"I'm undecided about you again / Mightn't be right that you're not here!

Mungolife

KOMENTAJANA VAPPUHULINOISSA. Kirjoittelin Mungostylen puolelle tuossa aiemmin siitä, kuinka paljon rakastan kaikkia naamiaisia, ja miten vappuna haluan pukeutua jonku kivan teeman mukaan. Erään eBay -tuokion tuloksena bongasin tämän upean Sonia Rykielin silkkimekon todella edulliseen hintaan ja tiesin, että tämä on mun vappumekko! Kun sitten törmäsin vielä aitoon Jenkkien merivoimien komentajanlakkiin, oli mun asu jotakuinkin valmis! Vaikka vappukelit eivät sallineetkaan ihan tällaisessa asussa ulkona viihtymistä, niin illan juhlissa sain pyöriä juuri niin seilorina kuin tykkäsin. Oli kyllä tosi kiva viettää vappua pitkästä aikaa, taisi olla ensimmäinen vappuni Suomessa vuoden 2010 jälkeen :)

Pahoitteluni, että tässä on ollut tällaisia pieniä blogitaukoja koko ajan. Oon vaan nauttinu pentuarjen jokaisesta hetkestä, ja kun olen pienet tassut malttanut jättää kotiin, olen nauttinut uskomattoman ihania iltoja ystävieni kanssa. En myöskään antanut itselleni lupaa kirjoittaa yhtäkään postausta, ennen kuin sain kaikki kommentit noukittua roskaviestien joukosta tuon pienen teknisen ongelman seurauksena, ja vastattua niihin. 2342 roskaviestiä on nyt käyty läpi ja reilu 450 kommenttia ongittu takaisin oikealle puolelle. Pahoitteluni rakkaat lukijat, jos joku kommentti katosi silti bittiavaruuteen :/

Olin ton hatun ja noiden korkkareiden kanssa n. 190 cm pitkä, mutta mikäs siinä :D Hujoppina näkee pidemmälle. Oli kyllä tosi hauska vappu ihanassa seurassa, ja vappuaatto meni ihanasti. Suuntasin ensin Markuksen ja Jedin kanssa puistoon skumpalle, kun pieni tuhisija oli mun takin sisällä tutkimassa maailman menoa. On kyllä niin erikoinen pentu kyseessä, ettei tosikaan. Siinä meni vappukulkuetta ohi pesemään Mantaa ja hirvee ääni ja pauke jo ehti kuulumaan. Mä otin Jedin mukaan, kun en uskaltanut vielä poikia kaksin jättää kotiin muiden ollessa töissä. Kun näin sen vappukulkueen, ajattelin jo, että nyt oli kyllä virhe, pientä varmaan pelottaa. Ja pah! Siellä se tyytyväisenä mönki mun takissa, yritti syödä mun serpentiinejä ja oli äärimmäisen kiinnostunut mun skumppalasista. Ähh, ei pitäisi kirjoittaa nyt mun pikkuisista, tulee molempia niin kauhea ikävä, kun olen Lontoossa!

Tänään pojat jäi ensimmäistä kertaa kotiin yksin kun kaikki lähti töihin/kouluun ja minä olin Lontoossa koulussa. Ovat molemmat vielä hengissä ja ihan kivasti vissiin käyttäytyivät; ei ainakaan ollut mitään tuhoja kotona. En olisi koskaan voinut kuvitella, että voisin rakastaa Simbaa vieläkin enemmän, mutta nyt kun olen vajaan viikon verran seuraillut tuon isoveikan meininkiä, niin en voisi enempää olla pojasta ylpeä. Moni kyseli ennen Jedin saapumista, pelkäänkö yhtään vaikutusta mun ja Simban väleihin. En pelännyt kyllä yhtään, mutten myöskään ajatellut, että pennun tulo tekisi aikuisesta koirasta vielä ihanemman. Simballa on yleensä aina ollut kauhea kiire ja kauhea häsellys ehtiä joka paikkaan leikkimään. Nyt kun Jedi touhottaa menemään, niin vanhempi herra usein vaan kävelee syliin ja antautuu ihan kunnolla halittavaksi. Ihan sellaiseen kunnon nallehalaukseen ja pitkäksi aikaa. Pojat ei vieläkään ole mitenkään parhaita frendejä, mutta korkealla on toiveet, että tämä tulee vielä muuttumaan. Simba on edelleen melko välinpitämätön pentua kohtaan, ainakin silloin kun Jedi on hereillä. Jedin nukkuessa Simba käy aina vähän haistelemassa ja tutkimassa, nukkuu itse jossain lähellä ja kun Jedi on ulkona/pois kotoa, selvästi ikävöi kaveriaan.

Oon tullut siihen tulokseen, ettei Simba vaan oikein osaa leikkiä toisen koiran kanssa. Lelut antaa edelleen varastaa ilman pienintäkään vastalausetta. Ruoankin antaisi varastaa, mutta en kiellämme Jediltä heti alkuunsa. Antaa Jedin pomppia itseään vasten ja vain harvoin murahtelee sille. On ollut jotenkin niin hellyyttävää seurata oman aikuisen pojan reaktiota ja ihanaa käyttäytymistä.

Jedi taas. No Jedi on edelleen kreisi. Ja herrajumala miten kreisi ikävä voi pientä tulla näinkin lyhyessä ajassa. Ihan uskomaton pentu. Haluaisin laittaa teille jonkun 24/7 fiidin siihen otukseen. Ei vaan voi olla mitään muuta kuin iloinen, kun katsoo sitä menoa. On vaan niin kultainen pikkuinen! Toki meillä on vähän joka toisella meinannut palaa proppu hetkittäin. Esimerkiksi kun kiireessä jouduin sitomaan Converseni varmaan seitsemän kertaa, kun se aina ehti livahtaa repimään niitä nauhoja auki :D Ihan käsittämätöntä kylläkin miten älykäs voi pieni otus olla. Tietää, ettei saa tehdä jotain. Tekee sen silti, ja sitten juoksee karkuun. Yleensä jonkun aarteen kanssa. Ja on tajunnut jo, ettei sitä voi rankaista nojatuolin takana, kun kukaan muu ei mahdu sinne. Kun nostaa haukkumetelin tai tekee jotain luvatonta, singahtaa heti nojatuolin taakse. Liukas rääpäle.

Ihaninta on kuinka tuo pieni tekee ensin jotain, mistä sen joko Simba palauttaa maan pinnalle tai joku meistä komentaa. Sitten se istahtaa ja näyttää vaan niin hämmentyneeltä. Niin kaunis koira, en kestä. Simba ei mun mielestä pentuna ollut myöskään ihan noin pusuherkkä kuin Jedi. Aina kun tuon ottaa syliin, on jaossa paljon paljon pusuja. Tykkää kans ihan hirveästi vaan halailla ja pitää päätä rinnan päällä lepäämässä. On jotenkin eri lailla palkitsevaa, kun pentu jakaa kiintymystään noin. Simban kohdalla sen tietää kumpuavan hyvästä suhteesta, joka on rakentunut vuosia. Jotenkin tuntuu vaan tosi ihanalle, miten pieni olento kertoo ensimmäisistä päivistä asti, että "moi, mä tykkään susta, mä luotan suhun, voit rapsuttaa mun mahaa". Ruokahalu on Jedillä myös oikein kohdillaan, ja ruokaa menisi varmaan niin paljon kun sitä vaan saisi. Kauheen vaikeeta on sanoa pienille nappisilmille, että "sori, no can do".

Me saatiin Dog Galleryn ihanilta ihmisiltä Jedille tarvikkeita, ja en voisi olla tyytyväisempi. Järjestän lähipäivinä pienen arvonnan ja kerron noista meidän pentutarvikkeista enemmän sitten. Tähän väliin täytyy kyllä sanoa, että oma lempihetkeni on, kun Jedi väsyy ja alkaa simahtelee jonnekin. Raahaa aina itsensä kuitenkin vielä viimeisillä voimilla aina petiinsä ja nukkuu AINA pedissä. Uskomatonta. On jotenkin niin suloista kun noin pieni tajuaa raahata itsensä sinne omatoimisesti, ja nukkuu aina mitä hassuimmissa asennoissa. Myös kantolaukku on ollut aivan paras! Jedi kun väsyy kaupungilla/bussissa tms. istuessamme tai puistossa peuhatessa, se yrittää kiivetä laukkuun itse. Ja kun laukkuun pääsee, nukahtaa sekunneissa ja nukkuu pitkään ja hartaasti. Vaikka ympärillä pauhaisi vappukulkueet tai muut voimakkaat äänet.

Taas meni Jedi-lässytykseksi. Pahoitteluni niille, joita ei koirajutut kiinnosta. Lupaan kirjoittaa jostain muusta huomenna. I promise :D Voisin vaikka aloittaa Kapkaupungin jutuilla vihdoin. Kaikille lienee kuitenkin ymmärrettävää, että kun pentuaika ei kauaa kestä, niin siitä ottaa kyllä joka sekunnista kaiken irti. Koirahöpinöiden ollessa päällimmäisenä mielessä ei ole oikein muuta kerrottavaakaan. Tai no varmaan olisi, mutta ne unohtuu aina kun Whatsapp piippaa taas uutta vauvakuvaa.

Tuosta asustakaan ei ole sen kummemmin kai kerrottavaa. Tuota mekkoa aion käyttää enemmänkin kesällä, joskin varmaan ilman komentajan lätsää noinniinku arkena. Muu on kaikki vanhaa ja monta kertaa nähtyä :)

Kertokaa kuitenkin miten teidän vappu meni ja oliko kivaa? Ja mitä mieltä olette tuosta asusta?

Kommentit

Anna (Ei varmistettu) http://www.instagram.com/everm0re

Uhm, wow :) Right now I'm not sure which outfit I love more, this one or the one from your banner. Simply gorgeous! Great dress and I love this tradition with the hats. All bloggers are just posted pics with them, so funny. In Germany we also celebrate the first of May, but we don't have such a cool tradition.

I'm living in Hamburg but in my hometown we have a story about this day. It's about the mountain around my area, witches and magic. But it's kinda hard to explain it in english. :)

I'm glad that Simba is getting along with little Jedi and I totally understand why you wanna spend so much time with this little guy. They grow up so fast! I remember when we got our dogs 6 years ago, the puppy fitted in my hand, sooo cute. :)

Anna (Ei varmistettu)

Awww, thanks :) <3

Tia (Ei varmistettu) http://deleted

Vappu meni kotona tyttö kainalossa simaa litkien :) ilmakaan ei ollut mikään kauheen lämmin ja aurinkoinen niin ei uloskaan huvittanut mennä. Onko sulla koskaan muuten ollut yo-lakkia päässä vappuna?

Anna (Ei varmistettu)

On ollut joo, ja yleensä aina vappupäivänä :)

Peppina (Ei varmistettu)

Moikka!:) itselläni on shelttivanhus ja puolisen vuotta sitten tuli toinen. Koirat ovat myös kuin yö ja päivä ja alussa vanhus oli aika välinpitämätön pentua kohtaan ja välillä murahtelikin. Pennun kasvaessa kuitenkin kaveruuskin kasvoi ja nyt sitä nukutaan vierekkäin ja jos toinen on muualla, niin toinen koira mököttää korvat luimussa, kaveruksia on niin ihana katsella ja pelastavat kyllä huononkin päivän. Eli ei huolta, teidänkin koiruuksista tulee varmasti ylimpiä ystäviä, niin rakastavaisia ja laumaeläimiä sheltit on. Ihania pennuntuoksuisia päiviä teille!:)

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten ihana kuulla :) Meillä on aika ihanat pojat kyllä täällä ja kehittyminen on onneksi tohon suuntaan jo :)

Nad (Ei varmistettu)

Sun sääret! <3_<3

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

laurala (Ei varmistettu)

Moikka!

onko blogissa muuttunut teknisesti joku juttu, vai mahtaako vika olla mun puhelimessa, mutta kuvat ei näy enää :( näkyy vaan pieni laatikko jossa lukee img_xxxx

tätä ihmetellyt muutaman päivän.. :)

Anna (Ei varmistettu)

Meillä oli yksi ongelma yhden mainoksen takia, nyt pitäisi olla ok taas :)

sonja (Ei varmistettu)

Meillä kävi sama homma! entinen adhd-häseltäjä muuttui niiin hellyydenkipeäksi ja jotenki aikuiseksi kun taloon tuli riehuva pentu. ehkä tajusi kuinka rasittavaa jatkuva häsellys on ja päätti parantaa tapansa :D

Anna (Ei varmistettu)

Joo, Simba on siis aivan USKOMATTOMAN ihana nykyään! Tai siis aina se on ollut, mutta nyt se on ihan sydäntäsärkevän suloinen! <3

j (Ei varmistettu)

Onks toi nyt sun oma väri mikä on kasvanu esiin? Aivan ihana!! Ja vaikka ei oliskaa oma niin silti ihana :D korostaa sun kasvoja tosi kauniisti!

Anna (Ei varmistettu)

On joo :) Puolitoista vuotta kasvatusta ja se alkaa vihdoin näyttää inhimmilliseltä :D

Joku (Ei varmistettu)

Hei, upea kokonaisuus! Mitä huulipunaa tässä käytät:)?

Anna (Ei varmistettu)

Taitaa olla YSL:n se Kiss & Cheek Babydoll :)

lisah

Älä edes kysy miten tämä osui silmään, mutta näenkö harhoja vai onko mekossa pienen pieni tassunjälki? :D

http://www.rantapallo.fi/mungolife/files/2014/05/IMG_8072.jpg

Asu ei mene mun lempparikategoriaan, mutta taas kerran näkee että sä pystyt pukeutumaan mihin tahansa ja näyttämään hyvältä. Ja niin, koirajutut on parhaita. Lisää kuvia vaan :D

Anna (Ei varmistettu)

Hahahahah, nähtävästi on :D Ainakin munkin silmään :D

hansku (Ei varmistettu)

Aivan ihana mekko ja oon kyllä niin katellinen noista sun jaloista ku ne on niin pitkät :D

Anna (Ei varmistettu)

Haha, voi kiitoksia :)

emmi (Ei varmistettu) http://-

Ei kuule haittaa, kirjoita vaan koirista jatkossakin! Itselläkin on sheltti ja nuo sun kuvaukset on niin aidontuntuisia, että laittaa hymyilyttää ihan väkisin :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla :) Ja kiitoksia :)

Jenny (Ei varmistettu)

Höpöhöpö sun tarvitse anteeksi pyydellä, kuka voisikaan malttaa olla koneella kun voi olla suloisin pienen pennun kanssa! :) Kaikki irti vaan pentuarjesta, se menee ohi niin nopeaa! Terveisiä Simballe ja Jedille!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti! :)

hanskiii (Ei varmistettu)

Oot joskus tehnyt videoita/postauksia siitä, et kuinka kiharrat sun hiukses, mutta miten hitossa saat niistä noin tuuheat?? Itselläni on todella pitkät ja paksut hiukset, mutta päivän mittaan ne latistuvat, niin mietin, ettö onko sulla jotain niksejä tähän? :D

Anna (Ei varmistettu)

Tupeeraamalla ja hiuslakalla! :) Ja maltilla :D

Henna (Ei varmistettu)

Mä oon tosi kiinnostunut matkailusta ja olen nyt yrittänyt etsiä Australian yhtä rantaa, jossa kävisin mieluusti! Yhtäkkiä muistin että susta oli otettu kuva siellä rannalla joskus kun siellä olit!! Muistan sen siitä kuvasta, että seisoit rannalla tai siinä lähellä, niin että meri näkyi kauniisti takana. Sulla oli silloin hiukset melkoisen vaaleet eli ei ollut mielestäni paljon ruskeata " päällä." Ja taisi olla myös sellainen pinkki pita päällä siinä sulla. Huhhuh, oon siis yrittänyt ihan tuloksetta etsiä sen rannan nimeä ja sitä että missä se on, mutta empä vain ole löytänyt! Osaisitko yhtään sanoa että mikä se ranta oli? Tai jotenkin auttaa :D ?

Anna (Ei varmistettu)

Siis mulle tulee mieleen vaan pinkki mekko, jossa on seeprakuviota, joka ois ollut rannalla jossain :) Muuta en äkkiseltään muista. Se on otettu Gold Coastilla, Mermaid Beachilla :)

Henna (Ei varmistettu)

Kiitos paljon, sepä se olikin! :) Haha enää ei tarvitse etsiä tuloksetta googlesta .. :D

M / The Realm of Maria (Ei varmistettu) http://therealmofmaria.blogspot.fi/

Söpö mekko! Ihan hauska nähdä vaihteeksi naisellinen vappuasu, joka ei paljasta vähän joka suunnasta ja nuole vartaloa. :D Musta näitä pentujuttuja on kiva lukea, ihana Jedi.

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kiitoksia kovasti :) Ja ihana kuulla! :)

annukka (Ei varmistettu)

HEi!

Koska teet niitä "unohtuneita" postauksia Budapestistä ja Italiasta? :)

Anna (Ei varmistettu)

Jahka ehdin :)

Koiralauma (Ei varmistettu)

Kyllä ne poikien välit siitä tasaantuu :) Itselläni on collieita ja kun toinen muutti taloon ei vanhempi ollut tästä yhtään mielissään. Meillä vanhempi näytteli hampaita, palautti maan pinnalle vähän turhankin rajusti sekä vältteli pentua (vanhempi on kuitenkin narttu!). Veikkaisin et tämä johtui enemmänkin siitä että vanhempi oli aiemmin tottunut saamaan kaiken huomion ja nyt se jouduttiinkin jakamaan. Aikaa kului muutama kuukausi ja homma muuttui :) Joten aikaa se vaan vaatii, ja Simbalta totuttelua :)
niin, ja nyt nämä ovat ihan erottamattomat <3

Anna (Ei varmistettu)

Joo, nyt alkaa olla jo vähän parempi meininki täällä. Tosin eilen sai Jedi lentää vähän niskaotteella kun erehtyi varastamaan Simban häränhäntä-luun, mikä on Simban ykkösherkku. Ollaan annettu Simban määräillä ja murahdella kieltämättä, koska toi riiviö pitää laittaa ruotuun kun se hyppii nenille. Simballa menee siihen hermot ehkä kerran päivässä, mutta muuten se on ihan esimerkillinen isoveli :)

hanska
Heppatic

Mun mielestä eläimissä on justiin parasta se, miten omanlaisia persooniaan ne kaikki on. Sitä ei monet non-eläinihmiset tajuakaan, että ne on kaikki erilaisia. Toki on sellaisia yhteisiä ominaisuuksia, jotka ne jakaa, mutta silti ovat kaikki niin omia itsejään. Parasta!

Anna (Ei varmistettu)

No niinpä! Se on käsittämätöntä, miten isot luonteet voi pienillä otuksilla olla :)

Kommentoi