Jotain uutta…

Mua jännittää tää postaus ihan hirveästi. Oon nimittäin viikkoja työskennellyt tän eteen ja nyt vihdoin paljastan teille, mitkä ovat uudet tuulet mun työelämässä.

Mä aloitin bloggaamisen reilu yhdeksän vuotta sitten. Sittemmin harrastus muuttui työksi, ja perustin oman toiminimen ja aloin yrittäjäksi. Viime vuodet kirjanpitäjäni on ehdottanut minulle OY:n perustamista, mutta en vaan saanut aikaiseksi sitä. Kunnes sitten päätin alkaa toteuttamaan yhtä unelmaa, ja perustin OY:n, sillä sen unelman toteuttaminen toiminimellä olisi haasteellisempaa. Niinpä säästin, perustin OY:n ja ryhdyin valmistelemaan sitä unelmaa.

Ja nyt se on valmis.

Oma verkkokauppani! Olen jo pitkään pohtinut ajatusta salaa hiljaa mielessäni ja miettinyt, minkälainen verkkokauppa, mitä myisin, jne. Pikkuhiljaa ajatus alkoi muovautumaan ja hullu ideani sai tukea perheeltäni, mieheltäni ja rakkaimmilta ystäviltäni. Halusin perustaa verkkokaupan, joka toisi kaikki lempibrändini ja tuotteeni saman osoitteen alle. Kun tiedusteluni jälleenmyynneistä lähetin, olin ihan varma, että ei tästä mitään tule. Sitten yksi kerrallaan toivomani brändit näyttivät vihreää valoa jälleenmyynnille. Foodin, Balmuir, Nicolas Vahé, House Doctor, Lakrids… Siitä se alkoi ja pikkuhiljaa tulen kasvattamaan valikoimaa lähiaikoina.

Haluan Mungoshopilla tuoda lukijoilleni ja muillekin, verkkokaupan, josta saa kauniita arjen esineitä ja ruokatuotteita kaikki yhdestä paikasta. Shoppailukokemus olisi mahdollisimman vaivaton ja kotiin saapuisi kauniisti pakattuja ostoksia, pieniä yllätyslahjoja ja kaiken kaikkiaan pala arjen luksusta siinä vaaleanpunaisessa paketissa.

Jokainen tuote on mun valitsema koko valikoimasta tietyiltä brändeiltä. Ne on tuotteita, joita käytän itsekin arjessa, ja joista pidän valtavasti. Yrittäjyyteni on jo tähän mennessä mahdollistanut minulle mukavan tulotason, jolla voin tehdä töitä kotoa vauvanhoidon lomassa. En siis lähde tavoittelemaan suuria volyymejä ja hirmumyyntejä, vaan tavoitteenani on olla jäämättä viivan alle ja saada pyörittää liikettä, jossa on kaikkea ihanaa. Itse asiassa varastoa täyttäessä olen nauranut miehelleni ja äidilleni, että ei haittaa vaikkei mikään menisi, nää on niin ihania, että mä voin pitää nää 😀

Itse asiassa idea tähän kaikkeen lähti liikkeelle tuosta yllä näkyvästä Lotus-lautasesta. Ihastuin siihen täysin, mutten löytänyt sitä mistään. Muualta kuin tukusta siis. Ja sieltä niitä sai vain 12 kpl settejä, mikä oli ehkä hieman liikaa tähän kolmen hengen talouteen kaikkien muiden astioiden rinnalle. Sitten mietin, että minähän voin myydä kauniita tuotteita yksittäisiä kappaleita samanlaisille ihmisille kuin minä. Tai ainakin heille, joilla on samanlainen maku. Se vähän eskaloitui sitten siitä. Hups.

No, nyt se on auki. Löytyy täältä tai osoitteesta www.mungoshop.com. Kaupan oma insta löytyy @mungoshop ja siellä kannattaa liittyä seuraajaksi. Siellä tulen ilmoittamaan alennuskoodeista ja uutuustuotteista ja jos teette ostoksia Mungoshopissa, niin toivon teidän jakavan niitä hashtagilla #mungoshop! Voin sitten repostata teidän kuvia ja ajatuksia kaupasta 🙂  Kannattaa liittyä seuraajaksi, sillä arvon kaikkien Mungoshopin IG-seuraajien kesken tällä viikolla tuollaisen upean Lakridsin joulukalenterin!

Kauppa ei ole vielä optimoitu mobiiliin, joten kannattaa tsekata se ihan tietokoneella, vaikka perusidean saanee mobiiliversiossakin.

Kaupassa on käytössä pohja, joka on ulkomaalainen, joten siellä on paikoitellen jotakin helppoja juttuja englanniksi, mutta niiden pitäisi olla hyvinkin selviä. Kauppa ei ole viimeisen päälle, mutta olen rakentanut sen palikoista itse alusta loppuun. En ehkä ole asiassa ammattilainen, mutta ainakin sivusto on alusta loppuun mun käsialaa. Kuvat, tekstit, ulkoasu. Otan mielelläni vastaan neuvoja ja palautetta, mutta olkaa armollisia. Sivua on rakennettu koko sydämellä ja sielulla välillä aamun pikkutunneille, ja vaikkei se mikään maailmaa mullistava olekaan, olen siitä ylpeä.

        

Nyt odotan innolla, millaista on verkkokaupan pyöritys 🙂 Oon myös älyttömän kiitollinen miehelleni, äidilleni, siskoilleni ja anopilleni. Sekä rakkaille ystäville. He ovat olleet koko ajan tukemassa tätä hullua ideaa. Eniten kuitenkin olen kiitollinen äidilleni, joka on ollut milloin lapsenvahtina, milloin keskellä yötä valomiehenä. Hän on ollut armoton apu tässä kaikessa, aina lähtien ALV-laskelmien ja kaiken muun konkreettisen tekemisestä yhdessä, kuin myös henkisellä tasolla. Olen niin kiitollinen, että mulla on maailman ihanin ja tukevin perhe.

Avajaisten kunniaksi blogini lukijat saavat koko valikoimasta 10 % alennuksen koodilla MUNGOLIFE10!

Käykäähän tutustumassa!

Kommentit (105)
  1. Ihana idea! Kävin kurkkaamassa verkkokaupan ja ulkoasu on hyvin onnistunut 🙂 Onnea uudelle yritykselle!

    1. Kiitoksia 🙂 <3

  2. Oi miten kauniit sivut! 🙂

    1. Kiitos kiitos 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *