"It's a quarter after one / I'm all alone / And I need you now / Said I wouldn't call / But I've lost all control / And I need you now"

Mungolife

Ihanaa perjantaipäivää aurinkoisesta Lontoosta!

Good afternoon from a sunny London!

Täällä viikon viimeisiä luentoja menossa, ja odotan jo innolla ja kauhulla viikonloppua. Meillä on tämä jakso koulua aika loppusuoralla, ja 5.12 alkaa talviloma. Kuitenkin sitä ennen olisi pari sellasta melko tärkeetä päivää, nimittäin 2.12 pitäisi palauttaa toisen kurssin aine ja viimeistään 5.12 palauttaa iso projekti, jota oon tässä tehnyt. Sanomattakin selvää, ettei kumpikaan ole lähelläkään valmista, ja laskin tässä, että aikaa toisen palautukseen on 10 päivää, toisen palautukseen kaksi viikkoa. Hupsista. Mun sisko tulee ensi viikon perjantaina viikonlopuksi ja lauantaina tulee yksi kaveri tänne muutamaksi päiväksi, joten mulla on aika lailla viikko tässä tehokasta työskentelyaikaa näiden projektien suhteen.

Oon kyllä aina ollut parempi tekemään asiat deadlinejen lähestyessä, mutta nyt ei kyllä varsinaisesti naurata ainakaan tuo toinen projekti. Essee mennee ihan hyvin varmasti joka tapauksessa, kun on niin mielenkiintoinen aihe, ja olen tehnyt valtavasti taustatutkimusta. Kirjoittaminen muutenkin on mulle helppoa. Tuo toinen kurssi on vuorostaan aika matemaattinen, jälleenmyyjän ja ostajan rooleja käsittelevä, joka vaatii paljon matikkaa ja vaikeasti saatavaa tietoa. No kyllä sekin siitä vielä hyväksi muuttuu. Tai edes välttäväksi :D Sen kanssa tavoitteena on aika lailla läpipääsy. Tulee työntäyteinen viikonloppu.

Last lectures of this week are coming to an end, and I am dreading the upcoming weekend. I have so much Uni work I need to do, I am literally drowning in it at the moment. Honestly speaking, I work best under pressure, and it's all my fault to leaving it all to the last minute. I still have 10 days to finish an essay and almost two weeks to return another project, so I'm hopeful that I will get everything done in time :) The essay is super-interesting, so I'm sure I'll be fine with that, but this other project requires some maths and logic, and is heavily merchandiser oriented, which interests me less than sticking shards of glass under my fingernails. Oh well, as long as I pass, I'm happy.

Heittäydyin aika turistiksi näiden asukuvien kohdalla ja kuvapaikaksi valikoitui peribrittiläinen puhelinkoppi. Noi kopit on muuten siitä jännittäviä nykyään, että niitä ei juuri kukaan käytä, vaikka niitä vähän joka nurkalla nököttääkin. Ne on niitä turistien intoilemia koppeja, joiden edessä kaikki ottaa kuvia. Muuta tarkoitusta niillä ei nykyään taida olla, ja suurin osa ei edes toimi. Kuitenkin, jos sinne sisälle kurkkaa (ainakin osaan), niin niiden ulkopuolelle melkein kannattaisi laittaa K-18 -merkit. En oo koskaan nähny niin monen call girlin niin yksityiskohtaisen kuvaavaa mainosta samassa paikassa. Tosin en niitä kyllä mitenkään kovin aktiivisesti näkökenttääni ole koskaan hakenutkaan. Vähemmästäkin traumatisoituu pieni ihminen. Käännytin joskus 10-vuotiaan siskoni aika hädissäni pois moisen luota suuntaan, joka vaatisi vähemmän terapiaa aikuisena. "Ei kulta, sun tissien ei ole tarkoitus näyttää kahdelta ilmapallolta, jotka on venytetty äärimmilleen" ei varsinaisesti ole keskustelu, jonka haluan käydä. Mielenkiintoinen ilmiö kaiken kaikkiaan. No, on ne kai ihan historiallisesti arvioiden hienoja katsella ulkopuolelta.

I had a bit of a tourist moment with these photos, and chose the famous telephone booths to the background. I find it interesting that you can still find them at every corner, even though they are not really in use anymore. They're just the booths that tourists want to take pictures at. However, if you take a glimpse inside some of them, you'll see a disturbing amount of call girl ads that are very detailed.. I think these booths should have an age limit of some sorts :D I remember my sister tried going inside of one when she was 10, and I was really quickly to turn her to a way less demanding of future therapy sessions. Well, at least they're historically cute to look from the outside. 

Asuna oli jo viimevuotinen alennuslöytö-mekko River Islandista ja vähän ehkä liiankin teille tutuksi tulleet Joien nauhasaappaat, jotka on edelleen aivan yhtä rakkaat ja vähän joka toinen päivä vähintään jalassa. Asun täydentäjänä oli tuo aivan upea käsintehty helmikoru, jonka sain yhdeltä lukijaltani viime vuonna. Love it still! Aina jotenkin se kuitenkin jää korulaatikkoon makaamaan. En uskalla pitää sitä ihan päivittäin, kun se on niin arvokas mulle. Se on uniikki kappale, ja niin kaunis, etten halua vahingossa onnistua sitä tuhoamaan. Tyhmää se kai on säästellä lempivaatteitaan ja asusteitaan, mutta oon liiankin usein syyllistynyt siihen. Nyt vaatekaappeja rajulla kädellä tyhjennellessäni olen huomannut, että niitä lempijuttujakin tulee kaivettua sieltä huomattavasti useammin käyttöön.

The boots that you guys have seen way too many times so far were teamed up with my checkered dress from the River Island sale from last year, and I really loved this outfit. I digged out my statement necklace that was made specially for me by one of my readers, and it still makes my breath go away. It is gorgeous! I don't use it nearly enough, but it's too precious, and I'm always afraid to break it. I tend to always hide away the clothes and accessories I love the most, so that I won't "wear them out" or "destroy them". Such a silly way of thinking. 


Täällä pärjää vielä onneksi erinomaisesti ohuilla sukkahousuilla ja nahkatakilla, kunhan vaan lämmikkeeksi kaivaa vähän jotain pörröistä ja lämpöistä, kuten tuon "turkis"huivin. Ilmoitin jo mamalle Suomeen, että voikin sitten kaivaa mulle kaapista esille sen mun turkiksen, koska jotenkin veikkaan, että mua naurattaa ensi kuussa Suomessa vieraillessani kelit todella vähän.

Sain myös vihdoin lyötyä lukkoon mun matkapäivät ensi kuulle, ja lähtö Australiaan ja Balille häämöttää reilun parin viikon päästä. Jeeee! 9.12 näillä näkymin käy tieni Perthiin ja sieltä sitten mahdollisesti Sydneyn kautta Balille, ja viimeistään vuodenvaihteeksi suuntaan takaisin Suomeen. Ehkä. Katsotaan nyt vielä. Se siitä lippujen lukkoon lyömisestä. Toisaalta haluan pyöriä Simban kanssa lumessa ja nauttia perheen ja rakkaiden seurasta mahdollisimman paljon talvilomalla, toisaalta Australian aurinko ja +30 kutsuu mun nimeä todella lujasti.

Mulla on suuria suunnitelmia tälle viikonlopulle saada teille mm. ne Daim-kakkusten reseptit julkaistua ja muita mielenkiintoisia juttuja. Toivottavasti en siis huku koulumateriaaliin viikonlopun aikana vaan muistan ottaa pienen breikin myös blogille! Sunnuntaina kannattaa ainakin aamupäivästä kurkkaa mitä täällä tapahtuu! ;)

It's nice to still be able to walk around in see-through stockings and a leather jacket, without freezing my ass off. I already asked my mum to take out my second hand fur before I arrive to Finland in a couple of weeks, because Finnish winter is far from my favourite seasons and phenomena. This has also made my life difficult with me trying to decide my travel dates for our winter break. I would love to spend my winter break with my family and friends in Finland, playing around in the snow with Simba and enjoying the warmth of my parents home. But on the other hand, I have absolutely no interest in the weather and the Australian summer with its 30 degrees is quite forcefully calling my name... 

I'll hopefully not drown myself completely in work this weekend and will return tomorrow with the instructions on how to make Daim cupcakes :) So stay tuned!

Nyt tämän viikon viimeiselle luennolle.. Onko mielipiteitä asusta? Nappaako vaikö eikö? :) 

What do you think of this outfit? Love it or not so much? :)

(Header song: Lady Antebellum - Need You Now)

Kommentit

sanni (Ei varmistettu)

Moikka! Tykkään ihan älyttömästi sun blogista. Sulla on ihanat kuvat ja niistä näkee, että käytät aikaa ja vaivaa niiden eteen! Muutenkin kiinnostaa sun elämä siellä Lontoossa ja haluaisin jatkossakin lukea tätä blogia. Mutta harmi vaan on se, että sun blogia ei voi lukea bloglovinissa (puhelinsovelluksella). Sun blogin sivu täytyy avata, jotta kirjoituksen voi lukea kokonaan. Mikä on sikäli harmillista, että n. 9/10 sun kirjoituksien kohdalla joudun painamaan ''mark as read'' lukematta, koska mulla ei vaan oo aikaa usein lukea blogeja tietokoneella ja puhelimella selainten avaaminen kestää niin hurjan kauan.. Voisikohan tähän saada jotain muutosta? Olisin enemmän kuin kiitollinen!

Anna (Ei varmistettu)

Valitettavasti tuo ominaisuus ei tule tähän blogiin :/ Eli toivottavasti jaksat ottaa vaikka kerran viikossa aikaa ja lukea menneet postaukset :)

emmm (Ei varmistettu)

IHANA mekko, IHANA asu ja IHANA sinä

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia <3

anniina (Ei varmistettu)

Hullun upeita kuvia!! Oot todella viehättävä näissä kuvissa ja asu on äärimmäisen tyylikäs mutta tyttömäinen :) ja vautsi tota sun uumaa! Tosi hyvännäköinen :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti, tosi kiva kuulla :)

Krista (Ei varmistettu)

Hei kaunokainen! Tää nyt menee täääysin ohi aiheen, mutta mattimyöhäinen kun oon niin kysyn vasta nyt. :D Siis, olisin kysellyt Celinén kaunokaisen hintaa sillä itse tumpelona en sitä ole mistään netistä oikein kunnolla löytänyt.... Ymmärrän täysin jos haluat pitää sen omana tietonasi mutta lähinnä mietiskelin vain josko kyseisetä unelmasta voisi tulla meikän tuleva säästökohde :) Have a good day beautiful! <3

Anna (Ei varmistettu)

Tuo on nykyään 2000 euroa, Pariisissa. Täällä tai Suomessa en osaa sanoa :/

Emmi L. (Ei varmistettu)

Aivan ihana asu! Toi mekko on täydellinen :) Laukusta nyt tietenkin puhumattakaan!

Emmi L.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kiitoksia :)

Ihana toi mekko! Love it! Ei noihin saappaisiin kyllästy :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Henriikka (Ei varmistettu)

Heippa Anna! Ollaan tulossa lontooseen ensi viikonloppuna ja ajattelin sulta kysäistä että kannattaako kuitenkin pakata toppatakki mukaan vai onko satavarmaa että siellä tarkenee hyvin nahkatakillakin? Ollaan myös menossa katsoo futismatsia niin mietin että jäädynkö jos jätän toppatakin kotiin..

Anna (Ei varmistettu)

Kyllä kannattaa ottaa paksumpikin takki, mä en palele ihan hirveen herkästi :)

Anna Manchesterista (Ei varmistettu)

Saassa "parjaaminen" on vahan ihmisesta kiinni. Nain mina tanaan +8 -asteessa: paksut sukkahousut ja villaiset ylipolven sukat (silti reidet oli kylmat), kaksi pitkahihaista trikoopaitaa ja mekko, villakangastakki, pipo ja lapaset, maiharit. Kuitenkin puistossa lasten perassa juostessa oli kylma.

Samaan aikaan hoitolapsi 2v riisuu takkia ja villatakkia, koska "on kuuma". Ah, niin brittia. :D

Anna (Ei varmistettu)

Hahahhaah, meillä on selkeesti erilainen sietokyky kylmälle :D

mie (Ei varmistettu)

Asu ei nappaa mutta sinä itse olet kaunis. Asusta kun kysyttiin, niin mielestäni tyylitajusi ei pääse oikeuksiinsa ollenkaan nyt, koska tämä kokonaisuus on vähän mauton. Jos unohdetaan asu, niin sinä naisena olet ihana ja hurmaava!:) ja blogisi on inspiroiva!

Anna (Ei varmistettu)

No voi harmi, ettet tykännyt, mutta kiitoksia kuitenkin :)

Kat (Ei varmistettu)

Tykkään tuosta asusta älyttömästi! Sopivan leikkisä, mutta kuitenkin asiallinen :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, kiitoksia :)

Kotona

Hei homman nimi on nyt se, että mä rakastan rakastan tuota sun nahkatakkiasi ja mun on pakko saada jostain käsiini samanlainen. Se on siis zarasta, mutta tiedätkö tarkempaa mallia? Mitä kokoa sinun takkisi on? Mahtuuko sitä pitään mukavasti kiinni? Oon aika isorintainen ja yleensä muuten sopivat nahkarotsit el mahdu tisseistä kiinni :'(

Anna (Ei varmistettu)

En valitettavasti osaa sanoa mallia :/ Mulla on S-koko, mukavasta en voi vannoa, mutta menee kiinni helposti :) Jos on tosi isorintainen, sitten ei kyllä rinnasta ehkä mahdu, mulla tekee siitä tiukkaa :) Mun takki on A/W12 mallistoa, jos se auttaa :) Whistlesillä on myynnissä paraikaa tosi samanlainen :)

Linda (Ei varmistettu)

Sä oot oikeesti niin yks inspiraationlähde!!!! Oon ennen ollut vähän ''ujo'' pukeutumisen suhteen, mutta kun olen sun blogia lukenut niin oon saanut hurjasti itsevarmuutta pukeutumiseeni ja korkokengät on lähes poikkeuksetta aina jalassa! Lisäks mekot ja hameet on tullut arkikäyttööni! Sun ansiosta uskallan olla oma itseni ja tunnen sen itsevarmuuden oikein sydämessäni :D Eli iso kiitos ja kumarrus sinulle ja sun blogillesi :) Parempaa saa etsiä :)<3

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten ihanaa kuulla, kiitoksia kovasti! <3

Sanni (Ei varmistettu)

Oon jo parin vuoden ajan seurannu sun blogia ja pakko nyt vihdoin kommentoida ensimmäistä kertaa ja sanoa että kirjotat ihan sairaan hyvin ja asu kuvat on aina niin onnistuneita niinku tässäkin postauksessa!
Oon ite tässä miettiny pitkään Austraaliaa lähtöä mutta oon aivan hukassa sen suhtee että minne sinne kandeis mennä, osaisikko yhtää neuvoa missä olis hyvä olla? :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja Australian suhteen kannattaa miettiä ensin mikä itseä kiinnostaa, sitten on helpompi pinpointtaa se paikka, minne haluaa mennä :)

Lillyann (Ei varmistettu) http://ilmavirta.blogspot.fi

Ääks ja iiks! Olipa aika kiva ylläri kun tänne tänään taas tulin aamulla lukemaan! Mukava nähdä tuo käytössä ja ihana kuulla että se on edelleen mieleinen :)

Anna (Ei varmistettu)

Se on ihana<3 en aina raaski pitää sitä, mutta special occasions on sitä varten ;)

Melissa (Ei varmistettu) http://rottier.wordpress.com/

I think is beautiful!. You rock those boots!

Anna (Ei varmistettu)

Thanks <3

Kommentoi