Ihanan sileä hiusnaamio

*Kaupallisessa yhteistyössä MayBeauty

Mulla on tosi kuiva iho ja hiukset, ja nyt kun otin pidennykset pois, niin hiustenhoito on mulle erityisen tärkeää. Oon jo pidempään tehnyt yhteistyötä MayBeautyn kanssa ja poikkeuksetta ollut tyytyväinen tuotteisiin. Kun sain kokeiluun heidän uuden hiusnaamionsa, odotin innolla tuloksia.

MayBeautyn Moroccan Miracle Hair Mask lupaa kosteuttaa ja ravita hiusta, antaen sille kiiltoa ja tehden siitä vahvemman. Tuote sisältää argan-öljyä, keratiinia ja eheyttäviä proteiineja, joiden tarkoitus on ravita hiusta.
Naamion käyttö on superhelppoa. Yksittäispakattu naamio on myssyn mallinen, ja se laitetaan pestyihin, kosteisiin, pyyhekuivattuihin hiuksiin. Mä pesen hiukset vaan shampoolla ennen naamion käyttöä. Naamiota hierotaan myssyn läpi hiuksiin ja kiiinnitetään teipillä. Tää teippi on itse asiassa mun yksi negatiivinen huomio tuotteesta, sillä se pysyy vähän huonosti paikallaan. No, toisaalta useimmiten käytän ko. naamiota yleensä unimaskin kanssa lepäillen tai kiltisti paikallani pysyen, joten jos teippi sattuukin irtoamaan, niin se ei ole niin vaarallista. Tuotekehityksenä kuitenkin sanoisin MayBeautylle, että tuota teippiä voisi vahvistaa.

Puoli tuntia vaipannäköinen myssy päässä ja huuhtelemaan hiukset. Lookki on sangen seksikäs mut ehkä kotioloissa se ei ole kovin vaarallista. Lue välissä lehteä tai ota tirsat, kerrankin on hyvä tekosyy vain lojua.

Hiukset on naamion jälkeen ihan silkkisen pehmeät, yhtä pehmoiset kun aina kampaajan jälkeen. Oon käyttänyt tätä kerran kaksi kuukaudessa ja tulos on ollut kyllä tosi hyvä. Kokeilin tätä ekoja kertoja silloin, kun mulla oli teippipidennykset päässä, ja hoitoaine ei vaikuttanut teippeihin millään lailla. Mulla on nytkin muutama tuuhennos, eikä niiden teipit ole kärsineet yhtään. Tuotetta voi siis pelotta käyttää pidennysten kanssa. Yleensähän hoitoainetta ei suositella käytettäväksi koko päähän, jottei teipit irtoa.
Naamio on mukava käyttää, kun se pysyy hyvin paikallaan, eikä aine valu hiuksia pitkin selkään eikä sotke mitään. Tulokset ovat myös erinomaisia, hiukset tuntuvat aivan silkkisiltä käytön jälkeen. Se ei tuoksu kovin vahvalle, vaan tuotteessa on kevyen mukava tuoksu.Naamiota ei muuten ole testattu eläimillä, kuten ei ole mitään muitakaan MayBeautyn tuotteita.

   

(Tukkani on luonnontaipuisa, enkä ole sitä tähän suoristanut, joten kerrostaen leikattu tukka föönaamisen jälkeen hieman pörheänä)

Jos jostain täytyy antaa negatiivista palautetta, tuote ei ole ihan halvimmasta päästä. Yksittäinen naamio maksaa 19 euroa, mutta jos naamioita tilaa kerralla neljä, tulee niiden kappalehinnaksi alle kymppi. Mun koodilla mungohmask saatte -30 % kaikista MayBeautyn tuotteista kuten aina. Se mahdollistaa naamion kokeilun hieman edullisemmin. Kaikista MayBeautyn tuotteista se musta kivulias naamio ja tämä hiusnaamio ovat tämän hetken suosikkejani. Voin tosin suositella kaikkia kokeilemiani MayBeautyn tuotteita, sillä mikään ei ole aiheuttanut minulle pettymystä ja kaikki ovat jatkuvassa käytössä 🙂

Koodini on voimassa neljä viikkoa, joten jos joulukuusen alle uupuu hyviä lahjaideoita, niin nyt on hyvä mahdollisuus täydentää lahjalistaa 🙂

Kommentit (6)
  1. Ihania nää sun hiuspostaukset! Tosi tyytyväinen hiusöljyyn, joten laitetaan kokeiluun 😉

    1. Ne on yhdessä ihan paras combo!! Tosin, suosittelen, että laittaa ton naamion vaikka pari päivää ennen tärkeää tapahtumaa tms. Toi nimittäin saa hiukset aika liukkaaks, joten jos niitä haluaa laittaa kunnolla, niin melkein kannattaa olla pari päivää pesusta 🙂

  2. Pieni tietoisku meiltä MayBeautyltä: olemme tuotekehittelyssämme panostamassa toimivampaan teippiin. Hyvä kikka on kuitenkin käyttää vaikkapa ilmastointiteippiä tai vain makoilla paikoillaan. Ja ehdottomasti hyvä yhdistelmä hiusseerumimme kanssa! Nyt myös hyvä idea pukinkonttiin kasvotuotteiden kanssa, tai vaikkapa joulusaunan yhteyteen (Ja kyllä, allekirjoittanut menee myssy päässä saunaan!)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *