"If heartache was a physical pain, I could take it / But you're hurting me from inside of my head, I can't take it"

Mungolife

VALKOISEN JA KONJAKINRUSKEAN AJATON LIITTO. Huhhei, massiivisen seikkailun jälkeen olen takaisin Suomessa, ja eiliseksi suunnitellut asukuvat jäivät tähän aamuun. Meni aikamoiseksi säädöksi ja juoksuksi eilinen. Lontoosta ehdin jo karkaamaan ja Puccin saappaanikin ovat korkohuollossa, mutta halusin esitellä tämän asun ajalta ennen kuin saappaani joutivat huoltoon. Mä rakastan konjakinruskean ja valkoisen yhdistelmää; se on musta freesi ja ajaton. Tämä yhdistelmä onkin nähty mun päällä kolme kertaa tismalleen samanlaisena. Noi Puccin bootsit on sen verran räikeät, että tarvitsevat kanssaan jonkun helpon ja hillityn vaatteen. Valkoinen liehumekko on siihen täydellinen vaatekappale. Lisäksi tuo ASOSin lempimalliani oleva mekko sopii on täydellisen pehmeä ja hengittävää kangasta, joten kesäkeleilläkään ei tässä yhdistelmässä tule kylmä :)

Ja sitten se eilinen. Voi hyvää päivää taas. Mulla menikin koulussa puoli neljään ja koska olin aloittanut projektini vaatekaapin tyhjennyksestä, oli kotona aikamoinen pino tekemistä. Meiltä lentokentille on muutama keino mennä. Gatwickiin pääsee helpoiten melkeinpä. Meiltä kävelee n. 15 min Farringdonin asemalle ja siitä menee tavallinen juna 46 minuuttia lentokentälle. Maksaa 10 puntaa ja on tosi iisi käyttää. Gatwickilta tosin lentää Norski ja käsittämättömintä mulle on se, että niiden lennot on usein kalliimpia kuin Finnairin. Halpalentoyhtiö? Jaaha. Mä valitsen lentoni yhdellä ainoalla syyllä; hinnalla. Lennän siis välillä Finskillä, välillä Norskilla. Finski lentää Heathrowlta, jonne meiltä on kaksi vaihtoehtoa. alle 5 puntaa maksava metromatka, joka kestää vähän reilu puolitoista tuntia pahimmillaan tai metrolla viisi pysäkinväliä Paddingtoniin (n.10 min) ja sieltä 15 minuuttia kestävä ja 21 puntaa maksava pikajuna Heathrowlle. Yleensä yritän olla säästeliäs ja mennä kentälle metrolla, mutta eilen laskin olevani sen verran kiireessä, että päätin valita tuon nopeamman vaihtoehdon.

Laskeskelin, että kun lentoni on 19.35, se tarkoittaa, että mun pitää olla viimeistään 18.50 droppaamassa laukkuani. Suunnittelin ehtiväni hyvin 18.10 junalla, joka jättäisi mulle vielä mahdollisuuden 18.25 junaan, jos joku menisi pieleen. Myönnän, AIVAN liian vähän pelivaraa, varsinkin Lontoon kokoisessa kaupungissa. Ja varsinkin jos aika katoaa kotona ja lähtee vahingossa suunniteltua paljon myöhemmin.

Mä inhoan myöhästelyä ja myöhästelijöitä. Mun mielestä tapaamisesta voi olla vartin myöhässä enintään, ilman mitään hyvää syytä. Viittä minuuttia ei tarvitse selitellä, mutta täytyy pahoitella. Kymmenen minuuttia pitää pahoitella ja mielellään ilmoittaa ennen näkemistä. Vartti pitää ilmoittaa heti kun tietää olevansa myöhässä ja pahoitella. Sen jälkeen pitää olla jo aika hyvä syy myöhästymiselleen. Myöhästely on epäkunnioittavaa ja osoittaa toiselle ihmiselle, ettei hän ole tarpeeksi tärkeä, jotta myöhästelijä olisi ajoissa. Taiteellinen vapaus, rentomeininki jne. on asia erikseen. Jos on sovittu porukalla, että nähdään joskus kuuden pintaan, paikalle voi tulla mun mielestä vaikka puoli kahdeksalta jos siltä tuntuu. Mutta kahdenkeskisissä tapaamisissa ei pidä olla myöhässä. Itse myöhästelin ennen aina, välillä puolikin tuntia ja sain kuulla muutamankin palopuheen mm. Meriltä, joka on AINA ajoissa. Onnistuin muuttamaan tapaani ja nykyään olen ihan nolona jos olen vartin myöhässä. Nyt, oltuani jo vähän aikaa itse melko täsmällinen, olen tajunnut kuinka noloa oli käyttäytymiseni ennen. Koin olevani jotenkin tärkeämpi kuin muut. "Minä en odota ketään, minua odotetaan". Nykyään tuo on yksi vastenmielisimpiä "pikkuvikoja" ihmisissä.

Kun siis eilen suuntasin kentälle aivan liian myöhään, mua oikeesti v***tti mun käyttäytyminen. Aikatauluttaminen on mulle vähän elinehto, että saan kaiken sopimaan kalenteriini, ja yritän olla siinä mahdollisimman huolellinen. Eilen en ollut. Olin Paddingtonissa vasta 18.20 ja sitten kävi vielä niin, että jostain syystä Heathrow Express jätti vuoron väliin, ja juna lähti vasta 18.40. Laskin, että olen kentällä 18.55. Mikä ei olisi muuten ongelma, koska olin tehnyt lähtöselvityksen netissä ja mulla oli mun lippu puhelimessa. Ongelmalliseksi tilanteen teki se, että mulla oli ruumaan menevä pieni matkalaukku. Vartin matkan vuoroin rukoilin suurempia voimia, että mun laukku otettaisiin kyytiin ja vuoroin ajattelin, että olisi oikein jos ei otettas ja olisin ongelmissa. Oppisinpahan ainakin lähtemään ajoissa.

Juoksin sata lasissa lähtöselvitystiskille ja Finnairin mukava täti lupasi soittaa ja kysyä josko se vielä ehtisi mukaan. Käytännössähän lähtöselvityksen työntekijöillä ei ole mitään mahdollisuutta hyväksyä laukkua siinä vaiheessa, koska kone sulkee lähtöselvityksen ja sitten se on voivoi. Viimeinen oljenkorsi on soittaa jonnekin sinne, missä lastaussuunnitelma tehdään ja kysellä ehtiikö vielä mukaan. Hän yritti soitella sinne, mutta kukaan ei vastannut. Olin ihan äärimmäisen kiitollinen kun hän sanoi ottavana laukun vastaan joka tapauksessa, mutta ei voinut luvata, että se ehtii samalle lennolle, vaan että joutuisin sen mahdollisesti hakemaan seuraavana päivänä sieltä lentokentältä. Käy. Hoin vaan koko ajan I'msosorrya ja Thankyouthankyoua siinä ja kipitin turvatarkastukseen. Helsingissä riittää yleensä aika hyvin, jos oot kentällä sen 40 minuuttia ennen lennon lähtöä. Täällä harvoin on pahemmin ruuhkiaa ja turvatarkastus on tehokasta. Heathrow on täysin arvaamaton tässä. Välillä menet läpi kaikesta viidessä minuuttissa, ja välillä kaikki menee päin helvettiä. Kuten eilen. Siinä vaiheessa kun liukuhihna alko huutaa erityistarkastusta, niin mulla meinas palaa proppu. Virkailija onneksi ymmärsi tuskani kun sanoin, että mun lento lähtee 27 minuutin päästä, että mulla on "pikkunen" kiire. Mun kässäreiden ongelma on usein siinä, että mulla on hirveä määrä johtoja (kahden puhelimen ja läppärin laturi, kortinlukija, ulkoinen kovalevy ja sen piuhat), pari objektiivia ja kamera. Ne saa läpivalaisussa usein lähetyksen tarkempaan syyniin. Niin myös eilen.

