Instaweek plus tuhat muuta asiaa

Hellurei!!

Aloitetaan ensin parilla ilmoitusluontoisella asialla, koska muuten ne uohtuu tai jää teiltä huomaamatta 😀

Ensinnäkin, valtava kiitos kaikille teille ihanille upeasta palautteestanne tuohon bloggaamis-postaukseen 🙂 Hirveesti upeita meilejä ja kommentteja on tullut, ja yritän niitä saada julkaistua ja vastattua mahdollisimman tiukalla aikataululla.

Mulla saattaa olla ihan tarpeeks hatereita, mutta on kyllä myös maailman parhaat lukijatkin!! ♥

Sitten, niitä ilmotusasioita..

Ensinnäkin, kuinka moni teistä on kattonu sarjaa Tatuointistudio HelsINKia? No, joku saattaa muistella, että meikäläinenhän lätkäisi kuvan aiheesta Instagramin puolelle helmikuussa 🙂 Kyllä, helmikuussa (EDIT:// en alkuun osannu kuukausia…:D) on piirrelty ihan uutta inkkiä muhun, ja tarkkasilmäiset sen onki jo bongannu Malediivi-kuvissa 🙂

472aeed6729c6130c7cd683fda1491c3

Kummiskin, jos haluatte hieman nähdä, miten toi muste meikäläiseen laitettiin, niin kannattaa laittaa Tatuointistudio HelsINK ja TV Viisi päälle huomenna klo 20.30, nimittäin mun jakso tulee sillon, ja voi kyllä katsoa sitten tv-viiden nettilähetyksenä ilmestymisensä jälkeen 🙂

Jännää, kun en tiedä yhtään miltä on näyttänyt siellä hampaat irveessä tuskaillessa, niin saatan aika pelonsekaisin tuntein ko jaksoa itse katsoa.

helsink

Mun tatskan teki siis mulle tuttu tatuoija Mitzu, joka oli vastuutta kesän Live for now, forget forever -tekstistäkin, ja hyvyinkin luottavaisin mielin herran tuolissa istuskelin 🙂 (nii vissii…)

Screen Shot 2013-05-07 at 13.30.16

Anysay, kattokaa huomenna telkkaria klo 20.30 ja oikeelta kanavalta vielä mielellään. Menee Suomen matsin kanssa vähän päällekkäin, eli voitte sitten katella nettitv:stä, pahimmat lätkähullut! 😉

Sitten…

Rantapallolla on nyt kiva arvonta pystyssä, josta on pakko mainita teille! 🙂 Rantapallo ja Yellowtail on yhteistyössä järjestänyt kilpailun, jossa voi voittaa 5000 € matkalahjakortin 🙂

images (3)

YellowTailhan on maailmanlaajuinen ilmiö, joka on saavuttanut ihan mielettömän suosion viineissä. Me löydettiin noi viinit Merin kanssa jo Australiassa ollessamme, ja näiden Moscato-viini on yksi mun TOP5 -viineistä muutenkin 🙂 YellowTail on siitä erikoinen, että se ei oo sellanen pröystäilevä viini, vaan sitä pidetään nimenomaan nuorten suosimana mutkattomana ja simppelinä viininä, eli a) suosittelen tutustumaan ja aina kun multa viiniajatuksia kysellään, niin MoscatoMoscatoMoscato, ja varsinkin tämän merkin sellainen!

Mua ei tästä hukuteta lahjusviiniin (valitettavasti… :D) tai mammonaan, mutta halusin ehdottomasti näyttää tän kilpailun teille, koska 5000 €:n lahjakortilla pääsee kyllä niin upeisiin kohteisiin, että nyt hophop, osallistutte tohon ja nappaatte ton kengurun! ;P

Noniin sitten varsinaiseen asiaan, eli viime viikon Instakuviin 🙂 

Screen Shot 2013-05-07 at 13.20.37.png

Maanantai alkoi ihanilla uutisilla Bestsellerin Festari Hostin paikasta ja hymy oli herkässä 🙂

Screen Shot 2013-05-07 at 13.20.31.png

Kirjoittelin viimeisen Malediivi-postauksen ja fiilistelin vikoja kertoja niitä kuvia 🙂

Screen Shot 2013-05-07 at 13.20.28.png

Kävin syömässä ihanan koulukaverini kanssa ja jälkkärinä oli tietenki suklaapäällysteisiä mansikoita 🙂

Screen Shot 2013-05-07 at 13.20.26.png

Riukukoipi tyytyskäröi uusia treenivaatteita ja ravasi salilla ahkeraan..

