Jeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!

Mungolife

Finally!!

Nyt ei melkeen sanat riitä. Ei, Alex O'Loughlin ei tullut kosimaan mua, enkä voittanut lotossa. Mutta melkein! Nimittäin tunti sitten kävelin ulos rakkaasta opinahjostani suoritettuani 2/3 opinnoistani! Vuoden viimeinen projekti on ojennettu tutorille, presentaatio vedetty teknisillä ongelmilla höystettynä mutta kuitenkin suosiolla läpi ja nyt edessä on lähes neljä kuukautta onnea, aurinkoa ja VAPAUTTA!! I'm free, I'm free!! Ei tarvii stressaa dediksistä, ei tarvii miettiä asiakkaita tai demographicseja tai hitto kahden vuoden päästä vallalla olevia trendejä. MULLA ON LOMA!

Okei. On ehkä liioiteltua puhua lomasta, kun kesällä on yhtä paljon töitä kuin aina, mutta mulla on lomaa koulusta eli aikataulutetusta menosta!!!! Aijaijaijaiajajaiaiiai!! Kävelin just kotiin, riisuin mun asiallisen bleiska-asun ja heittäydyin pomppimaan onnesta sängylle. Ensin ruokatilaus, sitten blogipostaus. Kohta pitäisi jo herätä takaisin tähän todellisuuteen ja laskeutua sieltä seitsemänneltä pilvenreunukselta. Pitäisi vielä pakata ja sitä ennen suunnitella yhdet kuvaukset ja sitten vielä siirtyä lentokentälle tällä kertaa vähän ehkä aikaisemmassa aikataulussa kuin viimeksi! Kotona odottaa Jedi ja Simba ja pari tosi pitkää työpäivää, joiden jälkeen saa jälleen kerran pakata matkalaukun. Tällä kertaa työmatkalle Bodrumiin upeassa porukassa!

Mä olen viimeisen viikon hokenut vähän joka toiseen lauseeseen "en vielä tiedä mitä silloin teen". Nyt kun koulu on loppu tältä vuodelta, mun kalenteri on wiiiiiide open lokakuun alkuun asti. Miten ihanan vapauttava fiilis! Varsinkin kun tietää antaneensa viimeiseen raporttiin ihan kaikkensa! Viime yönä tuli unta n. 3 tuntia, koska halusin vielä tehdä viimeiset viilaukset. Tänään on väsyttänyt, mutta vaikka periaatteessa olisi nyt hetki päikkäreillekin, niin en saa nukuttua. Älkää nyt ymmärtäkö väärin, mä en inhoa mun koulua. Mulla on itse asiassa ihan pirun siisti opinahjo. Mutta mä inhoan pakollisia aikatauluja, jotka estää mua menemästä ja tulemasta kuinka haluan. Tervetuloa oikeaan maailmaan Peter Pan!

Sen lisäksi, että odotan onnensekaisin tuntein ihanaa kesää mun pikkupoikien, perheen ja ystävien kanssa, odotan sitä, että saan taas takaisin bloggaamisen rytmiin kiinni! Olen laittanut jäähylle kaikki muut työprojektit tältä kesältä, en ole ottanut mitään hommia kesäksi vastaan. Tämän kesän mä keskityn tähän ja lepäämiseen! Ensi vuosi tulee olemaan disseineen aika raskas varmasti, ja nyt on hyvä kerrankin ladata akkuja!

Jeejeejeeee, pusuja ja aurinkoa ja ihanaa fiilistä ja kaikkea parasta!! T: onnesta soikea bloggaaja ♥

Kommentit

Jatta (Ei varmistettu)

Heh, ihana teksti! Sun fiilikset välitty hyvin tänne ruudun toiselle puolelle, että itekkin luin tätä postausta hymy korvissa. :D Ihanaa ja rentouttavaa kesää sulle! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti ja samoin Sinulle! :)

IraCassandra (Ei varmistettu)

Onnea ihan hirmuisesti Anna! Ei kauaakaan niin sun opinnot on jo suoritettu :) Ihanaa kesää sulle, nauti lomasta, lämmöstä, vapaudesta ja rakkaista ihmisistä! Niin mäkin aion tehdä neljän viikon lomallani joista kaksi menee ulkomailla <3

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti! Ja joo, onpas aika mennyt vauhdilla, enää kolme jaksoa ja se on siinä :)

m (Ei varmistettu)

Tän postauksen ihana fiilis tarttui muhun!
Onnea ja pidä ihana loma! <3

Anna (Ei varmistettu)

Ihanaa kuulla, kiitoksia :)

Jaana (Ei varmistettu)

Pitkästä aikaa on kiva tulla lukemaan blogiasi, tuntuu että taas tästä huokuu se sama onnellisuus mikä aiempina vuosina on ollut aistittavissa postauksia lukiessa! Tuntuu että talvella blogisi oli hiukan kireä ja negatiivisuuteen taipuva mutta nyt täältä saa hymyn huulille. :)

Mulla ei ole mitään mielenkiintoa (??) viettää omaa, huimaa 3 viikon kesälomaani, vaan ajattelin lykätä sitä talveen asti ja katsoa sitten uudestaan. Siitä huolimatta tulin superhyvälle tuulelle tästä postauksesta ja mieleni valtasi entistä enemmän kesäfiilis! :D Tosin ihan yhtä hyväntuulinen postaus oli myös tuo aiempi, jossa tulit antamaan väliaikatiedotusta. Ihan kuin mun hiprakassa kirjoitetut "elämä on ihanaaa"-statuspäivitykseni. :)

Anna (Ei varmistettu)

Talvi oli kyllä tosi rankka ja ahdistava, ikävää, että se välitty tänne bloginkin puolelle :/ Ja ihana kuulla!! :)

Terveempi minä

Ihana, lomafiiliksen voi aistia niin hyvin. Nauti lomasta, olet sen ansainnut. Mahtava blogi sulla btw.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti! :)

Ab (Ei varmistettu)

Ihanaa lomaa ihana :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia!!<3

Miauslife (Ei varmistettu) http://www.blogbook.fi/miauslife

Oioioi miten huikee fiilis välitty muhunkin!!!! Ihanaa kesää ja lomaa ja aikatauluttomuutta sulle!!! :) :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiiitoksia! :)

armi (Ei varmistettu)

Oi rakastan bodrumia! En ollu yhtään innostunu Turkista ennenku menin Bodrumiin viime syksynä oppaaks ja nyt oon kohta vuoje oottanu et pääsen sinne takasin :) Se on siittä ihana paikka että turismi ei oo vielä täysin pilannu sitä, vaan paikallisia on tosi palijo, jos haluaa niitten kans viettää aikaa nii kannattaa mennä tequila streetille :D pieni katu keskellä basaaria jota päivällä ei ees löyä ja illalla pelkästään paikallisia pitämäsä hauskaa!

Anna (Ei varmistettu)

Siis aivan ihana paikka!! Herrajumala miten kaunista aluetta :)

Nina (Ei varmistettu)

Ihanaa lomaa sulle! :) Kuule mä oon tässä suunnittelemassa pientä reissua lontooseen yhen laulajan keikalle marraskuussa. Osaatko sano että missäpäin lontoota sijaitsee tuo The 02-arena? Onko lähellä keskustaa? Entä lentokenttää? Jos ei oo ni mitenhän sinne pääsis näppärästi liikuttua? Juna? Metro? :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Apua, en oo koskaan tuolla ollut itse, mutta se on SE10, eli aika kaakossa, eri suunnassa ku lentokentät siis :) Ei ole ihan lähellä keskustaa, mutta veikkaisin, että metro tai underground kuljettaa sinne näppärästi :) Kannattaa katsoa sieltä sivulta joku "how to get here", ne yleensä löytyy joka areenan sivuilta :) Koska paljon riippuu siitä, missä olet siellä Lontoossa muuten.

Tässähän tuli oikein itsekin kovin onnelliseen mielentilaan sun puolesta :) Ihanaa ja mahtavaa, nauti upeasta ja vapaasta kesästä!

Anna (Ei varmistettu)

Ihana kuulla, kiitoksia! <3

Jee! ihanaa lomaa sulle anna! toivottavasti tulee kivoja ilmoja :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia! Ja tällä hetkellä ei oo kyllä ilmoja pidelly..... :D

Anna (Ei varmistettu)

Yay, you made it! :) I'm jealous, 4 months of holiday nearly. I hope you'll have a great summer with your loved ones, many great trips and many pictures for your blog! And I also hope you'll start again to translate your posts. <3

Anna (Ei varmistettu)

Yeah, it feel so liberating, so so great, I'm so happy!! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Kommentoi