"I'm jealous of them heels that carry your feet / Oh if only they came walking right up to me"

Mungolife

KEVÄINEN ASU KEVÄISESSÄ LONTOOSSA. Nää pari päivää Lontoossa oli siitäkin ihania, että pääsi taas käsiksi koko vaatevarastoonsa ja vähän intoilemaan kevätpukeutumista, nyt kun Lontoossa on ollu ihanat kelit! Täällä on niin kaunista! Puut kukkii valkoisena ja vaaleanpunaisena vähän joka nurkalla, aurinko paistaa taivaan täydeltä ja kaikkialla on jotenkin jo kovin kesäisen vihreetä.

Nää kolme päivää Lontoossa on mennyt lähinnä ystäviä nähdessä, koulujuttuja hoitaessa ja kolmen viikon asioita juostessa. Lomaltapaluut on yleensä vähän ankeita, mutta tämä on ollut kyllä poikkeuksellisen kiva lomaltapaluu. Tosin eihän tätä kestänyt kuin kolme päivää, ennen kuin seuraava loma alkaa huomenna jo!

Eilen pääsin nauttimaan harvinaista herkkua, kun pääsin ihanien siskosten kanssa iltapäiväksi parille drinkille :) Jenni asuu ihan mun naapurissa, ja hänen siskonsa oli juuri sopivasti Lontoossa käymässä, niin sovimme drinkkitreffit Radio Rooftopin kattoterassille. Laskevan auringon poistuessa horisontin taa saimme ihailla täyskuuta möllöttelemässä taivaalla Lontoon skylinen taustalla. Mahtava seura, maistuva drinkki ja mieletön näköala! Eipä paljon parempaa voisi tiistai-illaksi toivoa! :) Me ollaan oltu Jennin kanssa viime vuonna maailman saamattomimmat kaks naista ja pitkitettiin näkemistämme aina vaan. Nykyään asummekin sitten noin 300 metrin päästä toisistamme, joten näkemiset onki "pikkuisen" helpompi sopia!

Multa on jonku verran ihmetelty sitä, miksi hengaan suurimmaksi osin suomalaisten kanssa täällä, enkä esim. tutustu paikallisiin. Asiasta saa sikäli blogissa vääristyneen kuvan, etten juurikaan puhu mun paikallisista tutuista, ja mainitsen yleensä Suomi-tytöt. Heillä kun on lähes kaikilla blogit, niin heidän esille tuominen blogissa tuntuu jotenkin luontevammalta. Jotenkin omassa päässä oma elämä ja ihmiset siinä on tosi selkeitä, eikä aina tule ajatelleeksi, että antaa blogissa kovin yksipuolisen kuvan. Sen verran mäkin oon myrskyn silmässä tän blogin kautta, että jätän hirveesti poist asiaa. Suomessakin nään ystäviä päivittäin, useimmiten pariakin ystävää päivän aikana. Blogin puolelle mainitsen ehkä yhdestä tai kahdesta ihmisestä. Mutta niin. Vaikka mulla muutamia paikallisia ystäviä täällä onkin, niin ehdottomasti mulle läheisimmät ystävät Lontoossa on suomalaisia. On vaan jotenkin tosi erilaista ymmärrys samasta kulttuurista tulevalla ihmisellä, jolla on samoja kokemuksia elämästä, kuin sitten paikallisilla tytöillä. Ulkosuomalaiset varmasti ymmärtää tän missä tahansa maailmankolkassa. Vaikkei siis mitään ole ketään vastaan, niin huomaan vaan, että on helpompi löytää yhteys suomalaisten tyttöjen kanssa, kuin brittityttöjen. Mun läheiset koulukaveritkin on itse asiassa kaikki kansainvälisiä opiskelijoita, ei brittejä :D Löytyy Singaporea, Taiwania, Ranskaa, Ruotsia, Norjaa, Etelä-Afrikkaa ja vaikka mitä maita. Hassua.

Tänään jatkui ihanien ihmisten seura, kun kävimme lounaalla Covent Gardenissa Lennonin kanssa. Lennon on mun koulukaveri; ihana poika, josta tulee vielä varmasti iso nimi suunnittelijana! Kunnianhimoa ja tyylikkyytä ei hänestä ainakaan puutu! Mä oon vähän sellasessa isosisko-maisessa asemassa Lennonille, ja onkin hauskaa aina kuunnella nuoremman ihmisen sydänsuruja ja pystyä vähän neuvomaankin. Hyvä korvike mun siskoille, kun olen täällä. On jotenkin ihana tajuta, kuinka sydämellisiä ja lämpimiä ihmisiä munkin elämään on sattunut tässä vuosien varrella, niin monesta eri maailman kolkasta :)

Asustakin voisin ehkä sanoa pari sanaa. Oon tykästynyt nyt tähän korkeiden hameiden ja napapaitojen yhdistelmään, ja tässä halusin kokeilla pitsisen napatopin ja korkean midi-hameen yhdistelmää. Kaksi eri sinistä raikastuu valkoisella bleiserillä ja nudeilla asusteilla: Celinen laukulla ja Zaran sandaaleilla.

Mitäs mieltä te olette tästä yhdistelmästä? Kolahtaako teille tuo napapaidan ja korkean vyötärön yhdistelmä ylipäätään? Ja miten se teistä toimii tässä asussa? :) 

Kommentit

Anna (Ei varmistettu)

Back in London means, back with all your sunnies. :D The green mirror ones are my fave Ray Bans! I love them. And it's a great combo with the different blue shades! :) you're off to Cape Town soon, so I wish you a great holiday and a great Easter weekend. I'm off to Amsterdam tomorrow. :) take care lovely! x

Anna (Ei varmistettu)

Yes, definitely!! :) Thanks so much and have a great time in Amsterdam! :)

spokki (Ei varmistettu)

I'm jealous of them _heals_...? En oikein ymmärrä tuota otsikkoa.

Ihana bleiseri, mutta paidasta mun mielestä näkyy liikaa läpi. Hyvät värit kuitenkin!

Anna (Ei varmistettu)

Joo, kopioin suoraan lyrics-sivustolta, enkä tajunnut lukea läpi :) Korjattu :)

Iitu (Ei varmistettu)

Milloin ja missä hankit tuon Celine Trapezen? Miksei siitä tullut omaa postausta niinkuin uusista laukuistasi yleensä :(?

Anna (Ei varmistettu)

Lontoosta ja maaliskuussa :) Koska en jaksa enää antaa yhtään bensaa liekkeihin niille, jotka kokevat uusien laukkujeni postaukset avautumisväylänä heidän aggressioilleen :)

Kaima2345 (Ei varmistettu) http://sugapp.blogspot.com

Pitäisköhän tossa otsikossa lukea "heels" eikä "heals"? :)

Asu näyttää kivalta takin kanssa, mut ite en oo napapaita + korkea alaosa -yhdistelmän ystäviä... jotenkin tulee mieleen pesussa kutistunut paita, mun mielestä napapaitaan kuuluu olennaisena sen navan esittely ;D

Anna (Ei varmistettu)

Pitäis :/ Kopioin ton suoraan jostain lyrics sivulta, olisi pitänyt vielä lukea läpikin :)

Sanna (Ei varmistettu)

Ei kyllä kolahda ollenkaan :/ Hiukan on tyrkky tuo yläosa.

Anna (Ei varmistettu)

No harmi :(

Ee (Ei varmistettu) http://Elenailslife.blogspot.com

Taisin jo aiemmin sanoa johonkin samantyyliseen hameasuun etten käsitä miten saat tuon "mummohamemitan" näyttämään noin kauniilta! Upea olet! :)

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kiitoksia! Ja joo, itsekin olen midiä juuri mummomaisuuden takia vältellyt, mutta nyt olen siihen ihastunut :)

Päivi Helena (Ei varmistettu)

Kaunista, kaunista!!! Ihanaa kevättä sinulle ja mukavaa reissua!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia! <3

Sara (Ei varmistettu)

Siis nyt on kyllä paras asu IKINÄ! Todella tyylikäs ja naisellinen. Näytät NIIIIIIN upeelta. Oon ihan sanaton :) Täytyykin koittaa ton tyylistä yhdistelmää joskus itsekin.. hih!

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia! <3

Laura (Ei varmistettu) http://larazonee.blogspot.de/

Juuri tollaisia kenkiä olen itselleni etsinyt! Sekä nudena että mustana. Ja tietenkin muutenkin kaunis kokonaisuus! :)

Anna (Ei varmistettu)

Ne on viime vuoden Zaran kengät, mutta varmasti tänäkin vuonna samanhenkisiä tulee paljon kauppoihin :)

Pirre (Ei varmistettu)

Asu hämäsi, luulin sitä ensin mekoksi :D Hienosti toimii yhteen noi sinisen sävyt ja todella kaunis tausta kuvissa :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahha, ei ole ei :) Kiitoksia! :)

Martsun

Oi, tykkään tästä asusta kovin, kaunis ja naisellinen! Värit ja kaikki. Ja ihanan kukkivan näköistä siellä :)

Mulle kolahtaa korkea vyötärö ja lyhyt paita, pitäisi itsekin kokeilla yhdistelmää. Kun omaa suht pitkän selän, tällainen yhdistelmä katkaisisi mukavasti linjaa ja toisi sopusuhtaisuutta.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kiitoksia! :) Ja ahhh, mä olen niin kateellinen kaikille pitkäselkäisille :)

IdaKatriina
Beauty by Ida M

Upea asu! Tuo hame on aivan täydellinen :) Ja vitsit miten kadehdin sun pitkiä ja hoikkia sääriä...

Anna (Ei varmistettu)

Kiitokia kovasti! :)

Krista (Ei varmistettu)

Olet kyllä taas vaihteeksi niin älyttömän kauniina liikenteessä :) Ihana seurata noin onnellisen oloisen ihmisen elämää. Ja vaikka rakastankin omaa elämääni, sen seesteisyyttä ja kauneutta, niin olisi hienoa elää yksi päivä siun kengissä :) !!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti! :) Ja hei, vaihetaanko päiväksi? Seesteisyys vois olla mulle ihan paikallaan hetkeksi :)

nina (Ei varmistettu)

Moikka! :) Mun kommentti ei liity tähän postaukseen, mutta pakko kysyä.. http://instagram.com/p/mAtxFJIlZg/ eikö tää ole sama teksti kuin sulla..? jotenkin pisti silmään. ehkä kuvittelen omiani. :S

Anna (Ei varmistettu)

On joo :) Noita on ennenkin näkyny :)

Krisse (Ei varmistettu)

Asu on kyllä tosi elegantti - etenkin kengät! Mutta pitsitopin olisin vaihtanut johonkin peittävämpään, nyt tulee liikaa makkariviboja (puhumattakaan siitä, että kylmä tuuli vihmoo iholle :D).

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, no Lontoossa ei onneksi ollut kylmää tuulta :) Kiitoksia! :)

misku (Ei varmistettu)

IHANA asu! Sopii sulle ku nenä päähän. (: Kauniita kuvia myös! Oltiin avokin kanssa viimeksi joulukuussa Lontoossa ja harmittaa kun ei ole mahdollisuutta nyt sinne päästä :( 2012 huhtikuussa ei ihan tuollaiset säät nimittäin suosineet ja Lontoon kaunis kevät jäi silloin kokematta. Toivottavasti ens vuonna jatkuu sama meininki =D

Anna (Ei varmistettu)

Voi vitsi, todellakin toivon :D

Noracarolin (Ei varmistettu)

Aivan ihana asu ja upea sinä!

Anna (Ei varmistettu)

<3

Ace82 (Ei varmistettu)

Musta tää oli todella onnistunut asu. Jännä, etten edes huomannut kyseessä olevan ns. napapaita. Eli toimi! Läpinäkyvyys ei vaan toiminut, mun mielestä (ja mulla on joku henkilökohtainen ongelma tummasinisen kanssa). Noi sun peililasit on upeet, hame hauska ja bleiseri tuo raikkautta hopeakorujen kera koko asuun.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia! :) Ja hei, kaikesta ei tarviikaan tykätä! :)

Jatta (Ei varmistettu)

Ihana asu ja upeita kuvia ! Tästä on ollu varmaan joskus ennenkin juttua, mut kuka/ketkä yleensä kuvaa sun asukuvat Lontoossa ? :) Ja oon muuten joskus miettinytkin, että miten sun kuvissa on aina niin rauhallinen ympäristö, mut näköjään se vaatii hyvän kuvaajan ja oikeen ajoituksen. :D

Anna (Ei varmistettu)

Vähän vaihtelevasti, nämä on ottanut mun kämppis Annika :) Mutta tosiaan, tosi vaihtelevasti on kuvaajat, eivätkä kaikki halua esille blogiin millään lailla :)

Juno (Ei varmistettu)

Ihan täysin postaukseen liittymättä, mutta halusin tulla kertomaan kuinka hauskalla tavalla juolahdit tänään ihan arkisessa tilanteessa mieleeni! Olen seurannut blogiasi monia vuosia ja joskus kauan kauan sitten teit videopostauksen koroilla kävelemisestä portaissa ja muissa "haastavissa" tilanteissa. En voi sille mitään, mutta aina kävellessäni portaita alas korkokengissä ajattelen sinun esimerkkiäsi tuolla videolla ja yritän tallustaa portaat alas mahdollisimman mallikkaasti. Tänään mietin sinua taas kävellessäni työpaikan portaita koroissani, joten halusin tulla kertomaan miten lähtemättömän vaikutuksen olet yhden pienen ihmisen elämään niinkin pienellä asialla kuin kortkokenkätutorialilla saanut aikaan :D Mukavaa kevättä ja paljon korkkarikelejä sinne Lontooseen! Terveisin eräs pitkäaikainen lukijasi :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, ihana kuulla, että muistat tuon vielä!! :) Siitä itse asiassa on kyselty paljon tuoreempaa versiota, täytynee katsoa jos sellaisen tekisi jossain vaiheessa :)

Anna (Ei varmistettu)

Ja samaa matkaa mielellään Helsinkiin myös :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia! :)

Harakka (Ei varmistettu)

Heippa, mikä on tuo huikea hopeinen rannekoru, tuo "lukkomainen" jossa pyöreä osa ranteen ympäri ja sitten tuollainen tanko? Haluan samanlaisen!!! :)

Anna (Ei varmistettu)

Se on Zarasta, ihan perusrihkamaa :)

aimer (Ei varmistettu)

Ihana asu :) Ja hei mistä nuo rintsikat on, näyttää siltä että ne on olkaimettomat? Nimim. ensi kesän juhlia (ja olkaimetonta mekkoa) suunnitellessa ;)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ne on Victoria's Secretin :)

Elli (Ei varmistettu)

Onpa kiva asu! Supertyylikäs mutta silti jotenkin rento :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti! :)

Kommentoi