"I still believe it's you and me 'til the end of time"

Mungolife

PYÖRÄRETKELLÄ POIKIEN KANSSA. Koska suurin osa lukijoista tuntuu rakastavan meiän poikia, niin ne tuntuvat olevan mun ykkösvalinta nykyään asukuviin piristykseksi. Näistäkin tuikitavallisen arkiasun kuvista tuli paljon hauskemmat, kun mun kaks pikkusta tuli leikkimään mukaan :) Simbahan on jo varsin tottunut poseeraaja, mutta koska Jedin pitää saada tehdä kaikki sama kuin Simba, on nyt uteliaita kaksin verroin. Ja kuviakin kamerassa kymmeniä ja satoja :D Pahoitteluni siis, että tämäkin postaus on nälkävuotta pidempi.

Hei kulta.

Ja hei toinen.

Ai Simba on korissa? Mäki haluan...

Okei, tätä riitti. Mitäs seuraavaks tehään? 

Kiusataan Simbaa.

Simba viihtyy vähän turhankin hyvin pyörän kyydissä. En uskalla sen kanssa hirveesti kruisailla täällä, koska en luota omiin fillarointikykyihin. En tykkää viedä koiria hirveesti autossa tai pyörälläkään, koska pelkään aina, että jotain sattuu ja pieniltä taittuu niska tms. Eniten luotan oikeastaan poikien kanssa julkisilla kulkemiseen. Vaikka on kuinka autossakin turvavyöt, niin ei ne kyllä mun mielestä juuri mitään pelasta kolaritilanteessa. Etupenkillä istuvan ihmisen niskan ehkä, muttei tuota pientä pörröä. Sama pyörällä. Yksi epäonninen kivi matkan varrella tai muu odottamaton asia, ja pieni on koreineen päivineen jossain jorpakossa.

Jedi on ollut meillä nyt tasan kuukauden. Kaveri on kotiutunu mainiosti, ja on kyllä huikee pentu. Sisäsiisteyttä vielä harjoitellaan, muuten arki on jotenki aika lailla tasoittunut. Kauheen fiksu, vähän turhankin ehkä, kun oppii asioita hirveetä vauhtia. Portaita mennään jo molempiin suuntiin hirveellä vauhdilla ja kauhee yritys olis hyppiä sohville. Istuu aina tuijottamassa miten Simba hyppää sohvalle ja pohtii selvästi, miten siinä onnistuisi. Pari kertaa on kiskassu täydestä vauhdista päin sohvaa, kun on yrittänyt sinne hypätä. Ruoka maistuu ja on tässä kuukaudessa tuplannut painonsa. On kyllä ihanaa olla Suomessa näiden kanssa. Vaikka esimerkiksi eilen olin koko ajan tekemässä jotain, siivoamassa tai kouluhommia vääntäessä, niin nuo kaksi ilahduttaa mua kyllä tekemisellään koko ajan.

Ihanaa myös huomata, miten Simba on taas vähän taantunut pennun tasolle. Täällä ei iltaisin välillä uskalla kävellä, kun pojilla on ralli kesken. Terassilta sisään ja talon ympäri ja taas sinne. Jedi kiusaa ja näykkii ja pyytää leikkiin mukaan ja Simba jahtaa sitä tai toisin päin. Jedi singahtaa pöydän alle tai jonneki muuhun piiloon hetkeki lepotaukoon ja sieltä haukahtelee Simballe, joka ei mahdu samoihin rakoihin. Ja sitten taas mennään! On myös ollut paljon helpompaa opettaa toista pentua, kun se ottaa mallia vanhemmasta. Istua se jo osaa, tassua opetellaan nyt antamaan. Mä en oo koskaan ollu hirveen kiinnostunu tuhannen tempun opettamisesta koirille. Mulle riittää, että ne osaa istua, antaa tassut (helpottaa niiden pyyhkimistä kun ne on kuraisia / mutaisia), odottamaan, seuraamaan ja pysymään paikallaan. Simbahan ei esimerkiksi ole koskaan oppinut makaamaan käskystä tai hyppimään. Simba osaa hypätä sängylle / sohvalle, muttei suoraan ilmaan. Jedi pomppii ja hyppii jatkuvasti tasajalkaa ongelmitta. En tiedä miksei Simba koskaan tajunnut tehdä niin. Se ei vaan osaa. 

Sellaisia kuulumisia siis tänne :) Toivottavasti toi sade loppuu pian, niin päästään poikien kanssa taas peuhaamaan ulos pelloille ja metsään :)

Asuna näissä kuvissa siis ikivanha ruutupaita Ginasta, vahatut farkut Witcherylta ja Conssit. Arkiasu, jota olen piristänyt vähän punaisella huulipunalla :) Mä en tykkää hirveesti punaisesta huulipunasta, ja siksi käytän harvoin punaisia vaatteitakin, ne kun kaipaa rinnalle punaista huulipunaa mun mielestä. Mitä te tykkäätte tästä asusta? :)

Kommentit

Anna (Ei varmistettu)

Aww you're the coolest dog mummy ever :) and for me you're also one of the prettiest girls on earth. :) <3
Casual outfit, great combo. Plaid shirts never fail!

Anna (Ei varmistettu)

Awww, you're too sweet, thanks so much :) <3

Nina (Ei varmistettu)

Aivan ihania kuvia tässä postauksessa :) Eksyin lueskelemaan sun noita Australia-postauksia ja hitsit sä oot kokenu ihan mielettömiä juttuja! Oli laskuvarjohyppyjä ja kuumailmapallolentoo ja mitä vielä. Pienesti alkaa itekkin haaveileen tollasesta elämästä. Ihailen kyllä sua ja sun tapaa elää täysillä. On kyllä rikkaus kun pääsee näkemään maailmaa noin nuorena ja noin paljon. Oon kyl hiukka kateellinen sun ihanan näköselle elämälle..oispa mullakin varaa ja ennenkaikkea rohkeus lähteä tolleen reissaamaan. Aatteletko koskaan kun oot jossain reissussa et miten siistiä sun elämä on? Elätkö unelmaas? :)

Anna (Ei varmistettu)

Mä itse asiassa ajattelen aika lailla joka päivä, miten siistiä mun elämä on. Sillonki ku vietän tunteja siivoten tai tehden koulujuttuja tai sateessa rämpien. Tosi usein kelaan silloin, että vitsi mulla menee hyvin ja voisi mennä paljon huonomminkin :)

sofia (Ei varmistettu)

Oooi ku kivoja kuvia! Tällaset asukuvat on hauskoja välillä vaikkei sun "pönötys"kuvissakaan vikaa ole :))

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kiitoksia :)

mummi-56 (Ei varmistettu)

Ruutupaita on kiva, samoin Conssit. Farkut olisit voinut vaihtaa vaikka niihin revittyihin, vaaleampiin.
Laukku näyttää naurettavalta metallisine ketjuhihnoineen polkupyörän, ruutupaidan, "tennareiden" ja koirien kanssa. Ehkä jokin trendikäs kangaskassi olisi ollut parempi ratkaisu (jos jokin laukku nyt yleensä pitää lähes joka kuvassa mukana roikkua) ?
Koirat ovat muuten aivan ihania. Pitkää, pitkää ikää vain molemmille

Anna (Ei varmistettu)

Mulla oli toi sama asukerta päällä koko päivän, kun kävin kaupungilla asioilla, lähiostarilla pyörällä ja poikien kanssa leikkimässä sen jälkeen :) Siksi laukku on mukana, missä esim. kamera, lompakko jne. kulkisi kätevämmin? Chanel sattuu myös olemaan mulle tosi kätevä laukku. Sen saa täysin kiinni (toisin kuin kangaskassin), se menee olalla helposti, eikä häiritse käsissä (vrt. Celine) ja siihen ei ota mitkään naarmut tai osumat. En ymmärrä järkeä ostella kangaskasseja, joita en koskaan käytä, kun tuo laukku kulkee aamusta iltaan ja mahduttaa sisälleen läppärin ja muun tarvittavan helposti :)

