Jaa-vittu-ha

Mungolife

Hello!

Ei nyt mene taas elämä ollenkaan putkeen. Ei sitten vähääkään. Postauksen otsikko rakkaalta Vivveltä.

Me hengaillaan tässä Hong Kongin kentän todella ankeella osastolla transit-tiskien edessä. Jos joku on perillä uutisista paremmin ku meitsi yleensä, niin täällä päin riehuu jonkun sortin taifuuni, jonka uskotaan iskevän tänne illalla. Meidän jatkolento Helsinkiin on tosiaan täältä suunniteltu keskiyölle, mutta vähän tässä kyllä aiheuttaa kaikkea muuta ku hilpeyttä pieni pelko persiissä siitä, että päästäänkö täältä pois. Hongkongissa on suljettu siis pörssi ja kouluja varotoimenpiteenä, ja täällä me nökötetään nyt hieman epävamoina tulevista hetkistä :D

Meillä oli tällanen yli 9-tuntinen välilasku täällä, kun ajateltiin, että käydään Honkkarin keskustassa hieman pyörimässä. Kun kone laskeutu Samuilta tänne, todettiin että helvetin hauskaa yhdeksää tuntia meille kentällä roikkumista. Kun ei nyt varsinaisesti ollut suuria toiveita lähteä tonne ulos maalitauluiks noille kohta lentämään rupeaville puille. Sitten vielä kun otetaan huomioon se, että toi Finnairin transfer desk aukeaa vasta paikallista aikaa 21, eli kolme h ennen lentoa, niin tämähän tarkoittaa siitä, että me ei tästä transfer-puolelta päästä minnekään. Yläpuolella on yks Aasian kivoimpia lentokenttiä kauppoineen ja rafloineen, mut ei se mitään, nää epämukavat tuolit tässä apteekin edessä on ihan jees myös. Koska tonne ylöshän ei pääse ilman boarding passia. Jonka saa sieltä Finnairin tiskiltä. Klo 21. HV maailma. Kaksi nälkäistä neitiä sai siis tyytyä tuohon ainoaan ravintolaan, joka täällä transfer-puolella on, joku maailman kämäsin aasialainen pikaruokala, jossa ei edes käynyt kortti. Sattupa muuten ihan helvetisti noita Hongkongin dollareita mukaan. Arghh.

Eikä siinä vielä!

Mun superihanat alivuokralaiset Lontoossa laitto eilen viestiä, että sinne asuntoon on jotenkin tullut hiiriä. Siis täysin normaalisti mun saatanan kalliiseen vuokra-asuntoon tulee jostain hiiriä. Anteeksi mitä!? Soitin sitten paniikissa vuokranantajalle, joka reagoi asiaan about samalla mielenkiinnolla ku äiti teini-ikäisen hätäilyyn finnistä. Yhtä harvinaistakin tuntui uutinen olevan. Ihan perussettiä. Paikalle kutsuttiin pest control, ja sain tänään viestin vuokralaiseltani:

"No ekaks ne ei oo hiiriä vaan rottia :'D toiseks se ei löytäny paljon jätteit et niit ei pitäis olla paljoo, toiv. vaan ne kaks, joista toinen tapettiin jo ja toinen meni ansaan mut pääs sit karkuun. Se laitto myrkkyä tonne hanan alle kaappiin ja sit viereiselle kulmalle keittiös. Kans sohvan viereen ja kylppäriin. Ja tutkittiin ne kolot mistä ne tulee. Niin hopefully ne ei ainakaan pääse läpi enää ja syö niit myrkkyi ja kuolee sit......."

Jos jo Honkkariin laskeutuessa etsin oksennuspussia istuintaskusta turbulenssin vuoksi, niin tän viestin jälkeen otin pikalähdön naisten vessaan. WC-pönttöä ei joutunut onneksi halailemaan, mutta mulla on vieläkin niin oksettava olo ja koko ajan vaan puistattaa. MITEN sivistysvaltiossa on ihan täysin normaalia, että kämppään tulee pari ROTTAA tallustelemaan ja vähän riehumaan.

Ensinnäkin, saatanasti propseja mun alivuokralaisille. Ne on mun sankareita just nyt. Urheita ja rohkeita haarniskoituja ritareita (onko naispuolisia ritareita?). Jos mä oisin bongannu mun himasta rotan, mä oisin ottanu sellasen lähdön, josta olympiajuoksijatki ois kateellisia, ja oisin juossu niin pitkälle kiljuen karkuun, ku mitä tällä rapakuntosella olemuksellani lähtee jaloista. Hrrrr, mua puistattaa pelkkä ajatuskin, ja mietin just, että millä hypnoterapialla saan itteni suostuteltua palaamaan koko kaupunkiin. Mun siskolla on maailman pahin hiiri/rotta-pelko, ja se siis alkaa itkee ja panikoimaan jos sellasen kanssa joutuu kanssakäymisiin. Jannahan siis kiertää kaukaa meidän ulkovaraston edelleen, kun sieltä kaksi vuotta sitten juoksi päästäinen ulos :D Se menee ihan vauhkoks pelkästä ajatuksestakin. Mun ton luokan pelko ulottuu vaan käärmeisiin, mutta pakko sanoa, että rotat on close second. Hämikset, liskot, torakat ihan sama, bring it on. Rotta? Hyi saatana. Oon tässä nyt tunnin istunu ja kelaillu tätä tilannetta. Meen puistatuksesta siihen, että tuijotan tyhjillä silmillä eteeni ja mietin vaan, että ei voi olla mahdollista :D

Ollaan tässä käyty tekstarivaihtoa mun alivuokralaisten kanssa ja siellä tunnutaan olevan aika varmoja, että homma on hoidettu, ja että se/ne rotta/rotat heittää veivinsä kohtapuoliin ja sit tilanne on taputeltu. Mä harkitsen optioita a) hypnoterapia, b) asunnon vaihto, c) Helsinkiin jääminen ja d) kissan ottaminen (mä inhoon kissoja). Simba sais vaan turpaan parilta rotalta.

Mä olen ymmärtänyt, että Lontoossa on ihan normaalia "pienet" vesivahingot tai esim. etanavalloitus asunnossa (kiitti Annika vieläkin tästä tarinasta ihan hirveesti...) Olipa tossa muuten koulukaverilla toukokuussa kettu täysin normaalisti olkkarissa. Pitikö sinne mun asuntoon nyt kaivautua jotain helvetin rottia? Nähtävästi oisin voinut ottaa kämpän jostain paikallisesta Kontulasta jätelaatikon takaa, ja mä ku näin vaivaa hyvän kiinteistön ja asunnon ettimisessä. Toisaalta ehkä Lontoon kalliit vuokrat selittyy sillä, että siellä saa LEMMIKIT KAUPAN PÄÄLLE! Eilen vielä jotenkin suhtauduin asiaan sellaisella 50/50 tyyneydellä kun puhe oli hiiristä, tänään kun lävähti ruutuun sana ROTTA, niin sain about slaagin.

Puistatus.

Eipä muuten huolta, että toi sisko ikinä tulis käymään siellä mun luona kylässä :D

Onneksi tässä on vielä sellanen viisi tuntia ennen lentoa, joka lähtee tai ei lähde tänään, niin tässä on hyvin aikaa googlettaa seuraavaa:
- Kokovartalopuku teräksestä hengitysaukoilla
- Yliopiston etäsuorittaminen suomalaisesta kerrostaloasunnosta käsin
- Kumisaappaiden tilaaminen kotitossuiksi
- Erinäisten rokotusten tilanne
- Parhaat kissarodut rotanmetsästykseen
- Valiumin saamisen edellytykset
- Montako pahoinvointilääkettä on sopivaa ottaa päivässä
- Hypnoterapian toimivuua

Alankin toteuttamaan noita heti sen jälkeen kun lakkaan kiusaamasta mun alivuokralaista viesteillä luokkaa "Kattoko se sängyn takaa?!". "Entä kaapin?". "Entä siivouskaapista?" Koska tuholaistorjuja oli varmaan ekaa kertaa tällaisessa tilanteessa hei. Not.

Hyi yäk. En nyt kykene. Hrrr.

Sopi musta teemaan tää. Koska jos mulla ois kissa, se raegois rottiin aivan varmasti just näin.

Noonis yritti FB:ssa lohduttaa sillä, että niiden himasta Ausseista löyty jättikokoinen supermyrkyllinen hämähäkki. Mä ottaisin sellasen sänkyyni mieluummin ku rotan himaani. Tein listan.

Maapallon vittuimaisimmat olennot:
1. Käärmeet. Pienet, isot, mustat, värikkäät, myrkylliset, myrkyttömät. Ihan sama. Kaikki.
2. Rotat.
3. Miehet.

Siinäpä ne Luojan kolme pahinta virhettä.

Ainii. Ja Suomessa on kuulemma +12 ja sataa ku esterin perseestä.

Ois kauheen kiva, jos vois herätä aina uusiks tähän päivään silleen "Päiväni murmelina" -henkisesti.

Ei.

Kommentit

poks (Ei varmistettu)

Ei voi olla noin valtava shokki tai yllätys että kaupunkikämppiin, hyviinkin sellaisiin, saattaa joskus tulla eläimiä. Etenkin Briteissä, koska lämpötilat ovat paljon suotuisampia ja eläimet paremmin kaupunkiin sopeutuneita. Ja talot huonommin rakennettuja... :D nimim. kun sanoin, että kämpässä on hometta, vuokraisäntä kävi laittamassa uuden kerroksen maalia päälle :) Briteissä on omanlaistaan tää rakennuskulttuuri, siihen on vaan totuttava!

Anna (Ei varmistettu)

No kyllä se voi olla shokki, kun se ensimmäisen kerran itselle tapahtu :)

Mulla on sama suhtautuminen käärmeisiin, henki loppuu, kun sellaisen näen. Mua on yritetty siedättää ja on annettu käärme käteenkin, mutta ei. HYI, HYI, HYI! Rotat nyt on vaan söpöjä. :D Itsellä on ollut gerbiileitä lemmikkeinä ja ne on kuin minikokoisia rottia, joten suhtautuminen on neutraalia. Rotat ja muut jyrsijät hakeutuu näin syksyllä helpommin sisätiloihin, siitä syystä varmaan ovat sunkin kämpän valloittaneet.

Anna (Ei varmistettu)

Yäk. Mä saisin oikeesti jonku aivoverenvuodon jos joutuisin ottamaan käärmeen käteeni :D Ei vaan tuu tapahtumaan :D

neila
Aavistus sinusta

Itekin oon asunut Lontoossa ja meillä oli aika paljon hiiriä, eikä niille tehty mitään. Siellä ne hengaili meiän kanssa. Sitä oppi vaan aina kattomaan sivusilmällä keittiön suuntaan, josta ne yleensä tuli ja sitten taputettiin käsiä, niin ne säikähti ja vilisti takasin piiloihinsa. Siinä vaiheessa alkoi vähän ärsyttää kun ne yhtäkkiä onnistu pääsemään keittiön tasoille, jossa säilytetiin ruokaa. Ja yks hiiri hukuttautui kerran tiskialtaaseen. Että semmosta. Eipä se meidän kämppä muutenkaan ollut mikään erityisen hieno, esim. vessan katto oli niin alhaalla, että suihkussa piti käydä kyykyssä ja location oli siis New Cross. :D Ainakin sen jälkeen on oppinut arvostamaan suomalaisia asuntoja. Mutta että rottia, hyi! Ne hiiret sentään oli aika pikkusia.

Anna (Ei varmistettu)

Hyi yäk. Yäk yäk yäk. Kaikki mitä kykenen vastaamaan tähän :D

Silja (Ei varmistettu)

I feel you! Mä en kyllä pystyis kanssakaan nukkumaan silmänräpäystäkään kämpässä, missä olis rottia hengaillu vähän aikaa sitten :/ Meillä oli (muistaakseni) kolme vuotta sitten yks pieni peltomyyrä meijän kotona ja oon edelleen ihan peloissani ajatuksesta! Kaiken lisäks se viel sillon kuoli mun huoneeseen... Rotat ja hiiret sais kyllä kaikki painua jonnekki perseeseen!

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, peltomyyrät on ihan ok lähietäisyydeltä tutkittuna :D

Sanna (Ei varmistettu)

Hyiii rottia!! Okei käärmeet vapaana kotona ois kyllä kaikista pahin... Mutta noi rotat kun niistä saattaa tulla vaikka mitä tauteja!! Toivottavasti rottaongelma on nyt historiaa :)

Anna (Ei varmistettu)

No jep!

Katy (Ei varmistettu)

Voieiiii!!
Siis rehellisesti: nostin just jalkani pois lattialta tätä lukiessa :D Hyii, mulla on myös maailman järkyttävin rottapelko eli kiitos että aiheutit mulle about sydänkohtauksen...aloin harkitsemaan uudelleen mun ajatusta Lontooseen muuttamisesta ;D
Jos tiedät sen jakson Sex and the Cityssä (en osannu taivuttaa tätä suomeks, mut en näköjään englanniksikaan :D), kun Carrien kämppään tulee hiiriä niin se on suunnilleen pelottavin pätkä TV:ssä mitä tiedän :DD Ja aina sen nähtyäni ihmettelen, miten se uskaltaa jatkaa asumista sielä!!
Niin ja oon myös muunmuassa odotellu kolme tuntia pihalla, koska ulkorapuilla oli KUOLLUT hiiri enkä uskaltanut kävellä sen ohi (koska suurella todennäkösyydellä se olis herännyt henkiin ja hyökännyt mun kimppuun tai jotain..)
Tää "superkiinnostava" viesti varmaa lohdutti suo kauheesti.. Nomut, oo onnellinen ettei ne sentään ollu käärmeitä jos ne on kerta sun pahin pelkosi! :) Ja ettet itse sattunu olemaan kotona.. Toivottavasti et joudukaan niitä kohtaamaan!!
Eli paljon sympatiaa överi-rottapelkoiselta :D

Anna (Ei varmistettu)

Hahahahah, te tulisitte Jannan kaa hirveen hyvin toimeen, se on sustakin vielä pahempi :D

Atshuu (Ei varmistettu)

Parasta tekstiä vähään aikaan, sori nyt vaan :D Tiedän niin ton tunteen, kun suomalaisena asuu maailmalla ja Suomi on kumminki semmonen maa, missä suurin osa asioista on loppujen lopuks todella hyvin! Rottia nyt alkaa olla jo ulkona, muttei onneks sisällä :)

"Ai, suihkuhuone pitää joka kerta tuulettaa suihkun jälkeen, muuten halkee seinät" (niin mitä olikaan rakennesuunnittelu?!?) tai "Roskiin ei saa laittaa mitään pesemättä sitä eka, koska muuten tulee hyönteisinvaasio..." Juu, kiltisti oon nyt pessy kaiken puolisen vuotta, kiva mennä taas Suomeen takas; mä oon aina vihannu tiskaamista, nyt "saa" perkele tiskata roskatki :D Mutta näitten mielestä nää ja moni muu asia on ihan normaaleja..

Anna (Ei varmistettu)

Hahahah, joo, nää on jotain aika jänniä nää miten ihmiset vaan tottuu hulluuteen :D

K (Ei varmistettu)

Hyi oksetus! Vihaanvihaanvihaan rottia yli kaiken! KUOLISIN jos olisin sun tilanteessa ja muuttaisin varmasti saman tien pois, kammoni on niin paha. Rotista muuten sen verran (sori :D), että yleensä jos ne tulevat sisälle asti niin niitä on PALJON! Kissa on kaikista paras rottien karkoittaja, naapurustossamme oli joskus niitä ja mitkään kalliit desinfiointilaitokset tms. eivät auttaneet. Toivottovasti ongelma ratkeaa asap!

Anna (Ei varmistettu)

Siis joo, onhan se tiedossa, että niitä on Lontoossa tosi paljon, mutten oo kai vaan ajatellu, että ne tulisi sisään asti :D

Heli (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/pimeaonni

Nääh. Perussettiä. Mun koti on papan vanhempien eli tosi vanha ja kellarin kautta tulee hiiriä ja ne sit yöllä saattaa tulla sisällekki jotain ihme reikää pitkin hyihyi. Vihasin niitä ja vihaan vieläki. Saan aina kauheen kohtauksen ku nään niitä mut ei niitä voi välttääkkään :D sit tietenki kesällä saattaa tulla pääskysiä vahingossa sisälle joita mä pelkään vieläki enemmän mut kyllä kuumottavin hetki oli ku mun huoneessa mönki saatana lepakko:DD siitä oon vieläki niin järkyttyny että sydän menee kurkkuun ja siitä on sentään aikaa jo 7 vuotta :DD

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos näistä ideoista, I really appreciate them :D nyt on useempi keino menettää yöunet :D

Reetta (Ei varmistettu)

Mun oli ihan pakko tulla kommentoimaan että sulla on niin ihana tapa kirjottaa! Harvemmin jaksaa pidempiä tekstejä lukea mutta sun kirjotustyylis on just kivan humoristista ja sellasta mitä on muutenkin vaan kiva lukea :) Ehdottomasti yks lempiblogeista!

Ja hyi kamala toi rotta-asia.. Aika vaikee kuvitella kieltämättä että tollaseen kalliimpaan (?) kämppään tulee yks kaks pari hassua rottaa :D Huhhuh nojoo, toivottavasti selviitte myös sieltä Hong Kongista!

Anna (Ei varmistettu)

Haha, kiitoksia kovasti :)

elina (Ei varmistettu)

terveisiä vanhasta, ei-niin-halvasta maalaistalosta, missä hiiret ja muut ällöttävät hännänheiluttajajyrsijät ovat arkipäivää :) en siis itekään tosiaan siedä hiiriä silmissäni YHTÄÄN, mutta eipä ne hiiret ole pelkästään kontulan tai halpojen talojen riesa :) ja tohon sivistysvaltiojuttuun, että juu ihan suomessa jos kehäkolmosen ulkopuoli siihen lasketaan :DD hahahh ja huhu!

Anna (Ei varmistettu)

Ynghh, oon jotenki aina ajatellu, että kalliimpi vuokra tarkottas parempia asuinoloja, mutta ei kun ei :D

Chatte (Ei varmistettu)

No Lontoo on suurkaupunki, ja suurkaupungeissa on omat ongelmansa. Ja tuholaiset ovat yksi niistä. Ja hei olihan Helsingissäkin jossain vaiheessa ainakin hirveä rottaongelma? Joten on ihan normaalia, että rotat tekevät pesiä talojen rakenteisiin (kun viemäreissä ei ole elintilaa hehe) ja sieltä aika ajoin piipahtavat asuntojen puolelle etsimään ruokaa! Kyllä se siitä, pidät ittes vaan miehenä!

Anna (Ei varmistettu)

Ai oli? Yäk.

Voi ei, kaikki empatia ja sympatiaa multa!:) mä rupesin lukee tota alkua niin ajattelin että kohta luen tosta että sinne sun kämppään on murtauduttu..tai no..oikeestaan tavallaan onki ;). Mäki inhoan rottia, kaikkia tollasia siimahäntiä, yäk! Onneksi ei ollu mitään isompaa elukkaa, luin toss just lehdestä että jossain päin ausseja oli joidenkin pihalle tunkeutunu pyton käärme ja nielassu pienen terrierin kurkkuunsa. Kaikenlaisia elukoita sitä pitääki oikeesti tässä maailmassa olla..

Anna (Ei varmistettu)

No jep, vielä pahemman sortin tunkeutujat :D Joo, tosiaan se kettu olkkarissa on so far paras :D

Asuin Englannissa ja kärvistelin melkein puoli vuotta asunnossa, jonka keittiössä majaa piti kokonainen hiir perhe. Kävi vielä niin hyvä mäihä, että kämppikset oli epäsiisteimpiä ikinä. Pidin itse keittiön, olohuoneen ja oman huoneeni siistinä, mutta se ei auttanut muuhun kuin siihen, ettei hiiret tullut mun huoneeseen. Ja se olikin talon ainoa paikka, missä niitä ei ollut. Vuokranantajastakn oli sen verran hyötyä, että se antoi pätevän vinkin, 'Buy a cat!'. Joo, kiitti avusta!

No mutta, siihen turtu. Lopulta ihan tyynen rauhallisena tein ruokaa keittiössä (kyllä, siinä hiiri-keittiössä), ja jos jalan yli juoksi hiiri, oli reaktio luokka 'ai katos, hiiri!'. Mutta hyi silti, toivottavasti sun kämppä tyhjenee vierailijoista.

Ja siis oikeesti, mitä vittua Englanti, mikä sua vaivaa?

Anna (Ei varmistettu)

Hahahahah, no ehkä mäkin sitten vaan turrun. No aijaa?! :D

Bambi (Ei varmistettu)

Sä teet tuohtuneena tosi loistavaa tekstiä :D

Et ehkä halua tietää, mutta kerron kuitenkin: mulla on ollut lukuisia rottia lemmikkinä ja mun ex-miehellä oli useita käärmeitä ja niiden kanssa mä asuin. Ei mitään ongelmaa. Varsinkin isot kuningasboat on suorastaan suloisia. Olen pussannutkin sellaista, kun katsoi mua niin ihanasti silmiin <3

Sen sijaan mainintasi isosta myrkkyhämiksestä sai mut haukkomaan henkeä. En varmaan koskaan toipuisi, jos olisin sellaisen kanssa samassa talossa. Puistatus.

Anna (Ei varmistettu)

Haha, onneksi mun koko elämä on välillä yhtä tuohtumusta :D Ei mua kyllä lemmikkinä tollaset haittaa, kukin ottaa lemmiksiksi mitä haluaa, mutta hyi saatana mä kuolisin tohon :D

Ex4 (Ei varmistettu)

Mulla on kokemusta kun asuttiin vielä vanhassa asunnossa, omakotitalossa, ja joka oli tosin maalla. Meillä oli aina hiiriä sisällä kun kelit kesän jälkeen viileni ja hiiriä sai aamuisin poimia useamman kappaleen loukuista.
Yhtenä aamuna kun nukuin vielä sikeästi tunsin kun joku juoksi tyynyn päältä ja kasvojen vierestä, hyppäsin salamana sängystä ylös ja näin kun hiiri livahti sängynpäädystä lattialle ja puikki piiloon. Tapaus oli sen verran järkyttävä että kissa tuli hankittua ja nopeesti - ei näkynyt hiiriä enää sängyssä eikä syötyjä pullia yön jälkeen pöydällä. Rotat ja hiirethän syö ihan kaiken ja rottakin voi jyrsiä itsensä läpi mistä vain kun nälkäinen.
Rotathan on suurkaupunkien vitsaus, koska niitä on järkyttäviä määriä viemäriverkostoissa ja
Lapsena mummon kanssa kävimme kerrostalon saunassa jossa rotta hillui löylyissä ja puri mummoani käteen kun yritti saada sen hengiltä.. Tästä jäi kauhea kammo rottiin.

Suosittelen kissan hankintaa!!

Anna (Ei varmistettu)

Hyi yäk. Mä en ikinä tokenisi, jos sellainen juoksis mun naaman päältä. Ikinä.

viivikatariiina (Ei varmistettu)

Mä en voi taas sietää hämiksii, semmonen nuppineulan pään kokonenki saa mut ihan hulluun panikkikohtaukseen ja alan pahimmassa tapauksessa itkee ja hengittää ihan omalla tyylillä. En ymmärrä mikä niis onniin kuvottavaa. Mutta mul ei kyllä taas käärmeet eikä rotat tee mtn pelkoa vaikka enniin niistä välitäkään! :D

Anna (Ei varmistettu)

Hahahha, ne ei taas aiheuta mussa mitään väristyksiä D:

anskusa
annemaris

mulla oli kans mun kämpillä hiiriä, mut se oli odotettavissa ku vuokrasin huonetta vanhasta omakotitalosta. laitettiin loukut ja myrkyt, mikään ei auttanut. se hiiri söi innoissaan ne myrkyt pois, oli sille varmaan herkkua. ei se siihen myrkkyyn kylläkään kuollut. mut sit laitoin liima-ansan ja siihen se sit jäi kiinni. sit mä pakkasin laukut ja muutin takas suomeen :D oli siinä muitakin syitä mut noi hiiret oli viiminen niitti!

toi on kyl astetta vakavampaa kun rottia on siellä. tsemppii, toivottavasti pääset eroon niistä!

Anna (Ei varmistettu)

Hahahhaah, perus :D Kuulostaa ihan joltain mitä mä tekisin :D

Emilia (Ei varmistettu)

I got you!! Asun rivitalossa ja mun naapurilla on semmoinen hamstraushäiriö. Pidän aina takaovea auki kesäisin... Istuin siinä normaalisti sohvalla kunnes äiti kiljahtaa nojatuolista. Kynnysmatolla oli ROTTA!!! Hyiiiiii helvetti. Alettiin selvittää et missä se on ja mistä se on tullu, ni iki-ihana naapuri oli jättänyt LIHAA takapihalleen lähtiessään kahden viikon matkalle?!? Kuvottavaa, inhottavaa. Rotta-ansat ja myrkyt on takapihalla mut tänään ulos katsoessani se oli kaivamassa kukkaruukkua. Se oli niiiiiin valtava, melkeen kissan kokonen! Se myös söi meidän perunoita laatikosta! Vietän kaiken mahdollisen aikani poissa himasta, ku en kestä tätä.

Tsemppiä sulle, toivottavasti se/ne lähti/lähtee eikä tuu ikinä enää takas! Niin vittumaisia ja röyhkeitä ja tautisia otuksia kun olla ja voi!

Anna (Ei varmistettu)

Hyi helvetti. Yäk. Kiitoksia ja samoin! :D

Maailma on rotta (Ei varmistettu)
Anna (Ei varmistettu)

Yhh.

Late (Ei varmistettu)

En nyt mitenkään haluais pelästyttää, mut ainakin hevospiireissä puhutaan, että jos rotan näet, niin silloin niitä on jo paljon.. Ja kissaa parempi rottapyydys on terrieri, kissa kun ei oikein välttämättä rotalle pärjää. Jos ei nyt ihan tiikereistä puhuta :D

Anna (Ei varmistettu)

Haha, terrieri siis mulle, kun en kissoista välitä :D

Anse (Ei varmistettu)

Hahahahhaha :D Siis sun kirjotustyyli - mieletön!
Rotat - ei niin mielettömiä!!! Lentojen peruuntuminen - ei sekään niin mieletöntä! Mutta toi kirjotustyyli on niiiin hauska :D
Tsemppiä! :D

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, kiitos :)

L (Ei varmistettu)

Oh dear, kuulostaa julmalta! Arvaa vaan alkoko just hirvee vainoharhaisuus että meilläkin on rottia, HYI!! Tsemppiä sinne!

Anna (Ei varmistettu)

Hahah, joko on joka paikka tutkittu?

Marija (Ei varmistettu) http://www.marijaslife.blogspot.com

En kestä, miten osaatkin kirjottaa näin elävästi :D Varmaan siellä tosiaan kihiset kiukusta, mutta silti sait aikaan tällaisen loistavan tekstin. Toki moni varmaan repii pelihousunsa (ja paidankin) kun näin kovasti kärjistit, mutta ainakin mun mielestä tää teksti oli vaan niin rehellinen, hauska ja no, en osaa kuvailla tän paremmin, mut lisää tällaisia ;) (en siis kuitenkaan toivo että jäät jumiin kentälle, vaan tällaisia kunnon kärjistyksiä ja huippuja kielikuvia) Tsemppiä teille sinne kentälle (kenties hieman myöhässä) ja toivottavasti pääsette turvallisesti Suomeen :)

Anna (Ei varmistettu)

Haha, joo, kärjistäminenhän on usein melkein rikos näissä piireissä :D Kiitoksia! :)

idahhh (Ei varmistettu) http://idahhh.blogspot.fi/

No hei, onni onnettomuudessa, aattele onneks ei ollu esim TORAKOITA!!! :S yhden tuttavan kämppään niitä oli tullu ku yläkerran naapurissa asu intialaisia... ja siis tämä tapahtu SUOMESSA hyi saatana!

Anna (Ei varmistettu)

Siis mä kestän torakoita paljon paremmin ku rottia :) En tosin ymmärrä miten intialaiset liittyy torakoihin, mut torakat on musta paljon vähemmän ällöjä :D

Pages

Kommentoi