Ihon kauneutta – tule kokeilemaan!

*Kaupallisessa yhteistyössä Vitabalans

Muistatteko kun täällä kirjoittelin siitä, miten kynteni ja hiukseni ovat saaneet hirveästi apua Vitabalansin Biotiini Strong Hair & Nailista? No, kun sain mahdollisen testailla uutta Biotiini Collagen Skin Beautya, en epäröinyt hetkeäkään. Kotiin kannettiin eilen postista muutama purnukka tuota uutta kollageeni-biotiini -valmistetta, joka on tehokas biotiinivalmiste, jossa on paljon kollageenia ja, sinkkiä, vitamiineja ja hyaluronihappoa. Kollageeni sanana on monille varmasti tuttu, mutta sen merkitys ei välttämättä ihan yhtä tiedossa. Kyseessähän on siis ihon kiinteyttä ylläpitävä sidekudoskerroksen säikeinen tukiproteiini. Jo kolmenkympin jälkeen ihon kollageenin muodostus ja kollageenin määrä alkavat luonnollisesti vähetä, ja joka vuosi ihminen menettää n. 1-2 % kollageeniä. Vaihdevuosien jälkeen ihon muutokset nopeutuvat. Tämä näkyy niin ryppyinä kuin sellaisena ihon veltostumisena.

Biotiini Collagen Skin Beauty sisältää Verisol®-P- kollageenipeptidejä, jotka on pilkottu sian kollageenista (P=porcine). Kollageenipeptidien tarkoituksena on nuorentaa ihoa ja lisätä ihon omaa kollageeni- ja elastiinituotantoa. Kliinisissä tutkimuksissa on huomattu merkittävää nousua näiden tuotannossa ja silmänympärysjuonteiden tasoittumisessa. Vaikutukset näkyivät selvimmin yli 50-vuotiaiden naisten kasvoissa, mutta tuote on kiinnostava näin pian 30 täyttävälle sen takia, että sillä pystyy ennaltaehkäisemään tuota ihon oman kollageenin menetystä. Rypyt on kieltämättä kauniita ja puhuvat eletystä elämästä, mutta ihon kimmoisuuden säilyttäminen mahdollisimman pitkään on kutkuttava ajatus. Biotiini Colllagen Skin Beautyssa kollageenin vaikutusta täydentävät hyaluronihappo, joka sitoo vettä ihossa ja lisää ihon kosteutta, kun taas C-vitamiini edistää ihon kollageenin muodostumista. Biotiini ja sinkki vaikuttavat ihon normaaliin kuntoon, ja samalla tekevät hyvää niin hiuksille, kynsille kuin hyvinvoinnille ja vastustuskyvyllekin.

Ennen kaikkea itse odotan tuotteelta nimenomaan vaikutusta ihon kimmoisuuteen ja sellaiseen ihon hyvinvointiin, mikä välillä kärsii kiireisessä ja ajoittain stressaavassa elämäntyylissä. Miksi kerron teille tästä nyt, vaikken ole tuotetta vielä kokeillut? No koska yhdessä Vitabalansin kanssa haluaisimme järjestää pienen testausraadin tämän tiimoilta. Minä aion tästä päivästä lähtien kokeilla tuotetta kahdeksan viikon ajan, ja lisäksi pari lähipiiriläistäni on sitoutunut tätä kokeilemaan kahdeksan viikon ajan ja raportoimaan vaikutuksista minulle kokeilun jälkeen.

Lisäksi puolueettomuuden vuoksi kaipaisin teidän joukosta muutamaa innostunutta kokeilijaa! Arvon siis kaikkien innokkaiden kesken täällä ja Instagramissa kaksi tuotetta kummassakin. Olisi mahtavaa saada tähän kaikenikäisiä osallistujia 25+ ikäryhmistä, jotta saataisiin mielipiteitä tuotteen toimivuudesta 🙂 Kokeilujakson jälkeen voisitte kertoa minulle tuloksista, jonka jälkeen kasaisin meidän testiraadin mielipiteet yhteen omieni kanssa. Äitini odottaa jo kuulemma innolla sitä, että näyttää taas 30-vuotiaalta 😀 Odotukset ovat siis ehkä hieman ylenpalttisia, mutta jos joukossanne olisi kiinnostuneita kokeilemaan tuotetta avoimin mielin omassa käytössä ja ja jakamaan ajatuksia kokemuksistaan omassa ihossa, olisi mieletöntä.

Kerro millainen iho sinulla on ja minkäikäinen olet (viiden vuoden haarukkakin riittää) ja miksi haluaisit tuotetta kokeilla! Kaikkien vastanneiden joukosta valitsen kaksi lukijaa, jotka pääsevät tuotetta kokeilemaan 🙂 Kommentointi on voimassa keskiviikko-iltaan klo 23.59 asti, jonka jälkeen valitsen osallistujat 🙂

Laitan asiaan liittyen arvonnan huomenna myös Instagramiin, joten tuplataksesi mahdollisuutesi, osallistu arvontaan myös siellä!

Kommentit (118)
  1. Täällä ihan kohta 32v. sekaihon omistaja! Huomaan että ihan parin kuluneen vuoden aikana iho kärsii rajummin aina kun elämään sattuu vähän stressaavampi tai esim.huonomman syömisen jakso. Parikymppisenä tätä ei vielä huomannu. olispa siistii päästä mukaan testiryhmään

  2. Olisi tosi mielenkiintoista tulla mukaa noita testaamaan! Olen 28-vuotias, ja alkaa kyllä enemmän ja enemmän pyörimään mielessä kauhukuvat kaulaheltoista ja veltostuneesta naamasta 😀 Ennaltaehkäisy kuulostaa omaan korvaan oikein fiksulta tavalta reagoida asiaan.

    Mun iho on melko epäpuhdas ja lisäksi herkkä, ei mitenkään mukavin siis. Finniä pukkaa säännöllisesti edelleen, vaikka toivoin moisten jäävän teini-ikään. Tuntuu niin petetyltä aina välillä 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *