"I've seen this yearning take on a frightening form"

Mungolife

IHANA VIIKKO, IHANA KESÄ. Mulla on ollut aivan ihana viikko. Enkä siis tarkoita tätä maanantaita. Tää maanantai on sisältänyt itseään vihdoin niskasta ottamisen ja asioiden järjestelyn. Tuhat puhelua verottajasta pankkiin ja vihdoin kahlasin myös kirjanpitoakin vähän läpi. En tiedä mikä mulla oli viime viikolla. Olin jotenkin täysin pois elementistäni. Täysin aikaansaamaton ja tehoton. Pitkästä aikaa oli sellainen tilanne, että mikään deadline ei lymynnyt myrskypilven lailla ylläni, eikä ollut aikatauluja, joiden mukaan piti ehdottomasti itsensä järjestää. Heräilin joinain päivinä 5.30 ja toisina vasta yhden jälkeen. Annoin itselleni aikaa nyt toipua hieman menneestä opintovuodesta ja nautin vaan tekemättömyydestä ja vetelehtimisestä.

Saimme tänään viimeisen jaksomme arvosanat ja ilokseni huomasin, että yhteisestä projektistamme tuli B+ :) Kaksi vuotta yliopistouraa Englannissa on nyt siis paketissa, yhtäkään kurssia en ole joutunut uusimaan, ja kunnialla selvitty tästä urakasta tähän asti. Muistona on kaksi C-alkuista arvosanaa, yksi A ja pitkä rivi B:tä. Oman tavoitteeni kaiken läpi pääsemisestä ylitin siis reippaasti, joten iloinen voi olla. Nyt onkin aika ottaa happea, lomailla ja nauttia vaan kesästä. Syksyllä alkaa ihan whole other ballgame niin sanotusti. Näillä arvosanoilla ei ole ollut mitään väliä. Koulutyöni on muutenkin voinut vaikuttaa ruudun toiselle puolelle kovin vasemmalla kädellä tehdyltä. En koe tarpeelliseksi mun akateemista uraa ruotia muoti/lifestyle/matkailu-blogissa, joten täysin ymmärrettävää jos tällainen kuva on tullut. Kuitenkin tänään kun katsoin arvosanaliuskaani, hengähdin melko syvään. Ei nää kaksi vuotta helppoja oo ollut. Sydän repinyt milloin minnekin, työt toisaalle, koulu eri suuntaan; ja kaiken tämän sovittaminen ollut ehkä se yksi isoin stressaava tekijä.

Ensi vuosi tuleekin kuluttamaan ihan eri tavalla kuin nämä kaksi mennyttä. Arvosanoilla onkin ykskaks väliä, dissertation pitäisi valmistella ja kirjoittaa ja neliöhattu käydä vuoden lopuksi pokkaamassa toivottavasti parhaalla mahdollisella arvosanalla. Työmäärä tuskin tulee vähenemään, eikä se sydänkään varmaan revi yhtään sen vähempää eri suuntiin. Olen kyllä ikionnellinen siitä, että koulu ja opiskelu on mulle yleensä helppoa ja melko vaivatonta, muutenhan tällainen elämä ei olisi mitenkään mahdollista. Kiitos kuulunee paljolti opettaja-mummilleni, joka opetti pikku-Annan lukemaan neljän vanhana ja jonka myötävaikutuksesta koulu oli aina kivaa. Nyt kun yliopistotutkinto on enää vuoden päässä, on olo jotenkin ihmeen helpottunut. Toki mielessä on kaiken maailman MBAt ja MiMit ja muut mahdolliset jatkotutkinnot, mutta niiden aika ei ole nyt, eikä vielä ensi vuonnakaan. Niitä ehtii sitten joskus miettimään.

Menipäs taas kouluhöpöttämiseksi. Viikkoni ei ollut kylläkään ihana millään tavalla koulun takia. Oli vaan jotenkin poikkeuksellisen ihanaa ja kivaa, säästäkin huolimatta. Ehdin näkemään ystäviäni joka päivä, viettämään ikimuistoisia hetkiä ja nauttimaan vaan vapauden tunteesta :) Jotenkin perjantaina istuskellessani Skifferissä olo oli yhdellä sanalla onnellinen. Aurinko näyttäytyi hetkellisesti ja väläytti hieman kesäHelsinkiä kauneimmillaan. Olen ripustanut kaikki tavallista kauniimmat hepenet kaapin perukoille ja kulkenut koko viikon simppelin rennoissa vaatteissa. Nuo joidenkin lukijoiden inhoamat farkut ovat varmaan tämänhetkinen lempivaatteeni, ja tätä yhdistelmää niiden kanssa onkin näkynyt aika riittävästi. COSin täydellisen pehmeä T-paita on yksinkertaisuuden huipentuma, ja tämän asun asusteet ovat tämän kevään/kesän kivoja hankintoja, jotka ovat jääneet blogissa esittelemättä sen tarkemmin. Anthracite-sävyinen Vuittonin huivi on ajattoman värinen ja näin viileänä kesänä se on ollut oikea pelastus! Lounastaessani kesän alussa Julian kanssa, hän esitteli uuden Givenchyn clutchinsa, joka oli minimalistisuudessaan täydellisen hurmaava. Julian kanssa kipitimmekin siltä istumalta Luxbagiin hankkimaan mulle samanlaisen. Täydellinen sekä arkeen, että juhlaan sopiva pikkulaukku!

Toivottavasti tämä viikko on vieläkin ihanampi kuin edellinen, tosin en tiedä kestääkö sellaista kukaan muuttumatta täydeksi riemuidiootiksi. Luvassa on ainakin kaverin kolmekymppiset ja kesän ensimmäinen festari, että eiköhän tästä taas toiminnantäyteinen viikko tule.

Lähetin tänään muuten Rantapallon "pomolleni" viestin ja ilmoitin, että mun blogin salasana pitää vaihtaa 14.7. eikä sitä saa kertoa mulle. Olen päättänyt pitää kahden viikon täydellisen kesäloman, jolloin blogikin jää pois. En muista milloin olisin pitänyt pitkää blogilomaa, enkä kyllä ole koskaan poistanut itseltäni mahdollisuutta tänne sivulle pääsyyn. Nyt kuitenkin haluan rauhoittaa heinäkuun lopun kokonaan, ja aionkin siis pysyä poissa kaksi viikkoa. Korostin, että uutta salasanaa ei mulle saa antaa vaikka taivaalta alkaisi ropisemaan yksisarvisia ja olisin ainoa asian todistanut. Tässä kahden viikon ajan olen ajatellut ajastaa joitakin postauksia tuolle ajalle, mutta stressiä siitä en kyllä ota. Joka tapauksessa silloin en vasta kommentteihin, sähköposteihin tai muuhunkaan, enkä tee ajankohtaisia päivityksiä :) Kivaa, saa nähdä millaiset vieroitusoireet itselle tulee :D

Kertokaa te nyt kuitenkin, mitä tykkäätte tästä asusta? :) 

Kommentit

Jatta (Ei varmistettu)

Ihania kuvia ! Miten ootkaan onnistunut valitsemaan just sellasen hetken, ettei kukaan muu oo tullut kuvaan Tuomiokirkon portailla ? :D

Hyvää ja aurinkoista kesälomaa sulle, sekä paljon tsemppiä seuraavaan ja viimeiseen lukuvuoteen ! :)

Anna (Ei varmistettu)

Haha, sisko on välillä taituri ajoituksen suhteen :) Ja kiitoksia kovasti :)

Iida (Ei varmistettu)

Aivan ihana asu! Niin yksinkertainen, mutta todella kaunis. :) Muistan vielä sen ajan, kun et Luiskasta välittänyt ja niin se kelkka vaan on kääntynyt. :-D Mutta onhan tuo huivi ja muutkin LV:n ostoksesi ihania. :)

Anna (Ei varmistettu)

Haha, joo, on kelkka kääntynyt. Jotenkin ennen yhdisti koko LV:n vaan niihin kamaliin monogrammispeedyihin, mutta onhan siellä aivan upeita juttuja paljon :)

Rosita (Ei varmistettu) http://siipienhelinaa.blogspot.com

Tykkään asusta ja tekisi mieli heti pukea samantyyppinen setti päälle! Lähes kaikki elementit löytyvät kaapistani vaikka eri ostopaikoista ovatkin. Kahden viikon blogiloma, oho aikamoisen päätöksen olet tehnyt, mutta tekee varmasti hyvää. Jokainen saa lomailla edes kerran vuodessa :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti! :) Ja joo, vaikka aika rentoa tää mun työ näin kesällä muutenkin on, niin helposti sitä koukuttuu. Lukee bussissa kommentteja, muokkaa kuvia koko ajan ja tekee muuta asiaan liittyvää. Täys-irroittautuminen tekee hyvää :)

Susanna (Ei varmistettu)

Nyt haluan kommentoida sulle Anna! Oot ollu mulle tosi merkittävä roolimalli vuosien saatossa. Ihailen sun suhtautumista kouluun ja työhön. Mua kiehtoo se miten muokkaat tulevaisuuttas haluamaasi suuntaan etkä mene virran mukana kuin kuollut kala. Myös se, että et pelkää työntekoa vaan painat eteenpäin sata lasissa on saanu mut ymmärtämään että mikään ei tule ilmaiseksi.
Oon huomannu että joskus ihmisillä on susta sellanen "ylimielinen" kuva, mutta mun silmissä oot hemmetin kova muija, älykäs, määrätietoinen ja kunnianhimoinen.
Joten kiitos Anna! Osittain sun ansiosta oon ottanu itseäni niskasta kiinni, enkä aijo mennä enää elämässä sieltä, mistä aita on matalin. Ilmoittauduin lääkiksen valmennuskurssille ja nyt mennään täysillä kohti unelmaa eikä sen vierestä!
PS. Jos joku on ansainnu blogiloman niin sinä! Me odotellaan tulevia postauksia:)

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten ihana kuulla, kiitoksia kovasti! <3 Ja ihanaa, että seuraat unelmiasi! Parhaat lääkärit on aina ne, jotka tekevät sitä intohimosta ja unelmasta, ei rahasta ;)

Senja (Ei varmistettu)

Olen kanssa monta kertaa meinannut kirjoittaa sulle samasta asiasta, mutta en ole osannut kirjoittaa ajatuksiani :D
Voisin allekirjoittaa täysin Susannan sanat!
Ollaan Anna samanikäisiä ja täysin eri aloille pyrkimässä yms. mutta itselläni on ollut vastoinkäymisiä toisensa jälkeen niin opiskelujen, kuin työelämän suhteen ja on monet kerrat tehnyt on mieli heittää hanskat tiskiin, mutta olen myös osittain sun ansioita saanut voimaa, että hitto kyllä mä meen vaikka läpi harmaan kiven kohti unelmia.
Tykkään sun ajatusmaailmasta ja suhtautumisesta elämään, ajattelen itse samanlailla ja sulta saa mielettömästi inspiraatiota.
En voi käsittää ihmisten suurta kateutta sun menestyksestä ja elämänilosta. Ei se ole ainakaan multa vielä ollut pois, sen sijaan siitä saa inspiraatiota ja voimaa pyrkiä "samaan".
Keep up the good work, girl ja ihanaa blogivapaata lomaa!

ps. Aivan ihana asu ja tuo huivi on kyllä täydellinen!

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten ihanaa, kiitoksia ihan valtavasti, tällaiset kommentit on ihan hirveen tärkeitä mulle <3

meow (Ei varmistettu)

Aloin ihan sattumalta selaamaan näitä kommentteja ja pakko nyt laittaa tähän perään, että olen edellisten kanssa aivan samoilla linjoilla! Annan viisaat sanat ovat juurtuneet tuonne syvälle pääkoppaan ja elämänasenteeni on muuttunut ehdottomasti parempaan. Mikään ei tule ilmaiseksi, pitää tehdä duunia ja uskaltaa seurata unelmiaan! En enää ikinä tyydy - näin suoraan sanottuna - p******! Saan sulta todella paljon inspiraatiota ja voimaa :)

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten ihanaa, kiitoksia kovasti!! :)

H (Ei varmistettu)

Asu näyttää ihanan rennolta, hiukset hyvältä ja sinä onnelliselta :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia <3

marie (Ei varmistettu)

ootko ollu tyytyväinen vuittonin huivien laatuun? nythän on ollu paljon puhetta nukkaantumisesta yms. mitkä mallit sulla on? mun ois tarkotus ostaa denim shawl. :)

Anna (Ei varmistettu)

Oon, ehdottomasti! Denim on ollut musta tosi hyvä, ja tämä vähän jykevämpi, tämä harmaa, on ihan mielettömän hyvälaatuinen! :)

Elina (Ei varmistettu)

Jäin vain tuijottamaan sun korkeita korkoja.. vau! Mitenkä noilla koroilla kävelee mukulakivillä? Eikö koskaan pelota nilkkojen puolesta? :) Pidätkö muuten koskaan kakkoskenkiä mukana laukussa, tyyliin converseja?

Anna (Ei varmistettu)

Kannan aika usein ballerinoja joo mukana :) Ja kyllä noilla yllättävän hyvin kävelee :) Tosin pakko sanoa, että mukulakivet on ihan perseestä koroille ylipäätään, ei tarvii olla ees kovin korkeet korot :/

Anna (Ei varmistettu)

Voi miten ihanalta kuulostaa :)

Katja83 (Ei varmistettu)

Asu näyttää todella hyvältä. Mulla on samanlainen huivi Dubaista mahtavaan hintaan ostettuna. Ärsyttää niin kovin kun niitä naruja irtoilee milloin mistäkin, toivottavasti sulla on parempi tuuri omasi kanssa.
Oikein hyvää lomaa sulle :)

Anna (Ei varmistettu)

Onko sun siis ihan sama? Mulla ainakin on tosi laadukkaan oloinen toi mun huivi :)

Katja83 (Ei varmistettu)

Juu ihan täsmälleen sama, viime tammikuussa Dubaista ylihintaan hankittuna :) Oon vielä yrittänyt olla ihan ekstra varovainen sen kanssa, mutta silti vaan.. :/ Mutta, näillä mennään.. Huivi näyttää kyllä tosi upeelta tavan harmaan paidan kanssa, joten kiitos vaan vinkistä:)

Anna (Ei varmistettu)

No voihan perkele :/ Toivottavasti se on vaan maanantaikappale. Tai siis itsekkäästi niin toivon :D

ensq (Ei varmistettu)

ihan täydellinen asu kaikessa yksinkertaisuudessaan! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

M (Ei varmistettu)

Saako kysyä kuinka paljon tämä Givenchyn clutch maksaa luxbagissa? :) Kaipaisin juurikin jotain mustaa ja yksinkertaista pikkulaukkua ja kyseinen näytti erittäin kivalta sekä ajattomalta vaihtoehdolta :)

Anna (Ei varmistettu)

Ahmm, 320 euroa muistaakseni :) Eli ei mikään hullun hintainenkaan :)

Henna (Ei varmistettu)

Oon aivan rakastunu noihin kenkiin, ihanat! Oon seuraillu sun blogia jo vuosia ja oot ollu tosi iso inspis tälläselle vajaalle täysikäselle tytölle haha. Jotenki se, et oot tehny sun elämästä omanlaises ja seurannu sydäntä ympäri maailmaa ihastuttaa tänne ruudun toiselle puolellekin :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti, tosi ihana kuulla :)

Tia (Ei varmistettu) http://deleted

Olet kyllä lomasi ansainnut ja uskon että kun pidät vähän pidemmän tauon, blogisi ulosanti tulee olemaan yhä parempi kun tulet taas sorvin ääreen :) ihailen aina täältä "ruudun toiselta puolelta" noita sun nudeja lubbareita,ne on niin ihanat.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja voi, ne on aivan ihanat kyllä!! :)

Anna (Ei varmistettu)

Congratulations on your grades! :) I'm glad you're having a great time even when the weather is not the best. If I understood everything right, you're going to take a break from your blog?! Sad to hear because I adore your posts and pictures but I totally agree with your decision. Sometimes you really need a time off from everything even from blogging. Do you already have any plans for a holiday overseas? :)

I love the outfit. I'm a big fan of casual outfits. Love the LV scarf. Last weekend or the weekend before you posted a pic on IG with a leather jacket and Zara scarf, are you going to do a separate outfit post about it? :) Would love to see it!

