Instaweek ja muita mukavuuksia

Mungolife

Heippa!

Arvatkaa mitä?

Täällä ei nyt mee hirveen vahvasti... Heräsin keskellä yötä siihen, että kurkkuun kasvo jäätävä kaktus, joka täräytti kyllä sitten piikit täyteen loistoonsa. Kauhee liskodiskoyö kun kuume nousi, ja aamulla piti häipyä luennolle. Harkitsin hetken, että menisin kouluun Jumpinissa, mutta sain tsempattua farkut ja hupparin, sekä conssit, joista esim. nauhojen sitominen oli ylivoimaisen rankkaa puuhaa.

Mun kurssiryhmältä tuli sellanen viehättävä "sä näytät... öhh.. vähän väsyneeltä", mikä oli eittämättä kohteliaisuus.

Mun piti nähä tänään kavereita ja oli kaikkia ihania suunnitelmia, mutta niin sitä vaan ollaan Jumpin päällä peiton alla piilossa pahaa maailmaa. En ala. Kyllähän tällä tahdilla alkaa elimistö olla vähän koetuksella, pakko ehkä vähän taas hidastaa, mut tää tällanen kevätflunssa keksi nyt ihan täysin väärän ajan alkaa! Torstaina lähden rakkaan Viivini kanssa Italiaan, ja mua EI OLLENKAAN naurata olla siellä kipeänä.

Vedän överit Finrexiniä ja Buranaa ja rukoilen ihmeparantumista.

Tää on taas niin tätä samaa muuten. AINA kun oon hamplikeruilla vähänki tiukemmassa operaatiossa, niin aina, AINA mä sairastun sen jälkeen. Kävin la hampilekurilla paikkailtavana, oli nimittäin jännä Kroatian reissu, ku kahdesta eri hampaasta lähti paikat. No ei siinä mitään, niitä sitten paikkailtiin kuntoon sen 1,5 h kun olin Suomessa, ja bam, oon kipee. Aina sama juttu. Hammaslääkärillä leuka jumissa -> imusolmukkeet kaulassa turpoo pingispallon kokosiksi -> kaktus kurkkuun ja saatanan vaikee olla.

Muistan ku tästä viimeks valitin, että muutamalla lukijalla on ollu sama vaiva.. Mitä ootte tehny päästääksenne eroon siitä?

No, onneksi mulla on tässä Hawaii Five-0:n uusin jakso, n. 1000 teidän kommenttia vastaamatta ja parin tunnin päästä alkaa Suomen pelikin, joten eiköhän tää Finrexinin latkiminen tapahdu ihan kivoissa tunnelmissa :) Harmi, etten ehdi näkemään kavereita, kun ei täällä Lontoossa muutenkaan ihan liikaa ole :(

No, ensi viikolla sitten.

Nyt voisi paneutua viime viikkoon kuvien muodossa, eli Instapläjäyksen vuoro jälleen :) Mua voi edelleen seurata Instagramissa nimellä @mungoanna, eli nää saa kyllä ajankohtaisemminkin jos haluaa :)

Maanantai alko HIEMAN väsyneesti Dubrovnikissa

... ja yleisön pyynnöstä esillä oli suoraa tukkaa.

Ihastelin upeaa Dubrovnikia..

... ja olin taas ihan turistina.

Uusi pipo toimi matkakaverina kun suuntasin takaisin Lontooseen..

.. jossa maanantai huipentui pizzaan ja Suomen peliin!

Tiistai alkoi aamutreenillä PT:n kanssa, ja aijaijai, tuntu muuten pitkään toi treeni :D

Naureskelin Vivven FB-spämmäilylle..

... ja olin mukamas terveiden elämäntapojen kourissa.

Vietin hauskan illan ihanass seurassa, ja hymyilytti vielä superväsyneenä nukkumaanmennessäkin :)

Mun uusi lelu saapui ja edellinen sai väistyä.

Fiilistelin sitä, että tassut saa jo näkyä, nimittäin ihan hyvin tarkeni viime viikolla käpöstellä fläbärit jalassa pitkin kotikatuja.

Keskiviikkona jännitettiin Suomi-USA -pelin lisäksi sitä, miltä oma nassu telkkarissa näyttääkään.

Ahhnam, kana-vuohenjuustosalaattia ennen nukkumaanmenoa (nyt on pakko saada taas tota..)

Torstai alkoi vitamiinipommiaamupalalla..

... ja sysitylsällä luennolla, jolta luennoitsija myöhästyi puoli tuntia ja sitten kiirehtikin koko aiheen läpi hirveetä lentoa.

Suuntasin taas Suomea kohti...

... ja nauroin mielenkiintoiselle lentoasulle.

Kertoilin siitä, että eshishoja saa nyt myös Suomesta tilattua...

.. ja nauttin poikkeuksellisen lämpimistä säistä Hannan kanssa Tornin terassilla :)

Kävin isin kanssa katsomassa Suomi-Venäjän livenä, ja lähdin TODELLA tyytyväisenä, kun vastoin odotuksia, Venäjä ei teurastanut Suomea, vaan Suomi-pojat näytti mistä Leijonat on tehty :)

Lauantai ei alkanu yhtään yhtä kivasti... Nimittäin vuorossa oli hammaslääkäri Kampissa, ja kiitos paljon Megaklinikan nuorelle naislääkärille, joka sai mun olon jotenkuten mukavaks, mikä on aika poikkeuksellista mulle hammaslääkärin tuolissa.

Lounaaki vedettiin Kikin kanssa sushiähkyt missäpä muualla ku Sushibarissa...

... ja sit kotiin köllöttelee Simban kainaloon Chunky Monkeya ahmien ja Leijonia kannustaen.

Nautin viimeisistä illan auringonsäteistä pihalla ennen kuin suuntasin upean Alexan tupareihin.

Ihania tyttöjä!

Ihania tyttöjä pt. 2!

Ilta venyi seuraavaan aamuun ja oli vähän rankka sunnuntai, josta tukkakipua häädettiin..

... no rasvasella ruoalla! :D Vivven kanssa pientä palaveria kiinalaisen ruoan ohessa, ja sitten loppupäiväksi viettämään perheen kanssa äitienpäivää. Opetin mm. äitini käyttämään älypuhelinta. Luulen, että äiti ei nii tykänny äitienpäivästään :D

Viikko päätty Instagramissa äidille ostamaan orkideaan ja hyvään fiilikseen :)

Nyt mä voisin yrittää kehitellä jotain ruokaa itelleni ton pelkän Finrexinin rinnalle, ja sitten taas Leijona-peliä, jeee!!

Bongasin muuten viime pelistä biisin, joka on soinu aika lailla repeatilla.

Fall Out Boy: My Songs Know What You Did In The Dark (editoitu).. Tää tuli MTV3 MAXin puolella ainaki ihan lähetyksen lopussa, ja jäi heti soimaan päähän. Ei muuta ku ettimään!!

Toinen biisi, joka on ollu tehosoitossa nyt pari päivää on varmaan about koko muulle planeetalle tuttu, mut neiti Vanhanen oli taas hieman myöhässä...

MITEN on mahdollista, että joku löytää NYT vasta Emeli Sandenin biisin Daddy? No, myöhässä on parempi ku ei millonkaan, ja nyt onki sulaa rakkautta tää biisi.

Musiikista tulikin mieleen, että mun on pitäny kirjotella teille iät ja ajat, eli ainaki kuukauden tosta viime kuussa ilmestyneestä Volbeatin levystä, ja no ylläripylläri, en oo muistanu. Mä oon vähän sellanen, että ku biisiin X ihastun, niin luukutan sitä niin kauan, että en enää koskaan halua kuulla sitä. Tää pätee koko tohon Volbeatin levyyn vieläkin.

On harvinaista, että mä löydän levyn, jolla kaikki biisit on musta hyviä, ja joista en mitenkään osaa valita suosikkia. Tähän sain karsittua viisi suosikkiani, eli olkaapa hyvät:

Cape of Our Hero

Lola Montez

Hrrr, vieläki nousee hyvällä tavalla iho kananlihalle joka kerta tossa "There's a fire where she walks..." -kohassa.

Pearl Hart

The Nameless One

Our Loved Ones

Vieläkään en osaa sanoa, mikä on ehdoton ykkössuosikki, ehkä Lola Montez tai Our Loved Ones. Tai Cae of Our Hero. Arghh! :D

Mun on PAKKO päästä kuuntelee Volbeat livenä kesällä, eli Tampereelle Saunaan kulkee nähtävästi mun tie, siellä on saman päivän kattauksena Volbeatin lisäksi myös Hardcore Superstars ja Crashdiet, eli en usko, että on mahdollista pettyä.

Mutta, onko muita tämän uusimman Outlaw Gentlemen & Shady Ladies -levyn suuria faneja täällä?

Kommentit

milski (Ei varmistettu)

Multifandomin Light’em Up? En tiedä mistä oot ton löytäny, mutta toihan on oikeesti Fall Out Boyn My Songs Know What You Did In The Dark :)

Anna (Ei varmistettu)

Katopas, niin onkin!! Mä hain vaan noilla sanoilla ja jossai lätkäfoorumilla oli linkattu tohon, en sitä sen enempää selvitellyt. No hyväpä tietää, että onki Fall Out Boyn biisi :) Korjasin tekstiin :)

Emetsi (Ei varmistettu)

Moi! Sori pakko kommentoida että tuo Light em up on kylläkin Fall Out Boy:n uus biisi! :)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, joku just korjasikin saman :)

Annu (Ei varmistettu)

Tää kommentti ei liity mitenkään mihinkään, mut näin susta unta viime yönä. Olin ite lentokentällä lähdössä Nyciin, kun näin sut siellä jossain kentällä kanssa, kahden randommiehen kanssa, jotka ilmeisesti oli sun kavereita. Ne vaan näytti sellasilta kaljamahaisilta lätkäfaneilta (ehkä oot kirjotellu liikaa jääkiekosta ;D) No, mä sit lähdin siitä Nyciin ja sä Italiaan. Nycissä ollessani hukkasin kaikki muut tavarani paitsi passin, ja sit jotenkin järkättiin niin et sun äiti tuli auttaa niiden tavaroiden etsinnässä... :D Oli ihan jännää! Oot päivitelly nyt nii usein et tuut jo uniin :D

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, eniten mua naurattaa tossa meidä äiti apurina :D Se ois niin lost cause, että huhhuh :D

Annu (Ei varmistettu)

Mut usko tai älä, tavarat löyty sun äidin avulla lopulta! ;D

Anna (Ei varmistettu)

Hahah :D Hyvä! Miltäköhän mun mama näytti sun unessa? :D

erika (Ei varmistettu)

Hei mistä toi täydellinen aamutakki on? :o tossa peilikuvassa jos peset hampaita!

Anna (Ei varmistettu)

Se on Hennesiltä :)

samson (Ei varmistettu)

pakko sanoa että toi biisi ei oo multifandomin (mikä ei taida olla mikään bändikään) vaan Fall Out Boyn. (näkyy videon lopussa.) Multifandom tarkottaa tota videota missä on monta fandomia (fani"kuntaa") esim Avengers, Supernatural etc. Multifandom siis meinaa sitä että videossa on mashattu yhteen monta eri fandomia.

t. moneen fandomiin kuuluva kaappinörtti

Anna (Ei varmistettu)

Hahaha, kiitos selvityksestä :)

Katya (Ei varmistettu) http://www.kkatyas.blogspot.com

Toi Fall Out Boyn biisi on kyllä ihan huikee! Yleensä en ton tyylisestä musiikista välitä, mutta jotkut biisit kolahtaa kyllä niin täysiä! Tota kuuntelenki Spotifystä repeatilla Zara Larssonin Uncoveredin ohella :D

Anna (Ei varmistettu)

Haha, mullekaan ei yleensä tollanen kolahda, mut tää kolahti :)

audrey (Ei varmistettu)

Siellä marjat on ilmeisesti halvempia kuin täällä? Niiiiiiin kade - Suomessa tuosta samasta aamiaissetistä sais maksaa varmana lähemmäs 20 e ://

Anna (Ei varmistettu)

On joo, huomattavasti!! Toi annos oli ehkä 7 e :)

Rosita (Ei varmistettu) http://siipienhelinaa.blogspot.com

Voi sua, pikaista paranemista! Oot niin kova menemään etten ihmettele jos kroppa stoppaa, lentäminenkin pistää usein flunssan päälle. Toivottavasti menee pienellä lepäilyllä ohi! Onkos teillä tiedossa muuten lomamatka Italiassa vai onko se samalla työmatkakin? :)

Anna (Ei varmistettu)

Se on sekä että :) Toivottavasti tää ei nyt pilaa sitä :)

e (Ei varmistettu)

alkoi naurattaa tää kirjotusvirhe ''hamplikeruilla'' :DD voi apua pikaista paranemista!!! :(

Anna (Ei varmistettu)

Tiedätkö mikä on outoa? Mä jouduin lukemaan ton ainaki viis kertaa, ennen ku huomasin virhettä siinä. Pitäskö alkaa huoletumaan lukihäiriöstä?

Kata (Ei varmistettu) http://helloroomie.blogspot.fi

Toi levy on niiiin hyvä! Mun mielestä paras biisi on Room 24 koska King Diamond! Meinasin saada sydärin kun kuulin ton biisin. Vähän samanlaisen sydärin kuin Sweden Rockissa, kun Poulsen ilmesty Kingin kaa samaan aikaan lavalle. Toi biisi on niin Mercyful Fate -henkistä musaa, ja voi että kun toimii hyvin!

Anna (Ei varmistettu)

Haha, musta se on taas yksi niitä harvoja heikompia biisejä :D Mielipide-eroja selkeesti :)

Marianna (Ei varmistettu)

tosi ihania kuvia! ja suorat hiukset sopii sulle mun mielestä tosi hyvin :) mistä tuo kolmannessa kuvassa näkyvä aamutakki mahtaa olla? se on tosi upea!
- Marianna

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Se on hennesiltä ihan :)

Jensku (Ei varmistettu)

Volbeat on aivan loistava! Olin provinssissa niitä jokunen vuosi sitte kattomassa.
Tota uutta levyä en oo vielä ehtiny yhtään kuuntelemaan, mutta eiköhän se veljeltä jo löydy, niin pääsee kuuntelemaan, kun seuraavaks näkee. :)

Anna (Ei varmistettu)

Se on kyllä loistava!!

Miraprkl (Ei varmistettu)

Eipä kyllä ole koolla pilattu noita koulu"pöytiä" :D mutta näköjänsä kaiken tarpeellisen saa mahtumaan !

Anna (Ei varmistettu)

Todella kovalla yrityksellä kyllä :D

Miraprkl (Ei varmistettu)

Ja pulpettihan on se sana mitä hain... :D Rankkaa

Lisa (Ei varmistettu)

Voi ei :( itelle iski sama viime viikolla. Juonu varmaan yliannostuksen finrexiinii mutta ehdinpähän parantua ennen viikonloppua! :D mut lepoa vaan ! ((:

Anna (Ei varmistettu)

Joo, valitettavasti tässä ei oo aikaa levolle :/

Annika (Ei varmistettu)

Voi ei, näytätkin kyllä aika kipeältä :(! Mutten käsitä miten voit silti olla kaunis! Ihan epistä.. Pikaista paranemista!

Anna (Ei varmistettu)

Nojoo, ei tässä missään huippukunnossa olla :/

Satu (Ei varmistettu)

Harvoin kommentoin, mutta nyt pakko! Sulle sopii tosi hyvin suoristetut hiukset! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos kiitos :)

Mari (Ei varmistettu)

Sun tukka on aivan ihana suorana ja oot muutenkin niin kaunis!
Pikaista paranemista sulle!:)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

hanskup (Ei varmistettu)

Mistä tuo 8 kuvan sininen mekko on? :)

Anna (Ei varmistettu)

Zarasta on tuo :)

Graia (Ei varmistettu)

Pikaista paranemista, mutta muistathan, että Finrexiniä ja Buranaa ei suositella samaan aikaan käytettäväksi :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

A certain age

Käypä kipaisemassa lähimmästä apoteekista sinkkitabletteja, ja ota nyt aamuin illoin yks kipale. Mulla ainakin sinkki lyhentää flunssan kestoa ja lieventää kaikkia oireita.

Anna (Ei varmistettu)

Täytyyki kokeilla :)

N (Ei varmistettu)

Hei! Mainitsit viime viikolla, että kasvatat huutiskasaa ja olet laittamassa tuotteet lähiaikoina myyntiin. Tiedätkö vielä, milloin saa alkaa huudella? :) En yleensä tarkastele päivittäin tällaista, mutta nyt odotan jostain syystä todella innoissaan. Tai no, haaveilen, että niihin "pariin helmeen" lukeutuisi Ralph Laurenin punainen bleiseri... :D

Anna (Ei varmistettu)

Mä tässä just harkitsen miten sen hoidan, ettei ostajien tarvitse odottaa tuotteitaan ihan hirvittävän kauan :) Mutta se bleiseri ei kyllä ole osana sitä kasaa, sen voin jo nyt sanoa :)

neu (Ei varmistettu)

Joo täällä samaten ollaan oltu karmea kaktus kurkussa ja korkea kuume kaverina sunnuntaista asti. Tänään jaksoin vihdoin raahautua lääkärin buranan voimin ja angiinahan se sieltä löyty.... Ei kiva! Pikaisia paranemisia sinne Lontooseen! Toivottavasti pääset kuntoon ennen Italian reissua.:)

Anna (Ei varmistettu)

Voi eii, toivottavasti mulla on jotain kesympää :( Paljon jaksamisia myös sinne :)

Peppi (Ei varmistettu)

Mistä olitkaan noi pipot ostanut??

Anna (Ei varmistettu)

eBaysta :)

hemuli (Ei varmistettu)

Onko nää niitä ihan niitä pipoja joita löytyy parilla dollarilla? :) Itselläkin tuollainen rennompi ja löysempi pipo hankinnassa, mutta jos ovat pienempää kokoa (kiinakiinakiina) niin ei viitsisi ostaa lipaston pohjalle pyörimään.

Btw, suora tukka pukee sua ihan mielettömästi :) Vaikka rakastan sun kiharoita niin en voi olla rakastamatta noita suoriakaan!

Pages

Kommentoi