"If you must go / I wish you love"

Mungolife

KERROKSITTAIN LÄMPÖÄ. Täällä on kylmä. Joojoo, ne 18 pakkasasteen päivät oli pahempia, mutta en vaan oo tottunu näihin pikkupakkasiinkaan. Onneksi kerrostamalla tuhat vaatetta tääkin vilukissa selviää tuolta hengissä. Vuoden ensimmäinen asu onkin lämmin yhdistelmä sateiseen arkeen :) Tekonahkahousujen alle sukkahousut ja päälle pooloneule, denim-paita, villakangastakki, paksu huivi ja hattu. Niillä pärjää. Just ja just. Mietin vielä pitkään Lontoossa pitäskö ottaa toi hattu mukaan Suomeen vai ei. Oon pitäny sitä about joka toinen päivä, koska se on ainoa väline, joka pitää sateen ja kosteuden pois kutreilta. Elinehto näillä keleillä.

Jotenkin oon tykästynyt valtavasti viime aikoina tohon mun farkkupaitaan, se on ollut hirveesti käytössä. Veikkaan, että sen suosio on täysin suhteessa noiden tekonahkahousujen ostamiseen. Tykkään jotenkin hirveesti tuosta nahan ja denimin yhdistelmästä. On ihanaa kun joku supervanha vaate nousee yhdeksi suosikkivaatteeksi vielä vuosia sen ostamisen jälkeen. Tuo on vielä kaiken lisäksi ollut kirpparilöytö, joten todellakin on ollut jokaisen euron arvoinen löytö. Mua edelleen harmittaa niin paljon, että Valtterin kirppari meni aikanaan kiinni. Mistään muualta en oo koskaan tehny yhtä hyviä löytöjä, eikä mikään sen jälkeen oo ollu lähellekään yhtä kiva. Jos se olisi vielä pystyssä, niin ramppaisin siellä varmasti jokaikinen Suomi-viikonloppu.

Mua harmittaa niin vietävästi, että kelit on ollu näin lumettomia Helsingissä nää päivät. Mä niin odotin, että saisin kävellä lumisilla kaduilla, hyppiä lumisateessa ja olla valkoisuuden ja valon ympäröimänä. Olihan niitä päiviä peräti kaksi. Ei sinänsä oo yhtään ikävää lähteä kotiin maanantaina, koska nää kelit ei saa multa kyllä sinänsä kehuja. Lontoossa sentään paistaa yleensä aurinko, eikä ole kosteaa. Ihanaa on ollut nähdä rakkaita, hauvavauvoja ja ystäviä, mutta toisaalta, home is home, kiva päästä pian omaan sänkyyn ja lämpimämpään kaupunkiin. Ehkä seuraavan kerran kun tuun käymään, on säiden jumalilla tarjota hieman lumisempia kelejä ja valkoista talvimaisemaa. Toivottavasti.

Siinäpä siis vuoden ensimmäinen asu, mitäs ootte mieltä? 

Kommentit

Jonna (Ei varmistettu)

Ja minä kun jo toivoisin että tää lumi jo häviäisi, kyllä sitä ihan reippaasti on tänäänkin satanut täällä idässä;D luovun mieluusti lumitöistä jos tahot pari kärryllistä kinosta hakea pois tosta pihatieltä.

Anna (Ei varmistettu)

Haha, no kunhan ei olis pimeetä :/

Henni (Ei varmistettu)

Tosi kiva asu ! :) Tuo hattu sopii sulle niin hyvin.

Ja voi harmi nuo Helsingin säät. Täällä Etelä-Pohjanmaalla on ollu ihan kunnon hanget ja kaikin puolin tosi kauniin talvista :)

Anna (Ei varmistettu)

No sanos muuta :/

Hanna-K (Ei varmistettu)

Tuo Le Boy on kyllä älyttömän upea laukku! Ja se sopiikin tuohon asuun kuin nenä päähän :) Lierihattuihin suhtaudun hieman ristiriitaisesti, en oikein tiedä pidänkö niistä vai en, mutta kokonaisuudessaan asusi on mielestäni onnistunut :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja se on kyllä aivan upea, lempilaukkuni by far <3

A (Ei varmistettu)

Huomion asulta varasti se että näytät monissa kuvissa vähän epäluontevan nyrpeältä :-D hymy on kauniimpi asuste!

Anna (Ei varmistettu)

Olin nyrpeä tolle kelille selkeästikin :D

marika (Ei varmistettu)

Mun ihan lemppari on kans toi samainen ginan farkkupaita!! Hassua että oon ostanu sen kans kirpparilta jokunen vuos sitten, tosin täältä Jyväskylästä :)

Anna (Ei varmistettu)

Haha, sattumaa :)

Vivian (Ei varmistettu) http://Moonshapedlittlebox.blogspot.com

Kaunis asu, hyvin sopii kaikki yhteen! :) Tuo laukku on kyllä niin särmikkään kaunis, että tekisi mieli lisätä ostoslistalle tuollainen. ^^

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Moona (Ei varmistettu)

Tää kysymys ei liity nyt tähän postaukseen vaan miettiessäni omaa penkkariasua, muistin sulla vappuna käytössä olleen merikapteeninhatun ja se olis ihan täydellinen asuun jota oon suunnitellu! Oisitko kenties halukas myymään hatun? :) Jos oot, niin oisin kiinnostunu ostamaan sen, koska naamiaiskauppojen kipparihatut nyt on vähä mitä on niin laadultaan kuin ulkonäöltäänkin...

Anna (Ei varmistettu)

Mulla on toinen pienemmässä koossa, mutta en tiedä, riippuu miten pieni pää sulla on :D Omaani en halua myydä :)

Auringonkukka

Kaunis asu, tykkään tuosta paidasta minäkin tosi paljon! Ja ah mikä takki, onko se ihan uusi? Ihana väri, sopii kaiken kanssa. Hatuista en yleensä tykkää, mutta toimii tässä paremmin kuin hyvin. Nappi suoritus :) mä olin 3 viikkoa lomalla, en meikannut, en laittanu hiuksia, pukeuduin vain collareihin.. Nyt oon 2 päivää tällännyt itseäni peilin edessä ihan intopiukkana :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ei oo, on se mulla jo yli vuoden ollut :) Ja voi, se on niin ihana tunne kun laittautuu pitkästä aikaa rönttäilyn jälkeen :)

Mona (Ei varmistettu)

Hei Anna!
Pakko kommentoida, tulen vähän jäljessä tämän kanssa, mutta : jumaleissön mitkä sääret!
Olen lukenut niistä puhuttavan kyllä, mutten ole omalla silmälläni niitä kummoisiksi todennut, kunnes nyt; huokaisin loputtoman pitkille kintuillesi, (jotka minusta EIVÄT minusta ole liian laihat, vaikka siitäkin on muistaakseni ollut vääntöä, vaan terveennäköiset, näyttävät, upeat , loistavat.... ?)
Wau ! Itse omistan niin lyhkäiset koivet, etten meinaa saada niistä itse kuvaa otetuksi niin, että samaanaikan näkisin puhelimen ruudulta jotain :D

Anna (Ei varmistettu)

Haha, voi kiitoksia :D Siinä on kyllä yksi ruumiinosa, johon olen sangen tyytyväinen :)

Laura (Ei varmistettu)

Rakastan tätä asua! Annoit mulle hirveen poolipaitakuumeen.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Veera (Ei varmistettu)

Tää asu ois ollu niiiiiiin tyylikäs ilman tota farkkupaitaa :)

Anna (Ei varmistettu)

No, ei se mun mielestä asua mitenkään pilaa :)

Sanna (Ei varmistettu)

Täälläkin kaivataan Valtterin kirpputoria! Se oli vielä niin mahtavassa paikassa. MUTTA tässä piakkoin pitäisi avautua Vantaan Pakkalaan, Jumbon kupeeseen valtterin tyylinen uusi iso kirpputori: http://www.hs.fi/m/kaupunki/a1305915186041

Anna (Ei varmistettu)

Hmmm, täytyy joskus katsastaa tuo :)

Cee (Ei varmistettu)

Sulle sopii tosi hyvin toi poolokaulus!!! Ja oot varmaan ainoa ihminen jolle oon ikinä sanonu näin, luulin et sellanen ei sovi kellekkää :DD

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kiitoksia kovasti, mä tykkään kanssa :)

Anna (Ei varmistettu)

Thank you very much :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Kommentoi