Anna (Ei varmistettu)

Thanks so much once again :) Yes, I will have a break for two weeks :) I will schedule some posts in and will update my Instagram as usually, but no live posts or answering comments then :) No plans for overseas at the moment, but we'll see. As for that outfit, there's no photos of that yet, but I might take some photos of that, as I really liked it myself :)

Iitu (Ei varmistettu)

Millon nähdään sun aikapäiviä sitten tapahtuneen Ted Baker-haulin sato? :) Lupasit joskus että ne nähtäisiin ja itse kovana Ted Baker fanina kiinnostaisi tietää mitä sieltä löysit!

Anna (Ei varmistettu)

Ne on tulossa :) Asukuvia on itse asiassa jo tallessa tuolla arkistossa, en oo saanu niitä vielä vaan ulos. Ostin paljettihameen ja -takin ja sitten juhlavan maxin, joka näkynee vasta sitten kun sille on käyttöä syksyn juhlissa tai ystäväni talvihäissä. Eihän minulla ole kuitenkaan velvollisuutta niitä mitenkään "esitellä" :) Ne näkyvät kun näkyvät :)

Never (Ei varmistettu)

Ihanan rento asu ja kivat hiukset! Ne näytttää tosi kivoilta tolleen ei-niin-laitettuina. Ja edellisestä postauksesta vielä:aivan maaaginen!:D sun kirjotustyyli siinä postauksessa.... Kirjotapppa joskus kirja, mä ostaisin sen ihan varmasti :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiva kuulla ja hahah, kiitoksia :D Kiva tietää, että sille olisi ostajia :)

Maija (Ei varmistettu)

Ihana asu ja ihanat farkut! Saanko tiedustella mitkä farkut zaralta sulla on jos ite menisin etsimään samanmoisia :)

Anna (Ei varmistettu)

Saat toki :) Ne on se Boyfriend-malli, ne superrevityt.

T (Ei varmistettu)

Asu on ihana, hiukset myös ja olet todella ansainnut lomasi :) Muistanko oikein, että olit lähdössä Losiin heinäkuussa (vai muistelenko omiani)?

Anna (Ei varmistettu)

En lähde näillä näkymin :) Haluan ehkä kuitenkin nähdä vasta ensi vuonna ton keikan :)

Milka (Ei varmistettu) http://milkainnamaaria.blogspot.fi/

Yksinkertainen on vaan niin kaunista, tykkään tykkään tykkään

Anna (Ei varmistettu)

Näinhän se on :) Kiitoksia kiitoksia :)

Paula (Ei varmistettu)

Oioi miten hyvän värinen huivi! Ite tässä oon pähkäilly että oisko seuraava LV-huivikokoelman kartuttaja musta vai se chocolate :) nyt tää tuli kyllä lisänä yhdeksi vaihtoehdoksi :) se turkoosi on mun mielestä myös ihan mieletön, mutta mielummin aina tälläsissä hankinnoissa valitsee sitten kuitenkin sen ajattoman värin :)

Anna (Ei varmistettu)

ONKO SINNE NYT TULLUT SE TURKOOSI?! EI perhana, oon oottanu sitä jo ties kuinka pitkään takas mallistoon :D

Paula (Ei varmistettu)

No itseasiassa se on niitten Saksan(?) nettisivuilla :D ja oon sielä sitä kuolannu. Ja mun silmään se on semmonen ihanan turkoosi, mutta värinä siinä vaan lukee 'blue' :D että en tiiä valehteleeko mun silmät vai onko se sitte oikeesti vaa sininen :D

Anna (Ei varmistettu)

Ai on? Perhana, nyt on pakko tutkia :D

Anne-Mari (Ei varmistettu) http://www.pochetteroulette.com/

Ihan täydellinen asu! Erityisesti tykkään noiden farkkujen ja korkkareiden välisestä "kontrastista" :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

HanKo
Running on Tofu

Asu on ihana ja mä olen ainakin tykännyt kovasti lueskella myös näistä opiskelujutuista. Blogiloma ja loma ylipäätään tulee varmasti tarpeeseen hektisen vuoden jälkeen. Toivottelen siis sulle oikein hyvää ja rentoa lomaa! :)

Pages

Kommentoi