Ibiza evening outfit

raita (1 of 1)-24

IBIZAN ILTA-ASU. Pahoitteluni katoamisestani, mutta tilanne tulee jatkumaan näillä näkymin tällaisena ensi viikkoon asti 🙂 Palautukseen on vielä kahdeksan päivää ja viimeisiä juttuja hion tässä aika vauhdilla. Keskiviikkona lähdenkin Lontooseen palauttamaan tuon työni, ja sen jälkeen koittaa vapaus opiskeluista 🙂 Can’t wait!! Päivät on menny Wordia naputellen ja muokaten, vapaa-ajan olen käyttänyt sitten jääkiekon tuijotteluun. Pari kertaa olen pistäytynyt ulos lounaalle ystävien kanssa tai työasioissa, mutta nyt varmaan tämä viimeinen viikko menee vieläkin tukevammin nenä kiinni koneessa. En ole koskaan odottanut mitään niin paljon, kun sitä, että pääsen kävelemään ulos yliopistolta torstaina!

Nyt kuitenkin nopeasti vähän luvattua asukuvamateriaalia, tällä kertaa asu Ibizan illasta, kiitos kuvista Saralle 🙂

raita (3 of 10)-3

raita (4 of 10)-3

raita (2 of 10)-4

raita (5 of 10)-3

raita (6 of 10)-3
raita (8 of 10)-3
raita (10 of 10)-3

raita (1 of 10)-3

Mä jatkan nyt hiomista, mutta kertokaa te, mitä te tykkäätte tästä asusta? 🙂 

En osaa nyt sanoa, postaanko viikon ihan normaalisti, olenko viikon täysin postaamatta vai jotain siltä väliltä. Tällä hetkellä ehdoton ykkösasia on tuo dissertation, ja meen sen johdolla lähipäivät. Wish me luck! 🙂

Kommentit (53)
  1. Hei pakko kysyä! Minkälaiset rintsikat sulla on ton paidan alla? (vai onko ollenkaan?) Mulla on ylppärit tulossa ja mekossani on takaa avonainen selkä. Kokeilin itsekiinnittyviä rintaliivejä, mut ne oli mun B-kuppiin täysin sopimattomat, ja nyt koitan kovasti pähkäillä et mitä teen, sillä mekko ei näytä hyvältä ilman rintsikoita..

    1. Mulla on sellaiset itsekiinnittyvät, koska muuten näkyis ohuesta kankaasta nännit vähän härskisti läpi 🙂

  2. Good luck! 🙂 Tää asu on kyllä kertakaikkisen upea!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *