Joka tytön pieniä unelmia

* Yhteistyössä YSL:n kanssa ja sisältää tuotesijoittelua *

raita (20 of 20)-2

UUSIA IHANUUKSIA YSL:LTÄ. Mua lahjottiin tuossa taannoin aivan ihanilla pikku-uutuuksilla. Sain nimittäin ennakkoon muutamia YSL:n ja Lancomen tuotteita kokeiluun, ja voi miten kauniita ne ovatkaan! Oikeita arjen pieniä luksuspakkauksia 🙂 Mä olen niin meikkihamsteri ja rakastan kaikkea kaunista, joten tällaiset erityispaletit tuovat aika suuren hymyn mun huulille.

raita (1 of 20)-2 raita (6 of 20)-2 raita (8 of 20)-2 raita (9 of 20)-2 raita (10 of 20)-2 Nuo YSL:n special edition luomiväripaletit on ihan henkeäsalpaavan kauniita! YSL:n muotoilu ja pakkaus on mun mielestä ylipäätään ihan kosmetiikkateollisuuden huippua, ja rakastan esimerkiksi YSL:n huulipunien hylsyjä. Nämä erityispakkaukset ovatkin sitten ihan omaa luokkaansa! Tuo rock-henkinen tumma on aivan ihana vihreille silmille vähän tummempaan iltameikkiin, kun taas tuo ihana supertyttömäinen pinkki pakkaus kätkee sisälleen täydellisen värisetin, vaaleanpunaista ja ruskeita. Täydellinen jokaiseen arjen hetken piristykseen! Voin muuten kertoa, että on pikkaisen eri fiilis kaivaa tuo kimalteleva rasia laukusta, kuin joku peruskulahtanut luomiväripaketti.

raita (11 of 20)-2 Tuo leopardikuviolla koristeltu (yezzz, me loves..) matkapakkaus kätkee sisälleen poskipunan, pari huulikiiltoa ja luomivärejä, joilla saa kyllä taiottua helpon pikameikin missä vaan. Ja katsokaa nyt tuota pakkausta! Noita pieniä leopardikuvioita ja tuota tasselia. Ihana!

YSL:n meikeissä on mun mielestä muuten kyllä pigmentit aina kohdillaan, sekä luomareissa, että huuliosaston tuotteissa. Mun Iltalehden kaikissa kuvauksissa on ollut huippuhyvä YSL-meikkaaja meikkaamassa, ja olen oppinut noista tuotteista samalla. On ollut myös ihan mieletöntä kuulla, millainen panos näihin meikkeihin on tullut YSL:ltä, ja miten erilaisia yhdistelmiä on testattu. Ennen kaikkea on ollut ilo kuulla, miten asiakkaiden toiveet otetaan huomioon näiden tuotteiden kehityksessä.

raita (12 of 20)-2 raita (13 of 20)-2 raita (17 of 20)-2 raita (18 of 20)-2 raita (19 of 20)-2

raita (7 of 20)-2

Olen myyty 🙂

Yritän kehitellä näistä luomiväreistä jotain meikkipostauksen henkistä, mutta älkää pidätelkö hengitystä. Ehkä Jenni suostuu kuvaamaan ne mulle, koska mulla menee normaalisti hermot meikkipostauksia tehdessä siihen, että tarkennus osuu silmän sijaan nenään tai leukaan tai vaikka korvikseen. Ja sitten pitäisi aloittaa alusta, ja siinä vaiheessa mulla menee yleensä hermot 😀 Mutta mä lupaan yrittää! 🙂

Kommentit (30)
  1. MITEN IHANIA!!!!! <3 Meikkipostausta ehdottomasti kehiin, rakastan niin kaikkee kosmetiikkaa joten semmonen postaus pitää tehdä! 😀

  2. Oi, ihania meikkejä :). Mäkin oon meikkihullu. Tax freehin mulla on aina ostoslista mukana. Kiinnitin huomioni myös sun kynsiin, ne on ihanat <3. Nude väri ja glitter "ei niin tyypillisessä" paikassa toimii. Ootko itse lakannu?

    1. Haha, mä rakastan Taxfree-kauppoja 😀 Oon joo, leikin tolla Sensationailin geelikitillä aina vähän väliä 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *