"I'll sell my soul / to dream you wide awake"

Mungolife

Heippa ihanat!

Eilen törmäiltiin sen verran mallikkaasti kavereihin täällä Ruissin alueella, etten ollut ollenkaan elävä kun pääsin koneen äärelle siinä klo 2, ja tää asupostailu jäikin vähän myöhemmäksi, eli täksi päiväksi :)

Täällä on aivan ihana Ruisrock menossa, mutta palaan siihen asujen ja fiilisten kera sitten varmaan huomenissa, mutta sitä ennen ajattelin hieman kirjotella asusta viime viikolta, josta siskoni onnistui taltioimaan aika upeat kuvat!

Hey guys! The translations are back, and hopefully will stay back, I'm hoping to have the amount of time on my hands to cater for the international readers as well, since you guys have become quite a big percentage of my readers :) So welcome again to read some of my writings in English, hope you enjoy them more than the wicked Google translates :) 

Kuten joku ehkä huomasi, uusi banneri on pelissä, ja asu sen takana onpi tässä:

As you may have noticed, I have a new header, and here is the outfit behind it:

Kyllä itse tykästyin niin paljon noihin tekstinpätkiin kuvissa, ja teiltäkin oli palaute sen verran positiivista, että ainakin välillä niitä täällä vilahtelee. Ja varmasti ote niissäkin kehittyy aina vähän parempaan suuntaan :)

Nää kuvat oli musta jotenkin niin kivoja, että antaa niiden puhua puolestaan.

I absolutely loved these photos my sister took earlier this week, hope you enjoy the vibe of them as well :)

Mulla oli Canonilta lainassa Canon 5D Mark 3 tossa Canonilta pari viikkoa ja kyllä huomasi, miten paljon parempi laatu on tässä aivan mielettömässä kamerassa! Oon nyt tässä jo hetken harkinnut, että järkkärin vaihto lienee paikallaan, ja oon katsellut Canon 7D:tä vähän sillä silmällä, että meillä saattaapi pian alkaa suhde kyseisen otuksen kanssa. Jotenkin Nikonissa on vähän hankalaa mulle se täysmanuaalilla kuvaaminen ja nää Canonin 5D ja 7D on tuntunu käteen ihan mielettömän hyvältä nimenomaan siinä ja tuntuu niin kivalta kun voi säätää kameran asetukset vastaamaan omia tarpeita ilman tarvetta järjettömälle googlettelulle.

I was lucky enough to get to try out the Canon 5D Mark 3 for a couple of weeks, and I'm absolutely in love with it now. I'm contemplating on changing my Nikon D90 for Canon 7D. I found the settings on Canon when shooting full manual much easier, so I think I'm gonna go for that camera next. Hopefully before my trip overseas to capture some amazing photos!

Tää aurinkoinen kesä on kaivanut mun kaapeista taas vaaleimmat ja kauneimmat kesävaatteet käyttöön, ja on kyllä ihanaa kun huomaa asuissa samaa kuin aussiaikoina, ne on värikkäitä, kevyitä ja hempeitä! Mä tuun olemaan ikuisesti kiitollinen menneisyyden Annalle siitä, että menin sinne Australian läävimpään Fiorella-henkiseen kauppaan etsimään asiaa X, ja törmäsin tähän viittaan. Heittämällä yksi kauneimpia vaatekappaleita, jotka omistan. Rakastan tuon viitan pehmeyttä väreissä, ja jotenkin todella rauhallista kukikasta kuviota.

Having this great sunny summer in Finland has made me dig out all my pastels and light clothes, that are literally light both in colour and in their fabrics. I'm still so happy with myself  that I entered this horrible store in Austalia just to check it out, and even though 98 % of the clothes there are horrible, I found this gorgeous cape! I adore the colours, the cut, the patterns. It is one piece of my clothing I can always call perfect!

Tuo viitta tekee myös asustamisesta helpointa ikinä! Ihan sama minkävärisen laukun kaappaa mukaan, se sopii siihen varmasti! Jotenkin tuo hempeä roosa sattui sopimaan mun senpäiväiseen fiilikseen parhaiten, ja yhdessä tuon mintun kanssa se on vaan supertyttömäinen ja pastellisen hempeä. Tulee sereeninen olo tollasessa asussa, ja päivä menee sellaisessa seesteisessä hyvänolon tunteessa.

I absolutely love wearing that cape. This time I teamed it up with a rose coloured clutch, and I felt the sombination was just a piece of serenity. I felt so at peace and so eased and relaxed with these mellow colours :)

Jep. Mulla on noi essushortsit kahessa värissä. Mä oon tunnettu siitä, että mähän hamstraan parhaanmalliset vaatteet aina kahdessa värissä. Jos siis löysin täydellisesti istuvat shortsit, niin ketään tuskin yllättää, että ne löyty mun kaappiin molemmissa väreissä? :D

Yep. I have these shorts in two different colours. I'm like a little squirrel, but instead of nuts I stock up on clothes that sit well on me. I need to have more than one colour always! :D


Oon etsiskellyt sillä silmällä Maison Martin Margielan sormusten henkisiä sormuksia vähän sieltä täältä, mutta en oo missään törmännyt, koska ne MMM:n nyt ei vaan oo järkevän hintaset. Hennesiltä kun kävin tutkimassa onko tullut mitään kivaa, vahingossa bongasin nämä! Love them to bits! Ostin samantien kultaisena ja hopeisena ja kahdessa eri koossa, koska noita on nyt smallina ja mediumina helppo sekoitella keskenään sitten niin, että saa eri kohtiin sormia noita ujuteltua.

I've been searching for some rings that are similar to the ones by Maison Martin Margiela, and I finally found them. And in H&M nevertheless. I grabbed them in both silver and gold and two different sizes so I can mix & match them and wear them on my fingers like in the photo. Great find and super affordable!

Valkoisen perustopin metsästys on ollut vuosien hanke, kun olen yrittänyt löytää TÄYDELLISTÄ. Ginan perustopin valkoinen versio pääsi lähelle, mutta se on hieman helposti ryppyyntyvää sorttia. Sitten Zarasta pari kuukautta sitten bongasin samanlaisen mallin, mutta painavaa sekoitekangasta, joka laskeutuu kauniisti, ja joka ei rypisty! Mä vihaan silitysrautaa melkeen yhtä paljon ku maksalaattikoa ja koska rävellän aina missä tahansa kuljenkin, tarviin vaatteet, jotka ei rypisty, nyppyyny tai muutenkaan aiheuta ongelmia mulle. Anna 25 vuotta hei.

I've been hunting for a perfect white top for ages and finally found one in Zara. I need my clothes to be such quality that they don't get all wrinkled up, since I absolutely despise ironing clothes. Too lazy for that and too clumsy to trust ironed clothes not to get all wrinkled again during the day.

   • Viitta / cape, Australiasta / from Australia
   • Laukku / clutch, Balenciaga
   • Kengät / heels, Kurt Geiger
   • Shortsit / shorts, Zara
   • Toppi / top, Zara

Mitäs te tykkäätte asusta ja uudesta bannerista? Yes or no? 

How do you guys like the oufit and the new header? Yes or a definite no no?

Kommentit

Anna (Ei varmistettu)

Oh my god, thanks so much for blogging also again in english. I'm so happy right now, that I don't need this google translate thing anymore. Aww thank you Anna!

I love the new header, I saw it earlier this day and hoped that you're going to post this outfit soon. Gorgeous! :) I love your style. You just became my fav blogger! :*

Anna (Ei varmistettu)

Awww, that's so cool to hear! :) Great! Thank you so much and I hope you have some amazing moments with the blog! :)

Paula (Ei varmistettu)

Ala jooko vihaa tota viittaa ni mä voin ostaa sen :D

Noi kuvatekstit on kyllä tosi kivoja, mutta tyylillisesti ehkä vähän liian suoraan kopioitu Mrs. V:ltä :/ Mutta uusi banneri on upea, ihanat värit :)

Anna (Ei varmistettu)

En ihan heti nää tätä tapahtuvaks :D Kiitoksia ja joo, aika samaa henkeä, mutta meillä tuntuu joskus menevän maut yksiin Mrs. V:n kanssa ja hänelle krediitit olenkin antanut tästä muutoksesta :)

Ansku (Ei varmistettu)

Ihana asu!! Tsekkaappa netistä Pernille Corydonin koruja, heillä on nättejä sormuksia. Niitä voi ostaa esim. Bulevardilla sijaitsevasta Nougat nimisestä liikkeestä :)

Anna (Ei varmistettu)

Täytyy tutkia, kiitos vinkistä :)

Iipu (Ei varmistettu)

Edellinen banneri oli ihanampi ku siinä oli Simba-söpöliini!

Anna (Ei varmistettu)

Eiköhän Simba taas jossain vaiheessa ehi banneriin :)

Jenny (Ei varmistettu)

Nyt on pakko kommentoida, että i-h-a-n-a postaus ja ihana banneri!! Supersuloiset kuvat ja täydellinen kesäasu + asusteet, varsinkin tuo Balenciaga :) Sun asut on vaan aina niin onnistuneita!

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia! :)

Aivan ihana banneri ja vähintään yhtä ihana asu! Mukavaa vaihtelua :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia ihanainen! :)

littleB (Ei varmistettu) http://littlebigthings-littleb.blogspot.com/

Aivan ihana raikas asu ja näytät kyllä ihan supersäteilevältä näissä kuvissa! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kiitoksia :) <3

k (Ei varmistettu)

Uus banneri, hell yeah!:D Heti huomasin et ompa hieno!

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitos :)

Hansu (Ei varmistettu) http://hassutellen.blogspot.fi

Oi miten ihana toi uus banneri! Vanhasta en oikein tykännytkään, kun siinä oli niin paljon kaikkea ;) Ja loistava toi ylin kuva, jossa tekstiä. Typografia ja asettelu mallillaan! Terveisin graafinen suunnittelija ;)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti, aivan ihanaa kuulla ammattilaisen positiivista mielipidettä tässä asiassa :)

Lise (Ei varmistettu)

Asu on upea ja sä olet ihana, mut noi kengät mitäääää! :/ nudet korkkarit on huippujuttu, mut varvasvälejä ei kyl pitäis näkyä, kengät näyttää lähinnä liian pieniltä ja jalkaan ahdetuilta.
Kenkiin liittyy vanha soveliaisuussääntökin, että vaik yksi varpaanväli saa näkyä, muu on sopimatonta. :)

Anna (Ei varmistettu)

Kyllä nyt on muodissa tollaset erikoisen kärjet, joissa saa näkyä varpaavälit. Ei se ole mitenkään vulgaaria mun mielestä, jos varpaat näkyy, saahan ne näkyä sandaaleissakin :) Its tykkään tuollaisista minikärjistä kovasti :)

Helmi (Ei varmistettu) http://www.helminn.blogspot.fi

Ihan mielettömän ihania ja raikkaita kuvia (ja asu menee myös samaisten kuvausten alle), lemppareita sulta vähään aikaan! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Sanna (Ei varmistettu)

Heippa Anna, ollaan lähössä elokuun lopussa Lontooseen ja olis kiva saada vähän vinkkejä et missä kannattaa käydä (shoppailut, raflat, nähtävyydet yms..)? Ja sitte vielä toinen, ostin tossa tammikuussa jo nellyltä sun suunnittelman tallulah-mekon (sen pitkän mustan, ihanan <3) mutta en yhtään tiedä missä sitä käyttäisin ja miten asustaisin sen, jotain vinkkiä siis siihen kaipaisin. Kiitos ihanasta blogistasi ja hyvää kesää :))

Anna (Ei varmistettu)

Mä ajattelin tehdä tässä lähiaikoina pienen Lontoo-oppaan, toivottavasti ehtii siihen mennessä :) Ja mun mielestä se maxi toimii ihan miten vaan, esimerkiksi kirkkaan laukun ja sandaalien kanssa? Tai iso statement-koru esimerkiksi? :)

Lillyann (Ei varmistettu) http://ilmavirta.blogspot.fi

Yes yes YES! :D Näyttää hyvälle tää uus banneri, sopii taustaan todella hyvin! Ihanan selkeä, raikas ja kesäinen kokonaisuus! Samoin noi kuvatekstit on kivoja, tuo vähän vaihtelua ja "jotain uutta" :D

Toi vaaleanpunainen Balenciaga on mun yks ehdoton suosikki sun laukuista, samoin se ihana vihreä DvF ja toi kyllä sopii tohon kukkaviittaan älyttömän hyvin! Miks mulle tuli ihan mieleen jäätelö tästä asusta? :D Minttua ja mansikkaa :D Ehkä mulla on vaan nälkä ja jädehimo... Ja tunnen tuskasi rypistyvien vaatteiden suhteen! Viskoosi on tasan niin pitkään ihanaa, kun sen tajuaa pitää henkarilla :D Mutta jos onnistuu olemaan yhtä huithapeli ku mä, ne vaatteet on jossain kasassa ympäri asuntoa ja sillä hetkellä kun tekee mieli _just_sitä_ valkosta viskoosipaitaa, voi potkia itteäsä kovaa ja kaivaa silitysrauda esille, kun se suosikkipaita on tuhannen mytyssä. Vihaan silittämistä! Joskus kotona asuessa jouduin silitysvuoroon ja tuli muutaman kerran kiroiltua pellavaisia pöytäliinoja. Se jos mikä on kamala kangas rypistymään! Sääli sinänsä, kun se on muuten niin mukavaa, varsinkin kesäisin...

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia :) Hahah, kieltämättä sellasia vanhanajan jätskimainoksen värejä tässä asussa :D Mun mielestä noi viskoosipaidat on vielä sellasia, ettei ne oikeestaan edes siliä kunnolla, vaan ne on perkeleen hankalia kaikin puolin :D Onneksi niissäkin on poikkeuksia, t. silitysrauta ei todellakaan ole ystävä :D

Таня (Ei varmistettu) http://Украина

Анечка, иногда захожу на твой блог, ты как всегда восхитительна! Умничка!

Anna (Ei varmistettu)

Spasibo spasibo! :)

Sanna (Ei varmistettu)

Ihana asu ja tuo laukku on todella kaunis! Kaunis ja tyylikäs blogi! Onnea uuteen työhösi! -Sanna-

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos kiitos! :)

Таня (Ei varmistettu) http://Украина

Хотела спросить тебя, ты русский язык знаешь?

Anna (Ei varmistettu)

Da, znaju :)

Ihana yhdistelmä, tykkään tosta rosasta laukusta ja noi shortsit on hauskat. En ookkaa ennen tuon mallisiin törmännyt. Kivat. Mä olen juuri tuollaisia nudekorkkareita mahdollisimman matalkorkosella korolla varustettuna..hmm, ei varmaankaan löydy kauheen helposti. Sulla on vähä samanlainen tyyli kuin mulla. :))

Anna (Ei varmistettu)

Hmm, kannattaa tutkia ALDOn kengistä, me ostettiin mun äidille sellaset sieltä :)

No ehdottomasti kyllä ja kyllä! Molemmat ihania. Inspiroiduin suuresti tästä asusta. Oma pukeutuminen on ollut viime aikoina tosi mustavalkoista, ehkä voisin jopa intoutua käyttämään värejä!

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten kiva kuulla, kiitoksia kovasti :)

Milla (Ei varmistettu)

kauniita kuvia! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Sharron (Ei varmistettu) http://sharronhope.blogspot.com

Love this outfit, and I think it makes a great new header. Perfect for summer and so girly!!
Thanks for doing more english subtitiles for us!
Love your blog always,
xoxo
Sharron Hope

Anna (Ei varmistettu)

Great to hear, it is always so great to see you following me every day Sharron!! Hope to be able to do more translations :)
XX

R (Ei varmistettu)

Ihanan raikkaita kuvia :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Tytti (Ei varmistettu)

Oletko koskaan haaveillut perustavasi perhettä? Sulla on tietty vielä monta vuotta siihen aikaa, mutta mietin vaikuttaako tämä blogin pitäminen siihen negatiivisesti?

Anna (Ei varmistettu)

Olen tietenkin :) En ole vielä täysin varma haluanko perheen vai en :) Ja tuskinpa se siihen negatiivisesti vaikuttaa :)

Krisu (Ei varmistettu)

YesYesYes! Ehdottomasti :) nää on varmaan kauneimpia kuvia mitä sun blogissa oon nähny ja kaunein asu mitä sun päällä on täällä näkyny, tykkään kovasti! Ihana viitta, laukku, kuvien tunnelma<3

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia, ihana kuulla :) <3

Viltsun äippä (Ei varmistettu)

Järisyttävän upeita kuvia! Oot kyllä niin kuvauksellinen! :) Kivaa kesän jatkoa!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos kiitos :)

Katya (Ei varmistettu) http://www.kkatyas.blogspot.com

Ihana tää uus ulkoasu kyllä ja aivan ihania kuvia

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia <3

Pages

Kommentoi