Jofama

Mungolife

*Postaus toteutettu yhteistyössä Jofaman kanssa*

Sain viime vuonna valita Jofaman mallistosta itselleni Marie Serneholtin suunnitteleman upean Paris-takin, ja tänä vuonna kun mahdollisuus tehdä toistamiseen yhteistyötä, en epäillyt hetkeäkään :)

Sain käydä tutustumassa Jofaman tämän syksyn ja ensi kevään mallistoon heidän showroomillaan, ja ihastelinkin siellä hetken jos toisen upeita uusia nahkatakkeja ja bombereita!

Loppusuoralle pääsivät nämä kaksi rotsia. Kenzan suunnittelema super rock nahkatakki vöineen ja vetskareineen ja Caroline Roxyn suunnittelema mokka-olkapäinen nahkatakki.

Kumman valitsin?

Pitkän pohdinnan ja lukemattoman sovituksen jälkeen päädyin tähän Caroline Roxyn versioon. Niin ihanan rock kuin Kenza-takki onkin, tässä voitti kultainen metalli. Mulla on mun ikisuosikki Zaran nahkatakki, jota rakastan varmaan eniten kaikista vaatteistani. Tämä on malliltaan melko samanlainen, sillä erotuksella, että tämä on jämäkämpää nahkaa, nuo olkapäätikkaukset ovat mokkaa ja vetoketjut on kultaisia. Vaikka sinänsä olen melko liberaali kullan ja hopean sekoitukselle, vaihtelu virkistää. Tämä Jofaman takki tuntuu paljon lujemmalta teolta kuin Zarani, joten uskon tämän päätyvän päälle niinä päivinä, kun kevyemmästä nahkatakista ei jäisi kuin suunnilleen muisto vain.

Ja koska minä tuskin olen ainoa nahkatakki-fani, niin yksi teistäkin saa mahdollisuuden kasvattaa vaatekaappiaan uudella tulokkaalla. Nimittäin Jofama antoi minun arpoa vapaavalintaisen takin mallistostaan :) Käykää siis tsekkaamassa Jofaman valikoima täältä ja kertokaa, mikä on suosikkinne, ja miksi teidän on saatava sellainen! Takki saa olla myös bomber, jos nahkatakkitarvetta ei löydy :)

Arvonta on voimassa viikon loppuun asti, eli su-iltaan klo 23.59 asti!

Noihin asukuviin palataan illemmalla sitten tarkemmin, tämä toimikoot siis samalla pienenä sneak peekinä :)

Kommentit

Kia (Ei varmistettu)

Hankintalistalle on päätynyt aitonahkainen takki ja Marie Brooklyn malli voisi täyttää sen paikan. Näyttää ajattomalta mallilta ja uskon sen kestävän käyttöä pitkään.

Lilian (Ei varmistettu)

http://www.jofama.se/fashion/butik/aw2014-stella/

musta rakkausnahkatakki löytyy jo, ja tämä punainen olisi todella kaunis versio klassikosta. ero juuri takana, joten tämä päällä mentäisiin kohti uusia seikkailuita :)

Onsku (Ei varmistettu)

Oma suosikkini on Marie Paris -malli, värinä full black. Aivan upea! :)

Paula (Ei varmistettu)

Se Marie Paris mustana ois ihan täydellinen! Mulla on ollut uusi nahkatakki hakusessa jo tovin, mutta ei vaan ole löytynyt mitään sellasta mikä ois just eikä melkein. Uusi takki tulisi todellakin tarpeeseen, koska käytössä on ollut nyt 14 vuotta nahkatakki, jonka sain äitiltäni 15v-synttärilahjaksi :) Se on todella käyttöä nähnyt ja kestänyt, mutta ehkä sen ois pikkuhiljaa jo aika jäädä viettämään eläkepäiviä :D

emirosa
Viva Brain

Marie Paris ruskeana uuuuh tuollaisen tarvitsen! Ruskea nahkatakkini on törkeän kulunut, joten en kehtaa sitä juurikaan päälle pukea. Tarvitsisin vaihtelua käyttämääni mustaan bikeriin! Tuossa on superkaunis malli ja siistit yksityiskohdat!

Erika (Ei varmistettu)

Haluisin Roxyn black-takin, saman siis mikä sulla. En nimittäin omista yhtäkään nahkatakkia, joten eiköhän ois aika vihdoinki hommata sellainen! :D

Eveliina (Ei varmistettu)

Minä valitsisin tuon carolyn roxyn mokka olkaisen nahkatakin EHDOTTOMASTI!! Minun pitäisi saada se, sillä olen käyttänyy melkein vuoden äiti poloiseni nahkatakkia (aina silloin kun hän ei sitä tarvi..) ja koska se ei ole aina saatavilla silloin kun olisi tarve, puuttuu vaatekaapistani iso pala! Olen etsinyt täydellistä nahkatakkia johon sijoittaisin, mutta sellaista "se on tämä!!" en ole löytäny ja olenkin muuttamassa omaan asuntoon lähiaikoina,joten pitää säästää sitäkin varten:p Tuo mokka olkainen nahkatakki on rakkautta ensi silmäyksellä! En ole ennen nähnyt noin mageeta ja mun laista nahkaista takkia..Tulisi suureen tarpeeseen tuo ihanuus:)

kirahvi (Ei varmistettu)

Valitsisin nahkahihaisen Donna-takin. Todella kaunis ja tyylikäs takki, tulisi tarpeeseen.

Mari (Ei varmistettu) http://blogbook.fi/sunsetandfridays

Ehdottomasti http://www.jofama.se/fashion/butik/aw2014-kenza-3/ tämä. Ai miksi? Koska en oli ikinä (true story) omistanut aitoa omaa nahkatakkia! En tiedä miten tässä on näin edes päässyt käymään... Mutta siksi ;)

Minelli (Ei varmistettu)

Mun ehdoton suosikki on tämä!
Aivan ihana!!!

Minelli (Ei varmistettu)
Satu (Ei varmistettu)

Tuo Saseline Black on aivan jumalainen takki! Omistan entuudestaan konjakinruskean nahkatakin joka on yksi vaatekaappini aarteista. "Sitä Oikeaa" mustaa nahkatakkia olen etsinyt jo vuosia, mutta en ole löytänyt mieleistäni. Musta Saseline-takki täyttäisi tuon mustan nahkatakin mentävän aukon vaatekaapissani täydellisesti!

Anniina (Ei varmistettu)

Valitsisin ehdottomasti taman http://www.jofama.se/fashion/butik/aw2014-marie-bomber/ bomber takin! Tuo sininen vari on aivan upea, samoin vihrea on kans tosi kaunis.. :) Bomber takkia ei viela itseltani loydykaan joten toivottavasti arpaonni suosisi! Hyvaa syksyn jatkoa :)

Emmi (Ei varmistettu) http://Www.emmilara.blogspot.com

Ah ja voih, tuo päälläsi oleva nahkatakki on ehdoton lempparini!!! Oma nahkatakki vetelee viimeisiään, joten pääsisi kovaan käyttöön :)

Qamra (Ei varmistettu)

Hyvännäköisiä takkeja kaikki tyyni, mutta suosikikseni nousi tuo sinunkin yllä oleva Roxy, black!

Ja miksi juuri minun pitäisi saada tuo takki? No koska minulla ei ole nahkatakkia! Ei ole eikä ole ikinä ollutkaan, kun tuntuu että haluaisin löytää Sen Oikean, ja sen löytäminen on niin vaikeaa! Nyt tuntuu kuitenkin siltä, että tuo taitaa olla Se Oikea:)

pirre (Ei varmistettu)

http://www.jofama.se/fashion/butik/aw2014-marie-biker-nappa/
Tuo mustana ja koko 36 <3 Mikä rakkaustakki!

Mulla on itellä Vilan aito nahkatakki joka on palvellu mua moiteettomasti jo monta monituista vuotta mut ois ihanaa saada toinen kaveriksi että vois kuluttaa kahta! :D

Suvi (Ei varmistettu) http://dress-play.blogspot.com

Saseline-malli (http://bit.ly/1CM2Uf5) mustassa nahassa on puhdasta täydellisyyttä leveine kauluksineen ja yksityiskohtineen! Yksinkertaisen kaunis ja ah niin näyttävä lisä vaatekaappiini.

Sara (Ei varmistettu)

Marie Biker suede, yksinkertaisesti, koska rakkaus <3

sara.h.95@hotmail.com

jonnz (Ei varmistettu)

Kenza 9 ois tälle tytölle aika rock :) miksi minun taas pitäisi saada se? Siksi koska olen nainen ja olen iloinen siitä. Itsetunto kunniaan, sekä muistetaan välillä kehua toisiakin sekä sitä omaa peilikuvaa. kaunista syksyä! <3

http://www.jofama.se/fashion/butik/aw2014-roxy-black/
Ottaisin ihan saman takin, aivan ihanat yksityiskohdat:)
Syykin voisi olla, että ku mä en voita koskaan mitään (no okei, oon mä lapsena voittanu tupla patukasta tupla pinssin:)Ja vitsit mä olin ylpee siitä.Pidin sitä mun koffin lippiksessä, kyllä koff-lippis.Omg, olin kävelevä kalja ja suklaa mainos n.9-vuotiaana.Nyt mä voisin pitää ylpeenä tota takkii hippasen vanhempana, jos onni potkaisis.

Maiju (Ei varmistettu)

Noi on kaikki jotenkin niin uskomattoman upeita,että vaikea valita yhtä!
Mutta jos yhteen on tyytyminen, niin sitten mennään Marie Parisilla mustana.
Mun kaapista ei vielä yhtään nahkatakkia löydy, ja toi on TAIVAALLINEN, täydellinen. Mä tarviin sen ja musta tuntuu että me oltais täydellinen combo yhdessä.

Minna (Ei varmistettu) http://styleinacoconutshell.blogspot.fi/

Harvoin innostun mistään arvonnoista, mutta nyt on sen verran mahtava palkinto, että pakko osallistua! :) Ottaisin itselleni enemmän kuin mielelläni Marie Paris-nahkatakin viininpuna-mustana. Rakastan viininpunaisen ja mustan liittoa, ja olen hieman haaveillutkin kaksivärisestä nahkatakista. Kaikki yksityiskohdat; tikkaukset, vetoketjut hipovat myös täydellisyyttä ja kokonaisuus näyttää ihan mielettömän upealta!

Riikka Lahti (Ei varmistettu)

Musta Saseline olisi täydellinen! Opiskelija kiittäisi pitkäaikaisesta luottovaatteesta, jota olen metsästänyt jo pitkään ;D
http://www.jofama.se/fashion/butik/aw2014-saseline-black/

Ohikulkija (Ei varmistettu)

No osallistutaan nyt vaikka tuskin tsägää käy näiden miljoonien joukosta :)
Kyllä se ois tämä Kenzan rock! http://www.jofama.se/fashion/butik/aw2014-kenza-9/

Riikka (Ei varmistettu)

Musta Saseline olisi täydellinen! Opiskelija kiittäisi pitkäaikaisesta luottovaatteesta, jota olen metsästänyt jo pitkään ;D
http://www.jofama.se/fashion/butik/aw2014-saseline-black/

maiel

Valitsisi mallistosta Roxyn black- biker takin, eli saman kuin sinä. Aivan ihana noilla mokkaisilla yksityiskohdilla ja rokahtavuudella! Ja syyksi täytyy myöntää opiskelijabudjetti, sen puitteissa ei ole tällaista kaunista aitoa nahkaista takkia milloinkaan lähitulevaisuudessa mahdollista omistaa, vain arpaonnen kautta se onnistuisi. Ja ihan törkeen upeen näköinen Anna sinun päälläsi! :)

Riikka (Ei varmistettu)

Anteeksi monista kommenteista, mutta olisi kivempi jos julkaisisit tuon missä sukunimeni ei näy :D Ja tätä ei tietenkään tarvitse julkaista. Kiitos ihanasta blogistasi!

Salainen unelma

http://www.jofama.se/fashion/butik/aw2014-roxy-black/ rakastuin samaan takkiin, jonka olit itsekkin valinnut mallistosta, se on asenteeltaan tarpeeksi rock, mutta mokka olkapäät tuovat sopivaa pehmeyttä. Ja miksi minun pitäisi voittaa? En ole ikinä omistanut oikeaa nahkatakkia, vaan olen aina joutunut ostamaan halvan alennuksessa olevan "kopion", koska opiskelijabudjetti on mitä on. Ehkä nyt saisin ensimmäisen oikean nahkatakin.

Taru (Ei varmistettu)

Jep, näin Donnan, eikä tarvinnut selata sivustoa enempää. Nahkaa ja villakangasta, täydellinen yhdistelmä. Superiso plussa, että kokoja on 48 asti! Mulle, 44- kokoiselle on haastavaa löytää istuvaa ja muodikasta takkia, tässähän tämä olisi :)

Karoliina (Ei varmistettu)

http://www.jofama.se/fashion/butik/aw2014-marie-paris/ Ja siksi koska mulla ei ole täydellistä nahkatakkia! Oon ettiny semmosia mut budjetti ei oo antanut myötä ja oon sortunut sit keinonahkasiin josta alkaa hihat nopeesti rispaantumaan.. Tuo ois siis alkutalven pelastus! ;)

Jenny (Ei varmistettu)

http://www.jofama.se/fashion/butik/aw2014-daniela/ Ehdottomasti tämä mustana! Aivan minun näköinen. Siisti lämpimämpi takki puuttuu ja olisi hankinnassa, tulisi enemmän kuin tarpeeseen.

Tosi hieno tuo sun takki!

Sintsu (Ei varmistettu)

Haluaisin saada Marie Biker Suede -takin :)

Olen pienikokoinen ja Jofama on nahkatakkimerkki, joka valmistaa takkeja 32 koossa. Monissa merkeissä pienin koko on 34, joka on liian iso tällaiselle petite-kokoiselle. Tuo siniharmaa mokkanahkaa oleva takki täydentäisi takkikokoelmaani täydellisesti! :)

iiinaa (Ei varmistettu)

Kyllä sulla on vaa hyvä tyylitaju;) ottaisin nimittäin samaisen takin elo Roxy blackin. Ja tämän tarviin ehdottomasti siksi että mulla ei vielä ole aitonahkaista takkia:(

mariska (Ei varmistettu)

Oi, haluan ja tarvitsen tuon Kenza 3 -nahkatakin! Upea! Uuden nahkatakin hankinta on ollut jo pari vuoden ajan missiona...

Rosita (Ei varmistettu) http://siipienhelinaa.blogspot.com

Ehdottomasti haluaisin Roxyn terracottan värisen takin! Sen värinen takki on jo pitkään ollut haavelistalla, ja sopivan löytyessä aionkin ostaa. Tässä ei vain hinta osunut silmään.. Ihana takki kuitenkin! :)

Koirankorvilla

Toi samainen roxyn musta rotsi on niin pökerryttävän ihana että en kestä! Mulle tulee nykyään äärimmäisen harvoin ennen niin tuttua pakko saada -ajatusta _mistään_, mutta toi takki on tosiaankin PAKKO SAADA. Haluan vaan silitellä noita mokkaisia olkapäitä tuntikausia <3____<3

Miia (Ei varmistettu)

Musta Saseline on aivan ihana. Tarvitsen ehdottomasti tällaisen takin asenteella, koska kaikki muut takkini ovat virallisia ja tylsiä.

Laura Emilia (Ei varmistettu)

Mun suosikki on Marie Brooklyn! Mulla on kaks tekonahkatakkia ja tassa niita kaytellessa huomannut et kyl jokainen tarvii ainakin yhden aitonahkasen takin... Oon jonkun aikaa jo ettinyt taydellista yksiloa ja toi takki ainakin vaikuttaa just silta kuvien perusteella!! :)

IloAM

En omista nahkatakkia, haaveissa on kyllä ollut jo pidemmän aikaa, mutta ei ole vielä osunut sopivaa kohdalle. Ihastuin palavasti Jofaman valikoimaan ja näin ollen olikin haastavaa valita suosikkia ylitse muiden. Mutta Saseline black!! Sehän on täydellinen. Haluan nahkatakilta yksinkertaisuutta ja jonkinnäköistä virtaviivaisuutta, tykkään myös että vetoketju kulkee hieman vinossa. Siksi päädyin tähän :)

Sanna (Ei varmistettu)

Black Holly is my favorite!

Tanja (Ei varmistettu)

Takkeja hetken tutkailtuani rakastuin minäkin tuohon Caroline Roxyn takkiin, ja lähinnä kultaisten yksityiskohtiensa vuoksi! Kultaisilla yksityiskohdilla valmistettuja nahkajuttuja on haalittu kaappiin jo nilkkureiden muodossa, ja tää olisi niille hyvä pari! :)

buzz lightyear (Ei varmistettu)

Mä haluaisin ton saman mikä sulla! Ihan mahtavat noi mokkaset olkapäät.
Mun pitäis voittaa, koska en ole ikinä omistanut oikeaa nahkatakkia ja tällä hetkellä olen opiskelija joten rahaakaan sellaiseen ei ole:/

Sonja Korhonen (Ei varmistettu)

Jofaman Rebecca -takki on täydellinen! Omasta vaatekaapista puuttuu kunnon nahkatakki, joka pitäis löytyä jokaisen tytön kulmakivenä kaapista. Rebecca -bikertakki mustana ois unelmieni täyttymys ja pelastais joka vuotisen takki ongelman:) Se on siis suosikkini, THE takki. :)

Elina (Ei varmistettu) http://kolmaskertomus.blogspot.fi

Marie Biker Nappa oli malliltaan ehkä kaikkein kivoin, ja ihastuin myös syvästi tuohon ruskeaan väriin! Mun takkivalikoimassani on valtava nahkatakin kokoinen aukko, sillä en tällä hetkellä omista ainuttakaan nahkaista tai edes tekonahkaista takkia, mikä tekee pukeutumisesta monesti todella vaikeaa. Siksi tarvitsisin tämän palavasti. <3

Annika (Ei varmistettu)

Oi, mä haluisin just ton sun päällä olevan takin! Mulla on ollut maailman rakkain nahkatakki Bershkasta, mutta se alkaa vedellä viimisiään.. tämä takki olisi unelmieni täyttymys! Niin tyylikäs, mutta arkeen sopiva!!

HeidiR (Ei varmistettu)

OI, nahkatakkeja löytyy kotoa muutama, mutta voiko niitä olla liikaa? :)
Jofamalta tuo Saseline mustana on upea! Sen mielelläni voittaisin :D

Tarja (Ei varmistettu)

Nahkatakin päivitys olisi kyllä paikallaan ja olen pidempään katsastellut erilaisia biker-versioita, mutta niissä on aina makuuni liikaa jotakin tai ne ovat liian lyhyitä (ei nätti rintavalle). Jofamalta löytyi kuitenkin naisellinen versio, jota ihastelin:
http://www.jofama.se/fashion/butik/aw2014-saseline-black/

MUTTA sitten näinkin jotain muuta ja olin myyty eli Nadja nappanahkainen "cardigan" (josta en nyt saa Jofaman sivuilta linkkiä). Aivan ihana ja aivan mun tyylinen: sopisi ihan kaikkeen vaatekaappissani ja olisi sopivasti särmää verrattuna normineuletakkeihin. Ihana!

Ullis (Ei varmistettu)

No siis ehdottomasti toi Roxy mikä sullakin on! Mä vaan rakastan nahkatakkeja <3 Niitä on toki tullut hankittuakin jo muutamia, mutta kyllä kaappiin aina lisää mahtuu. :)

Netta (Ei varmistettu)

Harvoin osallistun arvontoihin, mut tällä kertaa on pakko, sillä oon ihastellut Jofaman nahkatakkeja jo ikuisuuden! Suosikkini on Kenza 9 ja mun on saatava sellainen, koska oon unelmoinut takista jo kauan, mutta en oo raaskinut opiskelijana vielä sijoittaa siihen :)

Pages

Kommentoi