"It's my birthday, and I smile if I want to"

Mungolife

Huomenta!

Tai no okei, iltapäivää :D Mulle tää on vielä "huomenta". Mulla on vihdoin loma, eli siis vapaata kaikesta muusta kuin blogista!

Eilen oli  aivan ihana päivä, ja ensimmäistä kertaa vuosiin heräsin synttäriaamunani hyvällä tuulella, enkä kyyneliin. Vanheneminen on aina aiheuttanu mulle lähinnä itkupotkuraivareita aamuisin, mutta tällä kertaa koko päivä oli aamusta iltaan jotenkin utuisen pehmeä.

Good morning!

I've been feeling so tranquil all morning and all day yesterday. It has just been great 24 hours, and I've enjoy every moment :) I'm finally on vacation, so I only do this blog for the next month, and I guess I'm feeling like I'm gonna burst into flowers and heart shaped furry confetti any moment now.

Aamu alkoi parilla lahjalla, joista yksi meni heti tehosoittoon :) On ollut jotenkin niin kiireistä viime aikoina, etten ole halunnut edes aloittaa tuota Avengedin uutta levyä, olen halunnut ottaa sille kaiken ajan ja rauhan, että voin vaan maata sängyssä ja kuunnella Shadowsin ääntä tihkumassa tajuntaan. No nyt sainkin sen sitten lahjaksi :)

My morning started with a new favourite album, that's been playing all day yesterday. I didn't want to rush into getting the new Avenged album, since I really wanted to have some free time on my hands and just enjoy Shadows singing and the amazing melodies of A7X. Well, no I got it as a present :) 

Näin toista synttärisankaria, Alexaa, lounaan ja synttäriskumppien merkeissä ja saimme viimeisetkin synttärijärjestelyt ojennukseen :)

I spent the lunch with the other birthdaygirl Alexa :)

Illalla suuntasin perheeni kanssa syömään, ja oli ihanaa vaan viettää puheensorinan täyttämä ilta rakkaidensa kanssa yhdessä Helsingin lemppariravintoloistani :)

For dinner I had amazing food at one of my favourite restaraunts in Helsinki, Farang :)

"Moi, mä oon 25! Näättekö?!"

"See, I'm 25!! See?!?

Herkkuja herkkuja!! Äiti ja isi heittäyty ihan hulluiksi kun herkkuillallisen ja yksinkertaisesti kaikkien aikojen kauneimman jättiorkidean lisäksi täyttivät hieman vaivihkaa tyttärensä tiliä hieman. Tämän päivän suuriin ongelma onkin siis ollut, mitä sellaista kaipaan, mikä jää mulle iäisyyksiksi. Olen tutkinut hieman korukauppojen tarjontaa ja pohtinut ankarasti. Mä en halua käyttää mun lahjaa vuokranmaksamiseen, vaan johonkin, mikä säilyy mulla aina. Suurin osa mun koruista on mun vanhemmilta saatuja, joten ajattelin jatkaa samalla, hyväksi havaitulla linjalla :)

Yummy yummy!! My mom and dad went all crazy and got me this amazing orchid and transferred money on my account, so I could get something I really want. Now I'm thinking what to get for my birthday! I want it to last me all of my life, so I'm thinking jewellery at the moment. I don't want to spend the money on rent, I want to spend it on something meaningful and memorable :)

Itselleni (kyllä, ostan aina itselleni myös lahjoja, se on aina loistelias tekosyy) löysin puolivahingossa synttärilahjan. Tätä ei olisi pitänyt enää saada mistään, mutta niin vain löysin sellaisen puolivahingossa ja painittuani itseni kanssa muutaman päivän, totesin, että uutta mahdollisuutta ei tule. Parin viikon sisään lähetti tuo siis mun 25-synttärilahjan, kuka arvaa jo, mikä se on? Viime vuoden lopulta saattaapi löytyä vihje, jos kuva ei kerro (huomatkaa ainakin puoli tuntia  vienyt piilotusyritys..)

For myself (yes, I use birthdays and Christmases as an excuse to give myself presents, what a fabulous excuse!) I found a birthday gift by accident. I came across something that I should not even be able to find anymore, and something that has been haunting me for nine months now. Can you guess what it is? 

Tämä aamu on mennyt jossakin ihan hillittömän seesteisessä tilanteessa. Oon vaan ollut. Ja jotenkin hirveen hyvä olo. Olenko mä oikeasti jännittänyt viimeiset kuusi vuotta, etten täytä sitä 25, vai mistä johtuu? Mene ja tiedä.

A psychic once told me, I won't live 'til my 25th bday. I did. Now I've been spending all morning in some sort of very tranquil and peaceful state of mind. Did I really think this day would not come? I don't know. Strange feeling. 

Se on upea! Äiti ja isi on parhaita! ♥

It's so gorgeous! My mom and dad are the best! ♥

Aamupalaksi ootteli tuossa pari isoäitini tekemää pullaa, mun lemppareita, joita vaan mummi tekee :) Myöskin aamu, joka alkaa tuoreilla vadelmilla, pensasmustikoilla ja lime-valkosuklaa-maitorahkalla, ei vaan yksinkertaisesti voi olla huono! Perhe kyllä hemmotteli oikein urakalla eilen, kun orkidean lisäksi jääkaappi täyttyi herkuista.

This morning for breakfast I had some of my grandmas baking, she knows I love those, and only she ever makes them :) My family did spoil me yesterday, by filling my fridge with yummies and just their amazing company :)

Ruoka on ollut ihanaa, perhe on parasta ja ihania onnitteluja niin läheisiltä kuin teiltä on saanut nyt vuorokauden verran melkein lukea! Kiitos siis kaikille onnitteluista ja ihanaa torstaita! :)

Thank you all for your wishes, and have a great Thursday everybody! :)

Kommentit

Ihana orkidea! Se on mun lempparikukka. Se on vaan vähän mulle liian haasteellinen hoidokki :) sori nyt joudun vaivaamaan sua mutta kun olen sun blogiasi nyt puoli vuotta lukenut ja nähnyt sinulla tosi ihania iltalaukkuja kuvissa ja nyt pitää ihan kysyä että olisiko sulla jotain vinkkiä että mistä nettikaupasta saisi hienoja ja vähän laadukkaampia iltalaukkuja? Häälaukkua omiin häihini olen etsimässä ja sen pitäisi olla sellanen helmilöytö..

Anna (Ei varmistettu)

Hmmm, en osaa sanoa kyllä äkkiseltään, mä shoppailen niin laajasti :) Mä lainasin Viiville mun yhtä laukkua, kun sillä oli sama ongelma, joten ei koskaan asiaa sen enempää tutkittu :) Mun laukku on sellanen neliönmallinen mini, joka on täynnä helmiä :)

samson (Ei varmistettu)

tarkottaako puolivahingossa että olet kuukauden ajan päivittänyt ebayta ja ettinyt juuri tuota laukkua ja sitten löytänyt (; :D unohdin eilen sanoa onneks olkoon vaikka kommentoin (?????) joten onneks olkoon!

mun on pakko avautua että hail to the king on loistava ja mun lempibiiseiksi on jo ehtinyt jumittua Coming Home ja Acid Rain. ootko ehtiny kuunnella ja mitä tykkäät? vai onko siitä tulossa postausta jopa?

Anna (Ei varmistettu)

EN oo vasta ehtinyt kuunnella ku kerran, että omia lemppareita en osaa vielä ihan sanoa, mutta varmasti ensi viikolla tulee postausta :) Ja no siis, oon 9 kk päivitelly viikottain eBayta, mutta toi on ollut niin tiukkaan loppuunmyyty, ettei tuollakaan oo ollu ees käytettynä. Kolme päivää ennen synttäreitä se osu silmiin aitona, vaikken ees ettiny sitä, vaan katsoin kaverille sen sisarlaukkua, joita on sitten aika monta :D

Nomi (Ei varmistettu) http://nomiblogi.blogspot.fi

Tuo samainen laukku mustana on mulla haaveissa! Välillä se on haavelistalla ykkösenä mutta tällä hetkellä Bayswater on kiivennyt sen ohi ;)

Anna (Ei varmistettu)

Mä oon miettiny sitä perusväriä, beigenä, mutta en tykännyt siitä kiillosta :) Tää mun on se croc embossed mattanahkainen :)

Eikös olla avengella oo nyt Suomessa keikka??! Ihan ku olisin nähnyt mainoksen kadulla..

Anna (Ei varmistettu)

Joo, marraskuussa :)

Jessyy (Ei varmistettu)

Mun uteliaisuus heräsi nyt, kun edellisessä postauksessa puhuit ettet ehkä selviä 25-vuotiaaksi ja tässä postauksessa, niin mikset olisi selvinnyt? Oliko/onko sulla joku sairaus? Ei ole pakko vastata, mutta uteliaisuuttani kysyn. Ihana blogi sulla. :)

Anna (Ei varmistettu)

Ei ollut mitään sairautta vaan tollasen selvännäkijän ennustus, kun käytiin kavereiden kanssa :D Muuta sai niin oikeaan osuuneen analyysin, että välillä vähän jännitti :D Ja kiitoksia :)

Jessyy (Ei varmistettu)

Aaa okei. :) Aika creepy jos on ennustus osunut aika tarkallee oikeaa, mutta hengissä oot! :D

Anna (Ei varmistettu)

Jep :D

Tiia (Ei varmistettu)

Givenchyn Antigonahan se siellä :)

Anna (Ei varmistettu)

Siellähän se :)

Eveliinannas (Ei varmistettu) http://eveliinannas.blogspot.com

Hahaa herätit mun mielenkiinnon, sillä laukun malli oli niin tutun näkönen, mutta ei mitään tietoa merkistä! Joten sait mut kelaamaan sivuja takaperin ja eikö se olekkin Givenchyn Antioga?? Mutta paljon onnea vielä sulle ja innolla odotan tuon laukun esiintymistä kuvissa! :)

Anna (Ei varmistettu)

Antigonahan se on :) Muttei se perus, vaan se mattapintainen krokonahkainen beige, se jota hehkutin joulukuussa ;)

Rusetti (Ei varmistettu)

Hapi pirthdag annalle näin vähän jälkikäteen (: toi laukku --> unelma

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Cairo (Ei varmistettu)

Myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :)

*Suvi* (Ei varmistettu)

Ihana synttäripäivä! Onnittelut vielä täältäkin :)
Minulle äiti antaa aina synttärinä ruusun ja se yksi ruusu lämmittää aina niin paljon. Äidit <3

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :) Ja äidit on parhaita :)

R (Ei varmistettu)

Hyvää syntymäpäivää, pikkusen myöhässä :) orkideat on kyllä niin upeita, mutta meikäläinen on ihan onneton viherpeukalo ja saisin sen kuolemaan luultavasti heti. Oonkin jo hetken metsästäny teko-orkideaa, mutta mieleistä ei oo vielä osunu kohdalle

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :) Itse asiassa orkideat on musta aika helppoja, jos perusasiat vaan muistaa. Mulla jopa säilyy yleensä hengissä :D Muistaa vaan pitää läpinäkyvässä ruukussa että juuret saa valoa, valoisalla muttei kuumalla paikalla ja läpikastelee.

R (Ei varmistettu)

Aaaa! Oon jostain syystä aina kuvitellu, että ne on jotenkin ihan ylitsepääsemättömän vaikeita kukkia :D ehkä siis sittenkin hommaan ihan elävän enkä mitään muovista ja sormet ristissä seuraan miten sille käy.

Anna (Ei varmistettu)

Ei ne ees oo :)

Tara (Ei varmistettu)

Onnea Anna! :) oon ollut alusta asti mukana seuraamassa sun "matkaa", ja vieläkin viihdyn.

Loppuun pieni kysymys, mikä on tuo fontti jolla on kirjoitettu ensimmäisen kuvan teksti (carefree --- in photos)?

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Oisko se Jenna Sue? Ehkä :)

Annaby (Ei varmistettu)

Heh mä arvasin heti mikä laukku :) toi on aivan ihana, sillon kun mainitsit sen jollain nähnees se vei munkin sydämen. Eipä vaan taida ikinä olla tommoseen varaa.

Anna (Ei varmistettu)

Joo, se on niin ihana <3

sirpa (Ei varmistettu) http://sirpaliisan.blogspot.fi

Onnea! Mä olen kissojen takia joutunut tyytymään silkkiorkideoihin, mitkä maksaa ihan simona, mutta kai aidon näköisistä pitää maksaa. Äläkäs nyt itkupotkuile! t. joulukuussa 27v. :/

Anna (Ei varmistettu)

Voi hitto :D Onneksi Simbaa ei kiinnosta kukkaset :D

NN (Ei varmistettu)

Hail to the king <3 on soinut aika lujaa jo hetken. Vähän pelottaa, että kohta jo kyllästyn..

Hyvää synttäriä vielä, unohdin edelliseen postaukseen kirjottaa sen! :)

Anna (Ei varmistettu)

Mä oon vasta alkanu soittaa sitä, ihana levy :)

Emppu (Ei varmistettu)

haha, aika selvästi näkyy toi laukku, heti katoin että tuttu Givenchyhän siellä. Mutta on se niin kaunis

Anna (Ei varmistettu)

Se on niin ihana :)

Kommentoi