"I'll make it just in time / Mama love I'm on my way don't you cry / Please hold on"

Mungolife

RUUSUJA JA HELMIÄ. Tää matkalla olo on hyvä syy ottaa kiinni vähän julkaisemattomia asuja :) Koulujakso on nyt virallisesti ohi, ja voinkin keskittyä lomailemiseen ja rentoutumiseen. Se varmasti tarkoittaa, myös tiiviimpää otetta blogiin, joka usein jää telakalle kauheiden kiireiden iskiessä päälle. Aloitetaan yhdellä tällaisella kokomustalla asulla, jossa pääsin poseeraamaan ruusupuntin kanssa :) Rakkaus kukkiin on siirtynyt selkeästi äidiltä, jolla on kotona aina pieni viidakko kukkia. Mä rakastan leikkokukkia, ja musta kukat on monilla suomalaisilla täysin aliarvostettu asia. On ihanaa tulla kotiin, joka tuoksuu tuoreille kukille; keväälle ja hyvälle mielelle.

ROSES AND PEARLS. Being on a trip is a good excuse to catch up on some outfit posts that I have forgotten to post over the last few weeks. My uni term is officially ended, so I can concentrate on being on holiday and relaxation. It probably will also mean more posts on the blog. My blog is usually the first one to fall behind when I'm extra busy with other work and Uni projects. I just don't want to force the writing, if I have nothing to say when I'm extremely busy and think of something else. Anyway, let's start with this outfit that I got to photograph with tons of roses :) I guess my love for roses is from my mother, who works with flowers. I love freshly cut flowers in the house and I think they are highly underestimated. It's just so great to come home that smells to fresh flowers, spring and joy :) 

 

Tykkään kovasti tuosta mun ASOSilta tilaamastani helmikoristeisesta mekosta, jossa selkä on auki melkeen peppuun asti. Lähtökohtaisesti pyrin välttelemään mekkoja, jotka on tiukkoja malliltaan, ja suosin kellohelmoja tms. leikkauksia. Mulla on metrin levee lantio, josta mainitsinkin viime postauksessa. Sekään ei sinänsä ole yksinään ongelma, mutta kun mun lantioluut on niin korkeella, niin tiukat ihonmyötäiset vaatteet korostavat sitä, että lannetta riittää vaikka jollekin jakaa. Siksi oikeastaan "piilottelen" tuota kohtaa usein vaatteilla. Jokainen tykkää vähän eri asioista, ja varmasti moni nainen kantaa lantionsa ylpeydellä vaikka kuinka tiukoissa mekoissa, mutta itse tunnen oloni hiukan hölmöksi moisissa. Tässä mekossa tuollaista oloa ei tule, se kun on mustaa paksua neulosta, niin ei ihan sellainen "makkarankuori", kuin moni muu.

I really like this pearly dress from ASOS, with an open back and pearl embellishments. I usually tend to ignore dresses, that are figure-hugging, as I have rather big hips. They don't annoy me by being just really wide as much, but they are very high up, so I often look a bit comical in tight dresses. That's why I often go for skater dresses, that "hide" that fact. We all love different things and I'm sure many women carry their hips with pride and joy, but I usually feel a bit uncomfortable in that kind of dresses. This one is an exception though, as it is heavy knit material in black colour, so it doesn't really feel like wearing a second skin :) 


Mustaa lookia hajottaa vähän valkoinen yksityiskohdissa. Valkoiset helmet kauttaaltaan mekossa ja valkoista detaljia kellossa ja tuossa puuhkassa tuo asuun vähän freshiyttä. En halunnut jatkaa mustaa teemaa laukkuun asti, vaan valitsin laukuksi koruihin sopivan kultaisen YSL:n Belle du Jourin, joka näyttää kyllä hyvältä minkä tahansa asun kanssa! Sain myöskin meikkivalikoimaani takaisin tuon NARSin ihanan Schiap -sävyn, jota Australiassa käytin päivittäin. Se kyllä tuo niin kauniisti väriä kasvoille!! :) Hukkasin ensimmäisen NARSin huulipunani jo joku aika sitten, mutta sain täydennettyä meikkipussia tuossa taannoin. Muistakin meikkikaapin uutuuksista teen juttua piakkoin, nimittäin saatoin mahdollisesti tehdä tuhoja NARSin lisäksi myös Urban Decaylla. Pysykää kuulolla, on nimittäin postaus aiheesta tekeillä :)

To have some freshness in the outfit, I chose the golden YSL Belle du Jour as my bag. The white pearls all over the dress, white stole and some white details in the watch add also some lightness to this heavily black outfit. I finally found my favourite lipstick from 2011, NARS Schiap that I used to use in Australia all the time. It bring out the colours on the face very beautifully. By the way, I'm working on a piece of my new cosmetics, so stay tuned, if beauty posts are your cup of tea. I might've done some crimes against my bank account at NARS and Urban Decay lately...

Sellanen asu siis tällä kertaa. Mitä te tykkäätte kokomustasta yhdistelmästäni? Ja iskeekö tuo mekko teidän makuunne yhtä lujaa kuin minulle? 

So, that's the outfit this time around. What do you think of it? 

(Otsikon biisi: Volbeat - Pearl Hart)

Kommentit

samson (Ei varmistettu)

nyt kun sulla ei oo koulua niin voit varmaan tulla mun kaa reilaamaan eurooppaa toukokuussa (:(:(:(:(:(:(::(:(::::::: (jep reilikaveri pisti pillit pussiin vai mitenkäs se nyt onkaan.........)

Anna (Ei varmistettu)

Ahahahahha:D No mulla jatkuu taas ensi kuussa vielä 11 viikkoa projektit :D

heidi (Ei varmistettu)

Anteeksi, ei liity postaukseen mitenkään enkä ehkä oo eka tän kanssa, mutta pakko linkata! :D
http://gawker.com/male-strippers-stop-an-armed-robbery-with-just-their-ba-1547756352?

Anna (Ei varmistettu)

LOL :D Pitäskö munki mennä tonne varastaa niiden kamoja? Pääsis painii :D

Anna (Ei varmistettu)

For me, you're the perfect woman! :) flawless & stunning. <3

Anna (Ei varmistettu)

Awww, thanks sweetie! <3

veramarika (Ei varmistettu)

Kylläpä näyttää upealta tuo mekko sun päällä!:) Mulla oli sama mekko pari vuotta sitten, mutta ei istunu yhtään pitkän selän takia. :/ Oon muute miettiny useampaa otteeseen (ehkä kysynytkin joskus?) tuota sun mahtavaa tukkaa! Kuinka pitkät sun omat hiukset on? Eli onko sulla pidennykset enemmän tuuhennoksena, vai kuitenkin myös pidennyksenä? Ihanaa lomaa sulle :]

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kiitoksia :) Mulla on varmaan vähän olkapäiden alle oma tukka nyt, eli sekä tuuhennoksena, että pidennyksenä :) Ja kiitoksia! :)

Julia (Ei varmistettu)

Katon aina kadehtien noita Topshopin otk saappaita. Niin täydelliset! Oon iät ja ajat etsinyt omaan kaappiin niitä täydellisiä korollisia otk saappaita, noi ois juuri ne! Lucky you! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) ja kannattaa tsekkaa eBay, noi on Britanny2 nimeltään, niitä on siellä aika paljon :)

siiri (Ei varmistettu)

Hei Julia, pakko laittaa viesitä, että minulla olisi aika samantyyliset myynnissä! Koko 39 :)
Sori Anna, pakko oli laittaa tähän ku näin kommentin!

Kiia (Ei varmistettu) http://bykiiu.blogspot.fi

Mekko iskee ja kovaa! Oon sitä kuolaillut Instagramissa jo jonkun aikaa... Ihana asu! :) Ja kivaa reissua!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos kiitos :) Kiva kuulla! Ja eiköhän tästä vielä upea reissu saada aikaiseksi :)

noora (Ei varmistettu)

Iskee, mekko on todella upea. :) Kaunis asu ja kaunis asun kantaja!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia <3

anni (Ei varmistettu)

aivan ihana tuo mekko! muutenkin oot jotenkin extra kaunis näissä kuvissa :)

Anna (Ei varmistettu)

Ihana kuulla, kiitoksia :)

Hanni (Ei varmistettu)

Ihana mekko! :)
Pakko kysyä, että etkö käytä rintsikoita ollenkaan tommosten selkääpaljastavien mekkojen kanssa? Vai onko sulla semmoiset erikoisrintsikat, jotka kulkevat jotenkin vain edestä?
Rakastan selkääpaljastavia mekkoja ylikaiken, mutten voi kuvitella kulkevani missään ilman rintsikoita! Ostin semmoset "silikonläpyskät" mitkä tulee ainoastaan tuohon eteen, mutta ne olivat järkyttävän huonoja!

Anna (Ei varmistettu)

Vähän riippuu :) Joko pidän noita muutamassa kommentissa jo linkkaamiani "fileitä" tai sitten en mitään :) Mäki oon kokeillu paria noita läpysköjä, mutta noi Freebran on ehdottomasti parhaat :)

ST (Ei varmistettu)

Nyt täytyy kiitellä jo monessa, monessa postauksessasi esille tullutta suhtautumistasi kukkiin! Tulevana floristina täytyy allekirjoittaa tuo sama asia, että suomalaiset ei oikeasti osaa arvostaa/käyttää kukkia tarpeeksi. Voi mitä kaikkea ja mihin kaikkeen kukkia voikaan käyttää esim. morsiussidonnassa. Suomessa ollaan mielestäni niin "lapsenkengissä" leikkokukkien käytön kanssa. Ihanaa siis onkin, että mikäli arvostat kukkia, niin kerrot siitä yhtälailla usein kuin monista muistakin pitämistäsi asioista. Enkä siis tarkoita, että sitä pitäisi koko ajan väkipakolla tuoda mainostamisen tavoin esille, vaan nimenomaan sen näkee, että oot oikeasti onnellinen kukista jatkuvasti omassa arjessasi. Se on hienoa ja saa mut joka kerta hymyilemään! :)

Ihanaa kevään jatkoa sinulle ja kaikille lukijoille!

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten ihanaa kuulla :) ja miten kukista voi olla pitämättä? :D Meillä tulee toi suhtautuminen ehkä molemmilta vanhemmilta itse asiassa. Isi lahjoittaa aina sen määrän pitkiä ruusuja kuin on ikää synttäreinäni ja äidillä on välillä pienen viidakon verran kukkia himassa. Eli jotenkin siihen on kai kasvanut, ja sitä on oppinut arvostamaan. Ja aion omat mahdolliset lapsenikin kasvattamaan sitä kauneutta arvostaen :)

M (Ei varmistettu)

Sun vartalo on nainen täydellinen <3 Nimenomaan Nainen, on kurvit siellä missä kuuluukin, näytät terveellä tavalla hyvältä. Ihana asu, ihana mekko, ihana sinä <3 Kiitos blogistasi, olen tosi laiska lukemaan blogeja mutta sun postauksia jaksan lukea aina!

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten ihana kommentti <3 Hienoa, että sun ajatusmaailma on tuollainen :) Ei siis mun kroppani kohdalla, vaan ylipäätään kroppa-asioiden suhteen, noin sen pitääkin mennä :) Ja kiitoksia kiitoksia :)

heidi (Ei varmistettu)

miten tuo mekko pysyy päällä kun siinä on noin avonainen selkä? :D

Anna (Ei varmistettu)

Leveillä hartioilla? :D Emmätiedä, se painaa jonku verran, eli asettuu kivasti paikalleen :)

Tulppaani (Ei varmistettu)

Mikäs kyseisen mekon nimi on?:)

Anna (Ei varmistettu)

En valitettavasti muista nimeä, tai onko sillä ees moista, mutta merkki on Arrogant Cat :)

sanna :) (Ei varmistettu)

Aivan upee oot! millaisia rintsikoita pidät alla vai pidätkö ollenkaan? Haluaisin myös ostella tuollasia paitoja mitkä ovat selästä auki mutta kun ei se ole hienon näköistä jos rintsikat loistaa sieltä sitte :/

Anna (Ei varmistettu)
Emilia (Ei varmistettu)

heippa! :) olisin erittäin utelias tietämään missä tatuointistudiossa sä oot käyny ottamassa noi sun leimat? Toi tyyli miellyttää ihan hirveesti mun silmää ja siksipä aattelin kysästä! :)

terv. Emilia

Anna (Ei varmistettu)

Mulla on vähän eri paikoista noi. Tähtitatska on Ducks Tattoosta, sulka ja teksti siinä vieressä on Mitzun tekemiä (nyk. HelsInk), viimeisin nilkkakuva on La Vida Locasta ja tuo kylki on Legacysta. Legacyyn oon noista ainoastaan pettynyt, lopputulos ei oo täydellinen, mutta Mitzun kanssa oli puhetta, että korjaisi sen mulle :)

i believe.

Koko mustat asut pukee sua kyllä ihan älyttömän hyvin :) lähestulkoon kaikki mun lempiasukokonaisuudet sulta on kokomustia! Upea!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia, tosi kiva kuulla <3

josefiina (Ei varmistettu)

hui miten hurjan kaunis olet! :) kokomusta asu toimii tosi hyvin sulle, tuo mekko on aivan ihana <3
ps. hauskaa lomaa! :-)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti <3

MIRA (Ei varmistettu)

HEI! Minkälaisia "rintaliivejä" pidät tuon mekon kanssa? Ostin mekon missä avonainen selkä ja mietin vaihtoehtoja mitä laittaa...olen melko rintava jos se mitenkään vaikuttaa mihinkään? :)

Anna (Ei varmistettu)

En muista onko tossa ollut mitään alla vai sitten nämä: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/alusvaatteet/rintaliivit-topit/freebra-184/freebra-s-style-184011-122/

Riippuu toki miten rintava, mutta valitettavasti mun mielestä jos on tosi rintava ja luonnonrintava, niin sitten jotkut vaatteet ei vaan kuulu omalle käyttölistalle. Esim. tällaiset mekot ja tuubitopit. Toki jos on leikkauksella haetut isommat rinnat, niin ne nyt varmasti pysyy paikallaan muutenkin :) Ei kannata surra, jos ei tuollaiseen löydä ratkaisua, koska loppujen lopuksi, aika moni nainen haaveilee isommasta etumuksesta ;)

Maijuska (Ei varmistettu)

Ihanan näköinen mekko! Se näyttää jotenkin samaan aikaan paljaalta mut lämpöiseltä. Millasia rintsikoita käytät tollasten selästä avoimien mekkojen ja toppien kanssa? Sellasia liimautuvia chicken fileitä? Mulla ne ei vaan pysy paikoillaan millään..Oon jo pohtinu et oiskohan jeesusteippi parasta siihen hommaan :D

Anna (Ei varmistettu)

Ahmmm, välillä en mitään ja välillä jos jaksan, niin noita kanafileitä :) Mä tykkään näistä: http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/alusvaatteet/rintaliivit-topit/freebra-184/freebra-s-style-184011-122/ Pysyy ihan eri tavalla paikallaan ja itse asiassa tukeekin vähän, eikä vaan roiku jatkona :D

Heidi (Ei varmistettu)

Haluaisin itsekin ostaa kotiin paljon kukkia, mutta kissani syö aina niitä! Ainoa "turvallinen" paikka niille on vessa. :D Tulppaanit ovat nyt hyviä ja edullisia, mutta se vasta onkin kissojen lemppari.

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, another reason miksen pidä kissoista :D

LaUra (Ei varmistettu)

Leo Komarov on myöskin lomailemassa Dubaissa;)

Anna (Ei varmistettu)

Hän itse asiassa lensi samalla lennolla kanssamme :)

marijjaa (Ei varmistettu)

Aivan täydellisiä kuvia! Oot todella kaunis :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Anna (Ei varmistettu)

No nimenomaan näin :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten ihana kuulla, kiitoksia kovasti <3

Sanna (Ei varmistettu)

Voi vitsi, oot jotenkin niin kaunis näissä kuvissa ja toi mekko näyttää sun päällä todella hyvältä! :) Kivaa lomaa vielä :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia! :)

Kommentoi