"I'm running from the light, running from the day to night"

Mungolife

TALVITAKIN ULOSMARSSI. (Huomaatteko, oon selkeesti lukenut pitkästä aikaa uutisia, kun on noin ajankohtainen väliotsikointi ;) Talvi on täällä. Myös Lontoossa. En tykkää. Kesällä ostamastani talvitakista tosin tykkään. Paljonkin. Pääsin pitämään sitä Suomessa vieraillessani, ja nytkin se on jo siirtynyt pukupussista kesäsäilöstä käytössä olevien takkieni naulakkoon. Pikkuhiljaa alan hyvästelemään nahkatakkejani talven ajaksi ja valitsemaan käyttöön talvisempia versioita. Tilanne olisi riipaisevan sydäntäsärkevä, jos tämä takki ei olisi niin ihana.

WINTER IN MY CLOSET. Winter is here. Even in London. Don't like. At all. I do like my winter coat that I bought in the summer though. A lot. I got to wear it when I was visiting Finland, and now it's moved from the summer storage right onto a rack of clothes that I use at the moment. The situation would be depressing, if it wasn't such a nice coat. 

Nahkatakeista ja syksyisemmistä vaatteista puheen ollen, kiinnostaako teitä nähdä kuvia, jotka eivät ole ehkä ajankohtaisimpia sään osalta nyt? Mulla on lokakuulta hirveesti kuvia vielä koneella, joita en ole ehtinyt julkaisemaan, ja itse kyllä mielelläni julkaisen niitä :) Kyllä ne minusta on silti inspiraation lähteeksi kelpaavia. Vähän ehkä omituista kun bloggaajan hiukset kasvaa ja lyhenee päivittäin eri mittoihin, mutta en millään raaskisi heittää niitä lokakuun kuvia roskiinkaan. Lokakuu meni itselläni jotenkin niin kiireessä, etten niitä ehtinyt julkaisemaan silloin. Toivottavasti ne kuitenkin nyt kelpaavat :D

Speaking of winter, are you already all feeling the Christmas spirit and winter joy, or are you still curious to see some outfits from autumn? I have some outfits I have forgotten to show, and I still they can still work as inspiration. Sort of. Maybe. It is a bit funny to look at photos where every other day the blogger has longer hair and lighter skin tone, but still,  it would feel silly throwing those photos out completely. What did I do in October that I was too busy posting them? 

Tämä Suomessa päälläni nähty asu on yksi niistä, jotka kuvailisivat tyyliäni varmaan aika osuvasti. Olen loppujen lopuksi sangen tylsä pukeutuja. Musta on ehdottomasti johtavin väri vaatekaapissani, ja siinä viihdyn erinomaisesti. Farkkujen ja topin rinnalle tällä kertaa yhdistin leikkisän överivyön Nelly.comilta, ja pienenä koristeluna asuun toimivat viininpunaiset kynnet. Mun hehtaarilantiolla ei välttämättä kannattaisi lantiovöitä käyttää, vaan hukuttaa tuo massiivinen ero kapean vyötärön ja ladonovien kokoisen lantion väliltä eri kohtaan katkeavilla muodoilla. Ei tuollainen ehkä minua imartele, mutta ei kaiken tarvitsekaan olla kovin imartelevaa. Vaikka aina peräänkuulutankin, että oma tyyli pitäisi perustaa vaatteisiin, jotka sopivat omalle kropalle, niin itsekin usein rikon tätä sääntöä. Elämä on elämistä, ei sääntöjä varten. Mun lyhytselkäiselle pitkäjalkaiselle kropalle sopii paremmin pidemmät paitojen helmat, jotka tuo sitä vartalon kiintopistettä hieman alemmas. Kun vyötärö on korvissa, niin keskikropalla kymmenenkin sentin ero näyttää valtavalta. Jos vaikka siis kuvittelisitte tuon topin nyt vapaasti liehumaan tuohon farkkujen eteen, niin kyllähän se sopusuhtaisemmalta näyttäisi.

Pitkien säärten hehkutusta on aina imartelevaa kuunnella, mutta itse tykkään enemmän pitkästä selästä. Mun mielestä pitkä keskivartalo on jotenkin äärimmäisen kaunis. Sitä paitsi lyhyessä keskivartalossa jokainen puoli kiloa lisääkin näkyy ihan salamana. Tai no ainakin mulla. Olen aina kadehtinut pitkäselkäisiä naisia. Sen lisäksi, että se on mun mielestä yksinkertaisesti kauniimpi ruumiinrakenne, on se pukeutumisessa mielestäni helpompi. Kun mä puen päälle vartaloanuolevan perustopin ja farkut, näytän vähän siltä, kun normaalia kuvaa olisi kutistettu pystysuunnassa ja jätetty samanlaiseksi vaakasuunnassa. Tiedättekö mitä tarkoitan?

Looking at this outfit, I must say that at the end of the day, I'm quite boring what comes to my clothes. If rated by the amount of black clothes in my wardrobe, I prefer my clothes black and clean cut with very little embellishments. This time I at least added a playful belt to bring something interesting to the outfit. Wearing belts on the hips doesn't really do any favors to my figure. I have a very short back, and showing off my waistline like this just emphasizes it. I'ma strong believer in wearing clothes that show your body off in the best possible way, but sometimes you're allowed to go out of your comfort zone, right? the rules are made to be broken. Even if they are rules you yourself came up with in the first place. 

Näistä Kurt Geigerin saappaista on kyselty paljon ja malli näissä on tosiaan Wink. Mulla on näistä koko 39, ja mun normaali koko on 38,5-39. Nää on mulle ihan hippasen löysät jalasta, mutta luulen, että pohjallisella näistä saa juuri täydelliset. Tosin mulla helposti kerääntyy pitkinä päivinä nesteet jalkoihin ja näihin sämpylöihin on paljon mukavempi silloin vetää saappaat, jotka on vähän reilut :) Sanoisin kuitenkin, että nää on aika lailla true to the size. Nää on tosiaan kauttaaltaan nahkaa, ja korko on tosi maltillinen. Mun käsittääkseni Kurt Geiger toimittaa Suomeen, mutta jos ei löydy / ei toimita, niin ainakin ASOS kai myy KG:n kenkiä. Ja moni muukin nettikauppa. Hintaa näillä on 250 puntaa, mutta jos joku näiden hankkimista harkitsee Lontoosta, niin suosittelen ottamaan riskin ja jättämään ostopäätöksen Heathrown kentälle. Siellä on KG:n liike, ja sieltä ne irtoaa verovapaina 208 punnalla.

My readers keep asking me about these boots, and they are Winks from Kurt Geiger. Very comfortable and stylish, but also go with any outfit. Easily. If travelling to London, I suggest buying them on your way back from Heathrow Airport, it saves you 42 pounds. Risky but worth it. 

Eilinen aamupäivä meni aikamoisessa homeessa, mutta kuuden aikaan iltapäivällä keksittiin mennä kävelylle. Markus on kuitenkin niin lyhyen aikaa käymässä, että on sitä Lontootakin kiva vähän nähdä. Suunnattiin vaan päämäärättömästi talsimaan, ja kolmen ja puolen tunnin päästä löysimme itsemme illallisella Angelissa, eli kotihuudeilla. Siinä vaiheessa kaivettiin puhelimet ja tehtiin pientä laskutoimitusta. Päämäärätön hortoilumme keräsikin kävelyä melkein 20 kilsaa. Tihkusateessa. Darrasunnuntaina. Enkä valittanut sekuntiakaan. Kyllä, odotan aplodeja. Vähän ehkä tuntui räpylöissä kun sulin kotisohvaan ja totesin, että olen rapakunnossa. No tulipahan sitä itsekin nähtyä ainakin puoli Lontoota. Tosin totesin samalla, että mä tarviin pienen rehabin bloggaamisesta selkeestikin. Kun Markus ihaili ritareiden killan vanhaa rakennusta ja sen arkkitehtuuria, mä mietin miten makea asukuvadestinaatio ko. aukio olisi. Kun Thamesin eteläpuolelta katsoi St. Paulsiin päin, ilmestyi makeita valoilmiöitä, jotka loivat aika henkeäsalpaavan kauniin näyn. Mä pohdin, että harmi kun asukuvia ei voi ottaa pimeessä, koska eihän se paikka näyttäisi ollenkaan niin kivalta päivällä. No, voinette siis uskoa, että pian saatte nähdä asukuvia, jotka on otettu vähän jännittävimmissä paikoissa. Ehkä. Jos enää muistan näitä asioita huomenna. Tuskin.

Nyt ajattelin suunnata illalliselle Lontoon korkeuksiin ja sitten pohtia kovasti miten ihmeessä saan valittua vaatteet, joita en vihaa, mutta joilla on mukava kävellä huomenna tuntikausia, nimittäin me suunnataan huomenna päiväksi Pariisiin. Tosin nämä mun Winkit on osoittautunut huippumukaviksi, joten taidankin mennä valloittamaan tällä hetkellä kovin sateiselta näyttävää Pariisia näissä. Celinen metsästykseen on varauduttu piirtämällä jo lapsuuden aarteenetsintä-leikkejä muistuttava kartta, ja jos onni suo, niin meikämandoliini (kiitos Vivian jälleen yhdestä sanasta, jonka luisumista mun sanavarastoon arvostan valtavasti. not.) palaa tyytyväisenä yhtä Celinen ostoskassia halaillen huomenna. On pakko muuten kertoa, että sen aarrekartan piirsi Markus, en minä. Mulla on kyllä maailman siisteimmät ystävät. Ne lähtee mun kaa Pariisiin, eikä edes valita, että joutuu shoppailemaan. Treffipyyntöjä saa muuten lähettää mun blogin meiliin, tarjolla yksi autoista, sisustuksesta ja jopa astioista kiinnostunut huippuälykäs pitkä mies, joka ei valita shoppailusta vaan edesauttaa sitä etukäteistutkimuksella ja osaa ainakin esittää kiinnostunutta kun puheenaiheeksi tulee muoti. Ja joka varmaan tykkää ihan valtavasti, että tarjoan sitä treffiseuraksi lukijoilleni.

Mä painun nyt ruokkimaan mun eilen varmasti ainakin neljätoista kiloa laihtunutta olemustani huippuaterialla. Teille tehtävä on tuttu ja turvallinen... Mitä tykkäätte asusta? :)

Yesterday I was feeling very comfortably a bit hungover when my friend Markus dragged me out for a walk around the city. We ended up walking 3,5 hours and almost for 20 kms. And I didn't even complain of the light rain. Yes, I am expecting your applause. 

Tomorrow we're off to Paris to do some Celine hunting, have some nice meals and enjoy our time in cafes and just admiring the architecture of Paris. It's supposedly gonna be raining, but I'm having my fingers crossed. For the weather and the Celine hunt. We'll see how that's gonna go. 

Now I'm off to have dinner in Madison, and then an early night in, since our train leaves so early. Before then though, tell me what you think of the outfit!! :) 

(Otsikon biisi: 30 Seconds to Mars - Hurricane)

Kommentit

Wau, nyt näkyy tosi hyvin noi sun hiukset. Tosi pidemmät ja tuuheet :) ihanat ja ihana asu taas kerran :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :) Joo, mä tykkään valtavasti niistä :)

hanna (Ei varmistettu)

Noi kengät ja vyö, aaaaahhh, niin mageet! ja asu muutenkin jotenkin kivan viimeistelty!

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia :)

nannneih (Ei varmistettu)

Aivan ihana tuo uus banneri, tykkään tosi kovasti! Jotenkin upeen ammattimaisen näkönen jne.:) Ja mukavan simppeli asukin! Tykkäisin itsekin käyttää tuon mallisia toppeja (niitä kun nyt kovasti on myynnissä), mutta mietityttää, että millaiset rintsikat tuonne alle parhaiten sopisi etteivät ne näkyisi..?

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti, itekin tykkään siitä, joskin varmasti kyllästyn taas jossain vaiheessa ja vaihtoon menee sekin :D

ttuffi- (Ei varmistettu)

Markus saa ottaa yhteyttä ;D täällä päädyssä (inhoon tota yhdistelmää) kuivalla huumorintajulla, lyhyellä tukalla ja suurella suulla (siis puheliaan merkityksessä....) varustettu yhteiskuntatietoinen neitonen joka kuolaa ihan liian montaa moottoriajoneuvoa...

Toi takki on ihan helkkarin nätti! ton voi yhdistää vaikka mihin :)

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, kerronpas sille :D Ja kiitoksia, se on kyllä ihana :)

Anna (Ei varmistettu)

What a great outfit. I love it. Even when it's all black. Black just goes with everything. I'm also wearing a lot of black. Most of my shoes and bags are black. :) so don't worry that your clothes might be boring! I adore your style, every little detail! <3

And yes, it's freaking cold in Hamburg as well. Have you ever been here? Every morning when I'm driving to work around 5am I'm freezing like hell and it won't get better... At least there's no snow! :)

Have a lot of fun in Paris. I'm going to Helsinki next week. Can't wait to be back!

Ps. The Avenged Sevenfold concert was incredible! I'm jealous that you're going to see them in London next month!

Anna (Ei varmistettu)

Thanks so much! :) And no, I've never been to Hamburg, even though I've been travelling around Germany :) Ohhhh, can't wait for A7X!! :)

Essi (Ei varmistettu)

Tiedän kyllä just eikä melkein miltä tuntuu olla lyhytselkäinen ja pitkäjalkainen! Vaikka kuten juuri sanoit niin aina on ihana saada kehuja pitkistä sääristä mut asuvalintoihin tää lyhytselkäisyys vaikuttaa aika roimasti, mulla on sama juttu että jos tiukan mekon pukee päälleen niin näyttää vaan jollain tavalla vääristyneeltä! En sano että tahtoisin olla lyhytjalkainenkaan mutta jonkunlainen sopusuhtaisuus olisi ihan kivaa! :---)

(NIIN ja muistan yläasteen liikuntatesteissa eteentaivutuksessa kun opettaja käski venyttelemään lisää että saa käsiä pidemmälle venymään mutta kun on niin pitkät jalat että ei vaan ole fyysisesti mahdollusta venyä niin pitkälle kun mun pitkäselkäiset kaverit!)

Luen blogiasi vähän piilossa enkä yleensä kommentoi. Itsekkin olen Lontoossa asunut opsikelemassa nyt kaksi vuotta joten ihan mielenkiintoista seurata kirjoitteluasi ihan senkin kannalta :--)

Essi

Anna (Ei varmistettu)

Hahahahah, mä oon tuskaillut samoissa venytystehtävissä aina :D Vaikka sai spagaatin tehtyä, niin ei saanut edes sormenpäitä lattiaan kun piti niinpäin venyttää :D Kiitoksia kovasti että nyt kommentoit, se on aina mukavaa :)

Emppu (Ei varmistettu)

No phyh, toi toppi ja asu muutenkin sopii sulle just noin! Miks pitäis yrittää pukeutua niin, että täyttää jonkun ohjekirjan kaikki pykälät, kun ite joutuu ittes kanssa elämään. Pitäkää hauskaa Pariisissa!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti, juuri näinhän sen pitäisi mennä :)

Naakka (Ei varmistettu)

Tää on vähän typerää kysellä ihmisten alusvaatteista mutta mulla on ittelläni toi sama toppi mut en löydä mistään sellasia rintaliivejä mitkä ei vilkkuis jostain. Oisko vinkkejä? :D

Anna (Ei varmistettu)

Mulla on tosi matalat olkaimettomat liivit tuon kanssa :)

Naakka (Ei varmistettu)

oisko vinkkejä millä merkillä ois hyviä?

Anna (Ei varmistettu)

Mä liputan Victoria's Secretin puolesta :)

Laura (Ei varmistettu) http://larazonee.blogspot.fi/

Näyttääpäs komeelta toi sun leijonanharja! ;) Ikävä pitkää tukkaa :'(

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti, iteki viihdyn hirveen hyvin tässä superpitkässä tukassa :)

Anni (Ei varmistettu)

ANNA, aivan ihana asu!!! Siis täytyy todella sanoa, että yksi sun ehdottomista huipuista! En ihan tiedä miksi, mutta ehkä koska takkisi on maailman ihanin kengistä puhumattakaan...jätetään myös siskosi laukku mainitsematta. Ihana ihana :) PS. Sulle sopii asu kuin asu, koska näytät aina niin itsevarmalta, keep going girl!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti, tosi kiva kuulla :) Ja toi takki on kyllä niin ihana :)

lucy (Ei varmistettu)

HahAha, sielläpäin tullaan selkeästi muutama takkikausi perässä :D just tänään kaivoin jo sen paksuimman ja pisimmän ja untuvaisimman talvitakin varastosta. Villakangaskausi loppui jo kuukausi sitten ja tässä välissä oli vielä pari toppatakkiakin mutta tän päivänen kylmyys vaati sitte jo the Takin. Terveisiä vaan keskisuomesta, rannikolta ;)

Anna (Ei varmistettu)

Voi eiiii, onks siellä niin kylmä? Yäk :D Mä tuun käymään parin viikon päästä. Pukeudun siis peittoon :D

IDAHO

Ehdottomasti lokukaan asut kiinnostaa, sun kokonaisuuksista saa aina revittyä jotain irti! :-) Ja jos kuukauden takaisista asuista höpöttely tuntuu pöljältä tai vaivalloiselta, sellainen lokakuun asut -kollaasikin vois esimerkiksi olla kiva!

Anna (Ei varmistettu)

Ei kyllä mä varmaan ihan kunnon asupostaukset teen, on kivoja kuvia :)

Blondie
Project: Sex

Ei, kun nimenomaan leveää lantiota pitää korostaa! : D
I <3 leveä lantio & kapea vyötärö.
Ja ehkä muuten korkeampi kaula-aukkoisella (?) paidalla olisi saanut huijattua senttejä keskivartaloon? Tai erilaisilla huiveilla.

Anna (Ei varmistettu)

Nekin on keinoja. Mutta se kropan kiintopiste siirtyy vyöllä ylemmäs, kun helma nousee, niin ei nekään niin huomattavasti auta :)

giofjeaio (Ei varmistettu)

Pirtee toi uus banneri muuten, mutta jotenki mun näyttöön (macbook pro) toi oikeanpuoleinen kuva näyttää vähän epäsopusuhtaiselta. Ihan ku sitä ois kavennettu liikaa. Se pärskähti jotenki heti silmille.

Mäki tykkään tosta militaryjutusta ihan hulluna!

Anna (Ei varmistettu)

En oo kyllä yhtään kaventanut kuvia, ne on vaan erikuvakulmista ja toisen olen kääntänyt, mutta se on tuo takkikuva :)

Jepe (Ei varmistettu)

Mulla on ihan samanlailla, tuo kuva näyttää jotenkin litistetyltä! Hassua!:D

Anna (Ei varmistettu)

Se on kieltämättä oudonnäköinen kuva musta, muttei ole liiskattu :D

Anna (Ei varmistettu)

Vaikka tää asu on simppeli, niin mun mielestä se on varmaan paras tähän mennessä koko vuodelta. En ymmärrä, mikä muhun iskee niin kovaa tossa asussa, mutta kai tuo leokuvioinen vyö ja juuri oikeanlainen leikkaus/kankaan tekstuuri miellyttää silmää niin kovasti. Tän asun vois muuttaa myös smart casualiks, jos laittaa enemmän asusteita, ja vaihtais vaikka saappaat tosi uniikkeihin korkkareihin...

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, kai ne asujen simppelimmätkin versiot on sitten kuitenkin niitä, jotka inspiroi perusasuja eniten? :)

Anna (Ei varmistettu)

Just niin! Koska asun perusta on just se, millä on merkitystä. Jos se ei toimi, niin ei ne asusteetkaan auta asiaa. Vähän sama kuin huonolla perustuksella oleva talo: se ei pysy kunnolla hennoilla tukipuilla, vaikka kuinka paljon sitä yrittäis talon ulkopuolelta tukea eri keinoin.
Mulla itelläni tuulee välillä semmosia virheitä, että asun perusta menee niin pieleen, että koko päivänä on tosi epämukava olla niissä kuteissa, jotka luuli toimivan yhteen. Välillä taas ei yhtään inspaa kokeilla mitään uutta. Sen takia on tosi hienoa, että sun blogista pystyy saamaan sitä inspiä perusasuihin (niin kuin tässä postauksessa), ja sitten oman mielen mukaan voi lisätä asuun mitä ikinä haluaakin. Kunhan asun pohja toimii. Näin ainakin mulla :).

Keep up the good work!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti kommentistasi, juuri noinhan se menee :)

Loura (Ei varmistettu)

Tällaisena pitkäselkäisen naisena koen äärimmäisä turhautumista vaateostoksillam kun paidat muistuttavat enemmän napapaitaa... Ja hameet jotka kuuluu vyötärölle ovat pituutensa puolesta usein niin lyhyitä, että suorana seistessäkin meinaa vilahtaa. :D Mutta silti voiton vie varmaan mutantti-takapuoleni. Sekin on jotenkin ihmeellisest veänähtäny, ku bikinit ja alkkarit jaa niin matalalle, että meinaa rekkamiehen hymyä vilkkua... Ei oo helppoo! :D

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, ei kai se oo sitten helppoa oikeen kellään :D Kyllä mullakin on kuule vaikka miten vaikeeta aina :D

maria (Ei varmistettu)

Voi olet niin kaunis! jotenkin niin hehkut.
Ja aivan ihana tuo takki!

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia :)

S (Ei varmistettu)

Kivat nuo hiukset, kunpa itsekin uskaltaisin jotain muutosta tehdä tähän iänikuiseen reuhkaan.. :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kiitoksia :)

Pirre (Ei varmistettu)

Oot kyllä niin kaunis :) itsehän en edes huomaa mitään vinksallaan olevia mittasuhteita tuossa toppi&farkut kuvassa, hyvältä näyttää! Ja pistä pliis vaan niitä viime kuun kuvia kanssa blogiin!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti ja laitan toki :)

Carmabella (Ei varmistettu) http://el-amor-es-eterno.blogspot.fi/

Tiedän todellakin mitä tarkotat kun puhut tuosta kireä toppi & farkut -yhdistelmästä! Mun mielestä se näyttää ihan järjettömän hyvältä semmosen, noh, normislimmin (tai no ei välttämättä tarvi ees olla erityisen slimmi jos kropan mittasuhteet on kunnossa :D) ihmisen päällä, mutta koska mun lantio on kans luokkaa ne ladonovet ja jalat suhteessa pidemmät kun se selkä, niin se yhdistelmä ei vaan yksinkertasesti toimi, vaikka kuinka yrittäis. :D Joku veti varmaan herneet nenäänsä tuosta kommentin slimmi-osasta tuolla ylempänä..

Anna (Ei varmistettu)

Joo, se on jotenkin hirveen jännä, miten muhkuraiselta sitä näyttää heti laihakin ihminen :D

Carmabella (Ei varmistettu) http://el-amor-es-eterno.blogspot.fi/

Älä muuta sano! Mä oon aina ollu semmonen kukkakeppi, mutta ei se sitä faktaa muuta että mä en vaan näytä hyvältä siinä tiukassa topissa ja farkuissa. Ei oo reilua..

Anna (Ei varmistettu)

No nimenomaan!

Nei (Ei varmistettu)

TODELLA ihana asu. Kivan simppeli, rakastan tuota toppia ja noita saappaita!
Tukka on makuuni nyt vähän liian pidennyksen näköinen, aiemmin sinun hiuksistasi ei huomannut millään lisätukkaa, mutta nyt se ikävä kyllä näkyy. Väri on kyllä 10+!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Vaikka eri mieltä olenkin, mun mielestä tämä tukka nimenomaan parhaiten sulautuu sinne hiusten joukkoon ja on aidoimman näköinen :)

Pages

Kommentoi