Ilona

Mungolife

Hej hej hej hikisen kostealta Balilta!!

Loma alkaa olla lusittu, ja lähden kohti lentokenttää ja Eurooppaa parin tunnin päästä. On tehnyt aivan mahtavan hyvää olla erossa läppäristäni ja töistäni nämä päivät, ja ihan uudella energialla taas olisi asiaa blogiin :)

Ennen langoille varsinaista palaamista kuitenkin olisi mun äidin haastattelua uusimmassa Ilonassa, joten jos kiinnostusta löytyy, käykääs poimimassa lehtipisteiltä! :)

Nyt kohti aivan liian lämmintä ja sateista Eurooppaa, palataan siis huomenna taas sorvin ääreen bloginkin osalta :)

Kommentit

Jaanaba (Ei varmistettu) http://jaanaba.fitfashion.fi

Kiitti Ilonavinkistä, käyn ostamassa. =)

Anna (Ei varmistettu)

:)

k (Ei varmistettu)

sun hiukset on aivan ihanat nykyään :)

Anna (Ei varmistettu)

Thanks thanks :)

satu (Ei varmistettu)

Luin! Ihana haastattelu :) mukavaa kotimatkaa

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Laura S. (Ei varmistettu)

Oikein hyvä juttu Ilonassa! Sattumalta ostatin anopilla tämän lehden ja olikin oikein kiva ylläri tämä teidän haastis :-)

Anna (Ei varmistettu)

No sepäs kiva kuulla :)

nas (Ei varmistettu)

Haha Ilonan menekki pomppaa tässä kuussa 60 tuhannella :D

Anna (Ei varmistettu)

Hahah no ei nyt sentään :)

Kristiina (Ei varmistettu)

Sun äiti on niiin kaunis! vau!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos, hän on! <3

Päivi Helena (Ei varmistettu)

Piristystä laiskaan sunnuntaipäivään, käydä hippulat vinkuen hakemassa kioskilta Ilona-lehti!

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, kiva kuulla :)

Heidi (Ei varmistettu)

Kaunis kuva, äitisi on upea!

Anna (Ei varmistettu)

Niinhän se on <3

Sanniainen
Sanni

Ohhoh, nähtävästi kaverini on kirjoittanut ko. jutun :) Kuvasta hoksasin.

Anna (Ei varmistettu)

Aijaa, kiva :)

Minttu (Ei varmistettu) http://www.minttuscloset.blogspot.fi

Oli kyllä kiinnostava haastattelu teistä! :) ja ihana tuo haukku! Osaatko antaa vinkkejä aloitteleville bloggaajille? Miten saadaan lukijoita, kehitetään blogia kiinnostavammaksi, luodaan keskustelua ja saadaan kommentteja? Tai voisitko tästä tehdä mahdollisesti postauksen? :)

Anna (Ei varmistettu)

Mun mielestä jokainen blogi on uniikki, joten mitään yleispäteviä sääntöjä en ikinä haluaisi antaa. En muutenkaan kannata ideaa siitä, että bloggaamisen aloittaa saadakseen bloginsa suosituksi. Mun mielestä blogi on henkilökohtainen kanava omille jutuille, ja se menestyy jos on menestyäkseen. Suurin osa meistä tunnetuista bloggaajista ei edes koskaan ajatellut mainostavansa blogiaan. Vaan se suosio on osa joka tulee mukana jos on tullakseen, ei blogin itseisarvo mun mielestä :)
Ja huonoin keino siihen on spämmätä oman blogin osoitetta kommentteihin, se vaan ärsyttää muita bloggaajia.

Minttu (Ei varmistettu) http://www.minttuscloset.blogspot.fi

Okei, hyvä tietää. Ihan omaksi iloksi sen aloitin, toimittajaksi aikanaan halusin. :) Olen aina tykännyt kirjoittaa joten blogi tuntui luontevalta. Olen vain itse todella aktiivinen ja kommentoin paljon joten olisi kiva jos voisin käydä keskustelua myös omien lukijoideni kanssa. Siksi yleensä kirjoitan väliin kysymyksiä ja kuulisin mielellään myös heidän mielipiteitään. :) Jos tämä kysymys ei ärsytä niin millä muulla tavalla blogia voisi "tuoda esille", ymmärrän kyllä että tuo spämmääminen ärsyttää! :/ Pääsyy on kuitenkin että teen tätä omaksi iloksi, voi sitten muistella itse kaikkea mitä elämässä onkaan tapahtunut! :D

Anna (Ei varmistettu)

No kuten yllä jo sanoin, mun mielestä kaikki tuollainen esille tuominen esille tuomisen vuoksi haiskahtaa, ja sen takia väitän, että se ei paljoa positiivista tuo blogille. Enkä kyllä osaa auttaa, että miten sen voisi siitä huolimatta halutessaan toteuttaa, koska itse en ole niin koskaan tehnyt :)

Emma (Ei varmistettu)

Moi! Sulla on niin ihana blogi ja tulee aina hymy huuleen kun luen sitä. Toivoisin postausta sinun kaikista matkoistasi tämän vuoden aikana (sanoit vanhemmassa postauksessa käyneesi 12 eri maassa tämän vuoden aikana). Semmoista pientä tiivistelmää :) Tämä sen takia, että aloin lukemaan sinun blogia vasta 4kk sitten. Ihanaa lomaa ja uuttavuotta sinulle!

Anna (Ei varmistettu)

Moikka! Reissupostaukset löytyy tuolta On the road -tunnisteen alta, jos haluat vaan niitä lukea :) Tiivistelmää niistä ei ole tulossa valitettavasti, koska niistä on kaikista jo aika kattavat postaukset, pl. Budapest :)

Riia (Ei varmistettu)

Moi anna :)!
Oon ettiny siitä asti ku esittelit sun ihanan Leo volcom hupparin sellasta samanlaista netistä joka paikasta eikä löydy... Oon menettänyt jo toivoin siitä unelmahupparista mut haluaisin vielä kysyy sulta et olisko mahdollista saada ostaa se sulta? :)

Anna (Ei varmistettu)

Mä en myy vaatteitani blogikysymysten kautta ylipäätään, vaan kaikki tulee huutikseen, ja tuo huppari ei sinnekään ole ihan heti tulossa :) Suosittelen ebayn tarkkailua :)

Sohvi (Ei varmistettu)

Ihana haastattelu, tosi kiva oli kuulla myös äitisi näkemys sun menestykseen ja kaikkeen muuhunkin :) Ootko muuten käyny uzbekistanissa koskaan sen jälkeen kun muutitte pois ja jos et, niin kiinnostaisiko käydä? :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Oon käyny joskus lapsena, mutta ehdottomasti haluaisin mennä takaisin jossakin vaiheessa :)

Sirpa Lenkkeri (Ei varmistettu)

Hei! Mä yritin etsiä kissojen ja koirien kanssa tota lehteä ja täältä ei kyl löytynyt, myyty varmaan loppuun!!! Pystytkö mitenkään linkkaamaan/liittämään sitä tekstiä blogiisi? Olisi kiva lukea äitisi mielipide asiasta ja koko teksti myös. terkuin täti-ikäinen lukijasi

Anna (Ei varmistettu)

Valitettavasti lehteä myydään vain viikonlopun ajan Iltalehden liitteenä. Voisin yrittää linkata kuvat blogiin mahdollisimman pian :)

Kommentoi