Screen Shot 2013-05-07 at 13.20.24.png

Simba lähetti vapputerveiset jätti-ilmapallonsa luota…

Screen Shot 2013-05-07 at 13.20.22.png

… ja ite merkkasin vappua lähinnä lapsellisella vaatekappaleela, as in ihanalla MyLittlePony -topilla Hennesiltä 🙂 (Tästä asukuvia tulossa pianpian!)

Screen Shot 2013-05-07 at 13.20.20.png

Keskiviikko meni koulussa syvänpunaisissa merkeissä…

Screen Shot 2013-05-07 at 13.20.18.png

… iltapäivällä kulutin taas salia…

Screen Shot 2013-05-07 at 13.20.16.png

… ja illalla suuntasin Lontoo-perheen kanssa katsomaan IronMan3D:n Britannian suurimmalta screeniltä 🙂 Ahhh, Robert Downey Jr. on vaan maailman siistein mies, ja leffa täytti kyllä kaikki odotukset ja enemmänkin!

Screen Shot 2013-05-07 at 13.20.14.png

Ihailin Lontoon kevättä..

Screen Shot 2013-05-07 at 13.20.11.png

…ja fiilasin kesäistä päivää Trafalgarilla 🙂

Screen Shot 2013-05-07 at 13.20.09.png

Kova treeni torstain ja uuden salin kunniaksi…

Screen Shot 2013-05-07 at 13.20.07.png

… joka tietty vaati pientä rentoutumista sitten illalla piiiitkän vaahtokylvyn muodossa 😀

Screen Shot 2013-05-07 at 13.20.05.png

Perjantaiaamu meni ihastellessa uuden salin kivoutta..

Screen Shot 2013-05-07 at 13.20.03.png

..ja vitamiinipommia vedellessä.

Suuntasin Kroatiaan..

Screen Shot 2013-05-07 at 13.20.01.png

… ja olin ihan tohkeissani siitä, miten hyvin mut otettiin siellä vastaan, tunsin oloni prinsessaksi!

Screen Shot 2013-05-07 at 13.19.59.png

Ihastelin palatsin raunioita..

Screen Shot 2013-05-07 at 13.19.56.png

… nautin aurinkopäivästä..

Screen Shot 2013-05-07 at 13.19.54.png

… ja herkuttelin illallisella.

Screen Shot 2013-05-07 at 13.19.51.png

Lauantai meni suurimmaksi osaksi näissä merkeissä.. Vuokra-autolla Kroatian rannikkoa ihaillessa ja huokaillessa ääneen kauneudelle ympärillä.

Screen Shot 2013-05-07 at 13.19.48.pngScreen Shot 2013-05-07 at 13.19.46.png

Bosnian rajallakin ehdin pistäytymään, pätkä tuota rannikkoa nimittäin kulkee Bosnia-Herzegovinan maa-alueella. Multitasking at its best.

Screen Shot 2013-05-07 at 13.19.41.png

Sunnuntai-ilta päättyikin drinkillä upeissa maisemissa Dubrovnikin yläilmoissa 🙂

Huhhei!!

Ihmeellistä kyllä, yksikään kuva ei liittynyt jääkiekkoon, mutta kyllä kaikki Suomen pelit on tässä kiireisen viikon aikana kuitenkin katsottu 🙂 Kiitos tekniikkavelhoille TV-kaistasta, jolta on pystynyt jälkilähetyksinä tutkimaan Suomen pelaamista ja pelaajia..

