Joka tytön pieniä unelmia

Mungolife

* Yhteistyössä YSL:n kanssa ja sisältää tuotesijoittelua *

UUSIA IHANUUKSIA YSL:LTÄ. Mua lahjottiin tuossa taannoin aivan ihanilla pikku-uutuuksilla. Sain nimittäin ennakkoon muutamia YSL:n ja Lancomen tuotteita kokeiluun, ja voi miten kauniita ne ovatkaan! Oikeita arjen pieniä luksuspakkauksia :) Mä olen niin meikkihamsteri ja rakastan kaikkea kaunista, joten tällaiset erityispaletit tuovat aika suuren hymyn mun huulille.

Nuo YSL:n special edition luomiväripaletit on ihan henkeäsalpaavan kauniita! YSL:n muotoilu ja pakkaus on mun mielestä ylipäätään ihan kosmetiikkateollisuuden huippua, ja rakastan esimerkiksi YSL:n huulipunien hylsyjä. Nämä erityispakkaukset ovatkin sitten ihan omaa luokkaansa! Tuo rock-henkinen tumma on aivan ihana vihreille silmille vähän tummempaan iltameikkiin, kun taas tuo ihana supertyttömäinen pinkki pakkaus kätkee sisälleen täydellisen värisetin, vaaleanpunaista ja ruskeita. Täydellinen jokaiseen arjen hetken piristykseen! Voin muuten kertoa, että on pikkaisen eri fiilis kaivaa tuo kimalteleva rasia laukusta, kuin joku peruskulahtanut luomiväripaketti.

Tuo leopardikuviolla koristeltu (yezzz, me loves..) matkapakkaus kätkee sisälleen poskipunan, pari huulikiiltoa ja luomivärejä, joilla saa kyllä taiottua helpon pikameikin missä vaan. Ja katsokaa nyt tuota pakkausta! Noita pieniä leopardikuvioita ja tuota tasselia. Ihana!

YSL:n meikeissä on mun mielestä muuten kyllä pigmentit aina kohdillaan, sekä luomareissa, että huuliosaston tuotteissa. Mun Iltalehden kaikissa kuvauksissa on ollut huippuhyvä YSL-meikkaaja meikkaamassa, ja olen oppinut noista tuotteista samalla. On ollut myös ihan mieletöntä kuulla, millainen panos näihin meikkeihin on tullut YSL:ltä, ja miten erilaisia yhdistelmiä on testattu. Ennen kaikkea on ollut ilo kuulla, miten asiakkaiden toiveet otetaan huomioon näiden tuotteiden kehityksessä.

Olen myyty :)

Yritän kehitellä näistä luomiväreistä jotain meikkipostauksen henkistä, mutta älkää pidätelkö hengitystä. Ehkä Jenni suostuu kuvaamaan ne mulle, koska mulla menee normaalisti hermot meikkipostauksia tehdessä siihen, että tarkennus osuu silmän sijaan nenään tai leukaan tai vaikka korvikseen. Ja sitten pitäisi aloittaa alusta, ja siinä vaiheessa mulla menee yleensä hermot :D Mutta mä lupaan yrittää! :)

Kommentit

Nina (Ei varmistettu)

MITEN IHANIA!!!!! <3 Meikkipostausta ehdottomasti kehiin, rakastan niin kaikkee kosmetiikkaa joten semmonen postaus pitää tehdä! :D

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Heidi (Ei varmistettu)

Oi, ihania meikkejä :). Mäkin oon meikkihullu. Tax freehin mulla on aina ostoslista mukana. Kiinnitin huomioni myös sun kynsiin, ne on ihanat <3. Nude väri ja glitter "ei niin tyypillisessä" paikassa toimii. Ootko itse lakannu?

Anna (Ei varmistettu)

Haha, mä rakastan Taxfree-kauppoja :D Oon joo, leikin tolla Sensationailin geelikitillä aina vähän väliä :D

Anne-Mari (Ei varmistettu) http://www.pochetteroulette.com/

Eikä miten houkuttelevan näköisiä pakkauksia! Ihan jo niiden perusteella tekisi mieli ostaa ainakin jokin noista; ehkkä eniten kiinnostaa tuo pinkki paletti kun sävyt olisi tosiaan täydellisiä arkeen :)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, eikö ookin ihania!? :)

Rebekka (Ei varmistettu)

Oi ihania! Rakastan kaikkia YSL:n meikkejä, pikkulaukkuja ja muita höpötyksiä. Tekisitkö meikkipostsuksen? :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Voin mä joo jossain vaiheessa tehdä :)

Nuusku (Ei varmistettu)

Sulla ei ilmeisesti kuulu blogiyhteistyöstä saadut tavarat ostoslakkoon? Eikö se avaa aika paljon porsaanreikiä? Haha ;) Ihanat luomiväripaketit ainakin muotoilun kannalta, pakko käydä tsekkaamassa josko pukinkonttiin tuollaisen saisin ! *sydänsilmäemoji* YSL ei epäonnistu ikinä.
Nimim. Lapsuudessa ensimeikit YSLtä ja mikään muu ei siihen ole yltänyt :)

Anna (Ei varmistettu)

No ei ne kyllä kuulu, eihän ne ole ostoksia :) Sitä paitsi sain noi ennen sitä ostoslakon aloittamista, en vaan ole ehtinyt niistä postailla. Sain nuo viime Suomen reissulla :) Ja YSL on kyllä ihan paras! <3

Eve / Queen Of Everything (Ei varmistettu) http://queenofeverything.fitfashion.fi/

Mä rakastan selektiivistä kosmetiikkaa, ja YSL, Chanel, Dior sekä Lancome on mun suosikkeja, toki monia muitakin merkkejä käytän. Mulla on tällä hetkellä muutama ihana ihan korkkaamaton YSL matkapaletti kun en vaan raaski aloittaa niitä. Ne on jotenkin niin kauniita katsoa ettei pysty koskea, vaikka sehän meikkien tarkoitus olisi :D Mun oikein tekee pahaa ajatus että menen puuterimaisen luomivärin pinnan rikkomaan, tai huulikiiltoa huulille sipaisemaan. Mutta ois se vaan pakko jossain vaiheessa... Iiik!

Anna (Ei varmistettu)

No niinpä! Noi on sellasia pieniä taide-esineitä :D

Paula (Ei varmistettu) http://varikastablogi.blogspot.fi

Ah, aivan ihanat kynnet!!! Ja luomiväripalettien sävyt kyllä hipovat täydellisyyttä! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Kati (Ei varmistettu)

Ihania nuo meikit, pakkausta myöten! Toivon näkeväni jokaisella paletilla toteutetun meikin ja arviota noista muistakin tuotteista :)

Kaunista kynsilakkaa sinulla. Mitähän tuo on? :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Se on yksi noista Sensationailin geelilakoista :)

Susanna (Ei varmistettu)

Pakko kerrankin antaa asiasta mitään tietämättömänä palautetta! Ihan loistavaa sommittelua kuvissa ja laadukkaita otoksia! Pelkästään jo pelkkien kuvien perusteella pystyttäisiin ainakin minut vakuuttamaan ostoksille! :D Hienoa työtä.

Anna (Ei varmistettu)

Haha, voi kiitoksia! <3

Liina (Ei varmistettu) http://liinalovesit.blogspot.com

Ihanan näköisiä pakkauksia, ja luomiväripalettien sävytkin näyttää aika hyviltä! Mikä noista nousi sun omaksi lemppariksesi? :)

Anna (Ei varmistettu)

Toi vaaleanpunainen paletti, aivan täydellinen!! :)

Mari (Ei varmistettu)

Niissä on teekkaritupsut! :D ihanat, pitää harkita, ihan vaan koska se tupsu... ;)

Anna (Ei varmistettu)

Haha, totta :D

emilia (Ei varmistettu)

Hei täysin ei-postaukseen-liittyen, kun asuit ausseissa lähetitkö suuria määriä tavaroita suomeen sillon? Matkalaukkua tms.. jos joo niin minkä kautta lähetit?:) yritän tässä ettiä mahdollisimman halpaa ja luotettavaa sivustoo jonka kautta saisin laitettua mun laukun menee suomeen..

Anna (Ei varmistettu)

Lähetin joo, mä lähetin kolme laatikkoa :) Se on kallista, voin sanoa :D Mä lähetin ihan aussipostilla :)

Noora (Ei varmistettu)

Okei, ihan täydellisesti suunnitellut pakkaukset noissa !

Ps. Oon matkustamassa Lontooseen ensi viikolla ma-pe, niin pärjääköhän siellä vielä trenssillä/nahkatakilla vai millasta takki varustusta suositellisit ? :D

Anna (Ei varmistettu)

Niin on! Apua, tää vastaus ei varmaan ehtinyt, mutta pärjää joo! :)

Tinja Karlsson

YSL:n pakkaukset on tosiaan kauniita! Tuossa leopardissa on täydelliset sävyt... <3

Anna (Ei varmistettu)

Niin on <3

Anna (Ei varmistettu)

Ne on kyllä ihanat :)

Anna (Ei varmistettu)

Joo, olen, siitä teen postauksen myös pian :)

Kommentoi