Instaviikkoa ja häähulinaa

Hellou!

Tiistai oli ja meni, mut ei se mitään 🙂

Laitetaan instaweek tällee keskiviikkona 🙂 Eli mitäs siellä Instagramissa tapahtu viime viikolla?

Screen Shot 2013-05-22 at 11.49.36

Maanantai alko sellasellae ”en halua!!” -heräämisellä..

Screen Shot 2013-05-22 at 11.49.41

… ja jatkui sillä, että Simban kidutusta näkyi Instagraminkin puolella.

Screen Shot 2013-05-22 at 11.49.45

… suuntasin Mikki Hiiri -kuulokkeineni Lontooseen takaisin..

Screen Shot 2013-05-22 at 11.49.59

… missä heräsinki valtava kaktus kurkussa ja elämä pilalla 😀

Screen Shot 2013-05-22 at 11.50.05

… fiilistelin kipeänä Tamin ulkomuotoa.

Screen Shot 2013-05-22 at 11.50.08

Ihana Marika tuli pitämään sairastelijalle seuraa, ja askartelin vitamiinipommin lisäksi pienet lohi-blini-eväät meille 🙂

Screen Shot 2013-05-22 at 11.50.11

Sitten mentiinkin jo Italiassa! Flunssa riehui vielä, mutta lämpimissä keleissä maximekko päällä se ei tuntunut kovin kamalalta.

Screen Shot 2013-05-22 at 11.50.15

Nautin elämästä ja niistin aurinkoa ottaessa n. kerran minuutissa samalla kun fiilisteltiin Viivin kanssa meidän ”privapolttareita”..

Screen Shot 2013-05-22 at 11.50.20

Vois sitä flunssa-aikaa pöllömminki viettää! Rakastuin noihin uima-altaan aurinkotuoleihinm enkä halunnu niistä pois millään 😀

Screen Shot 2013-05-22 at 11.50.24

Syynä mun Italian reissuun oli aika uskomaton juttu. GOLF. Siis mähän inhoan golfia!! Helvetti ei jäätynyt, ja meikäläinen on nyt sitten kokeillut sitäkin. Palataan aiheeseen lähemmin pian 😀

Screen Shot 2013-05-22 at 11.50.28

Toivoin ennen välierää, että Aftonbladetin otsikkona olisi ollut seuraavana päivänä tämä. Ei ollut ei.

Screen Shot 2013-05-22 at 11.50.38

Mikä tappio? Mikä välierä? Surku aiheesta unohtui aika äkkiä. Kyllä, noissa tuoleissa meni päälle toi hierova toiminto. I love it!

Screen Shot 2013-05-22 at 11.50.42

Lauantai-ilta huipentui gaalaan ja fiilasin todella paljon mun Forever Uniquen palmumekkoa…

Screen Shot 2013-05-22 at 11.50.45

… jonka monimutkainen helma pääsi oikeuksiinsa kauniilla hiekkarannalla tuulessa.

Screen Shot 2013-05-22 at 11.50.48

Sunnuntai päätty lentoon kotiin ja mahtaviin uutisiin, eli siihen, että meikäläinen menee 1.12 katsomaan Avengedia Lontoossa!! Ahh, bändillä ei taida olla ku alle 10 keikkaa Euroopassa tänä vuonna, niin aivan mieletöntä päästä kuulemaan taas näitä livenä 🙂

Siinäpä oli se, poikkeuksellisen vähäkuvainen viikko, mutta eiköhän päästä taas samoihin IG-spämmäyslukemiin nyt kun flunssa on lyöty!

Photo on 22.5.2013 at 9.43 #3

(Vaikka niistää saa edelleen kerran puolessa tunnissa ja yskäkohtauskin iskee välillä päälle, niin mun mielestä, flunssa on lyöty! Siksi todella muikee fiilis!!)

Huhhei, tää päivä on menny ihan mielettömässä häähumussa. Mun paras ystävä, jonka kanssa olin Italiassa, on tosiaan menossa naimisiin elokuussa, eli about kolmen kuukauden päästä. Molemmilla on ollut niin hullun kiireinen kevät, ja vielä kun eri maissa ollaan, niin on jääny tää hääsekoominen ihan nollille. Nyt sitten kun kolme päivää saatiin olla 24/7 yhdessä, niin APUA, mulla ei juuri muuta oo mielessä ku Viivin häät tällä hetkellä 😀

Oon stressanu tähän mennessä tietenkin vain omaa mekkoani, ja vaikka yksi sangen hyvä vaihtoehto kaapista jo löytyy, niin Viivin häihin, mun mekon piti olla täydellinen. Häät on tosi kansainväliset, ja morsiusparin toiveena onkin ollut, että vieraat kunnioittavat heidän suurta päiväänsä mahdollisimman juhlavalla pukeutumisella. Ensin ihastelimme tuota timanttimekkoa, mutta sekä morsian että sulhanen ihastuivat tuohon minttu-unelmaan, jonka eilen esittelin tuossa Nelly-postauksessa. Nyt on molemmat mekot odottelemassa Suomen postissa mua kun tulen Suomeen, ja katsotaan sopivuutta. Pitkä minttumekko on ykkösvalinta häihin, timanttimekon kyllä aion pitää myös, jos se on yhtä upea luonnossa, kyllä me sille käyttöä keksitään vielä 😀 Mekko on varmasti turhan lyhyt hääseremoniaan, vaikkakin siis siinä on toi etumus hyvin jemmassa, niin meitsin ruumiinrakenteella hame saattaa olla aika lyhykäinen. Maxissa saa helposti sitten etumuksen piiloon huivilla kirkossa.

Kiitoksia muuten teille kaikille paljon mielipiteistä tähän mekkoasiaan 🙂 Morsiuspari tosiaan toivoi näyttäviä ja juhlavia pukuja vieraille, joten huolta siitä, että mekko olisi liian juhlava, ei ole. Lisäksi morsiamen pitsiunelmahäämekko on jotakin niin elegantin tyrmäävää, että ihan sama vaikka kaikki vieraat tulisi häihin alasti kierittyään ensin öljyssä ja Swarowskin kristalleissa, ei siellä ketään muuta huomata kuin morsian. Kyseessä on 100 % Viivin päivä, ja ainoa stressini tuon mintunvärisen mekon suhteen olikin se, ettei se ole liian vaalea, sillä vaalea mekko häissä on mun mielestä vain ja ainoastaan morsiamen etuoikeus. Viivi on kuitenkin aivan ihastunut mekkoon, joten huolta ylijuhlavuudesta ei ole 🙂 En ikinä riskeeraisi sitä, että parhaan ystäväni hääpäivässä jokin olisi negatiivisella nuotilla minun takiani, kyseessä on yksi mun elämäni tärkeimpiä ihmisiä!

Sormet ristissä siis toivon, että mekko on a) tarpeeksi pitkä ja b) istuu päälle kuin hansikas. Mekon kaveriksi aion laittaa vaan riippuvat Swarowskin korvikset ja korukellon, mutta ongelmaksi muodostuukin nyt kengät ja laukku. Hääpari ja suurin osa siitä ”hääseurueesta”, vai mikskä sitä sanotaan, on mua kaikki reippaasti lyhyempiä, joten korkeat korot on out. Matalia korkoja inhoan, eli jää vaihtoehdoksi oikeastaan koristeelliset sandaalit. Jotkut mekkoa korostavat tai sitten ihan hopeiset kauniit korottomat sandaalit. NÄISTÄ SAA VINKATA 😀 Toinen ongelma onkin sitten clutch. En nyt osaa keksiä millaisen clutchin haluaisin mekon kanssa, ja tämä on ISO ongelma, joten jälleen kerran, ideoita ja ajatuksia kehiin. Tilasin ton Nellyn pienen hopeisen kokeiluun, että sopiiko se mekkoon, mutta lyö kyllä päässä tyhjää senkin suhteen, että millainen iltalaukku nyt tulisi tohon tapahtumaan sitten.

Desktop172

STRESSI!!

Viivi on yllättänyt mut perusteellisesti morsiamena, kyseessä on nimittäin vähintäänkin yhtä pikkutarkka perfektionisti ku meikäläinen, ja vielä ei ole mitään viittauksiakaan bridezillasta ollu näkyvissä. Nyt on alkanu Facebook-kesksutelumme täyttymään pikkuhiljaa molemminpuolisilla huokailuilla ja stressaantumisilla, mutta uskon vakaasti, että morsian tulee olemaan hyvinkin rauhallinen ainakin h-hetkeen asti. Morsiamen assari saattaa joutua hakemaan kyllä jonku valium-reseptin ennen häitä. Muutenki vois tehä ihan hyvää välillä 😀

Ahhh, mä en malta odottaa. Mun ehdoton kesän huippuhetki on todellakin sitten elokuun lopulla. Häät on ulkomailla, eli pääsen matkustamaan taas uuteen maahan. Menen paikalle jo muutama päivä ennen häitä, tehtävänäni a) rauhoitella morsianta, b) rauhoitella morsianta ja c) rauhoitella morsianta. Lisäksi tarkoituksena on harjoitella hääkampausta ja meikkiä, ja ottaa hääkuvat. Oon niin paineissa koko homman suhteen, että se valiumresepti varmasti tulee ajankohtaiseksi jossakin välin. Morsiuspari luottaa muhun ehkä liikaakin, ja pyysivät mua ottamaan heidän hääkuvansa. Tunnen morsiamen kasvot ja ajatukset omasta ulkonäöstään niin perusteellisesti, että osaan varmasti taltioida heidät kuviin ihan hyvin, mutta herrajumala, mä saan jonku halvauksen sitä asiaa stressatessani. Oon nii äärimmäisen otettu, että Viivi on luottanut mun käsiin niin paljon tärkeitä hommia, mutta nyt on pienimuotoista paniikkia siitä, miten selviydyn niistä.

Meikkiä ja kampausta saatiin jo vähän testailla Italiassa, ja hyvin on ainakin suunnitelmat luotu, nyt vielä kädet täristen jos saisin ne toteutettua silloin THE päivänä, niin olisin aika onnellinen.

Nyt kuitenkin kaipaisin teidän apua hieman… Siellä on varmasti ruudun takana monia, jotka suunnittelee omia häitään tai on vaan yleisesti hieman häähöpsöjä, joten kaipaisin pieniä jeesejä 🙂 Täydellisen clutchin Viiville löysimme jo, mutta nyt ois pari asiaa, jotka pitäisi löytää. Viivillä ei ole korvareikiä, mutta hän haluaisi helmikorvikset hääpäiväksi. Onko kellään tietoa, mistä saisi siis kauniita helmiklipsikorviksia? Vinkkejä kehiin vaan.

Ongelma nr. 2 on tällä hetkellä kengät. Morsian on TODELLA siro ja lyhyt, joten kaivattaisiin kauniita hääkenkiä, mieluiten ei mitään todella hääkenkein näköisiä, eikä korkoa saa olla mitenkään hirveesti. Vaatimuksena: Hyvät jalassa koko päivän, vähän korkoa ja kauniit. Mielellään valkoiset / hopeiset / nudet, esimerkiksi kauniit koristeelliset matalahko-korkoiset sandaalit hopeisena ois aika täydelliset. Mekko on niin järisyttävän upea, ettei se juuri mitään muuta kaipaa, mutta kyllä morsiamen pitää olla päästä varpaisiin upea, joten kauniit kengät olisi metsästyksessä. Jos tulee mieleen jotkut, niin vinkit otetaan kiitollisena vastaan!
eva_longoria

Ja vielä yksi juttu. Hääkampaukseksi tullee näillä näkymin kiharainen nuttura, ja tässä on vähän sinnepäin esimerkkiä siitä, mitä tulee. Ehdottomasti otetaan innostuneesti vastaan jos teillä on jossain inspiskansioiden jemmassa upeita kampauskuvia 😉

Ahh, oon tänään melkeen pari kertaa purskahtanut itkuun koko aiheesta. (Mistä tulikin mieleen, myös vinkit ripsarista, joka kestää hirveen vollotuksen, otetaan vastaan :D)

Meillä oli vankka suunnitelma ottaa hääkuvat ennen seremoniaa, kunnes iski pieni realiteetti vastaan. Viivin mies näkee Viivin ensimmäisen kerran mekossa vasta tämän kävellessä sisään kirkkoon isänsä käsipuolessa… Pari blondia unohti tällaisen pikkudetaljin. Tossa asiaa pohdittuamme mä näin sieluni silmin, miten P näkee Viivin ensimmäistä kertaa häämekossaan toisella puolen kirkkoa, Viivi kaikessa jumalaisessa kauneudessaan morsiamena, ja mun läpi meni vaan sellanen uskomaton aalto. Sellanen tunne, missä kiteytyy vaan kaikki kaunis, onni, rakkaus ja hyvyys, että alko itkettää keskellä metroa. En siis taida uskaltaa meikata omiin silmiini ollenkaan alaripsaria hääpäivänä, vollotan siellä kuitenkin kameran takana ku Niagaran putousten verran.

Mä en kestä. Voisi kuvitella, että kun 25 on kolkuttelemassa ovilla, ja itsellä on tuon luokan sitoutumiset vielä todella kaukana, että tällainen asia aiheuttaisi jotakin kateudentynkää tai ahdistusta. Paras ystävä on menossa naimisiin unelmiensa miehen kanssa, ja mä en osaa sitoutua mihinkään tai kehenkään, ja heti ku homma alkaa mennä vakavaksi, juoksen karkuun ja menen piiloon. Voisi kuvitella, että ikäkriisi ottaisi vallan ja tekisi mieli käpertyä peiton alle itkemään. Ei oo sekuntiakaan ollu tollanen olo. En osaa kuvaillakaan, miten paljon onnea mun elämään tuo just tällä hetkellä ajatus näistä häistä. Oon seurannut tätä rakkaustarinaa vierestä alusta asti, ja jokaikinen hetki se tuo mulle niin paljon lämpöä ja niin paljon uskoa oikeaan todelliseen rakkauteen, joka vie kaikelta muulta merkityksen. Jossa kaksi ihmistä on toisilleen vaan niin täydelliset, että kaikki maailman huonot asiat unohtuu, ja on olemassa vaan se hyvä olo ja onni.

Kun Viivi kertoili miehestään kyselijöille Italiassa, hänen koko olemuksensa hehkui. Silmät kiilsivät, hymy oli korvasta korvaan ja joka eleestä ja sanasta vaan huokui, miten kaunista voi rakkaus olla. Oon tässä viimesen parin vuoden aikana käyny parikin kertaa pohjamudissa siitä, että ehkä ei vaan ole sellaista ihmistä tai sellaista rakkautta, jota etsin. On. Kyllä sellainen on. Viivi ajatteli samoin vielä aika lyhyt aika sitten. Ja tää kaikki valaa muhun vaan niin paljon uskoa rakkauteen, ja ennen kaikkea upeaan rakkauteen.

On vaan niin uskomattoman ihanaa olla niin lähellä tällasta asiaa, ja päästä todistamaan sen yhtä tärkeää kaunista hetkeä ihan muutaman kuukauden päästä. Tulin Italiasta takaisin ehkä onnellisempana pitkään aikaan. Kun on vaan niin uskomattoman paljon onnellista, positiivista energiaa ympärillä, niin omakin sielunelämä nousee vähän uusiin ulottuvuuksiin.

Joko saa alkaa itkemään?

Photo on 22.5.2013 at 9.44 #7

Tää tyytyväinen naama kipittää nyt suihkuun ja sitten ulos nauttimaan illallista kivassa seurassa 🙂

Huomenna onkin vika päivä luentoja tänä opintovuonna, mihin tää vuosi on mennyt!? Ihanaa, kun alkaa ”loma”, eli ei enää luentoja, ja voin häipyä hyvällä omallatunnolla la Suomeen! Jiihaa!!

Noniin, kaikki häävinkit ja muut nyt kehiin, niin saadaan tätä meidän häähulinafiilistä nostettua vielä muutama lukema ylöspäin 😀 

Huomenna vika osa Kroatiaa vuorossa, palaamme siis silloin! 🙂

Kommentit (129)
  1. Oot kyllä sisältä kaunis ihminen. Kävi ihan itteäkin herkistää tää teksti, nyyh <3

    1. Voi ihana, kiitos <3

  2. Voitko julkaista hääpuvusta sitten kuvaa jos suinkin morsian siihen suostuu?:)) kuulostaa niin upealta!

    1. Toki, jos morsian antaa luvan 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *