Ihan konduktöörinä // Kuopio

kipparilakki (1 of 15)

Mulla oli tuossa pakkomielle. Halusin kipparilakin. Tai siis muistin tossa pari kk sitten, että mä omistin moisen joskus, mutten millää löytänyt sitä mistään. Ei sinänsä ihme, koska viimeisimmät muistot tuosta on n. 2013 kesältä, joten oletin sen jo jääneen jonnekin matkan varrelle vuosien aikana. Tässä kuitenkin käydessäni läpi varaston ”myyntiin” -kasaani, lakki tuli vastaan. Toki vasta sen jälkeen kun kävin läpi jokaikisen kaupan Lontoossa toivossani löytää moinen, joka vieläpä istuisi päähäni. Pyöreäpäisyyden positiivisia puolia on kyllä se, että yleensä kaikki hatut ja lakit ja pipot sopii mulle suht hyvin. Ja jos ette usko tähän pyörepäisyyteen, niin kerronpa teille jotain. Mun pää on leveempi korvasta korvaan kuin hiusrajasta leukaan! Kyllä. mitattu on! Vaikutelma ei ole niin hyökkäävä kun mun tukka on auki, mutta ponnari päässä näytän yleensä ihan pallopäältä. Taas varmasti yks niitä asioita, mitä kukaan muu ei edes huomaa, mutta itselleni aina hyppää silmille. Mä niin toivon, että lapsemme on perinyt miehen pään rakenteen, niin mulla on edes jotain toivoa selviytyä synnytyksestä yhtenä kappaleena 😀

No anyway, lakki löytyi kirpparikasastani ja olin hyvin onnellinen. Tiedä mitä muita löytöjä sieltä voisi tehdä. Oon tässä kai vuoden keräilly sinne taas kaikkea kaapistani, mitä en enää tarvitse, mutta niiden saaminen myyntiin on aina kestänyt ja kestänyt. Nyt pesänrakennusvimmoissani oon päättänyt hankkiutua ihan konmarina kaikesta turhasta eroon, ja tuolla vauvan huoneessa odottaakin vielä kaksi IKEA-kassillista valmiina kirppiskamoihin. Yngh. Toisaalta on kiva, kun ne ei ole missään vaatekaapissa tai varastossa viemässä tilaa, mutta vielä pitäisi jaksaa valokuvata kaikki ja iskeä Instagramiin. Ehkä mä jaksan taas joku päivä. Eilen olin postissa jonku 45 minuuttia edellisten postitusten kanssa ja manasin jo koko touhun. No mut hei, toisaalta löysin ton lakin, joten plussan puolelle jäätiin ihan ehdottomasti!

kipparilakki (2 of 4)

kipparilakki (11 of 15)

kipparilakki (3 of 4)

kipparilakki (4 of 15)

kipparilakki (8 of 15)

kipparilakki (6 of 15)

kipparilakki (3 of 15)

Pahoitteluni muuten, etten eilen sitten julkaissutkaan näitä asukuvia illalla. Meillä meni ilta helmiäispaperin ja printterin kimpussa, kun askartelin häävisaamme ja sen jälkeen vielä printtailin kaasoille ohjelmatietoja, vihkijälle cue cardeja ja mitä ikinä vielä. Pöytäjärjestyskin meni vähän uusiksi ja kun kello oli jo lähemmäs 23 suunnattiin pitkälle iltalenkille ottamaan vähän happea. Siinä vaiheessa ainoa ajatukseni oli lähinnä ”olis jo hääpäivä” 😀 Oon vannottanut miestä, perhettäni ja kaikkia muitakin, että itse hääpäivänä mua kiinnostaa tasan jos se rakennus on tulessa. Kun mä herään aamulla, mua ei enää saa vaivata millään. Ei blinikakkujen koristelulla, ei kynttilöiden asettelulla, ei vaikka olis mikä. Musta tuntuu, että tässä vaiheessa häävalmisteluja koko homma alkaa tulla korvistakin jo ulos, enkä halua että mun fiilis häiden suhteen on sellainen ”olis jo ohi”. Niinpä jaksan nyt vielä tehdä jokaisen pikku yksityiskohdan kuntoon, mutta itse hääpäivänä aion vaan olla ja nauttia. Laittautua rauhassa kaasojeni kanssa, nauttia hyvästä seurasta ja rauhasta ja toivottavasti mahduttaa tämän mahani hääpukuuni. Siinä on mun suuret suunnitelmat hääpäivälle 🙂 Tässä välissä on kyllä siihen asti tarjolla kaikkea muuta kuin rauhallisia hetkiä. Tämäkin ilta on mennyt edellee tulostimen kimpussa, mut nyt alkaa olla valmistelut sillä mallilla, että uskallan häippäistä huomenna hoitamaan asioita Helsinkiin!

No ei se mitään, toivottavasti tätä kaikkea ei tarvitse tehdä koskaan enää uudelleen. Ja mikä homma on muuten sukunimen vaihdon kanssa! Pitää tilata kaikki kortit uudelle nimelle, passi ja muut tollaset tärkeet. Otin jo uuden sähköpostin, mutta sekin pitänee vielä ilmoittaa kaikille yhteystiedoilleni. Uudet käyntikortit, kaikkien tunnusten vaihtaminen jnejnejne. Ei niillä onneksi mikään kiire ole, mutta on sitä kyllä nimeensä sidottu.

kipparilakki (10 of 15)

kipparilakki (5 of 15)

kipparilakki (9 of 15)

kipparilakki (4 of 4)
kipparilakki (7 of 15)
kipparilakki (2 of 15)

H&M Mama farkut
H&M kashmir pooloneule
H&M lakki
STUART WEITZMAN lakki
ZARA takki
LOUIS VUITTON laukku

kipparilakki (1 of 4)

Mitäs tykkäsitte asusta? Onko konduktööriasuni jeij or neij? 

Kommentit (13)
  1. Laukku on ainakin aivan ihana! 🙂

    Sulle sopii kipparilakki ja voi että tykkään sun pukeutumisesta! Tsemppiä häävalmisteluihin 🙂

  2. Joo ja sit ku kuvittelet vaihtanees sukunimen IHAN JOKA PAIKKAAN, ni yhtäkkiä taas on jossain kirjoilla tyttönimellä.
    Hääpäivänä ei kannata stressata mistään, laittaa kaasot ja bestmanit vaan stressaamaan 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *