"It's only half past the point of no return / The tip of the iceberg, the sun before the burn / The thunder before lightning, the breath before the phrase.."

Mungolife

Me ollaan täällä Thaimaan auringossa paraikaa, mutta nää on hyviä hetkiä vilasta muutamia asukuvia, jotka on jääny julkasematta ja on pölyyntyny mun arkistoissa. Mulla on koneella kansio, jonka nimi on "Outfits vaiheessa". Hajosin iteki tolle, oon ollut selvästi todella vitsikkäällä tuulella tota nimetessä.

Hey, we're still in Thailand, but I'm putting up some outfits from before I left on vacation! :) 

 

Kuvien todellinen ottotapa. Mun täydellinen epätoivo, kun yrittää ottaa lähäreitä jostain ja paikalla on yksi karvainen perse aina.

The real way we take photos. Complete and utter frustration, when you try photo some details, and then you have whiskers and a tail in every goddamn photo...

"Mitään en ole tehnyt. En oikeesti ole. Katso nyt miten kiltisti istun tässä ja tuijotan sua."

"Look at me, I'm behaving, see?!"

Tää on jotakuinkin se sellainen "mäennytjaksatotakoiraa" -ilme.

"I'm too frustrated to function" -face.

Jaksan olla siihen turhautunut n. 2 sekuntia. Sitten kun maan päältä löytyy mies, joka saa mut leppymään yhtä nopeesti ja tehokkaasti ku Simba, saatan vahingossa päätyä naimisiin. Nää kuvat, missä Simba on mulla sylissä laittaa yleensä hyvin perspektiiviin sen, kuinka pikkuruinen se oikeesti onkaan :)

I can't stay frustrated at Simba for very long. If there's a guy who would have the ability to make me forgive and forget as Simba does, I might end up married some day!

Itse asu oli jotenkin kovin maitokahvisissa sävyissä, mikä sopi aika hyvin päivän teemaan eli kahvittelutuokioon. Rakastan Robertsin jäämochaa, vaikka mulle ei oikeesti sovi kahvi silleen, että juon sitä yhtään yhtä kuppia enempää päivässä :D Tai sanotaanko, että se ei sovi mun ympärillä olijoille, nimittäin laskeudun keskittymiskyvyltäni about Simban tasolle. En paljoa korkeammalla ole muutenkaan. No eipä tee sitä nyt mieli, ei ollenkaan...

I really shouldn't be drinking too much coffee, since it makes me way too ADD, but it was a funny coincidence how it fit my outfit, since it was in the colours of creamy coffee all the way through :) I love the iced mocha by Roberts Coffee, that's one of my addictions I guess. 

Hauska muuten huomata näin kesällä paljon käytän kultakoruja verrattuna esimerkiksi talveen, jolloin on tosi harvoin kultaisia koruja mulla verrattuna hopeaan. Jotenkin kesällä vaan sopii paljon paremmin ruskettuneeseen ihoon kulta, kun taas jäinen talvi on enemmän hopean heiniä mun mielestä. Vieläkään en inspiroidu kahden eri metallin sekottamisesta ja vielä vähemmän mua kiinnostaa ruusukulta, mutta onneksi alkaa löytymään sekä kultaisena, että hopeisena lempparikoruja sen verran, että ei tarvii pohtia, mitä sitä käsiin laittaa killumaan.

Oon muuten joskus kai tästä kirjottanutkin, mutta mulla on pari aika hassua obsessiota. Voisi myös kutsua joulukuusisyndroomaksi. Jostain syystä, mulla on tosi alaston olo, jos mulla ei oo kasaa koruja ranteissa. Vaikka mä rakastan mun ranteita, ja mulla on omasta mielestäni kauniin sirot kädetkin. Pahinta on, jos sormukset jää himaan. Toisaalta, jos on 15-vuotiaasta asti AINA pitänyt kädessä jotain sormuksia, on se tavallaan ymmärrettävää. Vihaan myös jos kello jää himaan. Ajan voin tarkistaa muualtakin, mutta on jotenkin tyhjä olo. Vähän sama pätee sitten kaulakoruihin ja siihen, että tykkään kun mun kaulan ympärillä on jotain, eli kaulahuivit on pop. Tääki on joku ikiaikainen juttu. Inhosin ennen solisluitani, kun ne törrötti mun mielestä liikaa. Muilla ihmisillä kuitenkin pidän viehättävän näköisenä erottuvia solisluita. Miksi sitten mä edelleen pakonomaisesti vedän huiveja kaulaan?! On tää ihmeellinen paikka, tää mun pääni.

It's funny how always in the summer I use much more gold than in other seasons. Tan and gold just go hand-in-hand together, right? Silver is somehow icy and cold, more for the winter.

I have realised I have an obsession with wearing always jewellery around my wrists I really rarely go out without some. Same goes with my neck. I always have to have a necklace or a scarf, otherwise I feel somehow naked. It's something that started years ago, 'cause I didn't like my collarbone and still I can't get rid of this habit. Even though nowadays I find it beautiful when you can make out the collarbone and I also really like my slim wrists. Yet I always cover them. Strange.

Huomaa kultaisten korujen käytön lisäksi näin kesällä muuten senkin, että ne mustat laukutkin jää vähän vähemmälle käytölle, ja mukana roikkuu enemmän värikkäät laukut ja sitten nää konjakin väriset, joista voi sitten peilata, että ei, ei vieläkään oo rusketus sillä tasolla, jolle sen haluaisi :D Eli ton laukun väriset sääret meitsille kiitos tavoitteena Thaimaasta!

I always wear much more tan in the summer, and all my black accessories lay in my closet waiting for their turn. My Miu Miu bag is perfect example of the colour I hope to be when I return from Thailand ;) 

Asun pohjalla on yksi mun kesän alelöytöjä, eli tollanen paisley-kuvioinen, vähän hippihenkinen jumpsuit Zarasta. Tykkäsin kovasti sen vaaleasta värityksestä, jossa on just täydellisiä värejä käytetty, ja mallikin oli jumpsuitille musta ihana! Tiukka ala-osa ja löysä yläosa toimii musta paljon paremmin kuin tiukka yläosa ja löysä alaosa, ainakin mun kropalle edustavampi yhdistelmä tällainen :)

Mulle tuli heti mieleen hipit ja hapsut tosta jumpsuitista, joten yhdistin sen mun hippimäisimpiin ja hapsullisimpiin kenkiin, Mangon ihaniin hapsubootseihin, jotka ilostutti mun kesälöytöinä viime vuonna ja tänäkin vuonna ovat päässeet pariin kertaan kesällä päälle mekkojen kaveriksi!

As for the outfit... I found this cute jumpsuit in the Zara sales, and absolutely loved the colour and the shape. Tight shorts and loose top, I likes. It fits me better than the other way around! That jumpsuit immediately reminded me of hippies and fringes, so I teamed it up with my fringed boots from Mango summer sale last year :) They work perfectly in the autumn, but go well with dresses in the summer too :)

  • Jumpsuit / jumpsuit, Zara
  • Saappaat / boots, Mango
  • Laukku / bag, Miu Miu

Multa tosi paljon kysellään mun kynsilakan väriä, ja kyseessä on tosiaan Essien Go Ginza -sävy, jonka Vivve mulle joskus esitteli, ja joka on mun ehdoton suosikki tätä nykyä! :)

I always get asked which nail polish I use. My favourite one is Go Ginza from Essie, lovely colour!

Mulla alkaa selkeesti iskee ikävä Simbaa ku piti työntää tähän postaukseen sata sen kuvaa...

I'm clearly starting to miss mu baby, since I had to spam so many photos of him here :D

Mutta kertokaas te mulle, mitä tuumailette asusta? :)

How do you like the outfit? :) Hot or not? 

Kommentit

Sähän näytät ihan ruskeelta tuossakin kuvassa jo :) mutta tiedän kyllä tunteen että kun varsinkin etelän lämpöön on menossa niin kyllä sieltä rusketus pitää saada mukaan kotiin :)) Suomessa taas kun on kesät ja päivät niin ei ajattele sitä niin kauheesti että pitää rusketus olla, mä en jaksa enää välittää oonko ruskettunu kesällä vai en..voihan sitä sitte laittaa naamaan jotain aurinkopuuteria että näyttää vähän virkeeltä, tykkään mun vaaleasta kuulaasta ihosta. Ihana toi asu, sulla on tosi usein sellasia yllärivaatteita joita en itse kaupassa nähtyäni voisi harkitakkaan mutta kun nään ne sun päällä niin kyllä mä sitten voisin itsellekin hankkia, kuten ton jumpasuitin. Kaipa se sitte näyttää erilaiselta jonkun ihmisen päällä kuin siinä henkarissa vaateliikkeessä. :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja joo, mulla on välillä vähän erikoinen vaatemaku (tulee mieleen ne kosmiset leggarit...:D) ja läheiset välillä pyörittelee silmiään, mutta kyllä niidenkin mieli usein muuttuu :D

Anna (Ei varmistettu)

Your dog is so cute, how old is he? :) I saw a dog from the same breed last week on a boat with a lifejacket, that was like "cuteness overload" haha :)

I like your jumpsuit, the colors are lovely. I'm not into that jump suits yet, because I didn't find the perfect one. And yeah, I understand you, bracelets are a must have, I'm always wearing 2 or 3, every day. I started to like gold more than silver, I don't know you can combine it more, in my opinion.

I'm addicted to Essie. I just bought the whole summer collection. I could change my nail color every day, if I wouldn't be too lazy, haha.

All in one, it's another perfect outfit! :)

Anna (Ei varmistettu)

Thank you very much :) And he's 5 years old, my supercutie baby :)

Veera (Ei varmistettu) http://famous-last-words-blog.blogspot.fi/

Mä ihastelin tätä samaa jumpsuitia jo yhdessa toisessakin blogissa pari viikkoa sitten ja oon vieläkin sitä mieltä, että toi on yks kauniimmista jumpsuiteista, mitä oon koskaan nähny! Noi värit on just eikä melkeen ja toi malli sopii sulle tosi hyvin!:)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia ja oon samaa mieltä jumpsuitista, täydellinen väritys :)

Minttu-Maaria (Ei varmistettu) http://cocoandcarrie.blogspot.fi/

Hippihenkinenhän tuo jumpsuit on, mutta erittäin tyylikkäällä tavalla, hippi vuosimallia 2013 :) Jotkut tuollaiset vastaavasti kuvioidut vaatteet on mun mielestä tökerön ja halvan näköisiä ja sellaisia, että niitä olisi pitänyt ihan oikeasti käyttää 60-luvulla! Toi sun korukappale ja myös se seuraava sekä laukkukappale oli niiiin lähellä mun omia ajatuksia, että pyörittelin täällä päätäni ihmetyksestä! Olen joskus yrittänyt jollekulle selittää, että käytän kesällä enemmän kultaisia koruja ja aina tulee tyhmä kysymys "Miksi?" No kun vaan tykkään! Mä olen nyt yrittänyt päästä omasta obsessiosta eroon ja yrittänyt, siis todella yrittänyt olla käyttämättä kaulakoruja, mut se on hirveen vaikeeta. Tosin se on helpompaa kuin ilman kelloa oleminen, koska jos kello jää kotiin, niin olen jossain ihme neuroosipaniikissa. Ja värikkäät laukut rulettaa kesällä, vaikka sen pitäs olla toisinpäin, koska talvella on muutenkin niin synkkää. Tulipa kirjoitettua paljon, mut tykkään lukea sun juttuja ja ne inspiroi mua :)

Anna (Ei varmistettu)

Haha, ihanaa vaan, että kommentoit pitkästi :) Vastavuoroisuus on kuitenkin mulle tosi tärkeetä bloggaamisessa :)

Viivi (Ei varmistettu) http://nooughtfromis.blogspot.fi

ihana kahvinsävyinen asu ja simbakin käy väriin! tukkasi on aika ihana.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Laura (Ei varmistettu)

Täytyy kyllä sanoa että sulla on ehkä kauneimmat asukokonaisuudet aina päällä :) Ainakin kun näitä suomalaisten pitämiä blogeja seuraa. Näistä jotenkin välittyy sitä persoonaa myös. Kun sitten on niitä, jotka pukeutuu ihan asiallisesti, suht nätisti, mutta ne tavallaan ei herätä mitään "oh ihanaa" tai "ompa kekseliästä" elämystä. Sitä vaan sanon että näitä kuvia on ihana katella ja näistä voi inspistäkin saada :) Ja onnittelut blogin synttäreiden johdosta!

Ihan liian harvoin tulee kommentoitua näitä postauksia. Mielessä saattaa olla vaan että "onpa upea asu", mutta sitten käy jostain syystä miettimään että jaksaako sitä yhtä lausetta laittaa kun aivan varmasti moni muu laittaa vastaavan kommentin :D No yritän kuitenkin silloin tällöin kommentoida vaikka ahkerasti seuraankin! :)
Mistä muuten sun mielestä parhaiten löytää matalapohjaisia bootseja? Tuli mieleen kun tuossa asussakin on taas yhdet ihanat ;P

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia kovasti :)
Mä tykkään Tory Burchin saappaistani ihan hirveesti, mutta saappaiden löytäminen yleisesti on ihan hirvee pain in my ass, joten en osaa yhtään vastata :/ Mä löydän niitä aina sattumanvaraisesti sieltä täältä. zara, Mango ja Burch on ainaki osoittautunu hyviksi :)

