It's been a great journey...

Mungolife

Tänään on se päivä, kun tästä blogista on tullut virallisesti eskari-ikäinen. Ihmisen vuosissa tämä rävellykseni jännittäisi tänään, syntymäpäivänään, tulevia uusia asioita ja tulevaisuuden muutoksia. Kalenteri näyttää blogilleni tänään kuuden vuoden kypsää ikää ja kuten blogi, myös bloggaaja on ollut viime aikoina suurten kysymysten äärellä. Olen pohtinut mitä haluan kertoa blogissani viime kuukausista ja tulevista vuosista; tai siis niistä pohdinnoista, joihin olen käyttänyt tunteja, päiviä ja viikkoja. Olen päättänyt, että eihän minulla ole kiire mihinkään, kertomaan mitään mistään. Kuusi vuotta olen kirjoittanut arkisista asioista ja päivittäisistä ajatuksistani. Blogi on elänyt hetkessä tulevaisuuteen pahemmin katsomatta. Niin ajattelin jatkaa. Koska rehellisesti en juuri tänään tiedä yhtään, minne oman elämäni polku minut lähiaikoina kuljettaa. Enkä osaa yhtään ennustaa, minne tämä rakas harrastukseni, työni, julkinen päiväkirjani ja virtuaaliystäväni tästä kasvaa. Tuleeko siitä kiltti ala-asteikäinen, jonka kotitehtävät on aina ajoissa ja joka on kiinnostunut oppimaan uutta joka päivä. Vai tuleeko siitä kapinoiva kakara, joka on aina myöhässä, eikä muista tai ehdi taivaanrannan maalaamiseltaan aina tehdä läksyjä.

Tiedän vain sen, että todella rankan kevään ja kesän jälkeen en ole mistään niin varma kuin siitä, että blogi tulee jatkamaan porhallustaan kohti kouluikäisyyttä. Kuten mikä tahansa hyvä ystävä ja tärkeä asia elämässä; välillä tämä on jäänyt viimeaikoina todella pienelle liekille. Turvallinen ystävä pitää selustan silloinkin, kun ei muista joka päivä tämän olemassaoloa. Paras ystävä ei muutu vieraaksi, vaikka välillä mennään kausia, jolloin kaikki ärsyttää ja ahdistaa, eikä ystävyyttä jaksa vaalia. Hän ymmärtää, että ystävyyssuhde on aaltoileva, ja on maltillinen ja lojaali. Tiedän, että Mungolife ei olisi tässä ilman teitä lukijoita; teitä pitkä-aikaisia turvallisia ja ihania ystäviä ruudun toisella puolella. En kirjoittaisi tätä enää, ellen saisi niin paljon positiivista ja mahtavaa palautetta teiltä. En kirjoittaisi tätä, ellei tämä tuntuisi vanhalta hyvältä ystävältä. Tänään mun ystävällä on merkkipäivä ja aion juhlistaa sitä käpertymällä huoneeni nurkkaan lukemaan ikivanhoja päivityksiä ensimmäisestä osasta Mungolifea. Sieltä, mistä tämä kaikki on alkanut.

Sanoin jo viime vuonna tämän hyvin, joten mitä sitä turhaan kirjoittamaan uudestaan:

"Kiitoksia siis teille kaikille näistä menneistä vuosista, olitte sitten mukana jo elokuussa 2008 vai vasta tuoreita seuraajia. Jollakin huimalla tavalla olemme yhdessä tehneet tästä mun elämäni yhden tärkeimmistä asioista. Kiitos siitä!

Kiitos perheelleni, joka on kestänyt tätä touhua ja tukenut minua aina eteenpäin tässä. Kiitos myös ystäville, jotka ovat auttaneet minua kehittymään tässä ja ottaneet niin upeasti vastaan tän mun tekemiseni aina. Suuren suuri kiitos mun siskoille ja mamalle sekä muille hovikuvaajille vuosien varrella siitä, että olette auttaneet minua tuottamaan sisältöä. Kiitos erityisesti Rantapallolle ja Janille tästä mahtavasta yhteistyöstä, joka vei blogiani niin monia askelia eteenpäin!

Ennen kaikkea, kiitos kaikille ihanille lukijoille tuesta, lojaaliudestanne ja kaikista ihanista sanoistanne vuosien varrella! Olette korvaamattomia! ♥"

It's been an amazing journey... 

... let's see what else it has to offer! 

Happy birthday to a 6-year-old Mungolife! :) 

Kommentit

samson (Ei varmistettu)

jeee hyvää synttärii mungolife!! ja voin sanoa että musta ei tunnu että 'jään paitsi' jostain jos et kerro kaikista elämäs vatsavaivoista tms, joten rauhassa voit jatkaa kirjoittamana ninkuin oletkin, yksityiset asiat yksityisinä.
On ollu suuri ilo lukea sun blogia en tiiä kuinka monta vuotta ja nähdä sun selvä kehitys monessa asiassa (: Oot rohkea ihminen äläkä ikinä pysähdy muille ihmisille!

Sanni (Ei varmistettu)

Onnea!!!! :)

emmelemzi
Emmelemzi

JEEEE! :D

Rosita (Ei varmistettu) http://siipienhelinaa.blogspot.com

Onnea Mungolifelle ja kiitos visuaalisesti kauniista, inspiroivasta ja mielenkiintoisesta blogista! Tätä on aina kiva lukea!

-Rosita, siipienhelinaa.blogspot.com

Laura (Ei varmistettu)

Paljon onnea Mungolife, ensimmäinen blogi jota ikinä aloin seurata, ja edelleen se lemppari!

emzi (Ei varmistettu)

Paljon onnea!! Itselleni Mungolife blogi on aina ollut se paras ja luetuin blogi. Kuvat ovat laadukkaita ja saan inspiraatiopuuskia pukeutumisestasi. Kuullostat myös hyvin aidolta ja välittävältä ihmiseltä. Toivottavasti jaksat ja jatkat blogin pitämistä vielä montamontamonta vuotta! =)

Nina (Ei varmistettu)

Voitko linkittää ihan ekan postauksen? :) Onnea 6-vuotiaalle blogille! :D

Anna (Ei varmistettu)

Sitä ei valitettavasti pääse lukemaan, se on vanhassa blogissa.

Nina (Ei varmistettu)

Aa juu, harmi :)

jaana (Ei varmistettu)

Todella rankka kevät ja kesä? Toivottavasti voit jo paremmin. Olen ollut huolissani, kun postaukset ovat molemmassa blogissasi olleet melko vaatimattomia normaalitasoosi nähden.

Anna (Ei varmistettu)

Joo, valitettavasti kyseessä on sellaisia asioita, joita en halua blogin puolelle ainakaan vielä jakaa. Mutta kyllä tässä mennään taas ihan hyvissä tunnelmissa :)

Tia (Ei varmistettu) http://deleted

Hyvää synttäriä mungolife ja anna!:) olen lukenut tätä sun blogia 1vuoden ja 4 kk ja en todellakaan pysty lopettamaan!:D

susanna (Ei varmistettu)

Heei anna! Törmäsin sun blogiin puolisen vuotta sitten nettiä selaillessani! Mä jäin koukkuun!mun oli pakko lukea kaikki postaukset mitä siihen mennessä olit kirjottanu!:D oot huikee ja blogi on äly hyvä!:) tsemppii ja jatka samaan malliin!:)

jennikatriina

Selasin tuossa vanhoja postauksia music-tagin alla ja heräsi kiinnostus, että mitä biisejä sulla mahtaa olla tällä hetkellä/viime aikoina tehosoitossa? :) Olisko siis mahdollista saada jossain välissä musiikkiaiheista postausta?

Onnea eskari-ikäiselle!

Anna (Ei varmistettu)

Joo, mulla on työn alla musapostaus itse asiassa :)

Pumetta (Ei varmistettu)

Mahtavaa synttäriä Mungolife ja Anna! Minä seuraan mielelläni mielenkiintoisen elämäsi käänteitä, blogisi löysin muutama vuosi takaperin. 10 vuotta sitten, saman ikäisenä kuin sinä nyt, opiskelin ja aloittelin työuraani ulkomailla ja näin jälkikäteen ajateltuna, päivääkään en vaihtaisi pois. Nauti siis joka hetkestä, elämä on aivan liian lyhyt mihinkään muuhun!!!

