It's aliiiiiive!

Mungolife

Hello hello! Täällä sitä ollaan taas. Tallinnan, Helsingin, Vantaan, Tokion ja Kioton kautta takaisin Kuopiossa. Jestas, miten haipakkaa menimme tuon koko reissun! Pahoitteluni siis katoamisesta, hengissä ollaan, monta elämystä rikkaampana ja ainakin 3000 kuvaa napanneena! Eilinen meni univelkoja kiinni nukkuessa, Benjiä paijaillessa ja vaan oikeesti X:nä makaamisessa. Siis sen jälkeen kun ensin ajettiin Lahdesta Kuopioon ja pingottiin vielä yhteen näyttöönkin.

Nyt pääsin juuri töistä, koti on ihan pommi, matkalaukut huutavat mun nimeä ja mahakin kurnii. Nämä siis ensin pois alta ja paluu blogisorvin ääreen illemmalla (EDIT:// tai huomenissa, jos tämä aikaero-uneliaisuus ei tästä häivy)!

Ettehän oo jo unohtaneet mua? :)

Kommentit

Marjut (Ei varmistettu)

Innolla odotan postauksia Japanista! Auttaa omaan matkakuumeeseen, sillä matkustan Japaniin udestaan vasta ensi vuoden puolella :/

Sannis (Ei varmistettu)

Ihania kuvia! Aika haipakkaa menoa teillä on ollut, kun Tallinnassakin ehdotti käymään. Voisitko laittaa tehdä postauksen ravintolasuosikeistasi Tallinnassa? Se scampi-annos näytti superhyvältä!

Oletteko muuttamassa johonkin, kun mainitsit, että kävitte näytössä?

Anna (Ei varmistettu)

Ollaan joo :) Etsitään tällä hetkellä paraikaa omaa asuntoa, kun olemme nyt vuokralla :) Ja kiitoksia! :)

Voisin tehdä joo muuten mielelläni, mutta mulla ei oo niitä mitenkään hirveenä. Tai en ikinä muista nimiä paikoille, joissa ollaan käyty :(

Sannis (Ei varmistettu)

*ehditte

Sannis (Ei varmistettu)

Huoh mitä kirjoitusvirheitä :D

Kim (Ei varmistettu)

Hei :)
Sorry, I don't speak finnish ...
I follow you on Instagram and I really really love your style!
Would you tell me, where the pink coat is from?

Many greetings from Germany <3

Kommentoi