Nyt voiki kaikki lätkästä ei-niin-kiinnostuneet poistua jonneki, ettei tarvii turruttaa aivojaan 😀

Pakko sanoa, että Saksa ja Slovakia -pelit yllätti mut positiivisesti, eilinen Ranska olikin sitten odotetunlaista rämpimistä 🙂

Mitä on jäänyt mieleen? No ainakin se, että muutama pelaaja pelasi ainakin näissä peleissä itsensä mun tietoisuuteen, samalla ku muutama aiheutti hienoisia pettymyksiä. Tässäpä pelaajakohtaisesti vähän ajatuksia 🙂

Joni Ortio – Pelannut ihan hyvin, mutta vähän epävarmat otteet. Ranskaa vastaan ei ollu otettavissa maali, mutta Saksa – pelissä oli jotenki epävarmaa pomputtelua.
Antti Raanta – Kirjotin ennen turnausta: ”Tuskin hirveetä eroa kumpi siellä on, tää jäbä vai Ortio. Kummalla tärisee räpylä vähemmän kädessä minäki päivänä”. No ny on aika selvää kummalla tärisee räpylä vähemmän. Raanta näytti ekassa pelissään heti, että ei häiriinny paineista, ja torjuntatyyli on mun mielestä koko joukkueen kannalta edullisempi, on varmempi ja luo joukkueeseen varmuutta otteillaan. Ja lisäksi, SM-liigan lopputuloksen tiedostaen, pidetään se Porin ihme siellä maalissa, kun on voittava maalivahti. Kyllä näiden pelien perusteella sanoisin, että Ortio pelaamaan tyyliin Latviaa vastaan, muut pelit Raanta maalissa.

Juuso Hietanen – Ollu hyvä viivalla ja varma omassa päässä. Top3 -pakkejamme tähän asti.
Janne Jalasvaara – Oli mun blogihistorian n. 8 suurin rikos, etten tiennyt tästä miehestä juuri mitään ja ettei hän jää mitenkään mun mieleen. Ei edelleenkään 😀 En vieläkää tiedä ees jäbän numeroa. Ei vaan jää millään mun mieleen, mikä voi olla pakille ihan hyväki juttu, ei nimittäi huonossakaan ole ollut esillä, paitsi taitaa olla joukkueen jäähykuningas.
Lasse Kukkonen – Jaaa. Ei nyt oo tehny mitään erityisen katastrofaalista, muttei mitään positiivistakaan.
Teemu Laakso  – Hazardi. Ei oo esillä muuta ku hazardien muodossa, harmittaa Mäntylän puolesta ku joutuu koko ajan paikkaamaan.
Sami Lepistö – Yksi ehdottomasti isoimpia ylläreitä. Odotinkin, että pelaisi hyvin, en odottanut, että olisi meidän liideripakki. EHT meni ihan penkin alle, mutta nyt pelaa ihan eri tasolla, mielettömän hyvin kiekko hallussa ja hyviä ideoita koko ajan hyökkäyspäässä, eikä mitään näkyviä virheitä omassa päässä. Hyvällä varmuudella. Mahdollisesti helppo pelata Kontiolan ketjun takana, ja siksi avannut omaa peliä?
Ilari Melart – Ihan yhdentekevä edelleenki mulle. Taklannu pari kertaa niin, että on jääny mieleen, That’s about it.
Tuukka Mäntylä – Lepistön lisäksi pakiston parhaimmistoa. Varmasti omassa päässä ja vauhdilla auttaa hyökkäyksiä. Paikkaa Laaksoa minkä ehtii, ja kuitenkin erottunut todella edukseen!
Ossi Väänänen – Hienoinen pettymys, olisin uskonut, että pelaa isompaa roolia, mutta ei ole mitenkään erityisen positiivisesti ollut esillä :/

images (4)Juhamatti Aaltonen – Surffaaminen on ollut hyvännäköstä, tosin vielä on parannettavaa. Mun silmään heikoin lenkki ykkösvitjassa, vähän vähemmän koohotusta, vähän enemmän käsi.
Marko Anttila – Mulle täysin tuntematon jäbä ennen kisoja, mutta tykästyin jotenki Saksa-pelissä. Mun mielestä on tosi hölmöä, että siirrettiin 13. hyökkääjäksi ja pidettiin siellä, koska mun silmään näytti Saksa-pelissä hyvältä meininki. Toivottavasti tulee Haatajan tilalle pian.
Juha-Pekka Haataja – Ei vakuuta. Mieluummin kattosin Anttilaa nelosessa.
Niklas Hagman – Pari väläytystä, mutta jotenkin ei vaan kulje. Ketjun peli yleisestikään. Täytys jotain muutoksia saada.
Juha-Pekka Hytönen – Ei edelleenkään oo millään lailla erottuva. Paitsi taitaa olla paras aloittaja Suomella. Jos jotain positiivista hakemalla haetaan.
Petri Kontiola – Täytti kaikki odotukset ja ylitti ne, tähän mennessä. Ollut ihan mielettömässä lennossa ja itsevarmuus katon läpi. Katotaan mihin riittää kun vastaan luistelee USA ja Venäjä.
Lauri Korpikoski – Hakemista hakemista. Slovakiaa vastaan AIVAN kujalla, näky, että iso jää on hakusessa ja muutenkin pelituntuma hukassa, ehkä aikaerokin syö. Ranskaa vastaan on vaikee sanoo mitään kenestäkään, oli niin hirveetä rävellystä se peli. Toivottavasti innostuu USAa vastaan ja nousee täyteen lentoon.
Jarno Koskiranta – Taas yks alkujaan tuntematon, joka on väläytellyt hyvin, ja jo Slovakia-pelissä toivoin nostoa Viitaluoman paikalle, niinkuin siinä kävikin 🙂
Janne Pesonen – Taas yksi pelaaja, joka päässyt kukoistukseen siinä, kun on saanut vastuuta peliajoissa ja kuvioissa 🙂
Antti Pihlström – Vauhtia on, ja pirteäkin on, mutta mitään ei saa aikaseks, ku korkeintaan pientä turhautumista vastustajissa ja toivottavasti jatkossa enemmän jäähyjä vastustajalle.
Sakari Salminen – Hillitöntä on se, että pari positiivisinta yllätystä mulle on ollu ne tuntemattomimmat nimet. Vetää mielettömällä itsetunnolla, kovalla luottamuksella. Pelotonta pelaamista. Jotain samaa ku Granlundissa 2011 mun silmääni.
Veli-Matti Savinainen – Hyvältä näyttänyt meno, toivottavasti nostaa tasoa ja maaleja alkaa tulla. Yritys kova ja meininki ihan hyvää myös 🙂
Ville Viitaluoma – Miinuspuolella. Ei vaan jotenkin toimi. En osaa selittää miksi, mutta jotenki ei vaan toimi pelikavereidensa kanssa yhteen ja piristykin heti kun ketjuvaihto tehtiin.

Siinäpä noin niinku pelaajakohtaisesti.. Yleisesti ajatellen, toivon, että Raanta pelaa selkeänä ykkösveskarina. Jotenkin niistä otteista välitty todella selkeesti sellanen ”antaa tulla vaan pojat!” -meininki. Kyllä, haparoi myös välillä, MUTTA, teki sen ns. ”oikeaan” aikaan. Kun Leijonat oli ekassa erässä helisemässä, niin seiso välillä päällään ja liimasi kaiken. Nimenomaan se, ettei pudotellut mitään loi varmasti puolustajiin ja koko joukkueeseen sellasen ”Ok, molari hoitaa” -meiningin, joka sitten avasi sitä omaa peliä. Ei Ortiokaan ole huono ollut, ja pari ihan mahdottomia ottaa ollut, mutta torjuntatyyli huokuu enemmän Raannalla varmuutta.

Pakeista Lepistö, Mäntylä ja Hietanen MM-tasolla, Laakso AIVAN ulapalla koko ajan, ja muut pelaa 75 % tasolla. Toivotaan, että noi meidän top3 pitää tasonsa ja parantaakin, muut saisi vähän keräillä vielä lisää itsevarmuutta ja ennen kaikkea sitä oman pään tarkkuutta JA jos päästäs joskus lähtee hyökkää ennen ku vastustajan maali on muurattu umpeen seittemällä kerroksella sementtiä, joka on ehtinyt kuivumaankin, niin ois kauhian kivaa.

Kontiolalta odotin paljon ennen kisoja, mutta kyllä vaan ylitti nekin yllätykset. Ennen kisoja Kontiola sanoi, että haluaa olla ykkössentteri ja on valmis kantamaan vastuun. Ja sen näkee otteista. Nelosessa pelatessaan ei koskaan ollut lennossa, mutta nyt oikeen näkee otteista, miten itsevarmuutta on, ja koko kenttä on lennossa koko ajan kun kapellimestari pyörittää.

931158_10152815081190327_2128937375_n

Yhdellä kentällä ei kuitenkaan kisoja voiteta, joten ois ihan kiva, jos joku muuki kenttä alkais pelaa. Skriivailin muistioon Slovakia-pelin jälkeen, että mun mielestä Koskirantaa voisi kokeilla Salmise ja Korpikosken vieressä, ja muutos tehtiinkin kolmanteen erään Ranskaa vastaan. Toivottavasti pidetään, ja toivottavasti lähtee toimimaan, sillä Koskiranta ja Salminen (tai yhtä lailla Savinainen) ovat olleet todella hyvällä itseluottamuksella ja pyörityksellä menossa, ja näin ollen voisi tulla hyvää jälkeä jahka Korpikoskikin pääsee täyteen lentoonsa. Anttilan nostaisin takas pelaavaan kokoonpanoon, Haatajan tiputtaisin alas, ja laittaisin Viitaluoman pelaamaan nelossentteriksi. Tuttu 39 puolustavan ketjun sentteriksi 😉

Mutta, katsotaan mitä huominen tuo tullessaan, paljon isompi mittari on vastassa. Suomellahan on enää varaa leimata yksi pelaaja ja yksi molari, joten veikkaisin, että vielä katsotaan Minnesotan / Detroitin tilannetta. Vaikka Detroit tippuisikin, Filppula tuskin tulisi, taitaa pientä loukkaantumista olla miehellä. Koivu varmaan tulisikin, mutta vapautuisi aikaisintaan la-aamulla muistaakseni Suomen aikaa, eli ehtisi tsägällä maanantain peliin. Mistä päästäänkin siihen, että kannattaako Koivua enää edes ottaa joukkueeseen silloin? Väsynyt, pettynyt ja aikaeron kourissa. Eikä yksin kukaan joukkuetta pelasta. Lisäksi, vaikka Koivu työnnettäisiin nelosketjun pakiksi, kaikki tietäisivät, että hän on ykkössentteri ja -hyökkääjä joukkueessa. Jos vaikka Koivu laitettaisiinkin kakkosen keskukseen, niin söisikö kuitenkin tämä muutos joukkueessa Kontiolan kovaa itsevarmuutta nyt ja katoaisiko häneltä se kovin energia nyt vähän? Ammattilaisiahan nää jäbät on kaikki, mutta henkisellä puolella käydään varmaan puolet urheilusta aina muutenkin.

Joka tapauksessa, kyllä mä edelleen toivon, että Haukat nujertaa Minnesotan ja saadaan Kapteeni kisoihin mukaan, sillä mielelläni näkisin yhdistelmän Korpikoski – Koivu – Salminen ja ylivoimassa kaverit Koivu ja Kontiola yhdessä. Aijai, jo alkais näyttää hyvältä. Noniin Anna, vielä on Minnesotalla pari hassua peliä, ennen kuin tästä voidaan repiä mitään suunnitelmia 😀

Mua ärsyttää ihan suunnattomasti, ku mistään ei näe suomalaisella selostuksella livestreamia, vaan katon aina n. 45 min jäljessä näitä, ja en uskalla mennä FB:iin, blogiin tai mihinkään siitä asti ku Suomen peli alkaa, ettei kukaan spoilaa mulle noita 😀

Nyt mä voisin hiipii iltaluennolle, ja palata illalla parin muun jutun kanssa, mm. asukuvia tulossa 🙂

Mitäs teille kuuluu? 

 

Kommentit (44)
  1. HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA :DDDDDD lätkä selostukset ihan parhaita, nauroin räkä poskella!
    Ja en ymmärrä miten joku ottaa tollaset pienet asiat niin vakavasti! ihan huippu oot <3

  2. Mistä toi upee pinkki aamutakin on?:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *