I’m back!

Sinne se meni. Kolmen viikon blogiloma, jonka aikana nautin perheeni kanssa vietetystä ajasta, Dubain auringosta, mielettömistä nähtävyyksistä ja ihanista hetkistä rannalla. Eilen tultiin vihdoin takaisin kotiin ja vaikka lomalla oli aivan ihanaa, niin kotiinpaluussa on aina vähän sellaista borta bra hemma bäst -fiilistä. Ihanaa olla omassa kotona, haahuilla omassa aamutakissa, juoda omaa kahvia ja nukkua omassa sängyssä. Tosin, palasin kotiin noin tsiljoonan laskun ja paketin luokse ja tää päivä on mennyt ruokakaupassa jääkaappia täyttäen, asioilla juoksennellen ja kaikkea tarpeellista tehden. Ihan naurettavaa miten paljon kerääntyy tehtävää, kun on reilu kolme viikkoa poissa.

Loma meni ihan superkivasti! Oli mahtavaa olla pitkästä aikaa ihan täysin lomalla, ilman kuvaamista ja postailua ja ajattelematta sähköposteja, töitä tai mitään muuta kuin missä tänään syötäisiin tai mennäänkö huomenna rannalle vai kaupungille. Teki hyvää nollata kaikki ja pohdiskella stressittä ja kiireettä vähän kaikkea. Matkalla sattui ja tapahtui ja musta tuntuu, että siitä riittäisi kerrottavaa viikkotolkulla, mutta ehkä mä aloitan silleen pikkuhiljaa ja käyn läpi Dubai-juttuja normaalien postausten ohella. Kolmeen viikkoon on mahtunut niin sairaalayötä kuin aavikkoseikkailua, omituisia Uber-kuskeja ja vannomisia uusien reseptien opettelusta (baklava on kohdelistallani, kuten huomaatte raahasin sitä mukanani Dubaista :D) Nyt olen tehnyt muutaman IG-videon teille reissusta ja heti kun on aikaa, hyökkään satojen kuvien käsittelyn kimppuun. Vaikka loma on lusittu, niin voi olla, että lähiviikkoina postaustahti on hieman hitaampi kuin yleensä. Intoa ja asiaa on ihan hirveästi, mutta lomaltapaluun jälkeen kotona odotti vinopino töitä ja miehellä on nyt vanhempainvapaa päättynyt Danten täytettyä yhdeksän kuukautta, joten aikaa on minullakin hieman rajoitetummin. Pikkumies on viittä vaille alkamassa kävelemään ja päiväni menevätkin syöksähdellen hänen peräänsä milloin minnekin. 

Dubaissa tuli mietittyä paljon mennyttä vuotta ja samalla hahmoteltua ja haaveiltua tulevasta. Oli jotenkin todella puhdistavaa aloittaa vuosi kaukana kotoa, sillä pystyi tosi paljon paremmin näkemään omaa arkea kuin ulkopuolisen silmin ja miettiä mitä muutoksia siihen haluaa. Huomiseksi ajattelinkin kirjoitella teille hieman vuoden 2018 suunnitelmistamme ja ajatuksista sekä haaveistani matkalla kohti kolmekymppisiäni ja uutta vuosikymmentä elämässäni.

Bloginkin lähiaikojen suunnitelmia, painopisteitä ja ideoita olen pyöritellyt todella paljon ja niistäkin availen hieman tarkemmin huomenna. Ajattelin myös vuoden alun kunniaksi järjestää pienen Q&A:n, tai itse asiassa Q&II, sillä toivoisin teiltä kysymyksiä ja kehitysideoita (Improvement Ideas). Olen tässä Dubai-videoita tehdessä innostunut videoista, joita oon aina vältellyt. Se Välimeren ostosten videokin itse asiassa jäi täysin tekemättä, mutta voisin korvauksena siitä tehdä lähiaikoina pienen meikkiesittely-videon, sillä Välimereltä tuli shoppailtua lähinnä meikkejä Sephorasta. Nyt niistä on jo käyttökokemustakin 😀 Myös Dubaista tuli enimmäkseen ostettua kosmetiikkaa, joten sopivat hyvin samaan videoon.

Yllättävän kova ikävä tätä bloggaamista tuli reissussa. Oliko teillä yhtään ikävä mua? 🙂 

Kommentit (22)
  1. Olihan täällä ikävä! Työmatkoilta puuttui oleellinen viihdyke kun mungolife ei päivittynyt luettavaksi. Mutta ihanaa, että osasit pitää kunnolla lomaa ja tervetuloa takaisin töiden pariin! 🙂

  2. Shes back!! Ihanaa että pidit kunnon loman ja nautit perheen kanssa vietetystä ajasta, mutta on ollut yllättävän oudon tuntuista ettei tänne ole tullut päivityksiä. Kunnon fangirl täällä. Innolla odotan tulevan vuoden juttuja <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *