It's alive!!

Mungolife

Oliko jo ikävä? Toivottavasti edes vähän :) Pahoittelut tästä pitkittyneesä blogitauosta. Haluaisin melkein sanoa, että aika on hiipinyt ohi, mutta todellisuudessa se on lentänyt ohitse hornetin lailla. Lopputentit on tosiaan paketissa, samaten tämä muutto. Tavarat alkavat olla jotakuinkin paikallaan, käsi on edelleen pirun kipeä, mutta mieli alkaa olla vähän kirkkaampi jo.

Nyt on ehkä myönnettävä, että tuli vedettyä itseni aika piippuun ja tehtyä aika kunnianhimoinen suunnitelma tälle kuukaudelle. Halusin saada lopputentit kunnialla päätökseen, muuttaa maasta toiseen ja samalla olla missaamatta yhden yhtä postauspäivää. Selväähän se kai jokaiselle tervejärkiselle on, että tuollainen rytmi vie kyllä naisen aika väsyneeksi. Luin todella pitkiä päiviä ennen tenttejä ja yöunet oli vähän kortilla. Nyt olenkin sitten vedellyt sikeitä senkin edestä, kun on tullut nukuttua joka aamu 11 asti. Sunnuntai oli henkilökohtainen ennätykseni, kun heräsin 11 ja nukuin päikkärit 12-14. Kroppa ja ennen kaikkea mieli on tarvinnut sitä. 

Päivät olen viettänyt lähinnä leväten, disseä hieman silmäillen ja käyttäen varmaan kymmeniä tunteja purkaen tavaroita paikalleen. Nyt kun jokainen huulipuna alkaa olla paikallaan ja kaikki sukat oikeassa laatikossa, voin hyvillä mielin käpertyä sohvan nurkkaan tarjottimella lasi valkkaria ja juustoa :) Pieni tapu tapu olalle tehdystä työstä. Nyt alkaa arki :) Huomenna on vielä suunnitelmissa käydä koko vaatevarasto vielä kertaalleen läpi, että sieltä voi poistaa kirpparikamoja lisää, mutta sen jälkeen voin vihdoin todeta, että yt on kaikki kirjat, kynttilät ja kattilat paikallaan. En oikein osaa keskittyä mihinkään, kun asunnossa on epäjärjestys. Mun tapauksessa asuntoni kunto kertoo aika lailla kaiken mieleni kunnosta. Sotku ei vaan sovi minulle.

Tavaroiden purkamisen ohessa nämä menneet päivät ovat olleet aika mukavia. Muutama kyynel ollaan nähty (kiitos UPSn, joka toi minulle Lontoosta lähinnä sirpaleita ja rikkinäisiä tavaroita), mutta muuten enemmänkin yhtä hymyä on ollut tyttö. Olemme kotiutuneet uuteen asuntoon erinomaisesti. Rakastan uutta keittiötä, jossa mieleni tekee pyöriä nonstop laittamassa herkkuja! Olen kokeillut tässä menneinä päivinä niin bataattiburgereita kuin yön-yli-ohrapuuroakin ja ruoka-asioissa minulla on varmasti lähipäivinä asiaa, kaipaan nimittäin huikeita ruokaohjeita lisää. Olen koristanut kodin kukkasin ja tuoksukynttilöin, ja hymistellen laittanut kaikki ihanat Satumetsät ja muut kaappeihin. Tajusin, että mulla on ensimmäistä kertaa vuosiin nimi ovessa. Mun oma sukunimi asunnon ovessa. Ehkä sen takia tämä tuntuu niin kodilta jo nyt. Tai ehkä se johtuu jostain muusta. Joka tapauksessa, kotona on kiva olla :)

Päiviäni on myös parantanut ihanat ystävät. Vivven vierailu Suomessa sattui täydelliseen ajoitukseen, kun poikystävä oli viikonlopun reissussa ja sain rakkaan Tanskan turistin tänne kainalooni nukkumaan. Kun tuossa vietimme perjantai-iltaa Sampsan ja Vivven kanssa meillä istuskellen ja maailmaa parantaen, tuntui siltä, kun kaikki olisi hyvin. Huonot vitsit ja paljon rakkaiden ihmisten naurua. Eipä sitä elämäänsä enempää kaipaakaan. Ystävänpäivääni rikastutti ihan erilainen nauru, nimittäin tuollaisen pienen söpöliinin äänekäs kikatus täytti mielen ja sydämen :) Olen saanut käydä leikkimässä Hannan aivan ihanien pikkupoikien kanssa ja tänään suuntasin yhden elämäniloa ja aurinkoa täynnä olevan käärön luota vielä kotikotiin tekemään isukille siskon kanssa ruokaa ja leikkimään mun pörröisten suosikkipoikien kanssa. Jotenkin on ollut ihanaa olla offilla. Maailma ei kaadu, jos mä en kolmeen viikkoon lue meilejä tai päivitä blogia. Välillä tarvitsee tällaisen pimennon.

Olen yrittänyt tuota parempaa puoliskoa suostutella, että tehtäisiin nyt töitä vain maanantaista perjantaihin ja pidettäisiin viikonloput vapaana. Vaikka en saisikaan manipuloitua tietokoneen luota ihan koko viikonlopuksi, niin itse ainakin aion yrittää pitää viikonloput vapaina. Se tekee nimittäin varmasti hyvää. Ehkä tämä hyvä mieli on vain kotoisin tuolta kiljahtelevalta ja hymyilevältä pikkumieheltä, on nimittäin vaikeaa olla imemättä itseensä energiaa kun toisen mielestä maailman siistein asia on ilmeilevä täti, jonka tukasta saa repiä. Ja jonka kanssa voi jakaa eskimopusuja.

Kommenttiboksi näyttää 637 odottavaa kommenttia (suuri osa arvontaan toki), mutta aion nyt herkutella hetken juustolla ja suunnata nukkumaan. Arki alkaa huomenna, ja tavoitteena olisi päästä ylös sängystä ennen kuin kello on lähempänä puoltapäivää.

Palatkaamme siis päiväjärjestykseen blogissakin taas huomenna :)

Kommentit

Emma (Ei varmistettu) http://lifestylebyemma.blogspot.com

Kysymys ihan out of nowhere :-D Ootko ajatellu leikkaavas hiuksia taas lyhyiks (semmosiks kun sulla oli Aussiaikoihin)? Oon moooonta kertaa miettiny ja muistellu kuinka hyvin sulle sopi se lyhkänen tukka! Ja tiiätkö kun mun mielestä harvoille sopii :-D Jos sä olisit Huippiksessa ja olis se muodon muutos päivä ja mä olisin Tyra Banks nii sulle tulis ehottomasti lyhyt tukka tolla samalla värityksellä mitä sun nykyinen tukka on - näyttäisit JUMALAISELTA!

Anna (Ei varmistettu)

En oo ajatellut :) Mä tykkään pitkästä tukasta :)

Vivian (Ei varmistettu) http://Moonshapedlittlebox.blogspot.com

Ihanan elämäniloinen postaus! :) Vaikutat tosi seesteiseltä, vaikka on tapahtunut paljon ja ollut kiirettä. ^^

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) On ollut kyllä monimuotoinen kuukausi :D

paulahelena
ALUAP

Tervetuloa Suomeen! :)

ja VOIEIIII toi UPS, varmaan hirveetä ku oot just valinnu vaan parhaat ja tärkeimmät tavarat Suomeen tuotaviks ja sit tulee tollanen ylläri, kauheeta!

Anna (Ei varmistettu)

No, onneksi kuskasin kaikista arvokkaimmat jutut matkalaukuissa, niin enimmäkseen meni rikki edullisia / ei-niin-tärkeitä asioita :)

Tuija (Ei varmistettu) http://www.tuijastateofmind.blogspot.fi

Ite oon iha samanlainen että paikat jos on epäjärjestyksessä ni ei voi keskittyä ku siihen. Ellei ole toooosi toooosi väsyny! :-D

Anna (Ei varmistettu)

Jep, tuttu tunne :D

aa (Ei varmistettu)

Heips Anna,

Ihanaa, että alat pikku hiljaa saamaan kotiasiat järjestykseen - tekee varmaan hyvää asettua aloilleen tämän kaiken hektisyyden jälkeen. :)

Toinen pikku asia, jonka tämmöinen natsi huomasi... En suosittelisi pitämään BeautyBlenderiä sen omassa kotelossa säilössä, varsinkin jos sen säilöö sinne heti käytön jälkeen blenderin ollessa vielä kostea... Homehtumisen vaara... :/

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja on kyllä ihanaa saada asiat jotenkin arkiseksi :) Ja en pidä Bautyblenderiä kosteana tai käytön jälkeen tuolla. Mä pesen sen aina meikinpesuaineella ja kuivatan :)

Ylva (Ei varmistettu)

Hyvä Anna! Prioriteetit kuntoon ja elämän kanssa on helppo hymyillä. Pieni ikävä ehti iskeä lukemisen puutteessa, mut vaan pari iltaa tuli vietetettyä kyynelehtien....;)

Anna (Ei varmistettu)

Näinhän se menee :) Ja awwww, kiva kuulla :)

Merja (Ei varmistettu)

Tule apuun Anna, nyt kun olet Suomessa ja opinnot lähes valmiit (papereita vaille?), pelasta Stockmann. Olet just oikea ihminen, nuori, koulutettu, kielitaitoinen (myös venäjä), fiksu, järkevä, rationaalinen, aikaansaapa, innokas, persoonallinen, kaikkea sitä, mitä se konserni nyt tarvitsee.

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, siinä voi olla aika lailla liian kova tehtävä meikäläiselle :D

Sunny (Ei varmistettu)

Oi aivan ihanaa, kuinka onnelliselta vaikutat<3 tulee itsellekin hyvä fiilis, vaikka en edes tunne sua :D onnea uuteen kotiin ja toivottavasti kevät jatkuu yhtä hyvissä merkeissä!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :)

Jenni (Ei varmistettu)

Ihanaa että vaikutat noin onnelliselta, tästä tuli hyvä mieli itsellenikin :)

Anna (Ei varmistettu)

:)

never (Ei varmistettu)

Oli ikävä! Kiva kuulla taas kuulumisia. Ja olwt niiiiin leposi ansainnut :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Elina (Ei varmistettu)

Toi on niin totta että ei pysty keskittymään kun on epäjärjestys! Siis vielä paljon pienempikin epäjärjestys kun joku muutonjälkeinen on jo paha. Yritäpä siinä keskittyä kotona johonkin tenttiin lukemiseen kun on mm. tiskit tiskaamatta, pyykit pesemättä, vaatekaappi retkottaa puoliks lattialla... Löytyy yllättäen paljon kiinnostavampaa tekemistä kun sen tenttikirjan pänttääminen :D

Anna (Ei varmistettu)

Jep. Helposti sitä järjestelee sukkalaatikon ennemmin kuin lukee strategisia oppeja :D

emilia (Ei varmistettu)

Heippa!

Olet käynyt gibraltarilla niin mitä kaikkia vaatekauppoja siellä on? Muita kun joku berska, pull and bear yms

Anna (Ei varmistettu)

En ollut shoppailemassa Gibiksellä :) Löytynee googlettamalla :)

Emilia (Ei varmistettu)

Upean kaunis koti! Sulla on sisustussilmaa, ihanaa kun jaat inspiraatiota ja ideoita eteenpain :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Jaana (Ei varmistettu)

Täällä on ainakin ikävöity....oon klikkaillut sun blogiin joka päivä ja oottanut uutta postausta. Kiva, kun oot takaisin! Ihana silti kuulla, että olet vähän levännyt. Ei meistä kukaan ole kone ja liika itsensä väsyttäminen kostautuu kyllä jossain kohtaa, jos ei muista huolehtia riittävästä levosta.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia, kiva kuulla, että ehtii tulla ikävä, jos oon poissa :) Ja kyllä tässä onneksi on tullut levättyä, ihan tän flunssankin takia jo :)

Katyusha (Ei varmistettu)

Moikka! Itseasiassa just mietin, että millonkoha oon lukenu sulta viimesen postauksen, kun olis yks kysymys :D Pahoittelen siis kommenttitulvan lisäämistä, mutta haluisin sun mielipiteen puhelinasiaan. Kun eikös sulla ole niin Sony Xperia Z2 kuin myös Samsung Galaxy Alpha? Jos ei oteta huomioon näyttöjen kokoja (muistelisin, että kirjoitit, että Sony on kai pikkusen liian iso sun käteen?), niin kumpaa suosittelisit? Kumpi on sun kokemusten perusteella parempi puhelin ns. peruskäyttöön, eli kamera, sähköposti, netti, herätyskello jne. Oon kattonu noin miljoona arvosteluvideoo ja lukenu artikkeleja kummastakin, enkä vaan millään osaa tulla mihinkään päätökseen :D Olis siis kiva kuulla sun oma kokemus ja mielipide näistä :) Kiitän jo etukäteen, mikäli ehdit vastaamaan!

Anna (Ei varmistettu)

Kyllä mä siltikin suosittelisin Samsung Galaxy Alphaa :) Kamera siinä tosin on huonompi :) Tai itse asiassa ehkä Sony on kaikkineen parempi, mulle se on vaan ykköspuhelimeksi liian iso :/

Milla (Ei varmistettu)

Kiva kuulla että oot kotiutunu! Tuli vaan mieleen tohon arxociaan, että jos sitä haluu syödä (käsi on kamalan kipee) niin soita itelles omepratsoli resepti (somac, losec yms. protonipumpun estäjä). Noi kovat tulehduskipulääkkeet kun tekee hallaa mahan limakalvolle ja ruuansulatukselle (=paha olo), niin esim. somac auttaa siihen. Mä oon joskus nimittäin joutunu syömään parin kuukauden ajan kipulääkkeitä mihin kuulu myös tulehduskipulääkkeitä ja mulla Somac autto + trust me i´m a nurse (opiskelija kylläkin vielä ;D). Onnea uuteen kotiin!

Anna (Ei varmistettu)

Mä lopetin ton Arxocian ensimmäiseen pilleriin ja olen pärjännyt Buranalla kipuun :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :)

Kommentoi