Ja taas samaa // Kuopio

Mungolife

Ootteko jo kyllästyneet mun harmaan ja vaaleanpunaisen yhdistelmiin? En syytä yhtään jos olette. Mä oon jämähtänyt. Oikeesti, tosi pahasti. Mun ei tee mieli pukee päälleni melkeinpä mitään muuta kuin harmaasta ja vaaleanpunaista. Voin räväyttää välissä ja laittaa harmaan kaveriksi jotain muuta pastelliväriä, mutta todellisuudessa mielessäni olisi sekin yhdistelmä todennäköisesti vaaleanpunaisen kanssa. Kuljin tänäänkin samassa yhdistelmässä. Harmaat housut, harmaa neule, vaaleanpunainen takki, vaaleanpunaiset tennarit. Olisi voinut valokuvata senkin, mutta toisaalta se olisi ollut vain rennompi versio tästä asusta lämpimämmässä takissa. Olen jumissa! Miten pääsen pois? Varsinkaan kun en selkeästi edes halua?

Postauksessa on esittelyssä muutama tämänhetkinen suosikkivaatteeni. Ostin raskauden alkuaikoina maailman parhaat housut COSilta. Käytin niitä raskaanakin jonkin verran, joskin jätin loppuraskaudeksi ne kaappiin, sillä maha alkoi roikkua niin alhaalla, että housujen roikottaminen mahaa alempana alkoi käydä jo haastavaksi. Housut ovat täydelliset! Ne ovat villaiset, älyttömän pehmeät, täydellisen sävyiset harmaat ja ne istuvat ihanasti niin tennareiden kuin korkkareiden kanssa. Ja ne on tarpeeksi pitkät jopa mun koiville. Ainiin, ja ne ovat malliesimerkki siitä, että välillä kannattaa shoppailla miesten puolella! Ne on nimittäin miesten osastolta. Mieheni pyöri katselemassa neuleita COSilla ja minä odottelin siinä samalla silmäillen omia suosikkejani mallistosta. Silmiini osuivat nämä housut, joihin miehen automaattinen reaktio oli "ei missään nimessä". Ei niin, ei sulle. Mutta mulle. Mies näytti hieman hämmentyneeltä, mutta itse ostin nuo sovittamatta. Okei, myönnän, sovittamatta jättäminen johtui siitä, että nämä löytyi alennusmyyntien ekana päivänä, jolloin lähtisi melkein mieluummin sotatantereelle kuin kaupan sovituskoppiin. Kotona nämä osoittautuivat täydelliseksi löydöksi. Mun tekisi mieli olla näissä nyt päivittäin kotonakin, sillä nää on mukavuudessaan ihan huippuluokkaa. En kuitenkaan haluaisi altistaa näitä maitotulvalle, pukluille ja venymiselle mitä ihmellisemmissä asennoissa sohvaperunana toimiessani, joten olen tyytynyt verkkareihin kotona ja jättänyt nämä parempaan käyttötarpeeseen. Ja tällä viikolla olen pitänyt niitä joka päivä. Mietin jopa, että näiden kanssa voisi toteuttaa sellaisen seitsemän päivän haasteen, jossa joka päivä pukisi nämä hieman eri tavoin.. Täytyy katsoa, onko ensi viikolla asiaa pois kotoa joka päivä.

Toinen suosikkini on tuo bleiseri. Se on kanssa ehtinyt käyttöön ja pariin otteeseen, vaikka on melko uusi. Suosikiksi voin sen ristiä jo nyt, sillä tuo on samanlainen kuin se punainen bleiseri. Tässähän kävi niin, että etsiessäni teille linkkiä tuohon postaukseen, jossa oli punainen bleiseri, huomasin, että samaa bleiseriä löytyy nudena ja tummansinisenä. Päätin kokeilla, että onko kyseessä tosiaan sama bleiseri, sillä ihastuin tuossa punaisessa leikkauksen lisäksi materiaaliin. Nuo sininen ja nude olivat kuitenkin halvempia, ja ajattelin, että ne eivät ole samanlaisia. Tummansininen oli vielä ihanasti hopeisin napein varustettu yksilö, joten laitoin molemmat tilaukseen kokeiltavakseni. Tummansininen olikin sitten samanlainen punaisen kanssa, eli todella jämäkkää paksua kangasta, kun taas tämä nude oli kevyempi, kesäisempi, mutta silti sellaista hyväntuntuista kangasta. Inhoan sellaisia liian ohuita bleisereitä, jotka rypistyy melkeinpä katseesta. Mun omituinen ruumiinrakenne on saanut mut myös hyväksymään sen, että lyhyet bleiserit eivät vaan sovi mulle. Kuten eivät myöskään lyhyet yläosat. Ne leventävät minua yltäen nippa nappa lantion leveimpään kohtaan tai korostavat lyhyen selän ja pitkien jalkojen epäsopusuhtaisuutta. Pitkät yläosat onkin mun mieleen paljon enemmän, ja varsinkin bleisereiden kohdalla tuntuu välillä olevan vaikeeta löytää kauniisti leikattuja, mutta kuitenkin pitkiä bleisereitä. Oversize-mallejahan on tarjolla pilvin pimein, mutta ne on usein turhan laatikkomaisia. Sanomattakin siis selvää on, että kun löytyi todella mua miellyttävä malli, ei sen monessa värissä löytyminen varsinaisesti haitannutkaan.

Samsoe Samsoen Nor-neuleesta en edes aloita pitkää monologia. Tuo Nor-sarjan ihana alpakka-sekoitus on todella mieleeni, ja näin epämääräisillä keleillä kun pitää koko ajan huolehtia siitä, että rintaosasto ei pääse yhtään paleltumaan, lämpimät neuleet on pop. Kerrospukeutuminen on mulle ainakin tällä hetkellä ykkösjuttu, nimittäin tuosta säästä ei oikein pysty koskaan sanomaan varmuudella. Mua on niin hyvin peloteltu rintatulehduksella, että oon aika vauhkosti pitänyt koko ajan huivia ja paksuja yläosia. Toi Nor-sarjan pehmeys on ihan omaa luokkaansa, ja multa löytyy neuleen lisäksi samasta mallista neulemekko.

Ja kyllä, jätin parhaan viimeiseksi. Tuo laukku. En ole vieläkään ehtinyt sitä varsinaisesti esittelemään. Ihastuin alkuvuonna (vai viime vuoden lopussa?) ostamaani Louis Vuittonin City Steamer-laukkuun valtavasti ja olenkin käyttänyt sitä paljon. Laukku on kätevä, sillä pienestä koosta huolimatta se mahduttaa sisälleen hirveästi kaikkea. Ihastelin samasta mallista isompaa kokoa nettikaupassa, ja törmäsin upeaan Galet-väriin. Koska viime aikoina on laukkuhankintoja tullut tehtyä aika paljon, päätin jättää tämän mietintälistalle, ja ajatukseni eksyivätkin melko perusteelliseti pikkumiehen saapumisen myötä. Mieheni aina valittelee, että mulle on hirveän vaikea ostaa mitään lahjoja, kun yleensä heti ostan itse jotain, jos oikein haluan. Niinpä hän oli päättänyt käyttää tilanteen hyväkseen ja minulle saapuikin tämä upeus kotiin pari viikkoa sitten. Pisteet muuten Helsingin Vuittonille, josta tilasivat juuri tämän värin Ranskasta ja postittivat sen sitten postivakuutettuna Kuopioon. Ilman lisäkustannuksia. Oma kokemukseni on muutenkin se, että Vuittonilta saa Suomessa ihan mahtavaa asiakaspalvelua, sillä tää ei oo ensimmäinen kerta kun joku tietty tuote on metsästetty ulkomailta ja lähetetty Suomen sisällä eteenpäin.

Rakastan tuota Galet-sävyä, joka on juuri sellainen mieleeni oleva harmaan ja beigen risteytys. Laukku sopii täydellisesti niin beigejen kuin harmaiden sävyjen kanssa, ja muutenkin oikeastaan kaikkien värien kanssa. Tämä yhtä isompi koko (MM) on myös aivan täydellinen tilaihme. Tämäkään ei ole liian iso tai näytä valtavalta, mutta on silti äärimmäisen tilava laukku. Mahtuu helposti mukaan läppäri, kamera ja kaikki muukin. Tähän itse asiassa mahtuu yhtä paljon sisälle kuin Celinen Luggageen, vaikka tämä on hieman pienempi laukku. Ja siinä missä Luggagen suurin miinus on pitkän hihnan puuttuminen, tässä laukussa on myös pitkä hihna, jolla laukun saa helposti olalle. Upea malli, upea nahka, upea väri ja plussana hopeiset metallit, joille mulla tuntuu usein olevan enemmän käyttöä (joissain kuvissa metallit näyttävät kultaiselle auringonvalon vuoksi, mutta ovat tosiaan ihan kylmän hopeiset). Ja totta kai upea ihana mies, joka hemmottelee vaimoaan aivan liiaksi ♥

COS housut (loppu, samantyyppiset *täällä, *täällä ja *täällä)
SAMSOE SAMSOE neule (tämä, samantyyppinen *täällä ja *täällä)
ZARA bleiseri (tämä, samantyyppinen *täällä ja *täällä)
OFFICE korkkarit (vanhat, hyvin samanlaiset *täällä,*täällä ja aivan upeat Pradat *täällä)
LOUIS VUITTON City Steamer MM laukku (tämä, samantyyppinen *täällä ja *täällä)


Tällaisella asulla meni siis minun vappupäiväni. Mitäs te tykkäätte siitä? 

Psst! Mun pojat oli näköjään vahingossa aika samantyyppisellä vaatetuksella liikkeellä. Minin asusta lisää Mungobabyn puolella :) 

Kommentit

j (Ei varmistettu)

Laukku on tosi upea!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :)

Westend Mum (Ei varmistettu) http://westendmum.fi

Voiko vaaleanpunaisen ja harmaan yhdistelmää koskaan olla liikaa..? ;D

Anna (Ei varmistettu)

Mun mielestä ei :D

Helmi (Ei varmistettu)

Mitä sä olet mieltä Nor-neuleen laadusta? Itse omistan Nor-neuletakin, ja täytyy myöntää, että sen aivan ihanasta pehmoisuudesta huolimatta olen hieman pettynyt laatuun. Neuletakki nyppyyntyy todella nopeasti, ja saisi melkein joka käytön jälkeen olla näyttämässä sille villakampaa. Tai sitten minulle osui maanantaikappale! :)

Anna (Ei varmistettu)

No mä oon huomannut kanssa neuletakissa, että nöhtääntyy jonkin verran, mutta ei yhtään mahdottomasti mun mielestä? Neulemekot ja neulet on pysyny tosi hyvänä, mutta neuletakki ehkä ottaa eniten osumaa. Tosin nyplään siitä ne pahimmat pois ja sit se on taas ku uudenveroinen mun mielestä )

Hannele (Ei varmistettu) http://www.rakkaudellahannele.fi

Voi vitsit, mä nostan sulle hattua, että jaksat tuoreena äitinä antaa aikaa myös blogille. Hieno juttu. Tosin itselleni se toimi ainakin melkoisena henkireikänä "silloin joskus" :). Oli kivaa tehdä välillä omia hommia ja oma esikoiseni nukkui t o d e l l a p a l j o n silloin aluksi, joten sitä omaa aikaa olikin ihan yllättävän paljon.

Ihanaa arkea sinne koko perheelle, maailman suloisin tuo teidän pieni. Iskee ihan vauvakuume, kääk.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos :) Nyt alkaa meillä selkeesti pieni valvomaan enemmän ja masuvaivojakin on selkeesti enemmän, niin täytyy enemmän keskittyä häneen. Alussa hän tosiaan nukkui ihan valtavasti, nyt on selkeästi enemmän tarvetta niin huomiolle kuin sylillekin. Tosin toivottavasti masuongelmat helpottuvat pian :) Ja kiitoksia, hän on kieltämättä aika suloinen minunkin mielestä ;D

Liv (Ei varmistettu) http://www.livforstyle.net

Love the pink and grey color combo!

Liv

Anna (Ei varmistettu)

Thanks :)

Annukka (Ei varmistettu)

Miehesi täytyy olla todella hyvin palkatussa duunissa, kun pystyy tuosta vaan ostamaan vaimolleen 3000 €:n laukkuja... Oon kade!

Helmi (Ei varmistettu)

:D nauratti tää kommentti, vaikka varmaan ihan hyvällä mielellä kirjoitettu

Anna (Ei varmistettu)

Mua aina jaksaa ihmetyttää, miten jollekin edes tulee mieleen toisten raha-asiat, kun itse mietin asiaa silleen "jaha" :D

Anna (Ei varmistettu)

No ihan hyvin molemmat tienaamme, mutta eipä tuo nyt joka kuukausi mulle noin kalliita lahjoja ostele, että ei tässä tarvii mitään miljonäärejä olla :)

Janna (Ei varmistettu)

Voi kiesus nyt taas... Ihan tavallisella, 2400e/kk+lisät, palkalla olen ostellut omalle miehelleni jopa yli 300 euron lahjoja. Ostan myös itselleni kenkiä jotka voivat maksaa 100-200e. Aika kivaa olla rikas hei! Ihan normaalilla kuukausipalkalla voi elää aika kivaa elämää ja isompiin ostoksiin voi, hui kauhistus, SÄÄSTÄÄ pari kuukautta!

Mmuksu (Ei varmistettu)

En muuten puutu tähän, onko annan mies rikas asiaan, mutta uskallan väittää, että 2400€ ei ole se tavallinen kk-palkka. Tiputa tosta tonni pois, nii ollaa aika lähellä. :)

Mmuksu (Ei varmistettu)

Puuttuu välistä sana monelle.

Janna (Ei varmistettu)

Melko normaali palkkahan tuo on, työskentelen kuitenkin julkisella puolella sairaanhoitajana. Lähihoitajan kuukausipalkka on sitten taas 2100-2200e riippuen työpaikasta. En koe itseäni hyvätuloiseksi enkä huonotuloiseksi, vaan sopivatuloiseksi. Työnkuvaan ja vastuuseen nähden tienaan liian vähän, mutta se ei nyt kuulu tähän. Tienaan sen verran, että pystyn elämään sellaista elämää mistä nautin ja isompia ostoksia varten pystyn säästämään. Tiedostan toki että on olemassa matalapalkkaisempia töitä, mutta niihin tuskin vaaditaan 3,5 vuoden AMK-tutkintoa ja sitä ennen vielä jotakin muuta 3 vuoden koulutusta. Uskaltaisin väittää, että suurin osa työssäkäyvistä tienaa kuukaudessa siitä 1800 eurosta ylöspäin.

Ei tuosta kombosta tarvitse pyristellä pois! Näyttää hyvältä ja tykkäät, joten anna mennä :)

Anna (Ei varmistettu)

Jesss, nyt on lupa! :D

Emilai (Ei varmistettu)

Oi lähtee itsellekkin tuo jakku tilaukseen! Tosi kivannäköinen ja tollasta oon just yrittänyt metästää Oot todella inspiroiva tuore äiti!

Kommentoi