Ihon kauneutta - tule kokeilemaan!

Mungolife

*Kaupallisessa yhteistyössä Vitabalans

Muistatteko kun täällä kirjoittelin siitä, miten kynteni ja hiukseni ovat saaneet hirveästi apua Vitabalansin Biotiini Strong Hair & Nailista? No, kun sain mahdollisen testailla uutta Biotiini Collagen Skin Beautya, en epäröinyt hetkeäkään. Kotiin kannettiin eilen postista muutama purnukka tuota uutta kollageeni-biotiini -valmistetta, joka on tehokas biotiinivalmiste, jossa on paljon kollageenia ja, sinkkiä, vitamiineja ja hyaluronihappoa. Kollageeni sanana on monille varmasti tuttu, mutta sen merkitys ei välttämättä ihan yhtä tiedossa. Kyseessähän on siis ihon kiinteyttä ylläpitävä sidekudoskerroksen säikeinen tukiproteiini. Jo kolmenkympin jälkeen ihon kollageenin muodostus ja kollageenin määrä alkavat luonnollisesti vähetä, ja joka vuosi ihminen menettää n. 1-2 % kollageeniä. Vaihdevuosien jälkeen ihon muutokset nopeutuvat. Tämä näkyy niin ryppyinä kuin sellaisena ihon veltostumisena.

Biotiini Collagen Skin Beauty sisältää Verisol®-P- kollageenipeptidejä, jotka on pilkottu sian kollageenista (P=porcine). Kollageenipeptidien tarkoituksena on nuorentaa ihoa ja lisätä ihon omaa kollageeni- ja elastiinituotantoa. Kliinisissä tutkimuksissa on huomattu merkittävää nousua näiden tuotannossa ja silmänympärysjuonteiden tasoittumisessa. Vaikutukset näkyivät selvimmin yli 50-vuotiaiden naisten kasvoissa, mutta tuote on kiinnostava näin pian 30 täyttävälle sen takia, että sillä pystyy ennaltaehkäisemään tuota ihon oman kollageenin menetystä. Rypyt on kieltämättä kauniita ja puhuvat eletystä elämästä, mutta ihon kimmoisuuden säilyttäminen mahdollisimman pitkään on kutkuttava ajatus. Biotiini Colllagen Skin Beautyssa kollageenin vaikutusta täydentävät hyaluronihappo, joka sitoo vettä ihossa ja lisää ihon kosteutta, kun taas C-vitamiini edistää ihon kollageenin muodostumista. Biotiini ja sinkki vaikuttavat ihon normaaliin kuntoon, ja samalla tekevät hyvää niin hiuksille, kynsille kuin hyvinvoinnille ja vastustuskyvyllekin.

Ennen kaikkea itse odotan tuotteelta nimenomaan vaikutusta ihon kimmoisuuteen ja sellaiseen ihon hyvinvointiin, mikä välillä kärsii kiireisessä ja ajoittain stressaavassa elämäntyylissä. Miksi kerron teille tästä nyt, vaikken ole tuotetta vielä kokeillut? No koska yhdessä Vitabalansin kanssa haluaisimme järjestää pienen testausraadin tämän tiimoilta. Minä aion tästä päivästä lähtien kokeilla tuotetta kahdeksan viikon ajan, ja lisäksi pari lähipiiriläistäni on sitoutunut tätä kokeilemaan kahdeksan viikon ajan ja raportoimaan vaikutuksista minulle kokeilun jälkeen.

Lisäksi puolueettomuuden vuoksi kaipaisin teidän joukosta muutamaa innostunutta kokeilijaa! Arvon siis kaikkien innokkaiden kesken täällä ja Instagramissa kaksi tuotetta kummassakin. Olisi mahtavaa saada tähän kaikenikäisiä osallistujia 25+ ikäryhmistä, jotta saataisiin mielipiteitä tuotteen toimivuudesta :) Kokeilujakson jälkeen voisitte kertoa minulle tuloksista, jonka jälkeen kasaisin meidän testiraadin mielipiteet yhteen omieni kanssa. Äitini odottaa jo kuulemma innolla sitä, että näyttää taas 30-vuotiaalta :D Odotukset ovat siis ehkä hieman ylenpalttisia, mutta jos joukossanne olisi kiinnostuneita kokeilemaan tuotetta avoimin mielin omassa käytössä ja ja jakamaan ajatuksia kokemuksistaan omassa ihossa, olisi mieletöntä.

Kerro millainen iho sinulla on ja minkäikäinen olet (viiden vuoden haarukkakin riittää) ja miksi haluaisit tuotetta kokeilla! Kaikkien vastanneiden joukosta valitsen kaksi lukijaa, jotka pääsevät tuotetta kokeilemaan :) Kommentointi on voimassa keskiviikko-iltaan klo 23.59 asti, jonka jälkeen valitsen osallistujat :)

Laitan asiaan liittyen arvonnan huomenna myös Instagramiin, joten tuplataksesi mahdollisuutesi, osallistu arvontaan myös siellä!

Kommentit

Nipsu (Ei varmistettu)

Täällä ihan kohta 32v. sekaihon omistaja! Huomaan että ihan parin kuluneen vuoden aikana iho kärsii rajummin aina kun elämään sattuu vähän stressaavampi tai esim.huonomman syömisen jakso. Parikymppisenä tätä ei vielä huomannu. olispa siistii päästä mukaan testiryhmään

Tiia (Ei varmistettu)

Olisi tosi mielenkiintoista tulla mukaa noita testaamaan! Olen 28-vuotias, ja alkaa kyllä enemmän ja enemmän pyörimään mielessä kauhukuvat kaulaheltoista ja veltostuneesta naamasta :D Ennaltaehkäisy kuulostaa omaan korvaan oikein fiksulta tavalta reagoida asiaan.

Mun iho on melko epäpuhdas ja lisäksi herkkä, ei mitenkään mukavin siis. Finniä pukkaa säännöllisesti edelleen, vaikka toivoin moisten jäävän teini-ikään. Tuntuu niin petetyltä aina välillä :D

Reeta (Ei varmistettu)

Olen 20-vuotias, mutta valitettavasti silmän juonteet sanovat jo jotain ihan muuta. Ihoni on kokenut kaksi rankkaa Roaccutan-kuuria, mutta nykyään se on melko puhdas. Tiedän, etten varsinaisesti kuulu tähän ikähaarukkaan, mutta on aina yhtä inhottavaa kuulla ne sanat "näytät jo yli 25-vuotiaalta", joka tietenkin katsotaan minusta kasvojen perusteella. Jos saisin kokeilla tuotetta, niin haluaisin tietää, auttaako näihin silmäryppyihin oikeasti enää mikään ihmeaine, vai elänkö näiden kanssa loppuelämäni :/

Grizlie

Oispa ihana päästä kokeilemaan. Olen 26,pintakuiva iho, ja juuri ensimmäistä kertaa otsan rypyt ei enää katoakkaan kun lopettaa kurtistelemasta, joten alkaa varmaan olemaan ennaltaehkäisy jo tärkeää jotta iho pysyy kauniina mahdollisimman pitkään.

Marine (Ei varmistettu)

Minulla on pintakuiva sekaiho (entinen akneiho) näin talven tullen meinaa kuivua enemmän. Viime viikolla täytin 29 vuotta ja tämä olisi loistava synttärilahja itselleni. Juonteita ei itselläni vielä ole mutta olisi ihana päästä testaamaan mitä tämä iholleni tekee. Ja kimmoisuutta ihoni jo vähän kaipailee. Minä myös antaisin tuotteesta rehellisen ja omannäköisen palautteen.

Resus (Ei varmistettu)

Oon 28-vuotias, ja lopetettuani e-pillereiden syömisen kaksi vuotta sitten iho räjähti käsiin niin sanotusti. Ennen mulla oli vain satunnaisia epäpuhtauksia, nyt hormonaalinen akne on tosi pahana. Naamassa siis hienossa sekasorrossa niin ihonalaiset paiseet, normifinnit ja vaaltava määrä aknearpia. Tuntuu loputtomalta suolta tätä vastaan taistelu, ja siksi kaikki uudet kikat ois tervetulleita :) toki ikääntymisenkin merkkejä alkaa pikkuhiljaa olla havaittavissa.