Mitään vaarallista multa ei löydetty, ja pääsin jatkamaan matkaa. Seuraavaan virkailijaan asti. "Astuisitko tänne röntgeniin kiitos". Ei. Ole. Todellista. Siinä sitten seisoin käpälät kohti kattoa ja odotin tulosta samalla miettien, ehdinkö mä edes koko lennolle. Flight closing oli ollut jo hetken aikaa taululla ja kun pääsin vihdoin turva-alueelta läpi, juoksin kässärimatkalaukkuni ja käsilaukkuni kanssa niin kovaa ku pohkeista lähti. Portilla klo 19.19. mun teki mieli itkeä helpotuksesta kun virkailija sanoi, että just ja just ehdin, minuutin päästä olisivat sulkeneet ovet. Finnairin ihana henkilökunta vielä tarjosi hengästyneelle juoksijalle heti vettä ja olivat muutenkin kauhean mukavia. Tästä kokemuksesta jäi mieleen kaksi asiaa. A) ole nyt jumalauta hyvä nainen ajoissa liikkeellä! Paljon mukavempi kierrellä lentokentän kauppoja tai juoda kahvia kuin juosta hiki hatussa ympäri kenttää. Ja b) Finnair on edelleen Euroopassa paras. En todellakaan ansainnut näin hyvää kohtelua ja silti sain todella hyvää asiakaspalvelua ja ymmärrystä. Ainiin. Ja se mun matkalaukku odotteli mua Helsingin päässä hihnalla. Pitkillä matkoilla varsinkin Aasiaan päin Finnair on musta kärsinyt inflaation ja palvelu/ruoka jne. on välillä vähän jännittävää. Euroopan sisällä kuitenkin aina luotettavin ja ystävällisin lentoyhtiö.

Laskeskelin tässä, että olen lentänyt elämäni aikana varmaan lähemmäs 200 kertaa. Ainakin 150 on jo plakkarissa, tarkkaa numeroa en edes tiedä. Vaikka eilen oli lähellä, en ole vielä kertaakaan myöhästynyt lennolta. Jatkossa voisin yrittää vältellä sitä vielä vähän enemmän :D

Huh. Syke nous jo tätä kirjoittaessa :D No ei siitä sen enempää, mutta mitäs te tykkäätte asusta? :) 

Kommentit

Maiski (Ei varmistettu)

Ihana mekko mut noi kengät tekee asusta tosi raskaan! Ei toimi mun silmään

Anna (Ei varmistettu)

Harmi, mutta kaikkien ei tarviikaan tykätä kaikesta :)

Netta (Ei varmistettu)

Aivan ihana asu!!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :)

lost (Ei varmistettu)

Postaukseen ja Heathrown kenttään liittyen yks kysymys.. Oon lentämässä Ausseihi kuukauden päästä nimenomaan kyseisen kentän kautta. Mun täytyy vaihtaa 3 terminaalista vitoseen. A-pu-a. :D en oo ikinä käyny siellä kentällä ja kaverit on pelotellu et se on valtava. Ootko ite tehny kyseistä vaihtoo ja onnistuko sutjakkaasti?:) Mulla ei ollu siinä ees muistaakseni ku 1h 40min aikaa..

Anna (Ei varmistettu)

Mä en oo ihan satavarma miten toi siirtyminen tapahtuu, onko siellä bussikuljetus vai joutuuko siinä menemään ulos ja sitten taas turvatarkastuksen läpi.. Jos jälkimmäinen, niin siltikin musta tossa on ihan hyvin aikaa. :)

Pepa (Ei varmistettu) http://storyofmylife-pepa.blogspot.com

Alko ihan hengästyttää kun luin tota, nään hirveen usein unia joissa myöhästyn just lennolta/junasta tms ja jostain syystä päiväsaikaankin se on tosi ahdistava ajatus :D Mut upee asu ja myös mun yks lempiväriyhdistelmä vaikka valkoinen-sininen-konjakki taitaa ollakin mun all time ykkönen :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti! :) Ja joo, valkosinikonjakki on kyllä yks mun eniten käyttämiä yhdistelmiä :)

miraprkl (Ei varmistettu)

Aivan upea asu! Siis kertakaikkiaan, mä rakastuin

Anna (Ei varmistettu)

Aww, kiitos :)

mummi-56 (Ei varmistettu)

Kerroit inhoavasi myöhästelijöitä. Kuitenkin varttitunti sinun mielestäsi on ihan OK.
Minulle riittää kymmenen minuuttia, jonka jälkeen poistun paikalta. Vastaan toki puheluihin, mutten palaa takaisin tapaamispaikalle..

Jo se kymmenen minuuttia on erittäin epäkunnioittavaa tapaamiskumppaniasi
kohtaan.
Olet sopinut tapaamisen tiettyyn kellonaikaa. Kaikki muut ovat paikalla, paitsí sinä, ikuinen myöhästelijä.
Ei liene mahdotonta kaikkien omistamiesi tekniikkavempaimien kanssa saada toimimaan se, että ehdit tiettyyn aikaa tiettyyn paikkaan.

Kunnioita niitä, joiden seuraan liityt, olemalla ajoissa perillä.

Anna (Ei varmistettu)

Missä lukee, että minä olen ikuinen myöhästelijä? Enkö tuossa juuri kirjoittanut, että olen parantanut tapani ja nykyään pyrin aina olemaan ajoissa? Valitettavasti mun tekniikkavempaimet ei kuljeta HSL:n busseja tai muita liikennevälineitä, että sikäli välillä olen myöhässä. Itsestäni riippumattomista syistä useimmiten. Tuo mun minuuttilistaus liittyi lähinnä, miten koen MUIDEN myöhästymiset. Olen ehkä siis vähän avoimempi ja joustavampi kuin sinä tässä asiassa, eikä se mielestäni ole rikos sekään :)

Rilla (Ei varmistettu)

Moi Anna,

tykkään sun blogista tosi paljon, on niin vaihtelevaa luettavaa ja katsottavaa. Asukuvat tietenkin tosi jees ja matkavinkit ja koirahulluna tulen tosi hyvälle mielelle superihanista Jedin ja Simban kuvista :)

Itsekin Lontoossa asuneena ja opiskelleena ois tosi kiva tietää missä päin asut? Vois vähän fiilistellä mukana Lontoon kulmia kun tunnen paikan aikalailla kuin omat taskuni. En nyt ala kotikatua tivaamaan enkä tule stalkkaamaan haha mutta mikä on vaikka lähin tube missä asut?

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Me asutaan Islingtonissa, sen tarkemmin en halua alkaa kertomaan, mutta voit tosta vartin kävelymatkasta Farringdoniin varmaan suunnilleen päätellä :)

samson (Ei varmistettu)

vähänkö ironista kun vähän selailin alaspäin nii ensimmäinen sana oli "kiireetön aamu" :D aina ei mee niinku strömsös tietenkää

katoin eka että sulla on sama mekkokun mulla mutta mulla on vaan tosi samantyylinen ja valitettavasti sellanen joka on niin läpinäkyvä edestä että pitää pitää bandeutoppia alla muuten rintsikat tulee oudosti esille :/ harmi että mulla ei oo tollasia kenkiä koska noi sopii tosi hyvin yhteen! konjakkinen naruvyö mulla kyllä on jos saan sen fiksusti solmittua :D

Tuli muuten mieleen että millanen katutyyli lontoossa on? onko siellä enemmän verkkarit ja hammastahnatahrainen t-paita koska nyt on kiire-tyyli vaan tavallista tyyliä vai tavallista tyylikkäämpää? kun aloin miettimään että keräätköhän sä katseita tollasilla "hienommilla" asuilla (mun maailmassa pelkkä mekko on hienompi asu :D) vai onko se semi-tavalllista lontoossa?

Anna (Ei varmistettu)

Ahahahhahaha :D Joo, ei tod :D Lontoon katutyyli on mielenkiintoinen, siellä nimittäin näkee kaikkea mahdollista :D Ihan supertyylikkäitä mimmejä ja sit just tota verkkari/hammastahna-osastoa. Tällä hetkellä tuntuu aika paljon olevan sellasta grungehipster meininkiä ja sit klassisen tyylikkäitä mimmejä :)

Heidi (Ei varmistettu)

Niin nousi munkin syke jo pelkästä lukemisesta. Nimimerkillä vähintään kaks tuntia ennen lähtöä kentällä ihan aina :)

Anna (Ei varmistettu)

Haha, ihanaa, voitko opettaa mulle miten tossa onnistuis?

Tara (Ei varmistettu)

Auttasko tähän, että merkkais itselleen lennon lähtevän vaikka kolmelta kun se oikeasti lähtee neljältä? Silloin olis pakostikkin ajoissa. :D

Anna (Ei varmistettu)

Ei sekään auta :D En oo niin hyvä valehtelee itelleni :D

Heidi (Ei varmistettu)

Katotaan kuinka ajoissa oon kentällä juhannusaattona, kun lennän ekaa kertaa Jenkkeihin. Lento lähtee15.30 niin tää on siellä varmaan puolen päivän aikaan :) Mä stressaan niin sitä, että tulee jotain aikaanvievää ongelmaa, et oon todennut et mun on parempi olla sillä se pari tuntia aiemmin vähintään niin pystyy rentoutumankin :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahhaah, rentoutuminen, mitä se sellainen on?

Kissi (Ei varmistettu)

Myöhästymällä pari kertaa :D

Anna (Ei varmistettu)

Haha, ehkä se on se avain :D

Anne-Mari (Ei varmistettu) http://www.pochetteroulette.com/

Ihan super kiva asu! Kaunis tuo Asosin mekko, ja valkoinen + konjakinruskea todella toimii hyvin yhdessä :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia! :)

Sanniemilia (Ei varmistettu)

Ihana asu, taas kerran! Sun pukeutumista on niin kiva seurata, yhdistelet aina vaatteita niin onnistuneesti! :) Ja vitsi noita sun kilometrisääriä ei voi kun ihailla, vautsi sua!!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) <3

meow (Ei varmistettu)

Ei morjens, että kuulostaa kuumottavalta toi sun lähes lennolta myöhästyminen :D Mä oon kans joskus ollut aikamoinen myöhästelijä, mutta parantanut tapani. Nykyään kun joku muu on myöhässä, niin huomaa, kuinka turhauttavaa odottaminen voi olla.

Ps.Kaunis asu :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja joo, vähän kyllä jännitti :D

Unski (Ei varmistettu) http://lookingforluminaries.blogspot.com

Ehdottomasti mun lemppari outfit tältä keväältä sulta :) Noi kengät on vaan sellaset että niitä jää kattomaan idealla miten-yhdet-kengät-voi-olla-kauniit ja mekko tosiaan rauhoittaa meininkiä kivasti. Plus Tory Burch god bless you!

Mutta mikä mun toinen asia oli tän lisäksi niin se, että sä et ehkä enää tajua sitä kirjoitellessasi ihan perus arkijuttuja Lontoosta, mutta joka kerta kun mä luen sanan Heathrow tai Lontoossa this and that, jne. niin mun päivästä tulee vähän parempi. Sulla on tuhat asiaa tietenkin mistä haluat tehdä postauksia, mutta musta ois vaan ihanaa saada postaus joka koskisi pelkästään Lontoota; sun lemppari kaupat ja kahvilat ja tavallaan sun peruskuvioista siellä. :) Se on tavallaan ainakin mulle yksi sellainen pieni naru joka pitää mua tällä hetkellä kiinni sinne, ja sattuu olemaan mulle mielettömän rakas kaupunki joten oon aina kiitollinen kun mainitset vittuuntuneena vaan jotain et koulukiiret sitä tai metroruuhkat tätä :-D Samoin Lontoon street style outfitit on asia josta vois vaan, noh, katsella kuvia ja postauksia pari vuorokautta heh.

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kiitoksia! :) Lontoosta kannattaa tutkia tuolta My London- tunnisteen alta, sinne mä laitan aina kun jotain Lontoo-postauksia teen :) Yritän tehdä niitä vähän enemmän jatkossa :)

jj (Ei varmistettu)

Asu on ihan täy-del-li-nen! Ihan lemppari tämän vuoden asuistasi so far. Havahduin just ettei omasta vaatekaapista löydy mitään konjakkista asustetta tai kenkiä, tää tilanne täytyy nyt välittömästi korjata..

Ihanaa kesää sinulle! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti, ja samoin sulle! :)

juttakatariina
Juttakatariina

Ihanan freesi asu!
Ja mua ärsyttää myöhästelijät ihan suunnattomasti, kun ite oon aina lähes poikkeuksetta etuajassa paikalla. Muutama kaveri on sellainen, jotka myöhästelee AINA, eivätkä edes pahoittele. Se on aina meidän yhteisestä ajasta pois, ja harmittaa, että kaverit eivät sen vertaa arvosta sitä aikaa.

Anna (Ei varmistettu)

Jep, toi on tosi ikävää :/

Not what I expected (Ei varmistettu)

Löysin sun blogin kun joku oli jossain toisessa blogissa tästä maininnut. Googletin sitten sun blogin nimellä ja voi luoja mistä kaikesta ihmiset osaakaan valittaa! Vauva.fi:n kyllästyneet kotiäidit jne ne jaksaa jauhaa muiden ihmisten asioista nähtävästi edelleenkin... Oli siis aika matalat odotukset kun sun blogia tulin selaamaan. Voin sanoa, että ainakin yllätyin positiivisesti! Lifestyle blogit ei oo muhun koskaan oikeen iskenyt, mutta tykkään että kirjoittelet vähän enemmän eikä ole vaan kuvaa kuvan perään :) Järkevältä ja huumorintajuiselta nuorelta naiselta vaikutat ja kateelliset vois oppia antamaan sitä palautetta vähän rakentavammin. Keep going! :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia, miten ihanaa kuulla :) Tällaiset kommentit on musta aina hauskinta, koska siellä ne samat tädit yrittää vuodesta toiseen aina aiheuttaa mulle pahaa, mutta heidän kauttaan tänne ohjautuu paljon liikennettä ja lojaaleja pitkäaikaisia lukijoita. Ilmaista mainosta mulle, sopii oikeen hyvin :D

Heippa Anna! Muistelin, että oot käynyt Splitissä ja Dubrovnikissa nii osaisitko yhtään vertailla niiden ostosmahdollisuuksia? :) Kumpi sun mielestä ois parempi matkakohde. jos haluaa vähän myös shoppailla ja tarkoitan siis ihan perus vaateliikkeitä zarasta mangoon yms. en niinkään luksusliikkeitä. :)

Anna (Ei varmistettu)

Hmm, kumpikaan ei oo musta mikään shoppailupaikka, mutta Split oli musta noinniinku muuten paljon ihanampi paikka :)

Anna (Ei varmistettu) http://www.instagram.com/annaxmollyx

I never could walk in those kind of boots :D but you look so great and beautiful. I love the dress.

Anna (Ei varmistettu)

Thanks so much, once again! :)

Ace82 (Ei varmistettu)

Ihanaa, kun joku kehittyy noissa myöhästelyajatuksissa. Muakin hävettää ihan kamalasti kun joskus myöhästyy jostain. Mulle on ihan mahotonta ehtiä ajoissa esim. ratikkaan. Silti onnistun yleensä jotenkin olemaan tasan sovittuun aikaan tai jotain viittä minuuttia vaille. Se on tosiaan niin epäkunnioittavaa, ärsyttävää luennoilla myös kun koko luento seisahtuu kun joku ei voi vaan jäädä sinne vapaaseen sivupaikkaan istumaan vaan koko rivin on noustava Hänen vuokseen. Ei mitään pahoitteluja edes. Jotenkin oppinu täällä stadissa kuitenkin ymmärtämään sitä myöhästelyä, sillä julkisissa on kumman usein häikkää. Tulee vaan niin surku aina jotain hyvää proffaa kohtaan kun näiden prinsessojen käytös on toistuvaa.

On muuten hyvä tietää tuo Finskistä, Norskia on ystävien kesken manailtu nimenomaan siitä huonosta palvelusta...mä melkein maksaisin jo siitä hyvästä palvelusta, sitä huonoa saa ihan tarpeeks muutenkin.

Eikös sun kannattais olla jossain lentobonusohjelmissa mukana kun lennät noin paljon? En siis tiedä oletko, mutta tuolla määrällä niistä varmaan hyötyskin? :)

Anna (Ei varmistettu)

Mä oon niissä kaikissa :D Tai siis SAS, Oneworld (Finnair ja British Airways) ja Norwegianin :D

Tiina (Ei varmistettu)

Ihana asu, I-H-A-N-A :) (ja oon niin kateellinen noista kengistä <3)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

nailHai (Ei varmistettu) http://nailhai.blogspot.fi

Nuo kengät ovat aivan upeat... Mutta eikö niillä ole vaikea kävellä? :)

Anna (Ei varmistettu)

Itse asiassa yllättävän helppoa :)

janikamariella
janikamariella

Ihanat kengät ja sopii tosi hyvin just tuo mekko ja laukku kans ü

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Pages

Kommentoi