Instaweek

Mungolife

Hellou ja ihanaa alkuviikkoa! Viime viikolla tää homma unohtu, eli otetaan takaisin :) Instakuvia viime viikolta siis luvassa :)

Sitä ennen, pakko kertoa teille, että sain teille ihanan etuoikeuden vain tälle päivälle!!

Nelly tarjoaa siis tänään kaikista tuotteistaan 10 % alennuksen Mungolifen lukijoille! MUNGOLIFE -koodilla saatte siis 10 % ostoskorinen saldosta alea, eli nyt kannattaa tilata! Tykkäsin ihan hirveesti noista kenkäviikon mainoksista Nellylla, ja mun mielestä se on ihan tarpeeks hyvä syy meikäläisen laajentaa kesäkenkävalikoimaa. Varsinki ku sen saa alella. Vai mitä? :D Täältä siis aleshoppailemaan!

Viikko alkoi mahtavalla löydöllä!! Täydellinen 20 punnan kangasreppu mukaan etelänlomalle! Ton kanssa kelpaa vedellä pitkin rantoja ja skootterimatkoilla! Rakastan värejä ja mallia, ihanan rento ja samalla tyttömäinen. Kesän festarit, I see you with this! ;)

Alotin sunnuntaina kuntokuurin, ja mun elämä koostu neljä päivää salikäyntien lisäksi ainoastaan koulujuttujen valmistelusta, nimittäin pe oli aineiden palautuspäivä ja olin toki jättänyt kaiken viime tinkaan...

Kiireisten päivien suuri riemu oli noi Nakedin juomat eri mauissa. Täyteen pakattu hedelmiä, I love it! Salimatkojen viihdyke ja vitamiinipommi!

Fiilistelin pinkkiä ja burgundya sen harvan kerran ku poistuin kotoota...

... syömään Lontoo-maman luokse ja saamaan pusuja tällaseltä söpöltä!

Joka voisi siis olla MungoBella, koska kyseinen Bellatrix on kyllä mahdoton persuksillaan mangustiasennossa hengailija!

Pakkasin torstaina reissua varten, koska vaikka lähtö on su, niin kaikki kamat piti laittaa jo Lontoossa valmiiks. En oo ihan varma, onkohan tossa tarpeeks biksuja? :D

Sain kaiken valmiiks ajallaan, ja olin enemmän kuin fiiwiksissä asiasta!!

Koulun edustaa kulki tällanen monsteri, ja ainoo asia mun päässä ku nään tän, oli Batmaaaaan!!! Mun päässä ei oo kaikki ihan kohallaan :D

Sain esseet sisään ja fiilistelin mun cashmereoverdosea ennen lähtöä kentälle..

Ihana tunne, kun pääsi kuukauden lomalle!

4 viikkoa lomaa alkoi tällä tavalla!!

Parhaan unikaverin kera toki, jonka mielestä hänen kuninkaallinen korkeutensa saa kyllä nyt nukkua tyynyllä, jos haluaa.

Loman eka aamu valkeni ihanan vaaleana ja kirkkaana...

... ja loman ensimmäinen aktiviteetti, kampaamoreissu, meni ihan yli odotusten!

Sitten ei muuta ku lettipäänä Vivven tupareita viettämään! :)

Sunnuntaina oli aamussa hyvin hidas startti, kun nukuttiin 14 asti melkeen, ja sitten nopea laittautuminen ja Cirque du Soleilia katsomaan! Innostuin kevätväreistä taas ihan eri tavalla ku aurinko paistaa, ja ompunvihreä pääsi seilorin kaveriksi tällä kertaa! Asusta tulossa lisää ihan pian :)

Cirque oli ihan viihdykäs, joskin väitän, että esim. Moskovan Sirkus on musta viihdyttävämpi, hienompi ja taitavampi. Olin siis vähän pettynyt, mutta ehkä odotin liikoja.

Sunnuntai-ilta ja viikko päätty tällaiseen näkyyn:

Eräs rotta oli vallannut siskon sängyn, tietenki ihan kaiken keskeltä ja ilme oli vähän sen mukainen, että "sä voit nukkua ihan missä ikinä haluat, mutta meitsi nukkuu nyt tässä". Omistajaansa tullu. Mut ehkä toi 140 x 200 cm on melkee just Simban egon mukainen peti sille.

Sellanen viikko se, saas nähä millanen tästä vielä tulee! Odotukset on korkealla ;)

Huomatkaa muuten alla eilisen myöhäisillan postaus! Pusmoi, mä häivyn nyt viettää ihanaa maanantaina (I hope)! :)

Kommentit

Karsu (Ei varmistettu)

Asiahan ei mulle kuulu :D mutta ajattelin kysäistä kuitenkin, ootko vielä M:n kanssa? Kun hänestä ei oo ollu enää mainintaa missään?

Anna (Ei varmistettu)

Olet oikeassa kun sanot, että asiahan ei sulle kuulu ;)

lepe (Ei varmistettu)

Miksi et laittaisi vaikka tuohon sun esittelyyn missä kerrot itsestäsi esim. että olet varattu. Lukisi aina siinä eikä näin kenenkään tarvisisi jatkuvasti asiasta kysellä eikä sun tarvitsisi erikseen tehdä m:stä päivityksiä ja mitään mitä et haluaisi :)

Anna (Ei varmistettu)

MIKSI laittaisin?! Se on henkilökohtainen asia, josta olen monesti sanonut, etten koe olennaiseksi puhua blogissa. Ihan sama olenko sinkku vai suhteessa, ei se kuulu minun esittelyyni ainakaan millään tavalla, ei se muovaa minua ihmisenä :(

lepe (Ei varmistettu)

En tarkoittanutkaan että se vaikuttaisi siihen millainen olet, mietin vain että eikö sua ärsytä nuo jatkuvat kyselyt jatkuvasti ja ajattelin sen vain helpottavan ettei ihmisten tarvisi joka päivä jatkuvasti udella asiaa sulta mikä varmaan ärsyttää enemmän ;)

Anna (Ei varmistettu)

Ärsyttää kyllä kyselyt, mutta ei ole mun tehtävä ilmoittaa näitä, vaan lukijoiden tehtävä lopettaa utelu, joka ei heille kuulu

Oooiihh miten ihana reppu, aivan täydellinen ! Niin söpö että luulin Accesorizesta ostetuksi :))

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kiitoksia :)

ckz (Ei varmistettu)
Anna (Ei varmistettu)

Voi ku söpöjä!!!!

Jenna (Ei varmistettu)

Täydellinen reppu! :P Saiskohan jostain tommosia Suomesta tai tilattua jostakin... lupaa Anna laittaa linkkivinkkii jos törmäilet vaikka kollaaseja tehdessäsi johonki ton tyyliseen! :)

Anna (Ei varmistettu)

Se on ihan Hennesin siis :)

Emmelyn (Ei varmistettu)

Tänään just näin H&M:ssä (Tampereella) noita reppuja. Et löytyy kyllä Suomestakin :)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, Forumin Hennesillä oli kans ainaki :)

Kirppu (Ei varmistettu)

MISTÄ toi reppu on?? Se on siis ihan täydellinen, aivan ihana!! Ei haittaa siis vaikka olisi Lontoostakin :)

Anna (Ei varmistettu)

Se on Hennesiltä :)

Taru (Ei varmistettu)

Tuo reppu on niin täydellinen ! Tiiötkö yhtään että olisko niitä vielä jossaki myytävänä ??

Anna (Ei varmistettu)

En valitettavasti usko että noita saa enää mistään :/

Kommentoi