"I still press your letters to my lips / And cherish them in parts of me that savor every kiss"

Mungolife

RENTO KAUPUNKIASU DUBAIN HELTEISSÄ. Perhematkan positiivinen puoli on siinä, että mukana kulkee lempikuvaaja pikkusisko-nimisessä muodossa. Vaikka onneksi mulla on lähipiirissä taitavia kameroiden käyttäjiä useitakin, niin sisareni on kuitenkin lyömätön :) Siskon kanssa asukuvat on purkissa viidessä minuutissa, mitään ohjeistusta ei tarvii antaa, ja osaan olla luontevimmin kameran edessä juuri silloin kun sisko on linssin toisella puolella. Nämä kuvat napsimme viimeisenä Dubain päivänämme hakiessani kahvia matkalle helikopterilennollemme :) Asu oli aika lailla sellainen, jota voisin pitää elämäni joka päivä, jos lämpöasteita on lähemmäs 30. Viihdyn erinomaisesti maksimekossa vaikka monta päivää putkeen ja tuo enkelihihainen tummansininen rento maksimekko on mahtava vaate jokaiseen arkipäivään.

Ostin tuon fedora-hatun Dubain H&M:lta ja pidin sitä aika monena päivänä Dubaissa. Tykkään kesähatuista, mutten oikein oo ikinä löytänyt sitä "täydellistä". Halusin hatun, joka on vaalea ja simppeli, jollain neutraalin värisellä kankaalla. Mun kasvonpiirteisiin sopii yleensä hatut aika hyvin, ja aurinkokohteissa pyrinkin pitämään niitä päivittäin, jotta hiukset olisivat suojassa. Olinkin superiloinen kun löysin tän supertavallisen olkihatun, povaan sille kesällä reippaasti käyttöpäiviä :) Itse tykkään tämäntyylisistä kesäasuista, jotka on helppo yhdistellä ihan vaan parista vaatekappaleesta. Tavallinen perusasu saa ihan erilaisen ilmeen kun siihen yhdistää hatun ja laukun, eikä se kaipaa mitään muuta oikein siihen. Yksinkertainen on kaunista, ja hattu tekee yksinkertaisestakin asusta mun silmissä erikoisen.

Tällainen tuikitavallinen maxiasu siis oli päällä viimeisenä päivänä Dubaissa, mitäs lukijat on mieltä tästä? :)

Kiitos ihanista kommenteistanne alempaan postaukseen, olemme kaikki ihan superinnoissamme pienestä perheenlisäyksestä! Tässä kirjottaessa perheen vanhempi koiraherra tuhisee litistäytyneenä mun reittä vasten tyytyväisenä tuhisten :) Maailman ihanin tunne, kun tuo kultainen pikkusydän lyö omaa kroppaa vasten ♥

Kommentit

millamainen

Oi, miten ihana kaupunkiasu! :> Noi aurinkolasit on btw ihan sairaan hienot!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia!<3

Heli (Ei varmistettu) https://medium.com/@helzqq

Nainen, sä elät mun unelmaani. Matkustelet päivät pitkät ja sun vaatekokoelma on täydellinen! Mikä on sun salaisuus?

Anna (Ei varmistettu)

Haha, se, että yritän elää täysillä? En mä oikeen tiedä :)

Anna (Ei varmistettu)

Is the hat from the current collection? I bet no, because every time I want something it's from a few years ago haha :( :D love the dress, Mango has so many beautiful pieces. I try to avoid shopping at the moment because I'm going to Amsterdam in a few weeks and I want to save money... but I need this hat! :D haha.

Anyway you're beautiful! And I hope you're not bothered with my comments. :) <3

Anna (Ei varmistettu)

It actually is!! :) And it's only about 10 euros :) So go and hunt it! :)

Emilia (Ei varmistettu)

Ihana asu! Oot kyllä niin tyylikäs nainen<3

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Raita (Ei varmistettu)

Ihana asu! Olen samaa mieltä, että yksinkertainen on kaunista. :) Rypistyykö mekon kangas helposti? Näyttää sellaiselta materiaalilta, vaikka hankala tosin arvioida näin kuvien perusteella. :)

Anna (Ei varmistettu)

No ei itse asiassa! Tosi liukas kangas, niin pysyy muodossa tosi nätisti :)

Emma (Ei varmistettu)

Tuli mieleen, että olisi superia, jos haluaisit joskus tehdä postauksen pakkaamisesta! Olisiko joitain vinkkejä, miten luoda toimiva kokonaisuus niin, että "kaikki sopii yhteen"? Pelkään turvautuvani taas pelkästään mustaan ja valkoiseen, kun lähtö koittaa parin viikon päästä... Apua!:D

Anna (Ei varmistettu)

Hmmm, täytyy pohdiskella tuota ideaa :)

samson (Ei varmistettu)

tosi hyvä idea! pakkaaminen ei oo munkaan vahvoja puolia ja kohta pitäs kuukaus kantaa vaatteita selässä ja ois hyvä jos osaisin valita vaatteet just niin että mitkä sopii jne (:

Anna (Ei varmistettu)

Voisin siis yrittää tällaisen rakennella :D

Mari (Ei varmistettu)

Täytyy sanoa, että nyt iski maxi-mekko kuume! Sen verran upeita mekkoja olet blogissasi viimeaikoina esitellyt :) Kiitos ihanasta blogista ja inspiraation lähteestä!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti! :)

karolina (Ei varmistettu)

Upee asu! Mikä kamera sulla on käytössä?

Anna (Ei varmistettu)

Mulla on Canonin EOS 7D ja siinä kolme eri objektiivia :) Asukuvissa käytössä 85mm f1.8 :)

emppu (Ei varmistettu)

Sun blogi on aika raskas, mulla meinaan ei chrome jaksa pyörittää vaan herjaa että skripti vie liikaa muista ja sitten kaatuu. Ainoa sivusto missä käy näin :(
Toinen asia, haluaisitko/voisitko tehdä korupostauksen? Vähän sellanen samantyylinen ku vaatekaapin peruspilarit, mutta koruista ja sit tietysti esitellä sun korut. Korut on aina ihania ja varsinkin jos niihin kätkeytyy joku tarina tai antaja ollut joku erityinen :)

Mutta, ei muuta kun ihanaa kevättä!

Anna (Ei varmistettu)

Me yritetään koko ajan selvittää tuota bugia, kun mitään muutoksia ei ole tehty, vaan jossain varmana joku vimpain toimii huonosti :/ En usko, että korupostausta teen, mun korut on aika yksitoikkoisia :)

Katjam (Ei varmistettu)

Tuot mieleeni Rachel Zoen näissä kuvissa. Oot kyllä upeana ollut taas liikkeellä. :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Vera (Ei varmistettu)

No nyt on kyllä upea mekko! Ja makeet aurinkolasit. Ja laukku.. Ei saa näin tyylikkäitä asuja postata, aivan kauhea maksihimo tällä hetkellä :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kvoasti! :) Ja ahhahaha, ei muuta ku Mangon sivuille siis ;)

Kommentoi