I'm back!

Mungolife

Sinne se meni. Kolmen viikon blogiloma, jonka aikana nautin perheeni kanssa vietetystä ajasta, Dubain auringosta, mielettömistä nähtävyyksistä ja ihanista hetkistä rannalla. Eilen tultiin vihdoin takaisin kotiin ja vaikka lomalla oli aivan ihanaa, niin kotiinpaluussa on aina vähän sellaista borta bra hemma bäst -fiilistä. Ihanaa olla omassa kotona, haahuilla omassa aamutakissa, juoda omaa kahvia ja nukkua omassa sängyssä. Tosin, palasin kotiin noin tsiljoonan laskun ja paketin luokse ja tää päivä on mennyt ruokakaupassa jääkaappia täyttäen, asioilla juoksennellen ja kaikkea tarpeellista tehden. Ihan naurettavaa miten paljon kerääntyy tehtävää, kun on reilu kolme viikkoa poissa.

Loma meni ihan superkivasti! Oli mahtavaa olla pitkästä aikaa ihan täysin lomalla, ilman kuvaamista ja postailua ja ajattelematta sähköposteja, töitä tai mitään muuta kuin missä tänään syötäisiin tai mennäänkö huomenna rannalle vai kaupungille. Teki hyvää nollata kaikki ja pohdiskella stressittä ja kiireettä vähän kaikkea. Matkalla sattui ja tapahtui ja musta tuntuu, että siitä riittäisi kerrottavaa viikkotolkulla, mutta ehkä mä aloitan silleen pikkuhiljaa ja käyn läpi Dubai-juttuja normaalien postausten ohella. Kolmeen viikkoon on mahtunut niin sairaalayötä kuin aavikkoseikkailua, omituisia Uber-kuskeja ja vannomisia uusien reseptien opettelusta (baklava on kohdelistallani, kuten huomaatte raahasin sitä mukanani Dubaista :D) Nyt olen tehnyt muutaman IG-videon teille reissusta ja heti kun on aikaa, hyökkään satojen kuvien käsittelyn kimppuun. Vaikka loma on lusittu, niin voi olla, että lähiviikkoina postaustahti on hieman hitaampi kuin yleensä. Intoa ja asiaa on ihan hirveästi, mutta lomaltapaluun jälkeen kotona odotti vinopino töitä ja miehellä on nyt vanhempainvapaa päättynyt Danten täytettyä yhdeksän kuukautta, joten aikaa on minullakin hieman rajoitetummin. Pikkumies on viittä vaille alkamassa kävelemään ja päiväni menevätkin syöksähdellen hänen peräänsä milloin minnekin. 

Dubaissa tuli mietittyä paljon mennyttä vuotta ja samalla hahmoteltua ja haaveiltua tulevasta. Oli jotenkin todella puhdistavaa aloittaa vuosi kaukana kotoa, sillä pystyi tosi paljon paremmin näkemään omaa arkea kuin ulkopuolisen silmin ja miettiä mitä muutoksia siihen haluaa. Huomiseksi ajattelinkin kirjoitella teille hieman vuoden 2018 suunnitelmistamme ja ajatuksista sekä haaveistani matkalla kohti kolmekymppisiäni ja uutta vuosikymmentä elämässäni.

Bloginkin lähiaikojen suunnitelmia, painopisteitä ja ideoita olen pyöritellyt todella paljon ja niistäkin availen hieman tarkemmin huomenna. Ajattelin myös vuoden alun kunniaksi järjestää pienen Q&A:n, tai itse asiassa Q&II, sillä toivoisin teiltä kysymyksiä ja kehitysideoita (Improvement Ideas). Olen tässä Dubai-videoita tehdessä innostunut videoista, joita oon aina vältellyt. Se Välimeren ostosten videokin itse asiassa jäi täysin tekemättä, mutta voisin korvauksena siitä tehdä lähiaikoina pienen meikkiesittely-videon, sillä Välimereltä tuli shoppailtua lähinnä meikkejä Sephorasta. Nyt niistä on jo käyttökokemustakin :D Myös Dubaista tuli enimmäkseen ostettua kosmetiikkaa, joten sopivat hyvin samaan videoon.

Yllättävän kova ikävä tätä bloggaamista tuli reissussa. Oliko teillä yhtään ikävä mua? :) 

Kommentit

Ems (Ei varmistettu)

Olihan täällä ikävä! Työmatkoilta puuttui oleellinen viihdyke kun mungolife ei päivittynyt luettavaksi. Mutta ihanaa, että osasit pitää kunnolla lomaa ja tervetuloa takaisin töiden pariin! :)

Anna (Ei varmistettu)

Shes back!! Ihanaa että pidit kunnon loman ja nautit perheen kanssa vietetystä ajasta, mutta on ollut yllättävän oudon tuntuista ettei tänne ole tullut päivityksiä. Kunnon fangirl täällä. Innolla odotan tulevan vuoden juttuja <3

Tuija (Ei varmistettu)

Oli todella kova ikävä. Blogisi on niin piristävä lisä arkeen.