Marjo (Ei varmistettu)

Huih, kun sydän pomppas kurkkuun, kun luin otsikon. Eka ajatus oli "EI, älä ny lopeta vaan!!" Sit ku maltto lukee pidemmälle, niin pääs helpotuksen huokaus ääneen. Voin puhua omasta puolestani vaan, mutta mulle ainakin yhtä lailla tästä blogista on tullu ystävä ja niin myös susta siinä takana :) Kaikki se positiivisuus, ihana hömppä joka keventää elämää näinä aikoina sekä myös välillä pohdiskelu auttaa niin paljon jäsentämään myös omaa elämää. Oon lukenu tätä nyt ne vuodet, jotka on ollu mun elämäni tähän asti vaikeimpia, etkä uskokaan, miten paljon iloa ja inspiraatiota elämiseen oon saanu tästä ammennettua. Silloin, kun kaikki muu on ollu päin persettä.

Kiitos siis kaikesta! Toivotan oikein hyvää syntymäpäivää blogille ja onnellisia tulevia vuosia!

Anna (Ei varmistettu)

Haha, ei sentään! En ainakaan synttäreinä lopettaisi tätä touhua :) Ja ihanaa kun sunkin nicki on sellainen, jonka tunnistaa aina (tuo meili siis lähinnä) ja muistaa, että jee, tuo lukija on ollut piiiiiiitkään mukana :)

meow (Ei varmistettu)

Paljon onnea Mungolife! Olen iloinen vanha lukija blogger-ajoista lähtien. Kylläpä aika menee nopiaa :)

IraCassandra (Ei varmistettu)

Onnea eskari-Mungolifelle! Sun blogi on ollut jo vuosia yks mun lemppareista <3

MaikkuP (Ei varmistettu)

Onnea Mungolife! Ja kiitos <3

Päivi Helena (Ei varmistettu)

Jeeeee! Onnea! Ihanaa, että matka jatkuu, täällä ollaan mukana kohti uusia seikkailuja!!!! Halauksia!!

helsinki (Ei varmistettu)

Olisi se ollut kiva, että olisit kirjoittanut uudelleen jotain uniikimpaa, kuin vain copypastettanut tekstin viime vuodelta. :(( Tällaiset asiat tosiaan osoittavat, että motivaatiosi blogiasi kohtaan on laskenut sadasta nollaan..:(

Anna (Ei varmistettu)

En oikein ymmärrä, miten tuon asian voisin uniikimmin ilmaista. Mikään ei ole muuttunut vuodessa, samaan suuntaan ne kiitokset menee edelleen ja ihan täsmälleen samalla tavalla ajattelen :)

Anna (Ei varmistettu)

Congratulations Anna! :) Amazing to see how your blog grew up during the past 6 years. Even when I started to read it just one year ago, I do feel like a part of the Mungo family :D (of course I read ALL posts or had a look at your pics, haha) - thank you for being such a lovely inspiration for me every single day. Thank you for commenting on the pic of you I posted on IG, this really means a lot to me! All the best for you and the next 6 years of Mungolife. <3

Anna (Ei varmistettu)

Awwww, thanks so much Anna and happy to have you on board :)

s (Ei varmistettu)

Onneksi olkoon :) Kiitos ihanasta blogista, taisin viime kesänä löytää tieni tänne, ja kahlasin koko blogin läpi. And it has totally been a great journey! Matkapostaukset on mun lemppareita, rakastan katsella kuvia ja suunnitella omia reissuja. Syksylle tiedossa pientä harhailua Puolassa, can't wait! :)

Anna (Ei varmistettu)

Puola on kyllä ihanan oloinen paikka, enjoy!! :) Ja kiitos :)

Kiitos sulle ihanan ja inspiroivan blogin kirjoittamisesta !

Bongasin sut joskus Sokoksen S-marketista ja uskaltauduin moikkaamaan.
Mulla oli ollut tosi huono päivä siihen asti, mutta sä olit tosi ihana ja annoit vielä halauksenkin.

Kiitos siis vielä kerran ja toivottavasti saadaan lukea sun postauksia vielä monta vuotta !

Anna (Ei varmistettu)

Ihana kuulla, että piristin sun päivää! :) Aina pitää tulla moikkaa mua, musta on tosi ihanaa ku lukijat moikkailee! :)

Anna mä tykkään susta niin paljon enemmän kuin ennen! Kuulostaapa pahalta sanoa tuolla tavalla. Mutta vaikka olet vähentänyt henkilökohtaisten asioiden kertomista täällä, olet silti mun mielestä enemmän aito kuin koskaan.
Hölmö ajatus on se että miten pari vuotta sitten nyrpistin nenääni joillekkin kirjoituksillesi mutta nykyään saan elämän vinkkejä ja sydäntä riipiviä fiiliksiä (crazy stupid love: tsiisus!). Jos satuin näkemään sut vaikkapa kaupungilla, ajattelin (varmaankin naurettavan kateellisena) että olet epäaito. Nykyään ajattelen about että "Helvetti että on elämänhaluinen nainen!".

Hiton hyvää kesää ja syksyä!

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten ihana kuulla, kiitoksia ihan valtavasti!! <3

jadie (Ei varmistettu)

Hassua, miten löydän itseni edelleen yli neljän vuoden jälkeen täältä Mungolifea lukemasta, vaikka aluksi inhosin syvästi koko blogia, ja ainoastaan kaverin pakottamana kävin sillon tällöin muutaman postauksen lukemassa. :D En enää inhoa, sulla on Anna hieno blogi! :) Onnea 6-vuotiaalle <3

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, ihana kuulla, että mielipiteesi on muuttunut!<3

Hyvää synttäriä Mungolife! Bongasin tuolta kollaasista mun kaikkien aikojen lempparin sun asuista: nuo vaaleat nyöribootsit, ylipolven sukat ja pitsimekko <3

hmmm (Ei varmistettu)

Millä alueella asut lontoos?

Anna (Ei varmistettu)

En halua tarkemmin eritellä aluetta, jolla asun turvallisuussyistä, mutta asumme Islingtonissa.

Emppu (Ei varmistettu)

Olen lukenut pitkän aikaa blogiasi ja sulta tulee useinkin tekstejä, joihin olisi mukava ottaa kantaa/kommentoida muuten vain, mutta kommenttien julkaisussa kestää toisinaan niin kauan, että tämän takia olen luopunut aina ajatuksesta. Eritoten itseäni kiinnostaa julkaisua seuraava keskustelu, jossa voi vaihtaa ajatuksia niin sinun kuin muiden lukijoiden kanssa. Esimerkkinä postauksesi 24.7, jossa juttua kasarityylistäsi. Odotin mielenkiinnolla miten ihmiset tänä päivänä suhtautuvat kyseiseen tyyliin, mutta tällä hetkellä siellä näkyy julkaistuna vain 2 kommenttia ja vaikea uskoa, että sen enempää tuo postaus ei olisi herättänyt kiinnostusta rakentaa keskustelua aiheen ympärille. Myös muutamissa tuota aiemmissa postauksissa komeilee pyöreät 0 kommenttia. Kun postauksen julkaisusta on kulunut se kuukausi, on vaikea edes muistaa sitä, saatika lähteä rullailemaan, jotta sen vielä löytäisi kaikkien muiden julkaisujen joukosta. Tämä siis ystävällisenä kritiikkinä. Itse arvostan enemmänkin sujuvaa vuorovaikutusta lukijan ja bloggaajan välillä kuin nopeaa postaustahtia.

Anna (Ei varmistettu)

Valitettavasti välillä mulla on tosi kiireisiä kausia elämässä, tai nyt kun olin puoliksi lomalla kesällä, en ole ehtinyt julkaisemaan kommentteja. Ymmärrän kyllä ärsytyksen ja mustakin olisi ihanaa, jos kommentit menisi heti läpi, mutta kun ihmiset eivät osaa käyttäytä täällä kommenttiboksissa, joudun pitämään moderoinnin yllä. Ja se moderointi vaatii multa tekemistä ennen kuin kommentit pääsee läpi, eikä mulla aina vaan riitä aika siihen :(

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti ja kiva kuulla, että olet jatkossakin mukana!! :)

Kommentoi