Instaviikkoa ja häähulinaa

Mungolife

Hellou!

Tiistai oli ja meni, mut ei se mitään :)

Laitetaan instaweek tällee keskiviikkona :) Eli mitäs siellä Instagramissa tapahtu viime viikolla?

Maanantai alko sellasellae "en halua!!" -heräämisellä..

... ja jatkui sillä, että Simban kidutusta näkyi Instagraminkin puolella.

... suuntasin Mikki Hiiri -kuulokkeineni Lontooseen takaisin..

... missä heräsinki valtava kaktus kurkussa ja elämä pilalla :D

... fiilistelin kipeänä Tamin ulkomuotoa.

Ihana Marika tuli pitämään sairastelijalle seuraa, ja askartelin vitamiinipommin lisäksi pienet lohi-blini-eväät meille :)

Sitten mentiinkin jo Italiassa! Flunssa riehui vielä, mutta lämpimissä keleissä maximekko päällä se ei tuntunut kovin kamalalta.

Nautin elämästä ja niistin aurinkoa ottaessa n. kerran minuutissa samalla kun fiilisteltiin Viivin kanssa meidän "privapolttareita"..

Vois sitä flunssa-aikaa pöllömminki viettää! Rakastuin noihin uima-altaan aurinkotuoleihinm enkä halunnu niistä pois millään :D

Syynä mun Italian reissuun oli aika uskomaton juttu. GOLF. Siis mähän inhoan golfia!! Helvetti ei jäätynyt, ja meikäläinen on nyt sitten kokeillut sitäkin. Palataan aiheeseen lähemmin pian :D

Toivoin ennen välierää, että Aftonbladetin otsikkona olisi ollut seuraavana päivänä tämä. Ei ollut ei.

Mikä tappio? Mikä välierä? Surku aiheesta unohtui aika äkkiä. Kyllä, noissa tuoleissa meni päälle toi hierova toiminto. I love it!

Lauantai-ilta huipentui gaalaan ja fiilasin todella paljon mun Forever Uniquen palmumekkoa...

... jonka monimutkainen helma pääsi oikeuksiinsa kauniilla hiekkarannalla tuulessa.

Sunnuntai päätty lentoon kotiin ja mahtaviin uutisiin, eli siihen, että meikäläinen menee 1.12 katsomaan Avengedia Lontoossa!! Ahh, bändillä ei taida olla ku alle 10 keikkaa Euroopassa tänä vuonna, niin aivan mieletöntä päästä kuulemaan taas näitä livenä :)

Siinäpä oli se, poikkeuksellisen vähäkuvainen viikko, mutta eiköhän päästä taas samoihin IG-spämmäyslukemiin nyt kun flunssa on lyöty!

(Vaikka niistää saa edelleen kerran puolessa tunnissa ja yskäkohtauskin iskee välillä päälle, niin mun mielestä, flunssa on lyöty! Siksi todella muikee fiilis!!)

Huhhei, tää päivä on menny ihan mielettömässä häähumussa. Mun paras ystävä, jonka kanssa olin Italiassa, on tosiaan menossa naimisiin elokuussa, eli about kolmen kuukauden päästä. Molemmilla on ollut niin hullun kiireinen kevät, ja vielä kun eri maissa ollaan, niin on jääny tää hääsekoominen ihan nollille. Nyt sitten kun kolme päivää saatiin olla 24/7 yhdessä, niin APUA, mulla ei juuri muuta oo mielessä ku Viivin häät tällä hetkellä :D

Oon stressanu tähän mennessä tietenkin vain omaa mekkoani, ja vaikka yksi sangen hyvä vaihtoehto kaapista jo löytyy, niin Viivin häihin, mun mekon piti olla täydellinen. Häät on tosi kansainväliset, ja morsiusparin toiveena onkin ollut, että vieraat kunnioittavat heidän suurta päiväänsä mahdollisimman juhlavalla pukeutumisella. Ensin ihastelimme tuota timanttimekkoa, mutta sekä morsian että sulhanen ihastuivat tuohon minttu-unelmaan, jonka eilen esittelin tuossa Nelly-postauksessa. Nyt on molemmat mekot odottelemassa Suomen postissa mua kun tulen Suomeen, ja katsotaan sopivuutta. Pitkä minttumekko on ykkösvalinta häihin, timanttimekon kyllä aion pitää myös, jos se on yhtä upea luonnossa, kyllä me sille käyttöä keksitään vielä :D Mekko on varmasti turhan lyhyt hääseremoniaan, vaikkakin siis siinä on toi etumus hyvin jemmassa, niin meitsin ruumiinrakenteella hame saattaa olla aika lyhykäinen. Maxissa saa helposti sitten etumuksen piiloon huivilla kirkossa.

Kiitoksia muuten teille kaikille paljon mielipiteistä tähän mekkoasiaan :) Morsiuspari tosiaan toivoi näyttäviä ja juhlavia pukuja vieraille, joten huolta siitä, että mekko olisi liian juhlava, ei ole. Lisäksi morsiamen pitsiunelmahäämekko on jotakin niin elegantin tyrmäävää, että ihan sama vaikka kaikki vieraat tulisi häihin alasti kierittyään ensin öljyssä ja Swarowskin kristalleissa, ei siellä ketään muuta huomata kuin morsian. Kyseessä on 100 % Viivin päivä, ja ainoa stressini tuon mintunvärisen mekon suhteen olikin se, ettei se ole liian vaalea, sillä vaalea mekko häissä on mun mielestä vain ja ainoastaan morsiamen etuoikeus. Viivi on kuitenkin aivan ihastunut mekkoon, joten huolta ylijuhlavuudesta ei ole :) En ikinä riskeeraisi sitä, että parhaan ystäväni hääpäivässä jokin olisi negatiivisella nuotilla minun takiani, kyseessä on yksi mun elämäni tärkeimpiä ihmisiä!

Sormet ristissä siis toivon, että mekko on a) tarpeeksi pitkä ja b) istuu päälle kuin hansikas. Mekon kaveriksi aion laittaa vaan riippuvat Swarowskin korvikset ja korukellon, mutta ongelmaksi muodostuukin nyt kengät ja laukku. Hääpari ja suurin osa siitä "hääseurueesta", vai mikskä sitä sanotaan, on mua kaikki reippaasti lyhyempiä, joten korkeat korot on out. Matalia korkoja inhoan, eli jää vaihtoehdoksi oikeastaan koristeelliset sandaalit. Jotkut mekkoa korostavat tai sitten ihan hopeiset kauniit korottomat sandaalit. NÄISTÄ SAA VINKATA :D Toinen ongelma onkin sitten clutch. En nyt osaa keksiä millaisen clutchin haluaisin mekon kanssa, ja tämä on ISO ongelma, joten jälleen kerran, ideoita ja ajatuksia kehiin. Tilasin ton Nellyn pienen hopeisen kokeiluun, että sopiiko se mekkoon, mutta lyö kyllä päässä tyhjää senkin suhteen, että millainen iltalaukku nyt tulisi tohon tapahtumaan sitten.

STRESSI!!

Viivi on yllättänyt mut perusteellisesti morsiamena, kyseessä on nimittäin vähintäänkin yhtä pikkutarkka perfektionisti ku meikäläinen, ja vielä ei ole mitään viittauksiakaan bridezillasta ollu näkyvissä. Nyt on alkanu Facebook-kesksutelumme täyttymään pikkuhiljaa molemminpuolisilla huokailuilla ja stressaantumisilla, mutta uskon vakaasti, että morsian tulee olemaan hyvinkin rauhallinen ainakin h-hetkeen asti. Morsiamen assari saattaa joutua hakemaan kyllä jonku valium-reseptin ennen häitä. Muutenki vois tehä ihan hyvää välillä :D

Ahhh, mä en malta odottaa. Mun ehdoton kesän huippuhetki on todellakin sitten elokuun lopulla. Häät on ulkomailla, eli pääsen matkustamaan taas uuteen maahan. Menen paikalle jo muutama päivä ennen häitä, tehtävänäni a) rauhoitella morsianta, b) rauhoitella morsianta ja c) rauhoitella morsianta. Lisäksi tarkoituksena on harjoitella hääkampausta ja meikkiä, ja ottaa hääkuvat. Oon niin paineissa koko homman suhteen, että se valiumresepti varmasti tulee ajankohtaiseksi jossakin välin. Morsiuspari luottaa muhun ehkä liikaakin, ja pyysivät mua ottamaan heidän hääkuvansa. Tunnen morsiamen kasvot ja ajatukset omasta ulkonäöstään niin perusteellisesti, että osaan varmasti taltioida heidät kuviin ihan hyvin, mutta herrajumala, mä saan jonku halvauksen sitä asiaa stressatessani. Oon nii äärimmäisen otettu, että Viivi on luottanut mun käsiin niin paljon tärkeitä hommia, mutta nyt on pienimuotoista paniikkia siitä, miten selviydyn niistä.

Meikkiä ja kampausta saatiin jo vähän testailla Italiassa, ja hyvin on ainakin suunnitelmat luotu, nyt vielä kädet täristen jos saisin ne toteutettua silloin THE päivänä, niin olisin aika onnellinen.

Nyt kuitenkin kaipaisin teidän apua hieman... Siellä on varmasti ruudun takana monia, jotka suunnittelee omia häitään tai on vaan yleisesti hieman häähöpsöjä, joten kaipaisin pieniä jeesejä :) Täydellisen clutchin Viiville löysimme jo, mutta nyt ois pari asiaa, jotka pitäisi löytää. Viivillä ei ole korvareikiä, mutta hän haluaisi helmikorvikset hääpäiväksi. Onko kellään tietoa, mistä saisi siis kauniita helmiklipsikorviksia? Vinkkejä kehiin vaan.

Ongelma nr. 2 on tällä hetkellä kengät. Morsian on TODELLA siro ja lyhyt, joten kaivattaisiin kauniita hääkenkiä, mieluiten ei mitään todella hääkenkein näköisiä, eikä korkoa saa olla mitenkään hirveesti. Vaatimuksena: Hyvät jalassa koko päivän, vähän korkoa ja kauniit. Mielellään valkoiset / hopeiset / nudet, esimerkiksi kauniit koristeelliset matalahko-korkoiset sandaalit hopeisena ois aika täydelliset. Mekko on niin järisyttävän upea, ettei se juuri mitään muuta kaipaa, mutta kyllä morsiamen pitää olla päästä varpaisiin upea, joten kauniit kengät olisi metsästyksessä. Jos tulee mieleen jotkut, niin vinkit otetaan kiitollisena vastaan!

Ja vielä yksi juttu. Hääkampaukseksi tullee näillä näkymin kiharainen nuttura, ja tässä on vähän sinnepäin esimerkkiä siitä, mitä tulee. Ehdottomasti otetaan innostuneesti vastaan jos teillä on jossain inspiskansioiden jemmassa upeita kampauskuvia ;)

Ahh, oon tänään melkeen pari kertaa purskahtanut itkuun koko aiheesta. (Mistä tulikin mieleen, myös vinkit ripsarista, joka kestää hirveen vollotuksen, otetaan vastaan :D)

Meillä oli vankka suunnitelma ottaa hääkuvat ennen seremoniaa, kunnes iski pieni realiteetti vastaan. Viivin mies näkee Viivin ensimmäisen kerran mekossa vasta tämän kävellessä sisään kirkkoon isänsä käsipuolessa... Pari blondia unohti tällaisen pikkudetaljin. Tossa asiaa pohdittuamme mä näin sieluni silmin, miten P näkee Viivin ensimmäistä kertaa häämekossaan toisella puolen kirkkoa, Viivi kaikessa jumalaisessa kauneudessaan morsiamena, ja mun läpi meni vaan sellanen uskomaton aalto. Sellanen tunne, missä kiteytyy vaan kaikki kaunis, onni, rakkaus ja hyvyys, että alko itkettää keskellä metroa. En siis taida uskaltaa meikata omiin silmiini ollenkaan alaripsaria hääpäivänä, vollotan siellä kuitenkin kameran takana ku Niagaran putousten verran.

Mä en kestä. Voisi kuvitella, että kun 25 on kolkuttelemassa ovilla, ja itsellä on tuon luokan sitoutumiset vielä todella kaukana, että tällainen asia aiheuttaisi jotakin kateudentynkää tai ahdistusta. Paras ystävä on menossa naimisiin unelmiensa miehen kanssa, ja mä en osaa sitoutua mihinkään tai kehenkään, ja heti ku homma alkaa mennä vakavaksi, juoksen karkuun ja menen piiloon. Voisi kuvitella, että ikäkriisi ottaisi vallan ja tekisi mieli käpertyä peiton alle itkemään. Ei oo sekuntiakaan ollu tollanen olo. En osaa kuvaillakaan, miten paljon onnea mun elämään tuo just tällä hetkellä ajatus näistä häistä. Oon seurannut tätä rakkaustarinaa vierestä alusta asti, ja jokaikinen hetki se tuo mulle niin paljon lämpöä ja niin paljon uskoa oikeaan todelliseen rakkauteen, joka vie kaikelta muulta merkityksen. Jossa kaksi ihmistä on toisilleen vaan niin täydelliset, että kaikki maailman huonot asiat unohtuu, ja on olemassa vaan se hyvä olo ja onni.

Kun Viivi kertoili miehestään kyselijöille Italiassa, hänen koko olemuksensa hehkui. Silmät kiilsivät, hymy oli korvasta korvaan ja joka eleestä ja sanasta vaan huokui, miten kaunista voi rakkaus olla. Oon tässä viimesen parin vuoden aikana käyny parikin kertaa pohjamudissa siitä, että ehkä ei vaan ole sellaista ihmistä tai sellaista rakkautta, jota etsin. On. Kyllä sellainen on. Viivi ajatteli samoin vielä aika lyhyt aika sitten. Ja tää kaikki valaa muhun vaan niin paljon uskoa rakkauteen, ja ennen kaikkea upeaan rakkauteen.

On vaan niin uskomattoman ihanaa olla niin lähellä tällasta asiaa, ja päästä todistamaan sen yhtä tärkeää kaunista hetkeä ihan muutaman kuukauden päästä. Tulin Italiasta takaisin ehkä onnellisempana pitkään aikaan. Kun on vaan niin uskomattoman paljon onnellista, positiivista energiaa ympärillä, niin omakin sielunelämä nousee vähän uusiin ulottuvuuksiin.

Joko saa alkaa itkemään?

Tää tyytyväinen naama kipittää nyt suihkuun ja sitten ulos nauttimaan illallista kivassa seurassa :)

Huomenna onkin vika päivä luentoja tänä opintovuonna, mihin tää vuosi on mennyt!? Ihanaa, kun alkaa "loma", eli ei enää luentoja, ja voin häipyä hyvällä omallatunnolla la Suomeen! Jiihaa!!

Noniin, kaikki häävinkit ja muut nyt kehiin, niin saadaan tätä meidän häähulinafiilistä nostettua vielä muutama lukema ylöspäin :D 

Huomenna vika osa Kroatiaa vuorossa, palaamme siis silloin! :)

Kommentit

Ab (Ei varmistettu)

Oot kyllä sisältä kaunis ihminen. Kävi ihan itteäkin herkistää tää teksti, nyyh <3

Anna (Ei varmistettu)

Voi ihana, kiitos <3

anni (Ei varmistettu)

Voitko julkaista hääpuvusta sitten kuvaa jos suinkin morsian siihen suostuu?:)) kuulostaa niin upealta!

Anna (Ei varmistettu)

Toki, jos morsian antaa luvan :)

rtui (Ei varmistettu)

Noi mekotha on ihan älyttömän kalliita?

Anna (Ei varmistettu)

No ei ne musta oo mitenkään älyttömiä juhlamekoista :)

S (Ei varmistettu)

Okei, menee jo vähän pelottavan puolelle tää hääinnostus :D itse en ole äärimmäisen juhlavia ja paniikkia aiheuttavan mahtipontisia häitä oikein koskaan ymmärtänyt, kun häissä kuitenkin oletuksena on se, että ympärillä on vain rakastavia ihmisiä ja rakkautta, jolloin sillä, että onko ne kengät nyt NIIN täydelliset tai ehditäänkö se mekko nähdä aikaisemmin ei juuri ole väliä.

Anna (Ei varmistettu)

Jokainen viettää mun mielestä häitä tyylillään, sen arvostelu on täysin turhaa :)

porsas (Ei varmistettu)

Voooooi häähulinat on ihania! Itse oon kans ollut kaasona pariin otteeseen, joten on tuttuja noi tunnemyrskyt :)

Onko Viivillä blogia?

Anna (Ei varmistettu)

Ei ole blogia :(

IdaKatriina
Beauty by Ida M

Henki meinas salpautua ton ensimmäisen palmumekkokuvan nähtyäni! Mikä mekko!! Ja vau mikä nainen :) Sopii sulle kuin unelma!

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia kovasti <3

Mi Mi Mendine
Mi Mi Mendine

Ihania kuvia! Olen aivan koukussa Instagramiin ja sinunkin kuvasi piristävät päivääni hirmuisesti (:

xo,
MI MI MENDINE

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Silja (Ei varmistettu)

Mullakin on huomenna vika työharjottelupäivä ja sitten 1.6. valmistujaiset! Ah vapaus! :)

Anna (Ei varmistettu)

Ihanaa!! <3

Weezer (Ei varmistettu)

Jos budjetilla ei ole väliä, löytyy tuolta aika ihania hääkenkiä ja vieläkin ihanampia hiuskoristeita http://www.emmyshoes.co.uk/collections/bridal-wear-shoes

Anna (Ei varmistettu)

Noi on upeita kyllä, mutta ehkä vähän turhan korkeat hinnat :/ Kiitos kuitenkin vihjeestä :)

K (Ei varmistettu)

Ihana, ihana, ihana miten hyvä mieli tulikin tästä postauksesta! Itse en usko, että haluan välttämättä ikinä mennä naimisiin, mutta waude, voin kyllä kuvitella miten onnellinen päivä ja miten paljon onnea tuohon kaikkeen liittyy. Ja tuo rakkaus, se on kaunista ja ihanaa ja onneksi sitä on meille kaikille ihan ihan varmasti. Paljon onnea ystävällesi ja olet varmasti maailman huipuin kaaso! :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten kiva kuulla :) Ja nimenomaan tuo rakkaus kahden ihmisen välillä on usein jotain, mitä melkein sattuu katsoa, kun on niin kaunista :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos näistä, vinkkaan eteenpäin Viiville :)

pannukakku (Ei varmistettu)

Lumenen blueberry curl vedenkestävänä! Pysyy ku tauti! Ripsienbtaivutukset pysyy koko päivän ja voi vollottaa ja sukellella minkä ehtii ja se vaan pysyy eikä edes varise :)

Anna (Ei varmistettu)

Täytyy kokeillakin tuota :)

Mari (Ei varmistettu)
Anna (Ei varmistettu)

Ihana tukkakuva :)

Kaisa S (Ei varmistettu)

Ah, ihanaa hääfiilistelyä!! Hihii! :) Mä olin juuri vuosi sitten kaasona pikkusiskoni täydellisen ihanissa häissä, oli se vaan jännää ja haikean kaunista. <3 Tässä hiukan tunnelmia sieltä Pinterestin välityksellä: http://pinterest.com/jennipuoli/our-wedding-190512/ Voi tuota morsiamen onnellista hymyä. :')

Pinterestistä löytyy paljon ihania kampauskuvia (kiva sanahirviö), esim. http://pinterest.com/maureenvd/bridal-formal-updos/ Tuolla kansiossa ei välttämättä ole juuri sellaista kampausta mitä te etsitte, mutta sieltä voi kivasti eksyä eteenpäin ja huomata kuluttaneensa tunnin tai pari ihanien kampausten ihasteluun...;)

Kaisa S (Ei varmistettu)

Äh, pakko korjata hölmö virhe: siis ei tuo "kampauskuvia" oo mikään sanahirviö, vaan kirjoitin ensin "kampausinspiskuvia" ja se oli kohtis pitkä yhdyssana...

Anna (Ei varmistettu)

Haha, eipä mitään :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten ihania kuvia!!! Ihana tunnelma ollut tuolla :)

julia* (Ei varmistettu)

Vitsi mä oon sun puolesta innoissaan noista häistä, sun tekstistä paistaa niin ihanasti läpi sun puhdas ilo ja onni toisen puolesta. Se on vaan niin lämmittävää, kun jotkut osaa olla ihan aidosti iloisia toisen onnen puolesta, ja susta huokuu sellanen aitous läpi :)
Mulla oli viime kesänä ihan samalainen olo, kun mun paras ystävä meni naimisiin :) Koko ajan huomasi vain hymyilevänsä kun ajatteli häitä ja sellanen häähuuma on niin kivaa! Pääsen onneks tänäkin kesänä taas kaverin häihin, niin hääfiilistelyt on taas käynnissä.

Anna (Ei varmistettu)

Mä en malta odottaa!! Ihanaa, että ootte näin messissä, niin voin hyvällä fiiliksin hehkuttaa noita sitten loppukevään :D

Jenni (Ei varmistettu) http://jennigastyle.blogspot.com

Glitterissä myydään klipsi-helmikorviksia :) T: Glitterin myyjä

Anna (Ei varmistettu)

Thanks :)

Tuosta hääpukeutumisesta..kelloa ei koskaan saisi etiketin mukaan laittaa ranteeseen juhliin. Varsinkaan häihin. Joku kiva hopeinen tai mintun värinen timanttirannekoru sopisi tohon ihanaan mintunvihreään mekkoon mukaan. Mäki haluaisin ton saman mekon jonka ostit mutta tuolla nellyllä ei ole enää sitä..sinä :((

Anna (Ei varmistettu)

Kyllä se korukello menee ihan hyvin, varsinki ku mä tarvitsen siellä kelloa, ja kyseessä ei todellakaan oo superkonsertvatiiviset etikettihäät :)

jebu (Ei varmistettu)

Jään odottelemaan hääpostausta! Toivottavasti saat hääparilta luvan julkaista sieltä muutamia kuvia :)
Eikö tuolla ollut pukeutumisetikettiä vai oliko tuo golfkuva vaan "lavastus" kun ei Suomessa ainakaan noissa tamineissa saa pelata. Tosin en mitään golfista tiedä enkä lajisa tykkää muutenkaan mutta toi pukeutumisjuttu on jäänyt mieleen :)

Anna (Ei varmistettu)

Enköhän mä saa julkasta sitten jotain :) Ja toi ei ollu mitenkään kovin virallista golfia ;)

J (Ei varmistettu)

Ihana lukea tälläsiä iloisia juttuja jotka saa hyvälle mielelle :) Mahottomasti onnea Viiville!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Miimuu (Ei varmistettu)

Oletko sinkku siis nykyään?

Anna (Ei varmistettu)

En seurustele M:n kanssa enää.

Satu (Ei varmistettu)

Mulla on ratkaisuehdotus morsiammen kenkäpulmaan!! Vietin omia häitäni viime elokuussa ja tuskailin vielä kesällä kenkäasian kanssa ja olin jo epätoivon partaalla, kunnes tilasin Nellyn valkoiset Vantay-sandaletit strassikoristeilla. Ne oli täydelliset!! Yksinkertaiset ja todella sirot ja kauniit! Juuri sopivasti vilahteli helmojen alta, ranskalainen manikyyri varpaankynsiin ja yhdistelmä oli täydellinen<3 Mukavat ja helpot jalassa, matala korko, ei purista mistään, ihanan avonaiset. Ei ole myöskään hinnalla pilattu, en ite halunnu laittaa hääkenkiin omaisuutta. Suosittelen, nää on aivan ihanat!

Anna (Ei varmistettu)

Täytyykin esitellä noi morsiamelle, kiitos tästä :)

Lotta (Ei varmistettu) http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

Oi! Tosi ihanasti kirjoitit ystäväsi rakkaudesta ja tekstistä näki että et ole ollenkaan kateellinen vaan aidosti onnellinen ystäväsi puolesta! Ihana <3 Ja tuo asu näyttää tosi lupaavalta, jotenkin kiva teema että kaikki saa pukeutua näyttävästi! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja nimenomaan ihanaa, ku saa syyn pukeutua kauniisti toisen juhlaan :)

Lotta (Ei varmistettu) http://www.notallthosewho.blogspot.com

Veikkaan, että sinun lisäks myös lukijat liikuttuu - ihana teksti! Mielettömän ihanaa, että osaa oikeesti iloita toisen puolesta täysin pyyteettömästi, vailla pienintäkään kateuden piikkiä, ja olla toisen tukena yhtenä elämän tärkeimmistä päivistä. Ihana Anna, ihana lukee miten elät mukana toisen suurta onnee ja oot itse vähintäänkin yhtä onnellinen :)

Anna (Ei varmistettu)

Ihanaa, kiitoksia kovasti <3

ee (Ei varmistettu)

Hei Cliniquella on sellaista alaripsiin tarkoitettua ripsaria, jonka ei pitäis liikahtaa minnekkää. Oon kuullu tosi paljon positiivisia kehuja, että luulis olevan hyvää tavaraa. Kannattaa siis varmaan kokeilla! :) ihana tuo mekko, must just täydellinen, eikä yhtään liian vaalea häihin :)

Anna (Ei varmistettu)

Hei, kiitti tästä täytyy tutkia tää nyt Tax Freessä ku tuun himaan :)

Pages

Kommentoi