Kiitoksia, toivon noille ihanille samaa :)

ap (Ei varmistettu)

Simballa voi olla vaikka selkä jotenkin sopivasti jumissa, jos se ei hyppää. Mun koiralla menee aina välillä joku junttura selkään ja silloin tietyt hypyt jää pois repertuaarista. Ei siis kaikki. Ja siihen jumiin riittää ihan se, että koira vaikka juostessaan törmää siihen sohvaan tai joskus hyppää huonosti alas jostain korkealta. Tästä syystä käytän koiraani fyssari/osteopaatilla säännöllisesti muutaman kerran vuodessa. Koira nauttii, jumit aukeaa ja kaikilla on taas kivampaa! Osteopaatti löytää sellaisia pieniä vinouksia ja epätasapainoja joita ei itse välttämättä edes tajua katsoa. Ja koirahan ei hevillä näytä jos sitä sattuu tai jumittaa jostain. Suosittelen siis ehdottomasti ihan jokaiselle koiralle edes joskus kokeilemaan!

Anna (Ei varmistettu)

Mä en usko itse asiassa. Se ei vaan oo koskaan tajunnu sitä ilmaan hyppäämistä :D Ei oo siis pentunakaan hyppinyt YHTÄÄN. Se ei siis tajunnut miten hypätä edes sohvalle/sängylle ennen ku oli vähän vanhempi. Ja siis Jedi hyppii leikkiessäkin ku pupu, loikkii koko ajan. Simba ei hyppää, ellei sillä ole syy. Voi siis hypätä esteen yli ja jollekin tasolle ja hyppii ja juoksee ulkona siis metsässä, muttei hyppää silleen ylöspäin, mikä on shelteille aika ominainen tapa kai :D Mutta vois tuon viedä osteopaatille muuten vaan joskus :)

Anna (Ei varmistettu)

Koska kaikki bloggaajan tavarat ei suinkaan ole yhteistyön tuloksena? Tuo pyörä on mun siskoni pari vuotta vanha Citymarketista joku halpispyörä :D

ckz (Ei varmistettu)

mäkään en tykkää kauheasti ajella autolla oman koiran kanssa, mutta sillon kun pitää mennä autolla niin koira vaan turvavaljaisiin/vyöhön kiinni ja menoks. :)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, kyllä noi molemmat siellä käyttäytyy, Simba on itse asiassa tosi malliautoilija, makaa aina kiltisti paikallaan. En vaan tykkää, kun siinä on aina riskinsä, oon ihan ylisuojelevainen näitä kohtaan.

ckz (Ei varmistettu)

juu niin on.. yritänkin ajaessa vältellä moottoriteitä, mutta sulla varmaan vähän hankalampaa jos vantaalta pääsee muualle vaan noita isoja teitä pitkin :/

Anna (Ei varmistettu)

Nää, musta motari on vielä aika turvallinen, pikkutiet on niitä, missä rattijuopot ja muut hullut liikkuu kai eniten :D

s (Ei varmistettu)

Tosi ihana asu, tai pakostikin ruutupaitojen ja conversejen suurkuluttajana tykkään! Pojatkin oikein komeina :)

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kiitoksia :)

Taija (Ei varmistettu)

Pakko kommentoida vastaan tota laukkukommenttia. Mun mielestä sopii just hyvin musta laukku ja ketjut tähän kokonaisuuteen ja tällaiseen vähän "rokimpaan" tyyliin. Ei Chanel tarkoita sitä että pitäis olla joku toimistolookki tai juhlahepenet sen kanssa aina, päin vastoin kiva että yhdistetään ns. luksusta ja arkista!

Anna (Ei varmistettu)

AIVAN! Musta Chanelin 2.55 on muutenkin yksi rockimmeista laukuista :)

Leppis (Ei varmistettu)

Tykkään ihan mielettömästi blogistasi, välittyy ruudun toisellekkin puolelle positiivisuutesi :)

Anna (Ei varmistettu)

Ihanaa kuulla, kiitoksia :)

lion (Ei varmistettu)

Tosi kiva asu, tämmönen melko yksinkertainen, mutta silti tyylikäs :) Ja hei tosi sopiva huulipunaki siihen, kuvista jo katoin!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti! :)

Venla (Ei varmistettu)

Meillä koira kulkee autossa aina clipperin kopissa ja koppi tiukasti kiinni turvavyöllä. On kestänyt kovassa käytössä 6 vuotta ja ihan arjen pelastus! Kannattaa harkita tällästä vaihtoehtoa! Ihana asu muuten, ja aivan ihania koiria :)

Anna (Ei varmistettu)

Meillä siis matkustaa myös kopissa ja turvaköytettynä, mutta mä usein ajattelen vähän liian vilkkaalla mielikuvituksella, mitä noille voisi sattua :/

Iina (Ei varmistettu) http://www.iinasaarinen.com

Haha, ihana Simba! Istuu niin kiltisti pyörän korissa :D Niin ja kiva asu! Vähän erilainen, mitä tässä blogissa on yleensä totuttu näkemään :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja joo, ihana pikku kaveri <3

jopu (Ei varmistettu)

Jooo, niin minun tyylinen asu!! Harmittaa kun omat mustat vahafarkut meni maalauskurssilla öljymaaliin. Ne käy aina ja kaiken kanssa + rakastan ruutupaitoja ja valkosia consseja. Tykkään <3 Ja on särmikästä.

Anna (Ei varmistettu)

Heiiii, maaliläikäthän tuo niihin vaan lisää edgeä!! :)

karoliina (Ei varmistettu) http://stayclassywithk.blogspot.fi

Nää koirakuvat on aina parasta! Kauhee pentukuume tullu, kun Jedin kuvia katsoo, vaikka yks karvakorva jo kotona asustaa :D pitää itsekin kaivaa ruutupaita käyttöön pitkästä aikaa, oon ihan unohtanut sen olemassaolon. Ihana asu ja kivan rentoja kuvia :)

Anna (Ei varmistettu)

Haha, koiravauvat vaan on niiiin ihania! :) Ja kiitoksia!

Sape (Ei varmistettu)

Siis sun mielestä bussi on turvallisempi vaihtoehto koiralle kuin henkilöauto? :o Bussissa koira on sylissä ja vauhtia ei tarvi olla kuin parikymppiä kun äkkijarrutuksessa helposti lentää. Autossahan koira on kiinnitettynä (tavalla x tai y) ja vauhti saa olla jo aika kova että koiralle jotain pysähdyksessä käy.

Anna (Ei varmistettu)

Niin, kai siinä se ajatus on, että autossa siitä on itse vastuussa, kun taas bussissa ei. Koen kuitenkin bussikuskit itseäni varmemmiksi kuskeiksi. Lisäksi bussiin jos osuu jotakin tiellä, se ei ihan samalla tavalla siitä ota vahinkoa kuin henkilöauto. Tiedän, että tää on hölmö logiikka, mutta jotenkin siinä tuntee ihan eri varmuutta kun joku muu kuin minä ajan ja on niin isossa peltikorissa :D

Julia (Ei varmistettu)

Hei! Tämä ei nyt liity millään tavalla tähän postaukseen, mutta ajattelin kuitenkin kysäistä :)! En tiedä oonko onnistunut vain missaamaan mutta ootko kirjoitellut mitään tuosta toisesta kouluvuodesta? Itseäni kiinnostaa paljon päästä kyseiseen kouluun opiskelemaan muodin markkinapuolta ja kiinnostaisi millaista opiskelu on ollut toisena vuonna, millaisia aiheita ja tehtäviä olette tehneet?

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, just kirjoitin tästä viimeisimmästä projektista postauksen :)
teen varmaan jonku kouluvuoden yhteenvedon tuossa sitten kun koulu loppuu :)

Auringonkukka

Voi taivas miten ihana postaus!!! Ja mitä kuvia :) ihanat pojat ja sä oot ihan valtavan kaunis! Sulle sopii punainen huulipuna todella hyvin.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti! <3

Tia (Ei varmistettu) http://deleted

Tuli tosta koiran kanssa pyöräilystä mieleen että mua pistää vihaksi ne koiran omistajat jotka kuljettaa koiraa niin että ne itse ajaa pyörällä ja koira juoksee hihnassa vieressä. :/ mitä mieltä itse olet tästä?

Anna (Ei varmistettu)

Hmmm, no en mä oikeen tiedä. Meidät rääpäleet väsyis hulluna ja pelkään, että sotkeentuis hihnoilla jonneki pyörän alle. Mutta kyllä hyvin koulutettu iso ja urheilullinen koira varmaan saa siitä tosi hyvää liikuntaa, jos osaa mennä siinä oikeen. Simba (tai Jedi vielä pahemmin) todennäkösesti sais omasta hihnasta vaan hirttosilmukan aikaseks sellaisessa menossa. Mun mielestä pienten koirien ja isojen koirien kanssa on harrastuksissakin iso ero. Eihän noi koivillaan pärjäis siinä mitenkään :)

Frida (Ei varmistettu)

Mulla on ainakin aikeena aloittaa pyöräily mun terrierin kanssa, se on niin vilkas ja energinen että juoksu lenkit mun kanssa ei saa sitä edes hengästymään, joten pyöräily on siitä hyvä. Mutta tottakai sekin pitää tehä koiran jaksamisen mukaan en mä tuhatta ja sataa pyöräile sen kanssa :D

Iida (Ei varmistettu)

Voi miten pikkuiselta Jedi näyttää tuolla korissa istuessaan! :D Ihana asu ja upeita kuvia myös! Mulla ei oo ollu tänään mikään paras päivä, mutta nää kuvat sai kyllä hymyn huulille. :)

Anna (Ei varmistettu)

Ihanaa kuukla, se on tärkeintä!! Että voi blogilla ilahduttaa :)

Paula (Ei varmistettu)

:D :D luuletko myös, että Gina Tricot, Witchery, Converse sekä Chanel ovat sponsoreita? :D Nehän tässä ovat meinaan myös aika näkyvästi esillä!

Maija (Ei varmistettu)

Todella toimiva, yksinkertainen asu! Ja koirat ovat (joka kerta) yhtä hurmaavia :-) Mun on ihan pakko kysäistä tuosta sun postauksen otsikosta, että onko se otettu jostakin biisistä ja jos on, niin mikä biisi kyseessä? Jotenkin heti kolahti nuo sanat!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia!! :) se on biffy clyron many of horror :)

Suvi (Ei varmistettu)

Aaaaw !ihana koira :) <333 ja toi chanel..unelmien laukku :)!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :)

mirjami (Ei varmistettu)

Pakko laittaa viestiä kun näin veljekset pyöränkorissa. Mulla nimittäin koira kulki tosi pitkään vastaavannäköisessä pyöränkorissa. Sitten yks kerta sillä jäi kynsi tollaseen pieneen reikään jumiin ja se lähti kokonaan irti. Säikähti vissiin kun kynsi jäi jumiin ja repäisi tassun :( Ja mulla on aina ollu joku pyyhe korin pohjalla, mut ei auttanu sillä kertaa. Et tiedoksi vain, että näinkin voi käydä! Just tällä viikolla laitoin tilaukseen kunnon koiralle tarkoitetun korin missä on pehmusteet ja kaikki. :)

Muuten kiva asu jälleen kerran! :)

mirjami (Ei varmistettu)

Niin ja siis siitä tuli hirveesti verta & lääkärireissu & parin viikon siteen vaihto tassuun.

Anna (Ei varmistettu)

Joo, tota mäki pelkään :) Ei ne kumpikaan ikinä istu tuolla korissa oikeasti noin, eikä ylipäätään nykyään käydä juurikaan pyöräilemässä Simban kanssa missään :) Ihan kamalaa tollanen! :/

Pages

Kommentoi