Alina (Ei varmistettu)

Olen pian 28 vuotias ja ihoni on pintakuiva sekaiho eli hankalin mahdollinen! Olen lukenut paljon kollageenituotteiden vaikutuksista ihoon, joten olisi huippua päästä kokeilemaan toimiiko nämä oikeasti :) Ja auttaisiko hyaluronihappo sisäisesti nautittuna talven tullen ihon kuivuuden ehkäisyssä. Myös innolla odotan vaikutuksia hiusten kuntoon :)

Elina (Ei varmistettu)

Olen 27-vuotias. Tuntuu, että parin vuoden sisällä iho on vanhentunut roimasti. Olen 1,5-vuotiaan taaperon äiti, ja valitettavasti valvominen näkyy iholla. Iho on kuiva ja harmahtava, nuoruuden kimmoisuus on hävinnyt täysin. Siksi olisi kiva päästä tuotetta kokeilemaan :)

Misise (Ei varmistettu)

30v. pintakuiva (eli ryppyjä alkaa näkyä...). Mitään maatamullistavaa tuotetta en ole vielä löytänyt, joten tämä olisi ihan täydellinen siihen! Vielä se, ett auttaa tukkaankin...koin järkyttävän sulkasadon vuosia sitten, mutta edelleen pää täynnä töhöjä!!

Sarppeli (Ei varmistettu)

Täällä ilmottautuu kohta 24-vuotias, erittäin kuivasta ihosta kärsivä nuori nainen! Ihon ikääntymisen kannalta olen ehkä vähän laiminlyönyt ihonhoitoa tähän saakka. Tiedostan, että ensimmäiset ikääntymisen merkit ovat varmasti jo ilmestyneet, mutta laiskana (tietämättömänä) ihonhoitajana en ole edes yrittänyt ennaltaehkäistä niitä. Tarkoituksenani oli hankkia biotiinivalmiste tukemaan hiusten ja ihon hyvinvointia ja tämä tuote kuulostaa vieläkin paremmalta! Olen nimittäin kiinnostunut juurikin ensisijaisesti ihon huolehtimisesta sisäisten muutosten kautta (veden juonti, ravinnon rasvat ja lisäravinteet). Ja toki tukemaan kuntoa ulkoisen hoidon avulla, mikä tapauksessani tarkoittaa erittäin kuivalle ja herkälle iholle sopivia tuotteita.

Anni (Ei varmistettu)

Olen 26-vuotias, kuivaihoinen atoopikko. Ihotyyppi on sellainen, että nyt jo alkavat juonteet silmien ympärillä sekä otsassa näkyä. Siitä syystä kollageeni on ollut mielessä jo pitkään ja olen tutkinut, mikä olisi paras vaihtoehto. Olisi mahtavaa päästä testaamaan noin tehokkaalta kuulostavaa komboa. :)

Mira (Ei varmistettu)

Täytän joulukuussa maagisen 30 ja pienen kriisin puskiessa pintaan tämä olisi aivan loistojuttu ja ajankohta kokeilla tuotteen tehoa ;) ihoni on normaali sekaiho enkä koskaan ole kärsinyt finneistä tai mistään muustakaan, joten olen säästynyt monelta ihokriiseilyltä. Silti mietityttää kauanko tällainen jatkuu ja koska ihossani alkaa näkymään vanhenemisen merkit.

Juuri 30 kynnyksen ylittänyt täällä! Vaikka haluaisikin uskoa pysyvänsä ikinuorena, niin ihosta kyllä huomaa stressin ja väsymyksen aina vaan helpommin. Sekaiho aiheuttaa oman tasapainottelun ja siihen vielä atoopinen iho päälle niin saa tehdä töitä että iho ei ihan räjähdä. Biotiinin ja kollageenin kokeilu on käynyt kyllä mielessä.

P.K (Ei varmistettu)

Täällä 34 v ja sekaiho. Viime vuodet ovat olleet hektisiä, lapset ja uusi haastava työ näkyy valitettavasti naamassa. Iho on todella väsähtäneen näköinen, naururypyt ei niinkään haittaa mutta raikkautta olisi ihana saada takaisin.

Annikki (Ei varmistettu)

Olen 27-vuotias ja minulla on sekaiho. Olen käyttänyt noita aikaisemmin suosittelemiasi tabletteja jo usean vuoden ajan ja niilläon kyllä oikeasti positiivinen vaikutus kynsiini, joten haluaisin testata, huomaanko eroa ihossani näiden uusien tablettien käyttämisen jälkeen. Olen tarkka ihonhoidossani ja testaan mielelläni uusia tuotteita. Lisäksi olisi kiva osallistua testiryhmään, en ole sellaisessa aikaisemmin ollutkaan :D

Suvi (Ei varmistettu)

Täällä 26v kolmen lapsen äiti. Mulla on pintakuiva sekaiho, vaikkakin sain pintakuivuuden aisoihin mahtavalla voiteella. Hiukset vaan kaipais ehostusta, katkeilevat herkästi ja muutenkin turha ohut tää letti. Pieniä juonteitakin on havaittavissa silmien ympärillä ja otsassa.

Kaisa (Ei varmistettu)

Täällä 33-vuotias kahden lapsen äiti, jolla on sekaiho. Iho on tällä hetkellä hyvässä kunnossa, joskin vähän pintakuiva. Kynnet on kahden raskauden jäljiltä tosi kuivat ja katkeileva/lohkeilevat/liuskottuvat. Olisin ihana päästä testaamaan, miten nämä vaikuttaisivat kynsien kuntoon!

Olen +35-vuotias kahden lapsen äiti, nuorimmainen 5 kuukautta ja esikoinen koululainen. Minulla on herkkä ja kuiva iho ja näin talvella ihonhoito korostuu entisestään. Tällä hetkellä hiustenlähtö on melkoista hieman väsähtäneen lookin lisäksi. Haluaisin mukaan testiryhmään koska haluaisin nähdä tuotteen vaikutukset hiuksissa ja miten tuote tehoaa ikääntymisen merkkeihin.

M (Ei varmistettu)

Täällä ensivuonna pyöreitä kolmekymppisiä viettävä, sekaihon omaava. Olen joskus kokeillut vastaavia valmisteita ja olisi hieno päästä testiryhmään tämäkin osalta. Pikkuhiljaa alkaa elämä näkymään jo kasvoilla enkä vielä kyllä ole valmis toivottaman tervetulleeksi kovin syviä juonteita.

Marika (Ei varmistettu)

Olen 26-vuotias ja omaan erittäin raivostuttavan ihon. Samaan aikaan olen atoppikko, että taipuvainen akneen. Kortisoni on näyttävästi ohentanut ihoa ja akne puolestaan jättänyt arpia. Apu olisi todella tarpeen.

Suvi (Ei varmistettu)

Moi, olen 36-vuotias ja mulla on kuiva iho. Mun iho on kuivuuden vuoksi rypistynyt varsinkin suun ympäriltä ja se vaivaa mua. Eniten ärsyttää, ettei huulipuna oikein pysy paikallaan vaan karkailee juonteisiin, vaikka teen mitä temppuja huulipunan pohjaksi. Haluaisin kokeilla melkein mitä vaan (paitsi botoxia), millä hillitä ihon vanhenemista. :)

Soude (Ei varmistettu)

37-vuotias seka(laisen)ihon omaava ilmottautuu innokkaaksi testaajaksi. Ihoni on atooppinen ja melko herkkä, pintakuiva ja t-alueelta kuitenkin todella rasvoittuva. Voin kyllä sanoa, ettei ihoni hoito ole ihan helppoa, sopivien meikkituotteiden löytämisestä puhumattakaan. Otsa kiiltää, mutta varsinkin talvella silmien ympäriltä iho hilseilee kuivuuttaan :/ Ikääntymisen merkkeinä on viime vuosina ilmestyneet tummat silmänaluset pusseineen naururyppyjen kaveriksi :D

Mari (Ei varmistettu)

Täällä 51 vuotias ja kuiva atooppinen iho. Iho on herkkä ja couperosaa löytyy. Ihon löystymisen olen jo valitettavasti havainnut, joten erittäin mielelläni testaisin tuotetta, kuulostaa aivan minulle suunnatulta tuotteelta..!

Lioness (Ei varmistettu)

Olen 31-vuotias tuore äiti, huhtikuussa synnyttänyt minäkin ja imetän vielä. Ihoni on sekaiho: pintakuiva, mutta rasvainen alta. Minun on aina ollut vaikea löytää sopivia ihonhoitotuotteita ja iho on välillä epäpuhdas enkä oikein keksi mitä sille tekisin! Nyt väsyneenä äitinä hektisessä vauva-arjessa, iho näyttää väsähtäneeltä, harmaalta ja elottomalta. Olisi ihanaa saada se taas hehkumaan! Olen lähdössä perheeni kanssa muutaman viikon päästä käymään mieheni kotimaassa Afrikassa ja olisi hauskaa testata että kuinka tuote vaikuttaa ihon hyvinvointiin myös erilaisissa ilmastoissa (Suomen kuivuus vs. Kyseisen Afrikan maan sadekausi ja aurinko).

S (Ei varmistettu)

Moi! Olen 30-v ja iho pintakuiva. Juonteita jo näkyy sen vuoksi. Lisäksi ajoittain työ pakottaa valvomaan ja stressaa, lapset pitää kiireisenä. Helpot ja nopeat keinot pitää itsestä ja ihosta huolta olisi tarpeen!

xod (Ei varmistettu)

Täällä 28-vuotias, jolla myös sekaiho. Ryppyjä alkaa pikkuhiljaa ilmestyä eikä iho ole enää niin kuulas ja hehkuva... Talvisin ihosta tulee aika kuiva. Kokeilen mieluusti kaikkea joka siihen auttaa, tää olis huippua!

Suvi Nieminen
MissCharlotta

Olen 26 vuotias elämästä nautiskelija mutta kova stressaaja. Olisi ihana testata tuotetta ja katsoa minkälaisia vaikutuksia saataisiin tähän nassuun joka tuppaa kuivamaan säätilojen vaihtuessa mutta tuottaa talia tietyiltä nenän ja otsan alueelta kuin pahemmankin teinin naama.

Annu (Ei varmistettu)

Olen 31-vuotias, ihoni on aina ollut oikukas, mutta nyt pari vuotta lopetettuani hormoniehkäisyn, ihoni on jatkuvan hormoninäpyn vallassa. Ihoni on myös pintakuiva. Haluaisin testata, onko tuotteella mahdollisuuksia taltuttaa näitä ongelmia.

Elisa (Ei varmistettu)

Tätä olisi kiinnostavaa kokeilla! Olen 27-vuotias ja ihoni on pintakuiva, akneen taipuvainen ja tällä hetkellä vuodenajan sekä hormonitoiminnan myötä melko kurjassa kunnossa. Olisi kiinnostava nähdä miten lisäravinteet voisivat korjata tilannetta!

Omaa tietä kulkemassa

Olen 27-vuotias. Ihoa voisi kuvailla pintakuivaksi, joten juonteita ilmestyy helposti. Niitä on jo näkyvillä otsalla, silmien alla ja silmäkulmissa. Iho on myös ajoittain harmahtavahko juurikin sen kimmoisuuden lähentyessä.

Ilomielin tulisin raatiin mukaan! Ja hei olisi ehdottomasti mielenkiintoista nähdä ennen-jälkeen kuvia raatilaisilta jos siihen suostuvat! :)

Miude (Ei varmistettu)

Olen 38-vuotias isoäiti (luit oikein :) ) ja ihoni on kuivuuteen taipuva ja herkkä reagoimaan milloin mihinkin. Kyllä elämän hektisyys ja stressi näkyy nykyään naamassa nopeammin kuin nuorena tyttönä. Iho on alkanut selvästi ohentua ja siihen ongelmaan uskon sisäisten boostereiden tehoavan parhaiten. Olisin innoissani testaamassa tuotetta ja raportoimassa kokemuksistani.

Belegwen (Ei varmistettu) http://www.belegwen.fi

Täällä 36v ja pintakuiva sekaiho. Pari viimeistä vuotta rankka työstressi on "vanhentanut" mua todella paljon. Ennen ihoa ei pitänyt edes hoitaa, nyt mikään ei oikein tunnu edes auttavan. Koska tuote sisältää biotiinia ja sinkkiäkin, uskoisin sen myös auttavan hiuksiin ja kynsiin, jotka ovat myös saaneet osansa tästä stressielämästä. Taas on pakko yrittää saada jollakin konstilla iho, hiukset ja kynnet kuntoon, joten mielelläni tietenkin testaisin, toimiiko tämä tuote oikeasti.

Marjut (Ei varmistettu)

Olen saman ikäinen kuin sinäkin, ja pienet juonteet alkavat jo näkyä. Ihoni on erittäin herkkä ja erittäin kuiva näin talvisaikaan. Kiinnostaisi nähdä, miten tälläinen tuote osaltaan auttaa ihonhoidossa!

Päivi L (Ei varmistettu)

40v Iho on sekaiho, toisaalta rasvainen, mutta kuitenkin pintakuiva. Rypyt välillä silmäkulmissa ja iän tuomana muutenkin kiva olisi kokeilla miten tuotteet vaikuttaa

Lyydia (Ei varmistettu)

33v kahden pienen pojan töissäkäyvä äiti. Iho on jotenkin harmaantunut ja veltostunut varsinkin viimeisimmän vuoden aikana. Omistan sekaihon, T-alueella isot ihohuokoset. Olenkin ajatellut että joku supertehokuuri tekisi terää!

Anne-Mari (Ei varmistettu) http://www.pochetteroulette.com

Täällä ois yks 25-vuotias innokas testaaja :) Mulla on atopiaan taipuvainen kuiva iho, joka varsinkin nyt kylmänä vuodenaikana hilseilee usein, eikä mikään meinaa auttaa. Toisaalta t-alue rasvoittuu herkästi, eli virallisesti mulla lienee jonkin sortin sekaiho. :D

Se tavallinen, sinkkiä sisältävä biotiinivalmiste onkin jo tuttu ja oon siitä tykännyt, joten olisi mielenkiintoista kokeilla tätä. Josko olisi vielä tehokkaampaa!

Hanna (Ei varmistettu)

32-vuotias, nyt puolen vuoden aikana alkanut näkymään iholla (sekaiho, talvella pintakuiva - ja kesällä tietysti mielellään ruskettunut :P ) niin jatkuvan yöpainoitteisen työn tekeminen kuin henkkoht elämän isot stressitekijät viimeisen parin vuoden ajalta. Tällä hetkellä valvottaa välillä työn lisäksi myös juuri kotiutunut koiranpentu sekä työn ohella opiskelu. :D En raaskisi välttämättä kokeilematta koko pakettia ostaa vaikka kovasti haluaisinkin kokeilla tulisiko tällä toivottuja tuloksia - siinä tapauksessa ehdottomasti hintansa väärti jatkossakin! Toivottavasti osuu testailu mun kohdalleni. :)

Päivi (Ei varmistettu)

33-vuotias ja kuiva iho, joka taipuvainen epäpuhtauksiin. Ensimmäiset rypyt ovat täällä ja ne yhdistettyinä ajoittaisiin epäpuhtauksiin saavat kyllä harmaat hiuksetkin kohta ilmestymään. Iho samentunut ja löystynyt parissa vuodessa ja olisikin kiva kokeilla löytyykö näistä tuotteista kumppani palauttamaan nuoren ihon hehku takaisin.

Miia (Ei varmistettu)

Moi! Oon ehkä jo enemmäkin kohderyhmää, 40-vee. Ihoni on näpytön, mutta nopsaan rasvoittuva. Niitä naururyppyjäkin löytyy jo silmien alta. Lisäksi aurinko on joskus jättänyt pari sitkeää pigmenttiläikkää. Voi siis sanoa, että ikä näkyy jo. Iho on väsähtänyt. Biotiiniä käytän, mutta nää muut aineet ja varsinkin kollageeni ja sinkki vaikutuksineen kiinnostaa kovasti. Ulkoisesti toki tuttuja, mutta eivät sisäisesti.

Sanna (Ei varmistettu)

Täällä kirjoittelee 28-vuotias nainen. Olen aina omannut hyvän ihon mutta kolmivuorotyö ja ikääntyminen alkanut pikkuhiljaa tehdä muutoksia ja olisikin kiva kokeilla saisiko näillä tuotteilla muutosta fressimpään suuntaan:) Ulkoilen enkä polta mutta kiva olisi kokeilla tälläistäkin konstia ihonhoitoon muiden tuotteiden lisänä ! Ikinä en ole syönyt ihon kuntoon vaikuttavia lisäravinteita niin toivottavasti pääsisin kokeilemaan :)

hmclehto (Ei varmistettu)

Olen jo vanhus 41 v ryppyjä löytyy silmien ympäriltä ja otsassa, ainaisen kurtistelun tuloksena kait. Aurinkokaan täällä ei auta asiaa. Ihana olisi kokeilla jotain uutta.

Saara (Ei varmistettu)

Olen vasta 25-vuotias, mutta minulla silti näkyy herkkäihoisuuden vuoksi juonteita jo nyt ! Olisi ihana nähdä vaikutus omalla herkällä pintakuivalla sekaihollani.

Jennaj (Ei varmistettu)

25v ja kauhukseni huomasin juuri pari viikkoa sitten otsalla juonteita jotka eivät silottuneetkaan kuten normaalisti! Apua, nytkö ne rypyt jo tulevat. Muuten iho on talvisin kuiva ja epäpuhtautta on ajoittain. Joten ehdottomasti kokeilisin tuotetta!

Laura (Ei varmistettu)

Olen 37 - vuotias nainen ja enemmän kuin mielelläni testaisin tuotetta, kun juuri sen bongasin myös jostain lehdestä. Iho on osin pintakuiva, toisaalta rasvoittuva ja välillä tulee joitakin näppyjäkin. Nyt olisi hyvä aika testailla tuotetta, kun 40 vee lähestyy. Lisäksi asustelen myös tässä Tampereen lähistöllä. ️

Marika (Ei varmistettu)

Täällä 35-vuotias, hyvin kuivan ja herkän ihon omaava. Kiinnostaisi kovasti kokeilla, koska aiemmin tupakoineena, nyt 2 vuotta ilman, olisi kiva nähdä auttaisiko tämä ihossa ja sen vaurioiden parantelussa. Rypyt saa tulla, mutta jonkun verran pelkään aiemman tupakoinnin vaikuttaneen jo ihoni kuntoon, ja kuivuutta pitää hoitaa huolellisesti joka päivä. Innolla testaisin!

Sofia (Ei varmistettu)

Olen 33-vuotias ja minulla on pintakuiva sekaiho. Näppyjä ym.epäpuhtauksia esiintyy jonkin verran ja olisin innokas kokeilemaan saisiko tämä tuote ihmeitä aikaan :)

Jessika (Ei varmistettu)

21v. Hiukset on perus suomalaiset kuivuu herkästi ja menettää kiiltoansa herkästi. Iho on sekaiho ja kuivuu myös herkästi.

Mari (Ei varmistettu)

Elämää, kokemuksia, valintoja ja vähän huonoa tuuria terveyden lotossa. Ikää mittarissa on 31 vuotta, mikä varmaan näkyy kasvoissa ja kehossa aivan kuten muillakin. Sanoisin, että ei pahasti mutta näkyy kuitenkin. Syön ja juon sen, mikä hyvältä tuntuu - haluan nauttia elämästä! Ihon kunto vaihtelee vuodenaikojen mukaan ja usein syksyn kääntyminen talveen aiheuttaa kuivuutta ennestään pintakuivassa ihossa. Kokeilin aikoinaan kollageenia nestemäisenä enkä koskaan aiemmin ole saanut niin paljon kehuja ihoni kunnosta. Tekisiköhän tämä saman? Enemmän kuin ihon kuntoon toivoisin saavani apua liuskoittuviin kynsiin sekä hiusteni kuntoon. Omaan, kuten joka viides suomalainen, tulehduksellisen suolistosairauden, joka vaikuttaa kehooni ja sen toimintaan. Kynnet ovat aina olleet hauraat ja hiukset hennot sekä katkeilevat. Lisäksi turhamaisempi syy on tulevana (lue kaukaiselta tuntuvana) kesänä koittavat häät. Nyt olisi hyvä aika ottaa käyttöön kaikki tehoaineet, jotta morsian olisi elämänsä kunnossa elokuun alussa.

Iiiiris (Ei varmistettu)

30 vuotta napsahti plakkariin tänä vuonna. Iho on pinta kuiva mutta t-alue rasvoittuu välillä. Pahimmilta juonteilta olen vielä onneksi säästynyt Haluaisin kokeilla tuotetta, sillä vaikka mitä biotiini tuotteita olen kokeillut kynteni ovat aina olleet pehmeät ja liuskoituvat.

Jei (Ei varmistettu)

Pian 29-vuotias oikukkaan ihon omistava neito. Ihoni on herkkä, rasvoittuva, kuiva ja edelleen näppyä pukkaa. Joten olisin enemmän kuin mielelläni testaamassa tuotetta. Niin montaa tuotetta jo testanneena jos tästä olisi apua :)

Pages

Kommentoi