Jutta (Ei varmistettu)

Ihanaa, että olet takaisin! On ollut jo postauksia ikävä ja aivan suotta olen aina silloin tällöin käynyt vilkaisemassa blogin, jos vaikka jotain olisi kuitenkin ilmestynyt :D Toivottavasti oli oikein rentouttava loma :)

Anna IV (Ei varmistettu)

Kehitysideoita pyysit. En tiedä onko tämä kehitystä mutta idea ainakin. Minusta on kiva katsella blogeissa "most wanted"-listauksia, sinä et niitä paljon ole harrastanut. Varmaan ihan siitä syytä, että niitä on aika helppo tehdä vrt tekstin luonti. Minua joka tapauksessa kiinnostaisi tälläiset eri sivuilta yhdistetyt asukokonaisuudet. Niitä voisi olla erilaisille naistyypeille, eri tilaisuuksiin, ja unohtamatta sitten niitäkään naisia, jotka joka päivä joutuvat kulkemaan tiukassa bisnes-lookissa. Just tuohon jälkimmäiseen moni - noin silmämääräisesti arvioiden - saattaisi tarvita ideoita.

Emma (Ei varmistettu)

Jei tervetuloa takaisin!! Olikin tässä jo hetken kutkuttava olo, että milloinhan taas kirjoitat, kun huomasin sun palanneen Suomeen! Ihana kuulla, että loma teki terää. Tsemppiä tohina-arkeen!

Sanna (Ei varmistettu)

Oli ikävä :)

Niina (Ei varmistettu)

Tosi kiva kun palasit, oli kyllä ikävä.

Nimetön (Ei varmistettu)

Blogiisi liittyviä hajatelmia:
- Itse en osta vaatteita tavaroita enkä meikkaa (niihin liittyvät postaukset ei tietenkään häiritsekään) eli omia lemppari postauksia sun blogissa on tämmöset höpöttelypostaukset, jossa kerrot teidän hauskan perheen kuulumisia ja siinä samalla pohdiskelet vain jotain :D ne on mun mielestä ihan hirveän hauskoja, odotan usein uusia postauksiasi aivan innolla!! :)
- Joku postaussarja vois olla ihan mielenkiintoinen esim. olikohan arkeen kätkettu aarre blogissa mammailua-niminen sarja, jossa aina sama kuva tekstiotsikkona. Siis aihe voisi olla mikä tahansa, esim. kapselivaatekaapin kulmakivet, arjenhallinnan aakkosia tai tämän kuukauden suosikit - tyylinen, ihan mitä vain mut musta postaussarjat on jotenkin tosi addiktoivia :D
- sit voisi olla ihan hauskoja jotkin haasteet esim et mies valitsee sulle asun ja kampauksen :) tai luot uudelleen jonkin vanhan lookin, tai inspired by mummo - eli jonkun vanhan kuvan inspiroimana luot lookin. Etenkin ulkomaisissa vlogeissa tykkään tämmösistä haaste jutuista miksei siis myös blogeissa.

Merja (Ei varmistettu)

Voi Anna, olihan jo ikävä. Ja tuohon borta bra, men hemma best juttuun yhdyn täysillä. Olen aina reissusta tullessa kuin kuraan kuollut kuttu. Oma sänky, paras kahvi, ruisleipä ja muut pikkujutut saa paluun tuntumaan ihanalta. Mutta annas olla parin viikon päästä olen jo netissä lentoja kyttäämässä. Tervetuloa kotiin.

saaraemilia (Ei varmistettu)

mistä nuo ihanat viltit on?

Oili (Ei varmistettu)

Ihanaa kun oot takaisin täällä <3 Joka iltainen blogin lukeminen voi alkaa taas uudellleen eikä tarvitse enää päivittää sivua turhaan erikoista oli huomata se miten tärkeäksi osaksi päivää blogisi lukeminen on vuosin varrella tullut.

Anni (Ei varmistettu)

Jeee!! Welcome back :)

Jonna (Ei varmistettu)

Tervetuloa takaisin! :) Ja ihanaa, että maltoit lomailla ja ladata akkuja perheen kanssa :)

Anniina (Ei varmistettu)

Oli ikävä! :)

Jepsu (Ei varmistettu)

Jeee, ihana kun oot taas takaisin. Loma varmasti teki superhyvää ja innoissani odotan uusia postauksia. Tänne Mungoon on aina niin ihana tulla lueskelemaan ja katsomaan upeita kuvia aamusumpin kanssa.

Sanna (Ei varmistettu)

Aivan ihana että sait pidettyä todella ansaittua lomaa, mutta kyllä sitä huomasi kuinka osa arkea tämän lukemisesta on tullut kun odotti jo kovasti postauksia :)! Upeaa alkanutta vuotta!

Ihanaa, että oli onnistunut loma, mutta oli kyllä ikävä! Monta kertaa kävin kurkkimassa, josko tänne olisi ilmestynyt salamyhkäisesti jotakin :D

Ava (Ei varmistettu)

Oli ikävä!! :D

Emilia Alexandra / Enkeleitä hiuksissani (Ei varmistettu)

Jeee, ihanaa kun oot taas takaisin! Oli ikävä kyllä sun postauksia <3 En malta odottaa että pääsee lukeen teidän lomakömmellyksistä, enkä malta odottaa että saan mun ihanan mungoshopin paketin, hihii ;)

Esssim (Ei varmistettu)

Tervetuloa takaisin :)

Niina (Ei varmistettu)

Tervetuloa takaisin! Postauksiasi oli jo ikävä postaustoiveita olisi erilaiset kokkaus- ja leivontajutut, kosmetiikka-aiheiset postaukset, sisustusjutut... videoita ja podcasteja toivoisin myös, olisivat tosi kiinnostavia!

Kommentoi