Fiina (Ei varmistettu)

Siis aivan mielettömän ihana asu!!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :)

Siina (Ei varmistettu)

Hih, Simba on aina yhtä ihana! :)

Mä en noille jumpsuiteille oikein oo ite koskaan lämmenny, lyhyet jalat ja pitkä selkä, ei oikeen oo mun juttu... :D Mut sun päällä noi näyttää oikeesti kivalta! Ja väritys on tosi kiva, tulee just tollanen inkkari/hippi-fiilis :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia! :) Ite kyllä tykkään, on jotenkin niiin rento vaate :)

Laurahenriet (Ei varmistettu)

Ihana jumpsuit! Itselleni ehkä liian lyhyet lahkeet.. :) heh! Mutta super kivat värit, sopii sulle tosi hyvin ja näyttää kauniilta rusketuksen kanssa.
Mutta turhaan kyllä aina manailet noita sun jalkoja, just tällästen asujen kanssa ne on upeet! Asu näyttäis upeelta myös korkkareiden kanssa, turhaan piilottelet sääriäsi :) Ja mulla on varmaan mennyt jotenkin ohi, eiköhän nääkin löydy tuolta blogista jos malttaisin etsiä, mutta mistä nuo sormukset ja kello on?

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos kiitos :) Ja en mä niitä jalkoja manaile ikinä pahalla, kivannäkösethän ne on, hankalat vaan verhota esim. täysmittaisiin vaatteisiin :) Sormukset on Hennesin, kello Michael Korsin :)

Marie (Ei varmistettu)

Vaikka itse en jumpsuiteista välitäkään, tuo kuosi on jotenkin kivan näköinen. Hameena voisin itsekin pitää. Ja täällä sama, on aivan alaston olo ilman rannekoruja, välillä kilisen kun kaikki korut pitää meteliä. Ehkä juuri tuon alastomuudentunteen vuoksi olen ottanut tatuoinnit molempiin käsiin korujen kohdalle, tuntuu siltä että aina on jotakin ranteessa. On myös helppo tarvittaessa peittää rannekoruilla (jos virallinen tilanne niin vaatii), edes monet tutut eivät tiedä että minulla tatuoinnit on :)

Juu ja täällä myös kahvi aiheuttaa adhd-tilan, mies ei yleensä edes anna minun juoda kahvia :D

Anna (Ei varmistettu)

Mä oon kanssa harkinnu rannetatskaa, mutta tällä hetkellä tuntuu, etten osaisi elää sen kanssa. En nää omia tatuointeja juurikaan, niin ne ei häiritse mua, ja koska oon tällanen helposti pakkomielteitä saava, pitäuydyn ehkä tatskoissa, jotka ei hyppää mun omille silmille :D

OTD
OTD

Joulukuusisyndrooma! :D

Anna (Ei varmistettu)

Meitsi! :)

Emmi L. (Ei varmistettu)

Aivan mielettömän ihana asu! Ja oon niin samaa mieltä koirista, mulla menee kanssa vähän väliä hermot tohon omaan, mutta sitten voin olla just sen pari sekuntia vihainen ja sitten mua joko naurattaa sen törttöilyt tai se on päättänyt pestä mun naaman :D

Emmi L.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja niinhän siinä aina menee, että koiralleen ei vaan voi olla kauaa vihainen :D

ansku (Ei varmistettu)

uii rakastuin noihin popoihin minkä kokonen jalka sulla muuten on ? :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) 38,5 on tarkka koko, 39 useimmiten käytän :)

Katya (Ei varmistettu) http://www.kkatyas.blogspot.com

Mulla on hei ihan sama juttu noiden korujen kanssa.. Sen lisäks, että mulla on aina oltava vähintäänki sormus, kello ja kaulakoru, niin mulla on pakko olla aina jotain, mitä oon poikaystävältä saanu. Jos ei oo, niin äkkiä joku koru vaihtoon, että sit kans on se poikaystävän antama koru. :D

Ja hei vitsi miten pieni Simba on! En oo ollenkaan tajunnu, oon luullu sitä ainaki vähän isommaks :D Suloinen

Anna (Ei varmistettu)

Awwww, ihanan rakastuneelta kuulostat <3 Ja joo, Simbuska on ihan minimini :)

MouMou
MouMou

Ihan törkeän ihana shortsihaalari! <3

Anna (Ei varmistettu)

Se on :) Kiitos babe! :)

D-Day
D-Day

Aivan ihana asu!!! Ja kokonaisuus!!! Ja Simba vielä kruunaa lookin! ;) Hei tuosta sun ihanasta tyviväristä... Minkälaisia värejä sun kampaaja käyttää? Kun itse kans rakastan tummaa juurta, mutta pelottaa kaikki puheet siitä miten myrkyt imeytyy suoraan päähän ym ym.. T. luulosairas :)

Anna (Ei varmistettu)

Mulla on siis ihan oma väri tossa päällä :) Blondattu osuus on värjättyä, tuo päälliosa omaa :)

D-Day
D-Day

Oihhhh onnekas sinä!!!!! :)

Lou (Ei varmistettu)

Eikö sua yhtään häiritse kun JOKA blogi-palstalla keskitytään vain sun painon nousuun? :O
Kauheeta, kyllähän ihmisset lihoo joskus.

Anna (Ei varmistettu)

Ei se kyllä mua kiinnosta :D Mä en oo lihonnut yhtään, ja mun paino on pysyny samojen kolmen kilon heitoilla tässä viimeiset kai 8 vuotta, ja nyt oon senkin painon alaosassa :D Mä painan 62 kg tällä hetkellä, mikä on 174 cm ihmiselle oikein terve paino. Mä en haluaisi olla pisaraakaan tästä laihempi. Jos joku ettii jotain thinspiration blogeja, niin sitten on väärässä paikassa täällä. Mä olen muhkurainen ja epätäydellinen, ja rakastan itseäni juuri tällaisena :)

sitruuna (Ei varmistettu)

Hyvä, terve kommentti sulta. Tärkeintä on, että tuntee olonsa hyväksi ja terveeksi omassa kropassaan! Toki iteki vaihtaisin mahamakkarat, sellut ja leikkausarvet pois, mutta ne kuuluu minuun! Kun itse tuntee olevansa kunnossa ja ruokavalio/liikunta on omassa kropassa sopiva ja kohdillaan, ja jaksaa elää ja tehdä asioita, kaikki on hyvin. Elämässä on kuitenkin paljon tärkeämpiäkin asioita kuin paino tai vartalonmuodot.... :) ja edelleenkin terveys ennenkaikkea!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Mun mielestä nimenomaan itseensä tyytyväisyys on huomattavasti tärkeämpää ku se, että painaa X kiloa ja on muotilehtien mallien kokoinen :(

Curious (Ei varmistettu)

Aivan ihana asu! Sopii sinulle tosi hyvin.

Asiasta ihan toiseen, mutta minkä takia Muotikuution Festival Lookseista on "hävinnyt" suurin osa ihmisistä ja nyt äänestyksen ollessa käynnissä siellä on enää vaan niitä, joiden nimikin tuntuu olevan teillä ylhäällä? "Nimettömät" ovatkin sitten heitetty sieltä menemään. Osaatko sanoa tai vinkata tästä eteenpäin Muotikuutiolle? =)

Anna (Ei varmistettu)

Kyllä ainakin mulle näkyy vielä kaikki samat? :)

R (Ei varmistettu)

Hei mulla on toi sama, että tykkään kun kaulan ympärillä on jotain! Oon ihan riippuvainen kaulahuiveista ja haluisin pitää niitä kesäsinkin. Just tossa kävin hipelöimässä LV:llä huiveja ja olispa ollu pikkusen enemmän ylimäärästä lompakossa..

Anna (Ei varmistettu)

Ne on kyllä ihania :)

Kaja (Ei varmistettu)

you` re amazing! you`re my favourite blogger!

greetings from Poland :-)

Anna (Ei varmistettu)

Ohh, thank you so much! :)

Jezzieh (Ei varmistettu)

Aiiiivan ihana jumpsuit! Ja voi miten söpöltä Simba onnistuu aina näyttämään! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

IrmaG (Ei varmistettu)

On kyllä tosi kaunis asu, malli sopii kaltaisellesi sorjasääriselle upeasti. Ja rrrrakastan tuota väritystä asusteita myöten! :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kiitoksia :)

E (Ei varmistettu)

Sun tyylis on aivan upea! Muuten mistä noi ihanat sormukset on? :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia :) Ne on Hennesiltä :)

Elli (Ei varmistettu)

Tosi kiva asu, ihan mun lemppareita vähään aikaan! Boosit just hyvät, niin ei haittaa lyhyt lahje ollenkaan!

Pages

Kommentoi