It's alive!

Mungolife

Hellurei!

Arvatkaa mitä? Mä oon hengissä hei! :D Tää Bali-aika on menny ihan täysin vapaalla, en jaksa edes raahata läppäriä ulos laukusta. Päätin, että nyt oon kerranki lomalla kunnolla, koska aina vituttaa sitten loman jälkeen just ne hetket, ku on istunu läppärin kanssa sen sijaan, että nauttisi lomasta, ihmisistä ja auringosta :)

Malediiveilla tuli parina viime päivänä toteutettua parikin isompaa juttua, jotka on ollu Bucket Listilla, otetaa niihin pikanen sneak peek:

Sellasia!

En lupaa palaavani tänne "kunnolla" ennen kuin olen takaisin Suomessa, mutta yritän tulla tekemään jonku vähän pidemmän postauksen tässä vielä :)

Pusuja Suomeen ja ihanaa viikon loppua sinne! :)

Kommentit

Elisa (Ei varmistettu)

Nautihan loppulomasta täysillä :) Voisit tuoda tuliaiseksi vähän lämpöä tänne kylymään pohjolaan!

Viivi (Ei varmistettu) http://nooughtfromis.blogspot.fi/

Vitsi mikä kilppari :-) Söpöä

Tara (Ei varmistettu)

Oii, ihania sukelluskuvia!! Nauti lomasta. Onko muuten millä kameralla sukelluskuvat otettu?

Anna (Ei varmistettu)

Olympus Tough T-1

Veronica (Ei varmistettu)

Nauti ennemmin siellä ihan kunnolla, kyllä tänne kerkiää kirjoittaa sitten lomankin jälkeen :) ihania kuvia olet päivitellyt Instagramin puolella!

Emmis (Ei varmistettu)

Help mee! Ostin nudet niittiloaferit ja nyt iski ongelma et mitä puen niitten kanssa !:D auta pliis tyhmää hädässä ja tell me:) kollaasi ois kiva!

Anna (Ei varmistettu)

Nyt en osaa sanoa, kun on todella ei-mun-tyyliset kengät :)

Alessia (Ei varmistettu) http://stylist-diaries.blogspot.com/

Ooooh, kilppari!! Oli varmasti elämys uiskennella ton kanssa:>

kiuru (Ei varmistettu)

Moikka !! En oo pitkään aikaan lukenut sun blogia, en tiedä mikä se on se syy,että on jäänyt.. mutta pitkästä aikaa tulin takaisin, ja wau ! näytät todella upealta sliipatussa ponnarissa tai tuossa donitsinutturassa, !!! Aivan tosi upealta..! Nauti lomastaasi, olet sen varmastikkin ansainnut !!!! =) kaikkea ihanaa tulevaan kevääseen ja kesään!

Nepa (Ei varmistettu)

Olen ihmetellyt miksi sinun blogiisi tulee niin vähän kommentteja? Edelliset postaukset eivät ole keränneet yhtään palautetta ja sitä edeltävissäkin useimmissa vain muutaman. Ihme homma, tämä on kuitenkin kävijämäärältään suosituimpia blogeja suomessa. Ja sinulla kun on tapana laittaa postauksen loppuun aina jokin kysymys.

Anna (Ei varmistettu)

Koska mä en ehdi yleensä niitä hirveän nopealla sykkeellä julkaisemaan :)

Kommentoi