauhaa ja jokapäiväistä rauhallista mieltä ja haluaisin saavuttaa pisteen, jossa olen löytänyt ihmisen, joka täydentää elämäni.

Oletko koskaan harmitellut päätöstäsi jättää oikeustieteellinen? Mikä johti sut siihen päätökseen? Entä tunsitko yliopiston opiskelijaelämän omaksesi? Kävitkö mahdollisesti illanvietoissa tms.
Oon ja en. En oo katunut, mutta oon katunut, etten tehnyt parin kurssin päässä ollutta notaaria. Suomessa sillä ei ole virkaa, mutta Bachelor of Law kuulostaa aika vakuuttavalta ulkomailla. Ehkä vähän hätiköity päätös, mutta oikis ahdisti mua suunnattomasti. Yliopiston opiskelijaelämä ei oikeen oo mua varten. Mulla oli siellä ja on täällä yliopistossa kavereita, mutta mä oon enemmän sellainen ihminen, joka haluaa viettää aikaa ystäväpiirinsä kanssa, en networkeilemassa ison porukan kanssa, joista osaa ei edes kunnolla tunne. Päästän lähelleni ihmisiä, jotka koen siihen sopivaksi, ja pidän heistä kiinni. Tuollaiset sitsit jne. ei vaan ollu mua varten.

Mitä toisit venäläisten naisten pukeutumiskulttuurista Suomeen?
Rohkeutta. Venäläisessä pukeutumiskulttuurissa on paljon hieman hämmentäviä elementtejä, mutta sauomalaiset naiset voisivat kanssasisariltaan ottaa mallia rohkeudessa ja siinä, miten naiset siellä kantavat itsensä :)

Jos sinusta tehtäisi elokuva ja saisit valita näyttelijän joka esittäisi sinua, kuka hän olisi? Entäpä ketkä viisi muuta näyttelijää nimeäisit sivurooleihin? Olisiko elokuva toteenperustuva elämänkerta, fiktiivinen tarina vai sitten kertomus jostain tietystä tapahtumasta elämässäsi, eli mistä elokuva kertoisi ja kuinka se loppuisi? ;)
Hmmm. Mua näyttelis varmaan Emma Stone, siinä on sellaista samanlaista kömpelyyttä ku mussa. Alex O'Loughlin olisi mun elämäni rakkaus, Kate Winslet mun äiti, Keira Knightley ja Jennifer Lawrence mun siskot :) Olisi varmaan elämänkerta ja loppuisi tietenkin siirappisen onnellisesti :)

Jos saisit valita, minkä yliluonnollisen kyvyn ottasit itelle?
Lentämisen.

Sut heitettäs keskelle sun lempisarjaa, mikä hahmo oisit ja kehen oisit rakastunu? :D
Hawaii five-0 saisi jonkun uuden kick-ass undercover poliisinaisen, johon Steve McGarrett ois rakastunut. Ja mä siihen tietty kans.

Puhelin vai tietokone, kummasta pystysit luopumaan jos ois pakko?
Hmmmmm. Tietokone. Puhelimella pysyty tehdä suurimman osan samoista asioista. Eiku tietokone! Mä käytän puhelimen puhelu-omianisuutta muutenkin tosi tosi harvoin :D

Viikko Malediiveilla ilman huolen häivää vai viikko Mötleyn poikien kans bäkkärillä? :D
Heittämällä viikko mötleyn miesten kanssa bäkkärillä :D

Me kavereiden kanssa aina välillä pohditaan skenaarioita joissa meiän ois pakko valita elämässä kahden vaihtoehdon välillä, vaikka tälläsiin tilanteisiin tuskin kukaan tulee koskaan joutumaan. Aina on pakko valita, mut tä seuraava on aina ollut erittäin kinkkinen. Eli; ottaisitko mielummin sellaisen elämän, et sulla on paljon ihania ystäviä, mut tietäisit ettet koskaan tuu löytämään elämäs rakkautta, vai elämän, jossa sulla olis sun elämäs rakkaus mut menettäisit ystäväs etkä tulis saamaan uusia?
Helppo! Hos before bros, eli ystävät ennen kaikkea. Mulla on niin upeita ystäviä, että pärjäisin helposti. En oo muutenkaan varma uskonko käsitteeseen elämäni rakkaudesta, joten ehdottomasti ystävät :)

Mitä mieltä oot kuolemanrangaistuksesta eettiseltä ja moraaliselta kannalta ajatellen?
Oon vähän fifty-fifty ajatuksen kanssa. Toisaalta koen, että kuolemanrangaistus on liian helppo rangaistus joillekin pahuuksia tehneille. Toisaalta mun mielestä on todella typerää ylläpitää valtion rahoilla jotain Breivikin kaltaisia ihmisiä. Kyllä, olen todellakin julma. Mutta ehkä vastustan ajatusta sikäli, että oikeudenkäynneissä tulee virheitä ja syyttömänä tuomitaan paljon vankeuteen, ja kuolemanrangaistus on sellainen, jota ei saa mitenkään takaisin.

Oot tehnyt hienon sivuroolin elokuvassa ja saat siitä Oscar-ehdokkuuden. Sut tietty kutsutaan Oscar-gaalaan. Mitä puet päälle?
Hmmm, jonku suomalaisen suunnittelijan luomuksen. Samujin, Mert Otsamon tai Katri Niskasen ehkä :)

Kenet haluaisit näyttelemään pääosaa elokuvassa, joka kertoisi susta?
Emma Stonen :)

Näyttelet itse elokuvassa naispääosaa. Kenet tahdot näyttelemään miespääosaa?
Alex O'Loughlinin. No daaa :D

Seuraatko itse säännöllisesti jotain blogia?
Joo, seuraan Strictly Stylea, Blond Rivetsia, Julia Toivolaa, Vivian Valpuria ja Stellan Notes on lifea :) Viikoittain seuraan myös 5 inch and upia, P.S. I love fashionia ja Alexa Dagmaria. Sitten satunnaisesti selailen n. pariakymmentä blogia.

Mikä on sun paras/hauskin lomamuisto?
Apua. Varmaan maailmanympärimatkalta Vince Neilin tapaaminen tai jetski safari Fijillä Merin kanssa. Tai se ilta, kun tavattiin C ja sen kaverit Balilla, se on ainakin varmaan yksi hauskimpia :)

Silloin kun suunnitelit mallistoa Nellylle, pystyitkö yhtään vaikuttamaan siihen, mistä materiaaleista vaatteet tuotetaan ja missä ne valmistetaan?
En valitettavasti voinut hirveästi vaikuttaa. Olisin halunnut enemmän luonnonkuituja ja nahkaa, mutta niissä käytettiin mm. tekonahkaa.

Jos ajattelet tulevaisuuttasi muodin saralla, mietitkö ollenkaan ns. ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja esim. materiaalien valinnassa?
Ehdottomasti! Mä toivoisin, että ylipäätään lafkat käyttäisi enemmän luonnonmateriaaleja, kestävyytensäkin kannalta. Fast fashion ei välttämättä edes halua siirtyä parempiin matskuihin, koska silloin vaatteet elää pidempään ja ihmisten ostosykli pitenee. Toivoisin, että monet monet yritykset siirtyisivät muodin käyttämisen sijaan puuvillaan, villaan ja nahkaan.

Entä kun ostat itsellesi vaatteita, asusteita yms, mietitkö mistä niiden materiaalit on peräisin tai missä ne on valmistettu?
En ole aikoihin ostanut vaatetta, etten katsoisi sitä tuoteseloste-lappua yli ja ympäri. Oon tosi kiinnostunut materiaalista, valmistusmaa on aika toissijainen, tosin aina pointsit jos valmistettu EU:ssa :)

Millanen on sun perus välipala?
Suklaata :D No ei, yleensä tee ja joku hedelmä tai voileipä ja jogurtti.

Listaa kolme (kuumaa) miestä kenen kanssa jäisit mieluiten hissiin jumiin.
Alex O'Loughlin, Matt Bomer (heterona kiitos) ja Henry Cavill.

Monelta käyt yleensä (kouluaamuisin) nukkumaan, ja monelta heräät?
No nähtävästi tällä hetkellä oon ton tosi kuluttavan pariviikkoisen jälkeen mummoutunut, ja oon mennyt nukkumaan ihan viimeistään 23 ja herännyt 7-8 maissa :)

Ootko ikinä dipannu tomaattia hienoon sokeriin? Lapsena kun muut sai karkkia ni minä jäkersin tota ;D
En! Mun on ehkä pakko kokeilla :D

Katotko Youtubesta ketään beauty guruja?
En.

Mikä sun ihotyyppi on?
Kuivahko oliivi-iho.

Ruisleipä vai vaalee leipä?
Ruis! Aina!!

Oisitko mielummin allerginen kananmunalle vai kalalle?
Hmmmm, meinasin sanoa kananmunalle, mutta sitä käytetään niin monessa mun lempiruoassa, että kalalle :/

Luettele 5 all time lemppari tv-sarjaa
Hawaii five-0, Fastlane, Shark, Sex and the city jaaaaaa 21 Jump Street.

Lempi lastenleffa (jos Leijonakuningasta ei lasketa)?
Hmmmmm. Vaikee. Olikohan Aladdin tai Pieni Merenneito :)

Mitä teet työksesi?
Bloggaan ja teen erinäisiä muita työjuttuja, joista en halua blogissa kertoa.

Missä opiskelet?
University of Arts Londonin College of Fashionissa.

Maksaako sun duunipaikka sun puolesta lennot ja majotukset yms? Mitä teet kyseisissä maissa?
Ei maksa. Riippuu kovin matkasta, mitä teen missäkin. Välillä minut kutsutaan paikalle, ja teen silloin mitä toivotaan, välillä matkustan omasta mielenkiinnostani.

Tienaatko paljon blogin kautta?
Tienaan tarpeeksi.

Onko sulla ikinä ollut huonoa rahatilannetta?
Eikö kaikilla?

Kuinka tärkeä perhe sulle on?
Äärimmäisen :)

Osaatko hyvin venäjää?
Huonommin kuin ennen, mutta silti ihan hyvin.

Ootko käynyt Venäjällä? Missä?
Olen, Moskovassa ja Viipurissa.

Ootko koskaan polttanut tupakkaa?
Maistellut.

Ootko jo toipunut täysin siitä sun tyrmäyksestä? Oliko se kovin traumaattinen kokemus?
Olen. Ei ollut kovin traumaattinen, koska käsittelin sen kunnolla.

Ootko koskaan käynyt terapeutilla/psykiatrilla?
En.

Mitä kautta oot tutustunu sun ystäviin?
No vähän kaikkialta elämänpoluilta niitä on kerääntyntyt.

Osaatko ajaa hyvin autoa?
Ihan hyvä kuski oon joo.

Pääsitkö inssin ekalla läpi?
Kyllä.

Oletko ajatellut hankkivasi lapsia?
En tiedä. Mun mielestä lapsia ei hankita, niitä saadaan, jos on onnekas. Haluanko lapsia? Siitä en ole varma.

Meinaatko jäädä Lontooseen?
En tiedä.

Herkutteletko usein?
Jatkuvasti.

Käytkö salilla?
Käyn. Liian harvoin.

Mihin viimeisin suhteesi päättyi?
Asia kuuluu tänne mielestäsi miksi?

Minkä auton haluaisit?
Aika sama. Söpön ja sellaisen, joka vie mut paikasta a paikkaan b.

Onko susta Cheek hyvännäköinen? ;-)
Onhan se ihan karismaattinen kundi.

Mulla ei tuu mitään erityistä mieleen, mutta haluisin tietää, että mitä kuuluu? :)
Hahah, onpas vaikea kysymys. Hyvää kuuluu! Ollut kovin kiireistä, mutta onneksi kiireet helpottaa kohta, ja odotan innolla näitä vuoden loppuhetkiä :)

Mikä on tällä hetkellä suurin haaveesi ja kuinka tavoittelet sitä?
Tää on ehkä kamalaa, mutta sellaista ei ole. Tällä hetkellä odotan vain valmistumistani, enkä oikeastaan haaveile isolla levelillä mistään :) Haaveilen siitä, että sitten kun valmistun, nii mulla on joku hyvä elämänsuunnitelma jatkolle :)

Jos saisit valita, olisitko merenneito vai keiju? :)
Ei oo todellista miten kauan mietin näitä vastauksia. Merenneitoon ehkä päädyin. En tiedä miksi :D

Jos saisit rakentaa itsellesi oman planeetan mielikuvitus rajana, niin millainen haluaisit sen olevan? Pilvilinnoja, yksisarvisia ja hyvän haltiattaren asema?;)
No siinähän se oikeastaan tulikin :D No ei, se olisi hyvä paikka, siellä ei olisi pahuutta. Se olisi kaunis, siellä olisi paljon suloisia eläimiä ja se olisi vaan sellainen pörröisen pehmoisen ihana. Satumaailma.

Mikä sun mielestä on elämän tarkoitus?
Olla onnellinen

Kun ihmiset puhuu tyylistä, ymmärrän sen niin, että joku pukeutuu tietynlaisesti, eli on joko gootti, hippi, hoppari, eli noudattaa jatkuvasti samaa kaavaa (joo mulla on aika mustavalkonen ajattelutapa tähän) Kysyisinkin nyt sun mielipidettä asiaan, miten sä ns. määrittelisit tyylin? Muistan aikaisemmasta postauksesta lukeneeni, että kirjotitkin siitä miten sun oma tyylisi on muuttunut aikuisempaan suuntaan ja panostat laatuun, onko jotakin muita asioita mitä koet sun tyylissä muuttuneen?
Mun mielestä tyyli on jokaisen oma, eikä sitä pitäisi lokeroida ollenkaan. Tyyli on persoonan esilletuomista vaatteilla :) Mun tyyli on rauhoittunut, olen löytänyt ne asiat ja vaatteet, joissa viihdyn, niin en ole yhtään niin kokeiluhenkinen kuin ennen. Ei tule samalla tapaa ylilyöntejä, mutta samalla mun tyyli on tietyllä tapaa tylsistynyt.

Onko ihminen aidoimmillaan tai eniten oma itsensä yksin ollessaan? Oletko sinä?
Joo. Kyllä jossain kotiryysyissä ympäri kämppää yksin pomppiessani olen ehkä eniten oma itseni. Tosin kyllä mä olen läheisteni seurassa sitä myöskin.

Mitä pitäisi tapahtua, että uskoisit Jumalaan?
No Jumalan pitäisi ilmestyä mulle ja vastata kaikkiin kinkkisimpiinkin kysymyksiini oikein. Eli not happening any time soon :D

Mitä ajattelet ihan ensimmäisenä herätessäsi?
Yleensä nälkää tai että vihaan herätyskellon ääntä :D

Jos kukaan ei koskaan meikkaisi, olisivatko ihmiset kuitenkin meidän mielestämme keskimäärin yhtä kauniita kuin nyt?
Olisi! Todennäköisesti kauniimpia. Ei olisi sitä vertauskuvaa, mitä esim. massamedia tarjoaa, ja kauneutta olisi juurikin se luonnollinen kauneus jaihmisten monipuoliset piirteet.

Jos elinvuosia voisi myydä, muttei ostaa, myisitkö yhtäkään elinvuottasi puolta miljoonaa euroa vastaan?
Myisin, jos sille rahalle olisi tärkeä kohde.

Millainen ihminen ei kestä hiljaisuutta? Tykkäätkö sinä olla hiljaa?
En tiedä, ahdistuut? Sellainen, joka ei halua jäädä yksin ajatustensa kanssa? Mä tykkään olla itsekseni hiljaa, seurassa harvemmin :D

Jos sun pitäisi valita sun vaatekaapista yksi vaate/asuste, jota käyttäisit loppuelämäs joka päivänä, niin mikä se olisi?
Mun Chanel.

Sun mielestä maailman seksikkäin mies of all time? ;)
Alex O'Loughlin.

Millainen on sun unelmien mies?
Itsevarma, menestyvä, kiltti, kunnianhimoinen, pitkä, tumma ja tulisen komea. Kauniit silmät, järki päässä, sellainen jonka kanssa olisi helppo jutella ja nauraa.

Missä haluaisit asua tulevaisuudessa? Millaisessa talossa?
En osaa sanoa. Talon haluaisin suunnitella itse :)

Haluatko lapsia? Kuinka monta?
En ole varma haluanko. Jos haluan, niin kaksi, en haluaisi vain yhtä lasta :)

Jos sun kämppään tulis tulipalo, mitkä 3 asiaa sä ottaisit sieltä ensimmäisenä?
Hmm. Läppäri, Chanel ja korurasiani. Kaiken muun korvaa vakuutus. Jotenkin jännä, ettei mulla ole muita merkityksellisiä juttuja paitsi koruja :)

Pahinta, mitä sulle on tapahtunut?
No toi Barcelona oli kyllä aika paha. Tai sitten munuaistulehdus Ausseissa.

Mikä maa on ollut parhain, minne haluaisit lähteä uudelleen, miksi? :)
Australia! No se nyt vaan on yksi ”kodeista”, ja se on niin ihana paikka, että sillä on aina erityisasema mun sydämessäni.

Jos olisit jokin biisi, mikä olisit?
Mä olisin If I Die Tomorrow :)

Mun on pitänyt jo hetken aikaa tulla kysymään, olisiko jotain hömppäkirjasuosituksia (samaan kategoriaan viime syksyisen Travis-kirjan kanssa… walking disaster taisi olla) tälle talvelle? Joulupukinkontista pitäis vähintään yksi sellainen löytyä :D
Ja minkä uuden kirjan korkkasit lentomatkalla?
Hmmm. Suosittelen ehdottomasti Jilliane Hoffmanin kirjoja, Delirium -sarjaa ja sellaista kirjaa kuin How to be a Woman :) Mä korkkasin Shining Girlsin, mutta unohdin sen koneeseen!! Täytyy hakea uusi :/

Sinua ja äitiäsi uhataan aseella ja toinen voi selviytyä. Kumpi?
Minä. Mun äiti ei yksinkertaisesti kestäisi sitä, jos hän selviytyisi ja minä en. Siksi näinpäin.

Eläisitkö mieluummin vielä viisi vuotta täysin onnellisena elämääsi ja sitten kuolisit, vaiko monta kymmentä vuotta tyytymättömänä elämääsi?
Viisi vuotta täysin onnellisena kiitos :)

Kuvitellaan, että olisit vierailulla korealaisessa perheessä. Pöydässä on tarjolla koiraa. Suostutko syömään sitä?
En. Tiedän, että se on väärin, mutta valehtelisin olevani kasvissyöjä (alkaisin vaikka sellaiseksi!!!).

Jos saisit kymmenen miljoonaa euroa käteen juuri nyt, mitkä viisi asiaa ostaisit/tekisit heti ensimmäisenä?
Hmmm. Mun vanhempien talon niille, rakennuttaisin talon itselleni, auton itselleni ja sitten yksi ihan hillitön objektiivi mun kameraan ja Celinen Luggage Mini mustana kiitos :D

Työskentelisitkö mieluummin raitiovaunun siivoojana vaiko kuskina?
Kuskina.

Fuck/Marry/Kill: George Bush, Sarah Palin, John McCain
Kill myself :D Tai sitten kill kaikkiin :D

Jos saisit viikon ajan olla joku ihailemasi/arvostamasi henkilö (julkkis/kaveri/sukulainen/ihankukatahansa) kuka haluaisit olla ja miksi? Valittuasi henkilön mitä sellaista tekisit mitä et omana itsenäsi jostain syystä pystyisi tekemään?
Tarkoituksena ei siis ole valita henkilöä jota kadehdit ja näin ollen pääsisit elämään hänen ”täydellistä” elämäänsä (”oo tietty joku sikarikas tyyppi sillä haluaisin tietää millasta on elää talossa joka on tehty kullasta”) vaan joku jota arvostat erinäisistä syistä ja haluaisit nähdä minkälaista olisi hänen kaltaisensa ihminen.
Hmmmm. Jos kuolleista saa valita, niin Michael Jackson. Mä haluaisin tietää, mitä sen päässä liikkuu :D Elävistä Nikki Sixx. Samasta syystä :)

Jos sulle tarjottaisiin mahdollisuus lähteä uudelleen maailmanympärimatkalle, lähtisitkö?
Lähtisin. Eri maihin, mutta ehdottomasti :)

Missä maissa haluaisit ehdottomasti käydä uudelleen ja mitkä mihin täysin uusiin paikkoihin menisit?
Hmmm. Australiaan haluan ehdottomasti uudelleen. Ja Laosiin. Vietnamiin en enää menisi :)

Mikä on elämässä tärkeää?
Onni, perhe, ystävyys ja rakkaus.

Uskotko yliluonnollisuuteen?
No en oo ihan varma.

Pitääkö urheillessa näyttää hyvältä?
Ei, silloin pitää näyttää hikiseltä ja väsyneeltä :D

Onko prokrastinaatio sinulle tuttu?
Äärimmäisen :D Teen kaiken aivan viime tingassa :D

Mikä on noloa?
Se, ettei tee jotain, mitä haluaa, koska ”se on noloa”.

Kauneinta maailmassa?
Onnellisen ihmisen hymy tai vauvan hymy. Söpö koiranpentu.

Mikä on paras tunne?
Kun ylittää itsensä, onnistuu jossakin, mitä ei ajatellut mahdolliseksi :)

Voiko täydellistä tasa-arvoa koskaan olla olemassakaan?
Ei. Mikään ei tule koskaan olemaan täydellistä :)

Kolme taitoa, jotka jokaisen naisen tulisi osata?
Kantaa itsensä ylpeästi, ostaa oikeankokoiset rintaliivit ja käyttää oikeansävyistä ihomeikkiä (jos meikkaa..).

Mitä ominaisuutta ihmisessä ei voi muuttaa, vaikka kuinka haluaisi?
Mitään. Muutoksen pitää lähteä itsestään.

Millainen on hyvä kysymys?
Sellainen, joka laittaa pohtimaan pitkäksi hetkeksi :)

Kumman supervoiman valitsisit, lentämisen vai kyvyn olla näkymätön?
Lentämisen. Miksi kukaan haluaisi olla näkymätön!?

Jos saisit ottaa kolme asiaa mukaan autiolle saarelle (max yksi ihminen) niin mitä ne olisi ja miksi?
Ottaisin Simban, läppärin ja aurinkovoimalla toimivan laturin sille läppärille.

Paras hankintasi tähän elämän pisteeseen mennessä?
Simba.

Ihanin muistosi?
Se kun Simba oli 4-viikkoisena mun kädessä ja haukotteli samalla nuolaisten vähän mun sormenpäätä. Olin peruuttamattoman rakastunut.

Jos voisit sukeltaa altaalliseen mitä vaan, mitä se olisi?
Saako sieltä altaasta ottaa mukaan niitä asioita? Siinä tapauksessa altaalliseen mun lempiasusteita. Jos ei, niin sitten shampanjaan :D

Mikä sulla oli teininä ensimmäinen sellanen isompi tavara/asia, jonka ostit joko pitkään säästämällä viikkorahoista tai sun ekasta palkasta?
Ekoista palkoistani 12-vuotispäivänäni CD/kasetti -soitin Sonylta :)

Käytkö ikinä Starbucksissa? Jos käyt, niin mikä on sun lempijuoma?
Harvemmin, se on musta yliarvostettu mesta. Jos käyn, niin mocha tai piparminttutee :)

Osallistut Neljän Tähden illalliseen. Saat itse valita kolme suomalaista julkisuudenhenkilöä vieraaksesi, mutta heidän on oltava sellaisia joita et ole aiemmin henkilökohtaisesti tavannut. Keitä he olisivat ja millainen olisi sinun illan menu?
Kraah. Oon tavannu liian monta mielenkiintoista selkeästikin :D Jenni Vartiainen, Vesa-Matti Loiri ja Peter Franzen. Tarjoilisin alkuruoaksi jotain hyvää keittoa, pääruoaksi karitsaa ja vihanneksia ja jälkkäriksi varmaan jotain hyvää moussea.

Olet hotellissa, jossa yöpyy 72 vierailijaa. yön aikana hotellissa syttyy tulipalo. heräät, ja sinulla on kaksi vaihtoehtoa: A) menet käytävään ja huudat ihmisiä hereille. 24 ihmistä selviää. B) etsit hälytyspainikkeen, ja on olemassa 1/3 mahdollisuus, että kaikki selviävät, ja 2/3 mahdollisuus, että kaikki kuolevat. Kumman vaihtoehdon valitset?
Apuaaaa. En minä tiedä. Varmaan huudan käytävällä.

Tulin pari viikkoa sitten Australiaan. Mitä täällä sinun mielestäsi täytyisi ehdottomasti nähdä/käydä katsomassa ennen kotiin paluuta? Melbournessa lymyän ja aikaa on ihan hyvin. Ja toinen kysymys, kotiin palatessa ajattelin koukata jonkun Aasia maan kautta. Mikä on sun ehdoton suosikki Aasiassa, mitä ei kannata skipata?
No tää on tosi vaikea vastata, koska Australiassa on tosi paljon vierailujen arvoisia paikkoja ja kaikki riippuu siitä, mistä kukin tykkää. Eli en osaa vastata. Mä kävisin Laosissa tai Indonesiassa.

Maailmassa on paljon kurjuutta…KYSYMYS: jos saisit itse valita, minkä hyväntekeväisyyskohteen valitsisit ja miksi? Perustele.
Mannerheimin Lastensuojeluliitto. Think globally, act locally -mentaliteetilla Suomi ensin, ja mulle on aina ollut lähimpänä sydäntä lasten asiat hyväntekeväisyysjutuissa.

Onko sulla inhokkisanoja? Suomeksi, englanniksi… Omiani ovat pergola, lapanen, nuttu ja vilvoitella.
Hahahah :D Ei kai, enemmän mä tunnun niitä käyttävän lukijoiden mielestä. En kyllä millään nyt keksi yhtäkään :D

Jos saisit käyttää loppuelämäsi vain yhtä sanaa, mikä se olisi?
Vaikea. ”Rakastan”. Se on ehkä tärkein.

Sun koko nimi (siis jos vaan haluut kertoo)
Anna Vanhanen. Ei ole toisia.

Lempiväri?
Vaatteissa varmaan beige tällä hetkellä, sisustuksessa valkoinen, värinä vaaleanpunainen :)

Lempivaatekauppa?
Zara ja Massimo Dutti

Horoskooppimerkki?
Neitsyt.

Lempilaukku?
Chanel 2.55

Tykkäätkö polttaa kynttilöitä/ tuikkuja ja jos tykkäät niin millaisia?
Jatkuvasti!! Sekä tuikkuja, että kynttilöitä :)

Millainen sisustus on sun mieleen?
Sellanen tylsän tyylikäs kokovalkoinen, missä on paljon kauniita koriste-esineitä :)

Elämäsi top 3 (fyysisesti) kivuliaimmat kokemuksesi?
Munuaistulehdus, polvileikkaus ja peukalon murtuminen.

Oletko ateisti vai ortodoksi tai ev.lut ym?
Ateisti.

Mikä on sun lemppari historiallinen ajanjakso? Esim. vaikka Aurinkokuninkaan Ranska tai 1920-luvun villit vuodet?
Hmmm. No ei ehkä kovin historiallinen vielä, mutta kasari :D Mä vaan rakastan kasarimusiikkia, tyyliä ja kaikkea sitä hulluutta :D

Jos ihmisen elinikä olis vain 40 vuotta, eläisitkö toisin kuin nyt?
En. Elän muutenki jo vähän silleen, että ihmisen elinikä on nyt :D

Jos kuvitellaan tilanne jossa joudut valitsemaan menetätkö näkösi vai kuulosi, kumman valitset ja miksi?
Hyi yäk. Ehkä kuulo. En mä tiedä, mulle näkö on jotenkin pirun tärkee, oon tosi visuaalinen ihminen.

Mikä on elämässäsi eniten epävarmuutta aiheuttanut asia, vai onko sellaista? Mikäli moinen asia löytyy niin miten oot päässyt siitä yli/ratkaissut tilanteen? Vaikutat niin itsevarmalta ja määrätietoselta, että oli pakko kysyä mutta ymmärrän jos on liian henkilökohtanen kysymys.
Hmmm, ehkä sellainen ”Mitä mun kuuluu olla vs. Mitä haluan olla”. Paljon epävarmuutta aiheuttanut se, että olen 25-vuotias, enkä todellakaan lähelläkään sitoutumista. Samalla viihdyn tässä tilanteessa erinomaisesti, samalla kuitenkin usein pohdin, että ”pitäisi” mennä naimisiin ja ”pitäisi” perustaa perhe. Tuon kanssa painiminen ehkä eniten aiheuttanut epävarmuutta valinnoistaan, ja siihen en ole vielä vastausta löytänyt.

Mitä mieltä oot miehistä jotka käyttää korkkareita tms. naisten ns. ”asusteita”. Tää on ollu meidän porukassa vaan esillä, ja tuli mieleen että ois hauska kuulla myös sun mielipide tähän :)
No onhan oma silmä vähän tottumaton siihen vielä, mutta mun mielestä jokaisella on oikeus pukeutua niinkuin haluaa :)

Jos saisit suunnitella tän maapallon uudelleen alusta asti, millanen se olis?
Hmmm, jättäisin uskonnot ja sodat pois, ja luonnonresurssit ois rajattomat :D Siinäpä mun tekemät muutokset. Enmätiedä, taas sellanen mihin en oikein osaa vastata.

Miehistä riittää aina juttua, mutta…kenen naisen tyyliä/kauneutta ihailet tai arvostat ylipäätään? Kiitos ihanaisesta blogista!
Tyylillisesti on tosi monta ihmistä, joita ihailen, mm. Olivia Palermo, Strictly Stylen Hanna, 5 inch and upin Sandra jne. Kauneutta on niin paljon, mutta Blake Lively, Mila Kunis, Jennifer Lopez ja Keira Knightley kolahtaa naisista eniten. Valtava arvostus on omalle äidille ja kaikille vahvoille naisille, jotka rikkoo rajoja ja edistää naisten asioita. Tällä hetkellä ehdoton girlcrushini on Natalie Zea.

Jos olisitkin syntynyt heteromieheksi, minkälainen olisi pukeutumistyylisi? Minkälaisista naisista kiinnostuisit? Kirjoittaisitko siltikin muotiblogia?
Hmmm. Varmaan sellanen tosi perus, klassisen ja vähän rokkaavan sekoitus. Sellainen Zaran ja Carlingsin sekoitus. Kiinnostuisin älykkäistä naisista, joilla olisi hyvä huumorintaju, pitkä tukka ja kauniit silmät. Ja jotka olisi eläinrakkaita, perhekeskeisiä, kiinnostuneita musiikista ja kirjoista ja taiteista, ja jotka rakastaisi elokuvia. En usko, että muotiblogi olisi heteromies-Annan valinta :D

Ootko tanssinut wanhat lukiossa? Ja jos olet niin millainen asu/kampaus oli ja tykkäsitkö tanssia vai millanen kokemus oli?
Olen joo. Punainen leveähelmainen mekko, ja kampaus oli kiharat kerättynä nutturaan :) Oli ihan kivaa :)

Minkälainen ka. sulla oli yläkoulussa?
Tarkoitetaanko tässä yläastetta? 9,2 :)

Oliko lukio sulle helppoa, luitko paljon ja saako lukiossa ns. helpommin numeroita kuin yläkoulussa?
Oli tosi helppoa, sain ihan hyviä numeroita, tai keskiarvo oli sielläkin päättötodistuksessa päälle 9 ja kirjoitin kolme Laudaturia, vaikka en hirveesti panostanut lukemiseen.

Kannattaako lukiossa panostaa kaikkeen?
Ei. Kannattaa panostaa tärkeimpiin aineisiin, riippuen siitä, mitä elämässään ahluaa :)

Oliko koeviikot sinusta hauskoja vai lähinnä tuskaa?
Hauskoja :D Sai olla paljon pois koulusta.

Miten luit kokeisiin? Nimimerkillä enemmän kuin stressaantunut lukio-opiskelija, jonka pahin painajainen on koeviikko, vaikka keskiarvo huitelee lähempänä 10 kuin 9, olen kova suorittaja, minkälaisia vinkkejä antaisit siihen, että ei kaikesta tarvitse osata kaikkea tai miten rentoutua? :) 
No mä en totta puhuen hirveesti lukenut. Luin kirjan läpi edellisenä päivänä ennen koetta ja sillä mentiin :D Mun on tosi paha antaa vinkkejä opiskeluun, mun opiskelutyyli on tosi omituinen.

Miten ulkomailla opiskelu on vaikuttanut tulevaisuuden haaveisiisi?
Ehkä lähinnä niin, etten tiedä missä haluan asua jatkossa.

Millaisille tyypeille oikis sopii, olen erittäin kiinnostunut siitä, mutta haluaisin tietää, millaista oikiksessa on opiskella ja millä tyylillä siellä opiskellaan? Onko oikis höllempi kuin lääkis?
Mulle se ei ainakaan sopinut. Se sopii niille opiskelijoille, jotka on fine sen suhteen, ettei tarkoitus olekaan oppia juuri mitään, vaan opiskella hirveesti ulkoa ja sitten unohtaa, että mahtuu seuraava tieto päähän. Siellä opiskellaan todellakin kirjoja pänttäämällä. En osaa verrata lääkikseen, kun en siellä ole ollut :)

Mitkä matkakohteet ovat sun mielestä ”have to see”?
Hmm, Australia, Etelä-Amerikka, Afrikka, Fijin saaret, Uusi-Seelanti ja monta monta muutakin paikkaa. Mun mielestä maailmaa kannattaa tutkia kaikkialta.

Mitä mieltä olet Turkista ja Bulgariasta, vaikka et olisi siellä käynytkään? Mitä mieltä yleensäkin olet ”turistirysistä”, houkuttelevatko ne sinua?
Ei houkuttele niin ollenkaan. Sille on syynsä, miksen siellä ole ollut.

Olisiko sinusta järkevää lähteä matkaoppaaksi lukion jälkeen näkemään maailmaa, jos ei heti pääse yliopistoon?
No en oikein osaa sanoa. Se riippuu siitä, mitä haluaa elämältään jatkossa. Nää on liian henkilökohtaisia kysymyksiä, siis nimenomaan riippuu henkilöstä, joka olisi lähdössä.

Minkä väriset sukat saa sut iloiseksi?
Jaa. Mä käytän vaan valkoisia ja mustia sukkia :D

Onko etelässä uimapatjan värillä väliä?
On. Vaaleanpunainen on pop, keltainen on seuraava suosikki.

Tapiiri vai sarvikuono?
Sarvikuono.

Onko mitään maita missä et missään nimessä haluaisi käydä vaikka maksettaisiin?
Ei kai. Oon utelias vähän kaikesta.

Onko tiedossa tulevaisuudessa taas noita sponssattuja matkoja sulle yksin että tutkit turistina alueen että millasta on?
Onhan niitä aina tiedossa, en ole varma minne lähden :)

Onko sulle jäänyt jonkinlainen brasiliapelko, kiinnostaisiko enää lähteä sinne? (Mulla on jostain syystä espanja/brasilia/thaimaa pelko vaikka en ole ikinä siellä käynyt, vaan kuullut niitä jengiryöstö/raiskaus/kaappaus juttuja niin on jääny pelko enkä siellä haluaisi käydäkään….)
Mähän en tosiaan ole Brasiliassa koskaan ollut, haluaisin kovasti mennä. Mutta Barcelonaa kohtaan ei jäänyt pelkoa.

Kohtaatko paljon rasismia/ennakkoluuloja blogi/oikeassa elämässä venäläistaustaisuutesi takia? Jos kyllä, niin millaisia yleensä?
Venäläistaustaisuuteni takia en juurikaan, en enää. Ennakkoluuloja yleisesti kyllä sitäkin enemmän.

Ei kysymys mutta: viisi asiaa jotka saavat sinut onnelliseksi?
Simba, perhe, ystävät, suklaa ja pussailu.

Ei myöskään tähän sopiva kysymys mutta haluaistko tehdä kirja-arvostelun joskus jostain kirjasta? Saako sulle suositella kirjoja?
Saa suositella, mutta kirja-arvosteluja tuskin tulen tekemään. Saatan listailla hyviä kirjoja :)

Mitä työtä et ikinä haluaisi tehdä?
Jotain, mitä inhoaisin. Vaikea sanoa, mikä se olisi.

Mikä työ olisi sinulla täydellisintä jos bloggaamista ei laskettaisi?
Sisustussuunnittelija tai markkinointipuolella joku luova tehtävä :)

Saatko ikinä irl tapaamisista ihmisistä sellaisia ”gold-digger” viboja tai fiilistä että haluavat tutustua sinuun vain julkisuutesi jne takia? mikä saa sinut tuntemaan näin?
No kyllä aika usein tiedostaa, jos joku haluaa hyötyä minusta. Valitettavasti sitäkin kokee aika usein, ihan jo tälläkin todella vähäpätöisellä asemallani.

Suunnitteletko kotona tylsyydessäsi ikinä vaatteita? Tarviiko teidän koulussa suunnitella vaatteita?
En, koska mulla ei ole ikinä tylsää, ei valitettavasti ehdi olemaan :D Ja ei tarvii :)

Mikä on sun varhaisin lapsuudenmuisto jonka muistat? Ja pidätkö sitä hyvänä vai esim. surullisena muistona? :)
Mä muistan hatarasti mun pehmopupun, jonka kanssa leikin lapsena. Se on hyvä muisto :)
Haluan ehdottomasti tietää vastauksen tätä mieltä askarruttaneeseen asiaani. Miten pitkä on nimetön sormesi, kun asetat siihen pienen muovilusikan (just niitä mitä saa lentokoneesta!!111!) niveljuureen kiinni ja sitten mittaat niveljuuresta lusikan kärkeen?
MIKSEI ole mulla muovilusikkaa?! Veikkaisin, että osuisi siihen lusikkakohtaan asti, koska mulla on tosi pitkä nimetön. Pidempi kuin etusormi.

Toinen kysymys.
Tiesitkö, että luomuomenat maistuu paremmilta siksi, että kun niillä ei ole niitä kemiallisia suoja-aineita, joten ne stressaantuu kauheasti ja tuottaa itse itselleen suoja-aineet ja SIKSI maistuvat paremmilta! :))))) joten itse kysymykseen: pystyisitkö hivuttamaan omenan kaverin kanssa vatsojenne kohdalta otsaan saakka koskematta käsillä omenaan??? :))) odotan pienet sopulinsormet ristissä vastauksia!!!
En tiennyt. VOIKO omenat stressata? :D Mä veikkaan, että Vivianin kanssa saatais helposti, molemmat on aika notkeita ja tyhmiä akkoja, joten eiköhän tällainen tärkeä asia saataisi toimitettua. Laitetaan ensi kerralla Suomessa kokeiluun :D

Lempi ruoka?
Pizza tai lasagne.

Oletko koskaan ollut yötä sairaalassa?
Olen.

Oletko ollut vakavasti sairas?
En. Tai oli mulla munuaistulehdus, mutta en oo koskaan ollut pitkäaikaissairas :)

Mitä kieliä puhut?
Suomea, englantia ja venäjää. Välttävästi svenskaa ja saksaa.

Olitko suosittu/ luokan kaunein koulussa?
En. Olin ihan suht. suositussa porukassa, mutten todellakaan mikään koulun kuningatar :) Meillä ei kyllä sellaista ollutkaan :)

Missä maassa haluaisit käydä? (et ole ollut siellä aiemmin)
Argentiinassa, Japanissa ja Etelä-Afrikassa.

Top 5 asiat mitä ostaisit jos rahaa olisi ääretön määrä?
Unelmieni talon, pesukarhupesueenn, kivan auton, veneen ja matkan avaruuteen.

Tuhlaatko heti kaiken vai laitatko rahaa säästöön?
Vähän vaihdellen on ajanjaksoja :D Yleensä laitan aina vähän säästöön.

Paras asia siinä että on sisaruksia?
On aina seuraa, on oppinut jakamaan, ei ole koskaan yksinäistä ja vaikkei itse saisi lapsia, niin ehkä joskus saa sitten edes siskonlapsia :D


Jos olisit saanut päättää itsellesi nimen, mikä se olisi? (ei saa olla Anna)
Erica Isabella.

Mitä nimiä haluaisit antaa tyttö/ poika lapsillesi? Olisiko niillä jokin merkitys, vai suvusta perittyjä nimiä?
En halua kertoa niitä, vaikka tiedänkin. Ne on vaan nimiä, jotka miellyttää mua :)

Mikä vuodenaika inspiroi sinua eniten pukeutumisen kannalta?
Syksy.

Mikä on asia jonka haluaisit, mutta et ole sitä vielä saanut/ saavuttanut?
Hmmm. Tutkinto :D

Mitä mieltä olet perinteisistä naisen ja miehen rooleista (nainen on kotona ja hoitaa lapset ja kodin, mies tekee työtä)?
Puppua. Jos joku haluaa elää noin, niin ei mitään sitä vastaankaan, mutta ihmisen identiteetti on enemmän kuin ne sukupuolielimet, jotka on syntyessä saatu.

Mitä mieltä olet Canada Goose-untuvatakeista?
Ylihintaisia mun makuuni.

Mitä mieltä olet UGG-bootseista?
Mä tykkään enemmän mun Bearpawseista. Mun mielestä tarkoitettu ainoastaan ääriolosuhteisiin / koiran lenkittämiseen :D

Mikä on asia, jota et koskaan uskaltaisi tehdä? (lain rajoissa)
Koskettaa käärmettä.

Minkälainen olet suuttuessasi? Itkupotkuraivarit vai mykkäkoulu? :D
Riippuu kelle suutun :D Molemmat äärivaihtoehdot käytössä :D

Miellyttääkö sinua enemmän klassinen vai persoonallinen kauneus toisessa ihmisessä?
Klassinen ehkä omaan silmääni miellyttävämpi.

Kumpaa arvostat enemmän, matemaattisesti lahjakkaita ihmisiä, vai kielellisesti lahjakkaita?
Hmmmmm. Taiteellisesti lahjakkaita! No jos pakko valita, niin kielellisesti lahjakkaita :)

Mikä on ollut elämäsi pahin pettymys?
Hmmm, Michael Jacksonin kuolema. Niin turhaa. Olisin halunnut nähdä millaiset ne paluukeikat olisi ollut.

Voisitko seurustella jääkiekkoilijan kanssa?
Miksei. Ei kai sillä toisen ihmisen ammatilla ole niin väiä.

Mikä sinusta tulee isona? :)
Musta tulee brändäämiskonsultti. Ehkä.

Koostuuko ystäväpiirisi samanhenkisistä vai hyvinkin erilaisista ihmisistä?
Hyvinkin erilaisista, mutta samalla samanhenkisistä. Same same but different.

Mitä ruokaa/ raaka-ainetta et voi sietää?
Hmmm. Oon allerginen kuminalle, ja inhoan sen makua muutenkin. Maksaa inhoan myös.

Oletko koskaan pettänyt/ onko sinua petetty?
Olen ja on. Nuorempana tekee tyhmiä asioita.

Mitä ominaisuutta arvostat muissa ihmisissä, mutta et itse sitä omaa?
Malttia.

Voisitko seurustella lyhyen miehen kanssa?
Voisin joo, ei hänen pituutensa ole pääasia :)

Minkälainen olet sijoittajana? Suositko/ suosisitko hitaammin tuottavia pienemmän riskin sijoituskohteita vai korkeamman riskin kohteita, joissa tuotto todennäköisesti nopeampaa?
Non-existent. Mä en oo koskaan ollut millään lailla kiinnostunut osakkeista :D

Kuinka tärkeä osa tulevaisuudennäkymääsi on avioliitto ja perhe?
Hmmm. Olisi kiva lisä, muttei ole mikään puuttuva palanen, jos sellaista ei tule olemaan.

Ärsyttävin televisio-ohjelma/ sarja?
Jersey Shore. En oo kyllä koskaan kattonut sitä :D

Miten sinun elämään vaikuttaisi äkillinen tulojen tippuminen/ köyhyys?
No lähinnä se vaikuttaisi kunnianhimoni kautta, että miten olen epäonnistunut niin pahasti.

Voisitko kuvitella seurustelevasi työttömän/ työkyvyttömän kanssa?
Vaikea kuvitella, mä ihailen kanssaihmisissä nimenomaan kunnianhimoa ja sitä, että haluaa saavuttaa jotakin.

Mikä on mielestäsi epäviehättävin nimi sekä naiselle, että miehelle?
Jorma ja Väinö miehille. Liisa on mun mielestä vähän tyhmä nimi naisella lissu-merkityksen vuoksi. Henrietta-nimeä inhoan myös. Inhoan yleensä niitä nimiä, joiden edustajia olen tuntenut, ja he on olleet kauheita :D

Minkä uskot olevan seuraava maailmanlaajuinen trendi?
Hmmm. Uskon, että trumpettilahkeiset housut tulee takaisin pian :D Valitettavasti.

Suosikkitapahtumasi; halloween, pääsiäinen, itsenäisyyspäivä vai juhannus?
Juhannus. Mökkireissu hyvällä porukalla.

Mikä on mielestäsi pahin tyyli/ muotimoka?
Liian pienet vaatteet ja vääränmalliset alusvaatteet alla.

Voisitko kuvitella olevasi pelkästään riippuvainen miehen tuloista ja olla hänen elätettävänään?
Voisin periaatteessa, vaikka vaikea onkin kuvitella niin. Jos olisi monta lasta ja hoitaisin kotia ja lapsia, niin sitten.

Nyt kysymys teille: Mitä tuumaatte asusta? :) 

Translation:// Answers to the questions sent by my readers :) I have a question for you also: What do you think of the outfit? 

Kommentit

emmpsu (Ei varmistettu) http://www.sweetddreams.blogspot.fi

Yleensä tykkään ihan hirmupaljon sun asuista, mutta tälläkertaa toi paita aiheutti ihan hirveitä mummoviboja :< Mutta rakastan noita kenkiä!! Voisin tulla ryöstään ne sulta(;

Anna (Ei varmistettu)

Jännää, itse nimittäin tykkään tosta paidasta aivan valtavassti :D

mama (Ei varmistettu)

Hauskoja nää raha-aiheiset kysymykset.. Kaikkihan tietää jo verottajan tiedoista että sä tienaat 6900€/kk "opiskelijana"... eli kaikki blogin mainosten ja hömpänpömpän kautta..
Arvostan, ei tarvii paljon tulevaisuutta miettiä, paitsi sitten kun blogit on out.

Anna (Ei varmistettu)

Ahahhahahahahha :D Taas joku, joka menee Iltalehden juttuihin :D Ihanaa, että olet myös jaksanut laskea siitä mun kuukausipalkan :D Valitettavasti jos olit blogia lukenut sen lööpin sijaan, niin tietäisit, että tieto on todellakin virheellisesti tuolla Iltalehdessä ;)

mama (Ei varmistettu)

tietohan on verottajalta :)
voivoi Annaa.

Anna (Ei varmistettu)

Niin, ja samainen verottajahan on ottanut minuun yhteyttä pahoitellakseen, että tieto tulee virheellisenä ensimmäisessä päätöksessä :) voivoi mamaa ;)

sussu (Ei varmistettu)

AAAA!! Tämä on taas se kuvottavin aika vuodesta kun ihmiset penkoo toistensa verotietoja... Yhden tuttavaperheeni tapohin mm. kuuluu veropörssin ostaminen ja se sitten yliviivaustussin kanssa käydään läpi ja syynätään kaikki ystävät ja puolitutut ja arvotetaan sitten sen perusteella. Oksettavaa. En tule ikinä ymmärtämään ihmisessä tätä piirrettä. En koskaan.

Anna (Ei varmistettu)

Hyi yäk. Mä en ymmärrä tollasta ollenkaan :D Silleen, why?!?!

Ootko sä mama joku kieroutunut katkera nettikiusaaja kun on tota jaksamista ja voimia tommoseen turhanpäiväseen vittuiluun ja kiusaamiseen!? Onko se nyt sinulta pois jos joku toinen ihminen tienaa enemmän kuin sinä tai on erilainen kuin sinä? Jos sulla on pientäkään järjen siementä siellä aivokopassa niin jätä tollaset kommentit omaan arvoosi ole hyvä.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia tuestasi Tiuku :)

huih, paljastuin =DD *menee piiloon*

moips (Ei varmistettu)

Moi! :) Kun tuolla IL (vai oliko se IS) luki että viime vuonna sun tulot oli yli 80 000, saitko sen kaiken bloggaamisesta? :)

Paljonko sivun näyttöjä sulla on muuten kuussa?:)

Anna (Ei varmistettu)

Mä en ole tienannut lähellekään 80 000, niinkuin olen blogissa jo kirjoittanutkin, tuo tieto on virheellinen, koska en ole saanut vielä virallista verpäätöstäni, joka tulee olemaan paljon vähemmän. Lisäksi, kaikki mun tulot ei ole tulleet bloggaamisesta :) Enempää raha-asioita en ala täällä käsittelemään.

mipsukka (Ei varmistettu) http://katsehorisontissa.blogspot.com.au/

Oli todella kivaa lukea vastauksiasi. Olet monella tapaa hyvin inspiroiva henkilö. :) Niin, ja asusta tykkään myös!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Anu (Ei varmistettu)

Aaahhahhaa, pyyhekumien purua - mä kans! Ihanaa, että palautit ton muiston mieleeni, olin ihan unohtanut :> En tosin tiedä, kuinka hyvä lamalapsi olin, koska ostin viikkorahoillani kumeja, jotta sain tehtyä sitä purua :D Yksi lapsuuteni herkistä hetkistä oli se, kun vihdoin lopetin "harrastukseni" ja ripottelin kuminpurut mulle tärkeään paikkaan. Hihih :>

Anna (Ei varmistettu)

Hahahhaah, mihinköhän mun purut on aikojen saatossa joutunu :D

Vivve (Ei varmistettu) http://vivianvalpuri.blogspot.fi

KÄKÄKÄKÄKÄKÄ TOI OMENAJUTTU!!! Tiedän mitä tehdään lauantaina.

Ja "adoptoisin pesukarhuperheen" HAHAHA repesin näytölle. Eikö enää yksi pikku-Willie riitä? :( :DD

<3

Anna (Ei varmistettu)

Jep! Etkoilutehtävä numero yksin. Ja kulta, se on sunnuntaina.
Williellä olisi tosi tylsää yksin :( Jos ois rajattomasti rahaa, niin toki kavereita sille <3

Kuin siistiä että jonkun muunkin lapsuuteen on kuulunut pyyhekumin roskan/purun keräily, luulin että meidän luokka oli ainut tässä ankeassa harrastuksessa :D Lama-ajan lapset rules!

Anna (Ei varmistettu)

Ei kyllä me kaikki lama-ajan lapset kehitettiin uusia taiteellisia keinoja videopelien jne sijaan :D

Rosita (Ei varmistettu) http://siipienhelinaa.blogspot.com

Näitä vastauksia oli hauska lukea, kaikenlaista laidasta laitaan! Yllättävän kivoja ja erilaisia kysymyksiä oli osa porukasta keksinyt. :) Sun asustasi, noi housut on aivan ihanat eikä yleisesti asussakaan mitään vikaa ole. Aina tosi nättejä ja erilaisia! Täytyy arvostaa sun ahkeruutta käyttää kauniita korollisia kenkiä näinkin usein kuin kuvissa näkyy, ei varmaan ihan herkkua ole kuitenkaan jos hirveän pitkään kipittää. Vaikka tottumiskysymyshän se pitkälti on!

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia kovasti :) ja tosiaan, tottumiskysymys pelkästään moinen :)

MRSQ (Ei varmistettu) http://marsqn.blogspot.com

Huikea vastaus tuohon nolo-kohtaan!! :))

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kiitoksia :)

m (Ei varmistettu)

Höh, nyt oon kyllä hieman pettynyt kun mun kysymys on jätetty kokonaan välistä (nämähän ovat saapumisjärjestyksessä ja tuolla on sitä edeltävä ja seuraava kysymys jo julkaistu)... Toivoin siihen vastausta jo silloin keväällä ja siksi kysyin nyt uudestaan. Vai etkö pysty avaamaan aiemmin lähetettyjä kommentteja ip:n takaa, pitääkö mun yrittää muotoilla sama ajatus uudelleen? =)

Anna (Ei varmistettu)

Sun kysymykses on sellainen, että jouduin hakemaan sen, ja netin puuttuessa lentokoneessa se jäi myöhempiin :) En päässyt siihen käsiksi silloin kun vastailin noihin siis :)

Ihanan pirtsakka asu ja tyylikäs myös :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Terhi (Ei varmistettu)

Kiva, kun jaksat vastailla lukijoiden postauksiin. Typerää ihmisiltä vatvoa toisten tuloja ja sitä, mistä se saadaan. Itse rinnastan bloggaamisen pitkälti journalismiin ja maksetaanhan toimittajille ja kirjailijoillekin kirjoittamisesta.

Omalta kohdaltani voisin muuten sanoa, että lapsettomuus ei aina ole valinta… :(

Anna (Ei varmistettu)

Tiedän kyllä, että se ei aina ole valinta, ja siksikin mun mielestä "lasten hankkimisesta" on vähän outoa puhua. Lapsia saa, jos saa :)

hanna (Ei varmistettu)

Hahahah! Joo, muistan kans niin elävästi keränneeni kumin purui. Aika kipeetä, kun näin jälkikäteen miettii, mutta kuinka huippuu sitä kumia olikaan viivottimella sahata, ja sit varastoida höttö sinne terottimen purkkiin! :D

Anna (Ei varmistettu)

Joo, ei mitään järkeä :D

Sanna (Ei varmistettu)

"Voisitko kuvitella seurustelevasi työttömän/ työkyvyttömän kanssa?
Vaikea kuvitella, mä ihailen kanssaihmisissä nimenomaan kunnianhimoa ja sitä, että haluaa saavuttaa jotakin."

Mua kiinnostaa, että mitä kunnianhimolla on tekemistä työttömyyden tai työkyvyttömyyden kanssa? Tuosta kun voi nyt käsittää niin, että sun mielestä jos olet työtön (ei löydy töitä esim. Suomen huonon taloustilanteen takia) tai työkyvytön (sairastat masennusta tai jotain muuta työkyvyttömyyttä aiheuttavaa sairautta) olet kunnianhimoton luuseri.. Näin kärjistäen. :D

Anna (Ei varmistettu)

No jos haluaa sen kärjistettynä lukea. Mun mielestä jos vapaaehtoisesti on työtön (näitäkin on paljon..), niin silloin se on kunnianhimon puutetta.

samson (Ei varmistettu)

nonyt meni kyllä Barcelonat ja Brasiliat sekasin mulla :D hahah onneks ymmärsit mitä mä oikeesti jahtasin tolla :D

Anna (Ei varmistettu)

Näin joo aattelinki :D

Anna (Ei varmistettu) http://www.instagram.com/everm0re

You look always so perfect! <3

Anna (Ei varmistettu)

Ohhh, thank you :)

Susse (Ei varmistettu)

Voi tuli niin hyvä mieli tästä: "Paras hankintasi tähän elämän pisteeseen mennessä? Simba." Huomenna nään ensimmäistä kertaa oman pienen haukkuni <3
Ja hei! Mua on vaivannut jo pidemmän aikaan, että miten ihmeessä lausutaan O’Loughlin? Inhottavaa lukea se aina täältä, kun ei tiedä!!:D

Anna (Ei varmistettu)

Oulaaflin mä lausun sen :D Eikö oo kaunis tolleen kirjotettuna? :D

Hanna (Ei varmistettu)

Entisenä enkunopiskelijana alkoi kiinnostamaan tämä asia sen verran että googlettelin hieman... ja ilmeisesti o-lock-lin olis se mitä yleisesti käytetään, toinen vaihtis o-loff-lin (näin hienosti kirjoitettuna). Nää irkku/skottinimet on monesti aika hankalia ainakin itselle kun ei voi enkun ääntämykseenkään vedota...

Näin relevanttia asiaa keskiviikkoiltaan ;)

Anna (Ei varmistettu)

Itse asiassa nyt ku mietin, niin toi o-loff-lin on se miten sen lausun. Tai ehkä ennemmin o-laaff-lin :D Onpas nyt olennainen keskustelu, mutta pakko oli taas kommentoida tätä lisää :D O-loch-lin se ei ainakaan oo, ainakin sen perusteella miten ne lausuu sitä haastiksissä :)

Pakko tähän sanoa, että ihanaa kun joku muukin ymmärtää yhden suurimmista vääryyksistä eli Michael Jacksonin liian aikaisen poistumisen keskuudestamme. Tulen olemaan ikuisesti katkera etten koskaan nähnyt King of Popia livenä, grrrr! Ei lisättävää! :D
(paitsi ps. hahahaha pyyhekumien purun kerääminen, saatoin ehkä harrastaa samaa myös...)

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, joo, ehdottomasti yksi pahimpia kolauksi tälle vuosituhannelle varmasti :/

Tiia (Ei varmistettu)

Todella todella kaunis asu! Ihan nappi, ja on sun tukkakin vaan kaunis :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

larppa (Ei varmistettu)

Missasin sen hetken kun näitä kysymyksiä sai esittää, mutta jospa esitän sen nyt täältä kommenttiboksista käsin :)

Käytätkö koulujuttujen tekemiseen paljon aikaa vapaa-ajastasi? Osaatko yhtään sanoa minkä verran? Ja ootko kokenut työmäärän isoksi, pieneksi vai sopivaksi? Oon blogiasi lueskellessa miettinyt, että miten saat aikasi rittämään vielä koulujuttujenkin tekemiseen, kun tuntuu että oot muutenkin koko ajan menossa! :)

Hyvää syksyn jatkoa!

T. Vasta aloittanut yliopisto-opiskelija

Anna (Ei varmistettu)

Nooo riippuu hirveesti jakson vaiheesta ja muutenkin vähän muistakin elämänasioista, mutta joka päivä käytän vähintään pari tuntia opiskeluun ja sitten on paljon päiviä kun siihen menee mitä tahansa 4-12 tunnin väliltä :) Oon kokenu loppujen lopuksi työmäärän aika pieneksi, mutta toisaalta olen todella nopea lukemaan ja sisäistän mielenkiintoiset asiat tosi helposti :)

Pietariin (Ei varmistettu)

Et ole siis käynyt Pietarissa? Kannattaa ehdottomasti, mun mielestä menee heittämällä top3 kauneimpien kaupunkien joukkoon. Etenkin kesällä Pietari on mahtava. Sulla lienee kaksoiskansalaisuus, eli hyppäät vaan joku päivä Allegroon, niitä menee 4 kertaa päivässä :) Shoppailumahdollisuudet on myös hyvät, ainakin Galleria-kauppakeskuksessa missä löytyy kaikki tunnetut (ja myös paikalliset venäläiset) merkit!!

Pages

Kommentoi