Ihohuokoset kuriin!

*Kaupallinen yhteistyö MayBeautyn kanssa

Nyt kun päivä alkoi kosmetiikkalinjalla, niin voisin hetken jatkaa sillä samalla linjalla, sillä olen unohtanut esitellä erään kauneustuotteen, josta on ollut mulle ainakin paljon iloa. Oonkin jo pari eri tuotetta esitellytkin MayBeautylta sitä mukaa kun olen itse niitä kokeillut, ja nyt sain jälleen uuden tuotteen kokeiltavakseni, nimittäin The Incredible Pore Maskin. Odotukset tuotetta kohtaan olivat melko lailla älyttömän korkeat, koska olen edelleen aivan ihastunut siihen mustaan The Incredible Face Maskiin ja viimeksi kokeilemaani The Incredible Face Geliin. 

Pore Mask on naamio, jonka tarkoitus on imeä talia iholta ja puhdistaa ihohuokoset, pienentäen niitä kerralla. Pore Mask tunkeutuu ihohuokosiin, puhdistaa ne ja sulkee ne, tehden niistä pienemmät ja ihosta puhtaamman sekä tasaisemman näköisen. Tai näin tuote ainakin lupaa.

Pore Mask on tunnultaan kuin mikä tahansa mutanaamio, se levittyy helposti niin sormin kuin siveltimelläkin, ja alkaa kiristymään n. parissa minuutissa. Tuotteen ohjeistuksessa käsketään antaa vaikuttaa n. 15-30 minuuttia, ja itse olen antanut tuotteen vaikuttaa n. 25-30 minuuttia. Mulla on tosi pintakuiva iho, ja ihohuokoset näyttää varsinkin nenän alueella helposti hieman epäpuhtaalle. 

Nassu ennen tuotteen käyttöä

Kuivaihoisena toki aina hieman varovasti aloitan uusien rasvaa imevien tuotteiden kanssa, mutta pintakuivuus ei missään nimessä tarkoita, etteikö mullakin olisi kasvoilla rasvaa, joka aiheuttaa epäpuhtauksia ja ihohuokosten tukkoisuutta. Jotkut mutanaamiot jättää ihoni hieman kuivan tuntuiseksi, johon vastapainoksi läträän sitten jotain kosteuttavaa naamiota tai seerumia. Tämä kuitenkin tuntui ihollani aika kevyeltä jo vaikutusvaiheessa, ja kiristysvaikutus ei ollut niin kovantuntuinen.

Eipä pettänyt tämäkään MayBeautyn tuote, nimittäin näitä kuvia ottaessa oli taustalla monta huonosti nukuttua yötä ja loppuraskauden ihon epäpuhtaudet oikein kukki. Iho näytti väsyneeltä ja harmahtavalta, ja jotenkin tämä mielestäni toi tietynlaista kirkkautta iholle, vaikka onkin puhdistava tuote!

Mun on pakko vielä erikseen mainita, että ehdottomasti rakastan näissä MayBeautyn tuotteissa sitä, että ne on kertakäyttöpakkauksissa. On helppo annostella, koska annos on juuri sopiva koko kasvoille. Tai jos haluaa hoitaa vain ongelmakohdat, esim. T-alueen, saman maskin voi lätkäistä aviomiehen nassulle ;D Paljon matkustavana tää on ehdottomasti huippujuttu, sillä on helppo napsia mukaan reissuun vaikka yksi jokaista lempinaamiota, eikä tarvii raahata mukaan purkkeja ja purnukoita. On myös helppo arvioida kuinka pitkäksi aikaa tuotetta riittää, kun ostettaessa voi jo valita hoitokertojen määrän. Toinen ehdottoman positiivinen puoli on mielestäni tuotteen edullisuus, joka kyllä on merkittävä asia kun miettii tämänkin hinta-laatu –suhdetta! Pore Maskissa 8 hoitokertaa rokottaa lompakkoa 26 euron verran, eli yksikköhinta on 3,25 euroa. Ei paha ollenkaan!

Ja tuotteen käytön jälkeen…

Ja koska meidän yhteistyö MayBeautyn kanssa on aina taannut teille alennuskoodin, näin on myös tällä kertaa! Koodilla mungopore tai tästä klikkaamalla saatte -30 % alennuksen Pore Maskeista 🙂 Jos siis ongelmananne on ihohuokosten epäpuhtaus, niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Ylipäätään mielestäni kunnon puhdistava naamio on kaikille tarpeen kosteuttavien tuotteiden lomassa, joten suosittelen lämpimästi kaikille. Tämä on ehkä jopa suosikkini näistä, koska tän repiminen pois ei satu 😀 

Kommentit (26)
 1. Nyt täytyy kyllä sanoa, että tilasin, vaikka hyvin harvoin jostain syystä blogien perusteella mitään tilaankaan. Jäin kuitenkin miettimään tuota yritystä, kun nettisivuilta ei löytynyt mitään tietoa… Edes, että mistä maasta nuo tulevat. No, jäämme odottamaan postitusta – ehkä se sitten selviää!

  1. Jäin myös kaipaamaan nettisivuille hieman lisää tietoa itse yrityksestä.

   1. Kyseessä on ruotsalainen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Maltalla, mutta jonka varasto on Ahvenanmaalla, eli tuotteet tulee Ahvenanmaalta 🙂 Tuotteet tuotetaan Etelä-Koreassa, Kiinassa ja Taiwanissa ja tuotteet on eläinkokeettomia. Uudet nettisivut on työn alla, ja ne julkaistaan tietääkseni kesällä, jolloin nää tiedot on helpommin löydettävissä 🙂 Ja aina saa vastauksen kysymyksiin asiakaspalvelu@maybeauty.fi. Tällaiset terveiset MayBeautylta! 🙂

  2. Jostain blogista luin että ruotsalainen yritys ja paketit on tullu Ahvenanmaalta, ainakin tähän asti 🙂

   1. Juu 🙂 Ahvenanmaalta tulee, ruotsalainen yritys 🙂

  3. Kyseessä on ruotsalainen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Maltalla, mutta jonka varasto on Ahvenanmaalla, eli tuotteet tulee Ahvenanmaalta 🙂 Tuotteet tuotetaan Etelä-Koreassa, Kiinassa ja Taiwanissa ja tuotteet on eläinkokeettomia. Uudet nettisivut on työn alla, ja ne julkaistaan tietääkseni kesällä, jolloin nää tiedot on helpommin löydettävissä 🙂 Ja aina saa vastauksen kysymyksiin asiakaspalvelu@maybeauty.fi. Tällaiset terveiset MayBeautylta! 🙂

 2. Täytyykin testailla, tykästyin siihen saman merkin ”mustanaamioon” ihan täysillä kun esittelit sen joskus 🙂 Mieskin saa siitä aina osansa ja ihan varmasti sekin tykkää siitä, kun ei edes teeskentele inhoavansa sitä 😀 Pakko muuten vielä kommentoida, että oot kyllä niiiiiiiiin KAUNIS. Sä vaan muutut vuosi vuodelta upeammaksi. Ja niin muuten, onnea valtavasti teille tuoreille vanhemmille, niin suloisesta pienestä pojasta!

  1. Voi kiitoksia! <3 Ja se on kyllä ihan mahtava tuote, josta omakin mies on välillä saanut osansa, vaikkei koskaan suostuisi asiaa myöntämään 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *