The Incredible MayBeauty

Mungolife

* Kaupallisessa yhteistyössä Maybeauty 

Oon tässä viime kuukausien aikana päässyt kokeilemaan MayBeautyn kasvotuotteita yhteistyömme tiimoilta, ja ne ovat olleet äärimmäisen paljon mieleeni. Kommenteista päätellen myös teidän mieleen, ja ilokseni sain teille vielä ihan mahtavan alennuskoodin näihin tuotteisiin. Näin kesän ollessa nurkan takana hyvät kasvonaamiot on ihan ehdottoman tärkeitä ihonhoidon osana. Meikin kevetessä kesällä, ihon hyvinvointi nousee korkeaan arvoon, sillä puhdas ja hyvinvoiva iho on olennainen osa kesäkauneutta. Nyt kun olen tuotteita käyttänyt muutaman kuukauden, voin sanoa, että ne jokainen ovat lunastaneet paikkansa mun kauneusrutiineissa. Niistä suosikkituotteeni on kuitenkin tuo ensimmäinen kokeilemani, eli MayBeautyn The Incredible Face Mask. Kirjoittelin ensimmäisen kerran tuotteesta jo täällä, mutta halusin tehdä vielä uuden postauksen aiheesta, näin pitkäaikaisen kokemuksen perusteella.

Mulle tää musta tervamainen mutanaamio on ihan ehdoton tuote, ja oli osa niin mun häihin valmistumisessa kuin nyt pikkuvauvan kanssa arjessa. Kun nassua ei ehdi puunaamaan joka päivä, tärkeintä mulle on kuulaan ja puhtaan näköinen iho ja kauniit ripsipidennykset. Tää auttaa niistä ensimmäisen kanssa.

Naamion tehtävä on tosiaan imeä talia ja rasvaa iholta ja auttaa ihohuokosia sulkeutumaan- Mä huomaan, että varsinkin nyt hormonien hyrrätessä ihoni vaihtelee päivittäin kuivasta rasvaiseen ja tarvitsen naamiota, joka syväpuhdistaa ihoni niin, että siihen pystyy imeytymään niin kosteuttavat rasvat kuin muutkin ihonhoitotuotteet.

Nyt kun oon käyttänyt tuotetta hetken aikaa, niin oon oppinut levittämään sen niin, että välttelen kaikkia babyhiuksia ja muita karvoja, joihin tuo voi jäädä kiinni. Koska tän huonoin puoli on edelleen sen kivuliaisuus. Ei siihen vaan totu. Oon alkanut vaan repimään tän aina pois kuin laastarin, ja paras on, jos mies tai sisko repäisee tän nassulta :D Nimittäin kipeetä tekee. Mutta, toisalta tuloskin näkyy heti.

Sen lisäksi, että irtirevitystä maskista näkee selkeästi ihon epäpuhtaudet, kasvojen kuullosta ja hehkeydestä näkee tuloksen heti samana iltana. 


Mä käytän tätä aika usein, kerran viikossa tai vähintäänkin kerran parissa viikossa. En edelleenkään suosittele tätä maskiksi ennen tärkeää menoa, vaan mieluummin tekisin tämän päivän tai pari ennen tärkeää tapahtumaa. Viittä käyttökertaa suositellaan parhaiten tulosten saamiseksi, mutta itse sanoisin, että tulokset näkee jo parista kerrasta tosi hyvin. Itse olen ottanut tän ihan jatkuvaan käyttöön, eli viidenkin käyttökerran jälkeen tätä mieluusti käyttää jatkossakin.

Oon jonkun verran saanut kysymyksiä liittyen MayBeautyyn. Yrityksen nettisivut on aiheuttaneet lisäkysymyksiä, mutta sellaiset terkut MayBeautylta, että nettisivuja uusitaan parhaillaan ja uudet sivut lanseerataan kesällä, siellä on sitten lisäinfoa yrityksestä. Joka tapauksessa, kyseessä on ruotsalainen yritys, jonka pääkonttori on Maltalla ja varasto Ahvenenmaalla. Tuotteet tulevat siis Ahvenanmaalta, eikä niissä tule mitään tulleja tms maksettavaksi siis :) Tuotteet valmistetaan Etelä-Koreassa, Taiwanissa ja Kiinassa ja kaikki tuotteet on eläinkokeettomia. Jos jotain lisäkysymyksiä syntyy, niin MayBeauty vastaa mielellään asiakaspalvelu@maybeauty.fi -osoitteessa. Lisäksi tuotteisiin on tulossa uusi pakkauskoko. Mä oon itse tykännyt hirveästi siitä, että nää tuotteet on kertakäyttöpakkauksissa, mutta kuten eräs lukijani huomasikin, se ei ole hirveän ekologista. Näistä kaikista on tulossa lähiaikoina myös pumppupullo-pakkaukset, joten sellainenkin vaihtoehto on tulossa :)

Kasvot punoittavat kevyesti käytön jälkeen, mutta jo heti naamion poistamisen jälkeen voi huomata, miten paljon elinvoimaisemmalta iho näyttää :)

No joka tapauksessa, tämän meidän yhteistyömme ansiosta voinkin nyt ilokseni tarjota teille mahtavan alennuksen tuotteista. Nimittäin koodilla mungo30 saatte kaikista MayBeautyn tuotteista -30% alennuksen! :) 

Erityisen lämpimästi suosittelen tätä Face Maskia, mutta kuten olen kirjoittanutkin, mulla on pelkästään positiivisia ajatuksia myös Pore Maskista ja Face Gelistä ja nämä kaikki kolme on mulla aktiivisessa käytössä :) 

Kommentit

Sanna (Ei varmistettu)

Tulipa hyvään saumaan, tilasin edellisen alekoodin aikaan ja harmittelin juuri tänään maskia käytettyäni että viimeisiä viedään ja täytyisi hankkia lisää. Vaikutus näkyy ja tuntuu saman tien, olen niin rakastunut näihin tuotteisiin!

Westend Mum (Ei varmistettu) http://westendmum.fi

En muuten ole moisia maskeja järin vielä käyttänyt. Voisi kyllä kokeilla, sillä nyt kesäaurinko paljastaa ihon virheet ;)

Annikki (Ei varmistettu)

Moi! Miten kauan alekoodi on voimassa? :)

Anna (Ei varmistettu)

Apua, mäpä kyselen :D Unohdin tuota edes tiedustella :)

Annikki (Ei varmistettu)

Päädyin nyt tilaamaan kuitenkin heti! En malta odottaa et pääsen testaamaan :)

Anniina (Ei varmistettu)

Missasinkohan kohdan, että olitko maininnut kuinka kauan tuo koodi on voimassa? Tilasin tuotteen ja jos siihen ihastun, niin mielelläni käyttäisin alekoodia vielä uuteen tilaukseen :)

Anna (Ei varmistettu)

Mäpä kysyn sen vielä, nuo on yleensä melko pitkään olleet voimassa, niin mä palailen tähän :)

Minna (Ei varmistettu)

Seikkailin viime vuoden puolella ko.firman sivuilla ja ihmettelin tosiaan kun yrityksen yhteystietoja ei löytynyt mistään, mikä oli aika outoa. Tein kuitenkin tilauksen näistä kasvonaamioista ja tuotteet saapuivatkin ongelmitta. Mutta kuitti taas herätti epäilykseni että onko firmalla puhtaat jauhot pussissa: tuotteen hinta tositteessa oli todella paljon alhaisempi kuin mitä itse olin maksanut, onko kyseessä veron kiertoa vai mitä?! Itse en halua tukea tällaista epämääräistä liiketoimintaa ja pysyttelen ko.yrityksestä kaukana.

Anna (Ei varmistettu)

Onpas hassua, mulla on ainakin ollut ihan oikein summat kuiteissa ja siskollanikin. Otitko tuolloin yhteyttä yritykseen asian tiimoilta?

Jepjep (Ei varmistettu)

Minkälainen bloggaaja tekee yhteistyötä sellaisen verkkokaupan kanssa, joka ei paljasta yhtiön nimeä, y-tunnusta, rekisteriselostetta tms. verkkosivuillaan? Saisikos näitä tietoja kauttasi?

Anna (Ei varmistettu)

Sellainen, joka on asioinut yhtiön kanssa ongelmitta jo useamman kuukauden, ja joka löytää nuo tiedot sivuilta kyllä :) Paketit on tulleet perille ongelmitta ja tuotteet ovat olleet erinomaisia. Ja sellainen bloggaaja, joka ymmärtää, että nettisivujen uudistaminen voi viedä hetken jos toisen, ja kuten kerrottu, uudet nettisivut aukeavat kesän aikana.

Tässä tiedot, jotka ovat myös nettisivuilla.
MayBeauty is a trading name of First Entertainment Network LTD. Registered in Malta.
Registered office: Level 2, Palazzo Ca’ Brugnera, Valley Road Birkirkara, Malta. Registered VAT: MT19457122.
Company registration number: C 46882.

Kommentoi