Jotain uutta...

Mungolife

Mua jännittää tää postaus ihan hirveästi. Oon nimittäin viikkoja työskennellyt tän eteen ja nyt vihdoin paljastan teille, mitkä ovat uudet tuulet mun työelämässä.

Mä aloitin bloggaamisen reilu yhdeksän vuotta sitten. Sittemmin harrastus muuttui työksi, ja perustin oman toiminimen ja aloin yrittäjäksi. Viime vuodet kirjanpitäjäni on ehdottanut minulle OY:n perustamista, mutta en vaan saanut aikaiseksi sitä. Kunnes sitten päätin alkaa toteuttamaan yhtä unelmaa, ja perustin OY:n, sillä sen unelman toteuttaminen toiminimellä olisi haasteellisempaa. Niinpä säästin, perustin OY:n ja ryhdyin valmistelemaan sitä unelmaa.

Ja nyt se on valmis.

Oma verkkokauppani! Olen jo pitkään pohtinut ajatusta salaa hiljaa mielessäni ja miettinyt, minkälainen verkkokauppa, mitä myisin, jne. Pikkuhiljaa ajatus alkoi muovautumaan ja hullu ideani sai tukea perheeltäni, mieheltäni ja rakkaimmilta ystäviltäni. Halusin perustaa verkkokaupan, joka toisi kaikki lempibrändini ja tuotteeni saman osoitteen alle. Kun tiedusteluni jälleenmyynneistä lähetin, olin ihan varma, että ei tästä mitään tule. Sitten yksi kerrallaan toivomani brändit näyttivät vihreää valoa jälleenmyynnille. Foodin, Balmuir, Nicolas Vahé, House Doctor, Lakrids... Siitä se alkoi ja pikkuhiljaa tulen kasvattamaan valikoimaa lähiaikoina.

Haluan Mungoshopilla tuoda lukijoilleni ja muillekin, verkkokaupan, josta saa kauniita arjen esineitä ja ruokatuotteita kaikki yhdestä paikasta. Shoppailukokemus olisi mahdollisimman vaivaton ja kotiin saapuisi kauniisti pakattuja ostoksia, pieniä yllätyslahjoja ja kaiken kaikkiaan pala arjen luksusta siinä vaaleanpunaisessa paketissa.

Jokainen tuote on mun valitsema koko valikoimasta tietyiltä brändeiltä. Ne on tuotteita, joita käytän itsekin arjessa, ja joista pidän valtavasti. Yrittäjyyteni on jo tähän mennessä mahdollistanut minulle mukavan tulotason, jolla voin tehdä töitä kotoa vauvanhoidon lomassa. En siis lähde tavoittelemaan suuria volyymejä ja hirmumyyntejä, vaan tavoitteenani on olla jäämättä viivan alle ja saada pyörittää liikettä, jossa on kaikkea ihanaa. Itse asiassa varastoa täyttäessä olen nauranut miehelleni ja äidilleni, että ei haittaa vaikkei mikään menisi, nää on niin ihania, että mä voin pitää nää :D

Itse asiassa idea tähän kaikkeen lähti liikkeelle tuosta yllä näkyvästä Lotus-lautasesta. Ihastuin siihen täysin, mutten löytänyt sitä mistään. Muualta kuin tukusta siis. Ja sieltä niitä sai vain 12 kpl settejä, mikä oli ehkä hieman liikaa tähän kolmen hengen talouteen kaikkien muiden astioiden rinnalle. Sitten mietin, että minähän voin myydä kauniita tuotteita yksittäisiä kappaleita samanlaisille ihmisille kuin minä. Tai ainakin heille, joilla on samanlainen maku. Se vähän eskaloitui sitten siitä. Hups.

No, nyt se on auki. Löytyy täältä tai osoitteesta www.mungoshop.com. Kaupan oma insta löytyy @mungoshop ja siellä kannattaa liittyä seuraajaksi. Siellä tulen ilmoittamaan alennuskoodeista ja uutuustuotteista ja jos teette ostoksia Mungoshopissa, niin toivon teidän jakavan niitä hashtagilla #mungoshop! Voin sitten repostata teidän kuvia ja ajatuksia kaupasta :)  Kannattaa liittyä seuraajaksi, sillä arvon kaikkien Mungoshopin IG-seuraajien kesken tällä viikolla tuollaisen upean Lakridsin joulukalenterin!

Kauppa ei ole vielä optimoitu mobiiliin, joten kannattaa tsekata se ihan tietokoneella, vaikka perusidean saanee mobiiliversiossakin.

Kaupassa on käytössä pohja, joka on ulkomaalainen, joten siellä on paikoitellen jotakin helppoja juttuja englanniksi, mutta niiden pitäisi olla hyvinkin selviä. Kauppa ei ole viimeisen päälle, mutta olen rakentanut sen palikoista itse alusta loppuun. En ehkä ole asiassa ammattilainen, mutta ainakin sivusto on alusta loppuun mun käsialaa. Kuvat, tekstit, ulkoasu. Otan mielelläni vastaan neuvoja ja palautetta, mutta olkaa armollisia. Sivua on rakennettu koko sydämellä ja sielulla välillä aamun pikkutunneille, ja vaikkei se mikään maailmaa mullistava olekaan, olen siitä ylpeä.

        

Nyt odotan innolla, millaista on verkkokaupan pyöritys :) Oon myös älyttömän kiitollinen miehelleni, äidilleni, siskoilleni ja anopilleni. Sekä rakkaille ystäville. He ovat olleet koko ajan tukemassa tätä hullua ideaa. Eniten kuitenkin olen kiitollinen äidilleni, joka on ollut milloin lapsenvahtina, milloin keskellä yötä valomiehenä. Hän on ollut armoton apu tässä kaikessa, aina lähtien ALV-laskelmien ja kaiken muun konkreettisen tekemisestä yhdessä, kuin myös henkisellä tasolla. Olen niin kiitollinen, että mulla on maailman ihanin ja tukevin perhe.

Avajaisten kunniaksi blogini lukijat saavat koko valikoimasta 10 % alennuksen koodilla MUNGOLIFE10!

Käykäähän tutustumassa!

Kommentit

Saara (Ei varmistettu)

Ihana idea! Kävin kurkkaamassa verkkokaupan ja ulkoasu on hyvin onnistunut :) Onnea uudelle yritykselle!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) <3

Hanna (Ei varmistettu)

Oi miten kauniit sivut! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitos kiitos :)

Eina (Ei varmistettu)

Hieno idea! Paljon onnea ja menestystä uudelle yritykselle Uskon että monia houkuttaa samat tuotteet kuin sinuakin, ja varmuus siitä että ovat hyväksi havaittuja vain vahvistaa ostohimoja!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja just tää on mun idea, tarjota yhdestä paikasta kivoja tuotteita yhdellä postituksella :)

H (Ei varmistettu)

Wau! Onnea anna! Tosi mieletön juttu! Ja itseasiassa pikaisella selauksella toimi aivan hyvin myös mobiililaitteella. Tosi nätit sivut :)

Anna (Ei varmistettu)

Tosi kiva kuulla, muokkasin niitä mahdollisimman paljon mobiiliin sopivaksi :)

Elle (Ei varmistettu)

Aivan mahtavaa! Tsemppiä tähän uuteen aluevaltaukseen. Saattaa olla, että klikkailen jo piakkoin ensimmäiset tuotteet ostoskoriin...

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) <3

Naq (Ei varmistettu)

Kauniilta näyttää ja hyvin toimii myös mobiililla! Onnea ja menestystä uuteen seikkailuun! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

Kristiina / Cava blogi (Ei varmistettu) http://Www.cavablogi2.blogspot.com

Just tämä sun pitikin tehdä! Meinaan, että super hyvä juttu ja sun näköinen. Onnea! ️ Kaupassa oli vaikka ja mitä ihanaa pukinkonttiin, täytyy mennä jatkamaan selailua

Anna (Ei varmistettu)

Hahaha, kiitoksia ihana! <3

Henni (Ei varmistettu)

Onnea valtavasti! :) Aivan ihana idea!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :)

L (Ei varmistettu)

Anna, ihailen niin tuota sun rohkeutta lähteä toteuttamaan omia ideoita ja unelmia! Onnea ja menestystä uudelle verkkokaupalle!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti! <3

Tuuli (Ei varmistettu)

Keittiö painikkeen takaa avautuu ainakin mulla joulutuotteet, muut toimii niin kuin pitääkin

Anna (Ei varmistettu)

Moikka, kiitoksia havainnosta, siinä oli koodivirhe, nyt korjattu :)

Jenni (Ei varmistettu)

Onnea Anna pienen unelman toteutumisesta! Kauniit sivut. Yritin avata keittiö osiota mutta sivusto tarjoaa koko ajan joulua..

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti vinkistä, siinä oli koodivirhe ja nyt on oikein :)

Heidi (Ei varmistettu)

Oi miten ihanaa, hurjan paljon onnea uudesta aluevaltauksesta! Ihana idea ja toivon sinulle kaikkea hyvää :) Tulen varmasti tekemään tilauksen, tälle on ehdottomasti kysyntää. Olet muutenkin upea esimerkki siitä, miten unelmistaan voi tehdä totta ja mikään ei ole mahdotonta. Olen blogisi pitkäaikainen lukija, vaikka kommentoinkin todella harvakseltaan. Nyt halusin kuitenkin ehdottomasti lähettää sinulle onnentoivotukset! Upeaa Anna!!!

Anna (Ei varmistettu)

Voi että, kiitoksia kovasti, tosi kiva kuulla :) Ja kiva kuulla, että kaupalle on kysyntää :)

Päivi (Ei varmistettu)

Hei hienoa! Onnea uuteen :)

Eveliina (Ei varmistettu)

Jesss! Ihan parasta

Anna (Ei varmistettu)

:)

S (Ei varmistettu)

Aivan ihanat sivut! Onnea uuteen yritykseen. Tod.näk tilaan tuolta jotain jo nyt, aivan ihania juttuja.

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) Ja toivottavasti saan sinusta asiakkaan siis pian! :)

Maiju (Ei varmistettu)

Hei Anna!
Aloin seurata blogiasi Mungobabyn myötä. Olen tykästynyt koko ajan enemmän!

Tosi kiva idea! Kommentoisin sen verran, että kuluttajana kiinnostaisi tietää kaikkien tuotteiden valmistaja, esim kirahvilelun. Onnea uuteen bisnekseen!:)

Anna (Ei varmistettu)

Heippa Maiju,

Kiitos tuosta ehdotuksesta, täytyykin lisätä nuo sinne asap, muutamassa tuotteessa näyttäisi puuttuvan :)

Mee (Ei varmistettu)

Onnea ja menestystä verkkokaupalle, näyttää ihanalta! ️

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia <3

Aralia (Ei varmistettu)

Onnea ja menestystä!

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia :) <3

Heidi (Ei varmistettu) http://www.havis.fi

Onnea! Hieno saavutus kehotan katsoa Havi’s brandin, se voisi sopia tyyliltään sivustolle

Jessica (Ei varmistettu)

Wau, ihan mieletön juttu!! Tosi paljon onnea! <3
Sivusto toimi hyvin kännykällä ja nopeella selauksella voisin melkeinpä tilata kaiken itselleni :D

Anna (Ei varmistettu)

Ihana kuulla, kiitoksia :)

S (Ei varmistettu)

Vau, näyttää todella hyvältä! Onneksi olkoon uudesta kaupasta :) saanko udella koodasitko itse sivut vai oliko ns. pohja jo valmis, jonka päälle suunnittelit ulkoasun? Saako sinun kauttasi joitakin tuotteita halvemmalla kuin valmistajan omilta sivuilta? Uskon, että on varmasti todella jännittävää seurata omien sivujen kävijämääriä ja tehdä sivustolle markkinointia. Keep up the good work! :)

Anna (Ei varmistettu)

Heippa!

Kiitoksia, pohjana tuossa on WIX ja siitä yksi pohja, mutta se meni käytännössä katsoen kokonaan uusiksi loppujen lopuksi :) Mutta Wix pohjalla, siksi nuo muutama englanninkielinen kohta, joita ei pysty muuttamaan :)
Jotkut tuotteet ovat hieman edullisempia kuin, toiset samanhintaisia. Pyrin luomaan alennuskoodeja lukijoilleni, joilla saa edullisemmin tilattua tuotteita :)

Heidi (Ei varmistettu)

Ihana uutinen ja hieno kauppa! Heti ruvettiin vaimon kanssa selaileen valikoimaa ja varmasti tullaan tilaamaan.

Sulla on tosi kiva blogi ja vaikutat tosi fiksulta ihmiseltä! Oon joskus ollut aika negatiivinen sun blogia kohtaan, en edes tiedä miksi. Haluan pyytää anteeksi, jos oon kommentoinut tänne jotain tyhmää.

Kaikkea hyvää elämääsi, sekä siviiliin että töihin! :)

Anna (Ei varmistettu)

Kiitoksia kovasti :) Ja ihan mielettömän rohkea ja kaunis ele tulla laittamaan tällainen kommentti, todella arvostan sitä :)

Anna (Ei varmistettu)

Onnea uuteen! Ihailtavaa, miten rohkeasti kokeilet uusia asioita. Pitääkin heti mennä tutustumaan nettisivuille. :)

AnnaS (Ei varmistettu)

Onnea uudesta aluevaltauksesta! <3 Semmoisen huomion tein babyosastolla, ettei kaikissa tuotteissa oltu mainittu valmistajaa. Tää on mulle ainakin tärkeä tieto, jotta voin ottaa selvää esim. Tuotteen ekologisuudesta.
Todella ihana valikoima löytyi kaupasta, varmasti tulee itselläkin tehtyä ostoksia! Toivottavasti lasten valikoima kasvaa tulevaisuudessa, oon hulluna kaikkiin söpöihin vauvatuotteisiin :D

Minnea
Minnean muruja

Oih, mahtavaa! Onnea ja menestystä! Näyttää upealta!

A (Ei varmistettu)

Voi kuinka ihana verkkokauppa! Tuli nopealla selailulla jo monta tuotetta vastaan jotka on varmaan pakko hankkia jossain välissä ;) onnittelut upeasta uudesta aluevaltauksesta!

Jenniheini (Ei varmistettu)

Super paljon onnea! Kauppa oli aivan ihanan näköinen! :)

Iina / MouMou (Ei varmistettu) http://moumou.fi

Tiedätkö, mikä on parasta? Että JOULU-kategoria on erikseen. Ihanaa! :)

E (Ei varmistettu)

Upeat sivut ja mieletön saavutus!
Huomasin kaupasta pari kirjoitusasua, jotka kuulostivat vähän hassulta omaan korvaani. Toivottavasti et pahastu :)

"On ollut salainen haaveeni omistaa oma kauppa, ja Mungoshop on sen unelman pienimuotoinen toteutuminen." Voisiko tämä kääntyä paremmin esimerkiksi "Oma kauppa on ollut salainen haaveeni ja Mungoshop on tämän unelman pienimuotoinen toteutuminen?
Kotikategorian alla huomasin keittiö-valikoiman. Luullakseni tähän ei tule väliviivaa.

Ihania hetkiä oman unelman parissa! <3

Sanna (Ei varmistettu)

Onnea omasta verkkokaupasta!! Mietinkin, että mitähän sä oot oikein valmistellut, mutta tämä ei käynyt mielessäkään. Tossa onkin ollut hommaa! Sivut näyttävät hienolta ja valkoima on ihana! Mielenkiinnolla odotan, mitä kaikkia muita merkkejä ja tuotteita valikoimaan vielä tulevaisuudessa tuleekaan!

Pages

Kommentoi