”I wanna ruin our friendship / We should be lovers instead”

raita (1 of 2)-5

 

LAISKA PERJANTAI, LAISKA ASU. Kävimme eilen vähän ulkoilemassa Lontoon yössä Jennin kanssa. Olo on ollutkin koko päivän aika rekan yliajama. Pitääkö sitä oikeesti aina tanssia lihakset kipeeksi ja valvoa neljään? Eilenkään ei tullut mitenkään hirveesti alkoholia nautittua ja silti olo on kuin elävällä kuolleella. Mä en saa ikinä nukuttua myöhään, jos olen ollut rellestämässä. Herään väkisin viimeistään aamuysiltä ja vaikka krapuloista en onneksi pahemmin kärsi, niin ei nää dagenefterit mullakaan ihan niitä freeseimpiä päiviä ole.

Onneksi sain viettää päivän suurimmaksi osin kotona ja uloskin lähtiessä päälle riitti hyvinkin laiskanoloinen pukeutuminen. Ikivanha ryysy Ginasta ja revityt farkut sopi hyvin tähän päivään.

raita (11 of 17)-2raita (12 of 17)-2

raita (2 of 17)

raita (5 of 17)-2

raita (14 of 17)-2Yksi mun suosikkiyhdistelmiä vuodesta toiseen on sinivalkoinen ja konjakinväriset asusteet. Sininen ja oranssi vastaväreinä toimivat hyvin yhteen, ja konjakki on aika lähellä oranssia tässä tapauksessa. Ajaton yhdistelmä joka toimii vuodesta toiseen ja kaudesta toiseen. Joskin pakko myöntää, että sinivalkoista tulee käytettyä eniten juuri kesällä. Joku siinä on niin kesäistä kuitenkin 🙂 Päiväni on mennyt jotakuinkin niin laiskoissa merkeissä, kuin mitä perjantait vaan voi mennä. Pitkät päikkärit, asioiden hoitamista, yksi tapaaminen ja töitä muutama tunti. Ihana Annika otti musta asukuvat vielä töistä tultuaan, niin saatte kerrankin ihan oikeesti päivälleen tuoretta materiaalia!

raita (17 of 17)-2 raita (16 of 17)-2 raita (3 of 17)-2 raita (13 of 17)-2Ihanalla omistautumisella Annika otti näitä kuvia pomppiessaan aidan päällä ja välissä ja vähän tippumisen riskilläkin välillä. Nämä onkin varmaan suosikkikuvani taas vähään aikaan nämä. Ihanasti Annika on osannut tallentaa päivän hyvinkin laiskanonnellisen tunnelman näihin kuviin. Niin paljon kun arvostankin siskoni panosta valokuvaajanani enkä ikinä pärjäisi ilman Jannan apua, niin välillä on hauskaa saada jonkun toisen ottamia kuvia eteensä, kun Annikalla on paljon näkemystä ja ideaa. Mee tohon, oo näin, jos mä otan tuolta. Helppo olla kuvattavana, kun toinen tietää mitä kuviltani toivon, mutta osaa samalla tuoda omia ideoita niihin 🙂 

raita (10 of 17)-2 raita (9 of 17)-2 raita (6 of 17)-2 raita (1 of 17)-2

raita (2 of 2)-5Nyt lähetään ton wifeyn kanssa Shoreditchiin pyörähtää pariksi tunniksi illallisen merkeissä, mutta kertokaa te sillä aikaa, mitä te tykkäätte kuvista ja asusta? 🙂 

Photos: Annika

 

Kommentit (53)
  1. wowzers! you look so stunning! definitely a traffic-stopping, jaw-dropping appeal to how you look this fine day! two thumbs up!

    1. Awww, sweetly put! Thanks so much 🙂

  2. Ihania kuvia ja söpö asu :>

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *