Julisteita ja tauluja

Mungolife


*Julisteet saatu kaupallisella yhteistyöllä Desenio.filta ja arvonta on järjestetty yhteistyössä Desenion kanssa*

Hellurei! Olen viime aikoina kertoillut hieman tauluhaaveista seuraavaan kotiin, ja juuri kun laitoin edellisen arvonnan voittajalle viestiä, niin ajattelin että olisi aika seuraavalle? :) Kuinka moni teistä on kuullut Deseniosta? Kyseessä on julistekauppa, josta saa upeita julisteita ja tauluja jokaiseen makuun ja tarpeeseen :) Sain mahdollisuuden valita kaupasta muutaman eri julisteen, ja valitsinkin meille meidän sisustukseen sopivia juttuja jo tässä vaiheessa. Ne ovat hieman väliaikaisilla paikoilla odottamassa muuttoa nyt, mutta tuovat kyllä joka päivään hieman iloa ja hyvää mieltä. Mun tilaukset oli pukeutumishuone- ja kultapainotteisia, mutta julisteita löytyy tosiaan joka lähtöön. Mun suosikki kaikista julisteista on tuo upea kultainen maailmankartta, jolle olen jo keksinyt paikan tulevassa kodissamme. Nyt se pitää paikkaa kultaisen tuolin yläpuolella olkkarissamme, ja muistuttaa ikuisesti vaivaavasta wanderlustista :)

Iso kultasävyinen vuosikalenteri on toinen suosikkini. Halusin ison ja näyttävän kalenterin, josta olisi helppo tarkistaa päivämäärät ja jonka päälle voisi tarvittaessa lätkiä post-it lappuja. Tämä on muuten ihan älyttömän kovassa alessa nyt!

Iso juliste, jossa on leidejä iltapuvuissa tuntui erittäin sopivalta vaihtoehdolta pukeutumishuoneeseen, joten se koristaa suurimmassa koossa nykyistä pukeutumishuonettani :)

Ja totta kai näitä söpöjä meikkipöydän koristeita piti myös saada muutama! Kynsilakkapullo ja hajuvesi pääsi jo kehyksiin, näiden lisäksi mulla on huulipuna-kuva, mutta se odottelee vielä kehyksiä :)

Tilaukseni jälkeen on tullut aivan upeita uusia muoti-aiheisia julisteita, jotka ovat aivan mielettömän kauniita! Suosittelen tsekkaamaan!

Nyt on vähän tällaisia epäselviä lähikuvia, koska ollaan jo alettu pikkuhiljaa pakkaamaan ja täällä on aikamoinen kaaos muutenkin. Desenion sivuilla on ihania kollaaseja, joista voi inspiroitua. Halusin jakaa teidän kanssa neljä suosikkiani.

 

 

Tuo sinikultainen maalausmainen juliste on aivan upea, mutta valitettavasti meille se ei sovi värimaailmaan yhtään. Muuten se olisi jo varmaan yksi niistä, joita täällä esitetään :)

Jos olette etsineet kultaisia ohuita kehyksiä, niin suosittelen tutustumaan Desenion valikoimaan. Itse nimittäin yritin pitkään etsiä täydellisiä kultaisia kehyksiä, joissa olisi ohuet reunat, ja vihdoin löysin ne vahingossa selatessani tuota julistevalikoimaa.

Desenio halusi lahjoittaa myös lukijoilleni upeita koristeita kotiin, ja näinpä sain mahdollisuuden järjestää teille arvonnan!

Tuossa yllä on omat suosikkikollaasini näistä Desenion inspiraatio-kollaaseista. Kun jaatte tämän postauksen kommentteihin oman suosikkinne, voitte voittaa sen omaksenne! (max. 5 julistetta) Linkittäkää siis täältä oma suosikkikollaasinne ja kertokaa, miksi juuri se sopisi teidän kotiin :) Arvonta on voimassa tämän viikon loppuun asti!

Kommentit

Henna (Ei varmistettu)

https://desenio.fi/fi/artiklar/graafinen-julisteet-3.html

Värimaailma on aivan täydellinen ja tämä sopisi hienosti yksinkertaiseen kotiimme! :) Toivottavasti arpaonni osuu kohdalle, olen kuolannut näitä niin pitkään!

Hanna (Ei varmistettu)

https://desenio.fi/fi/artiklar/-285.html

Tämä miellytti silmää eniten. Pitkään on ollut aikeissa luoda harmoninen kollaasi kokonaisuus eteishalliimme ja tämä sopisi siihen täydellisesti. Yksinkertainen ja tyylikäs!

Sini (Ei varmistettu)

Tää kollaasi ois täydellinen tälläselle New Yorkin rakastajattarelle. Lauantaina on tämä kaupunki taas suuntana ja olisi ihanaa, että kotona olisi aina nämä taulut muistuttamassa kaikista ihanista hetkistä mitä olen vuosien varrella saanut New Yorkissa kokea.

https://desenio.fi/fi/artiklar/-286.html

Kiki (Ei varmistettu)

https://desenio.fi/fi/artiklar/posters-prints-wallart-julisteet.html

Itse olen myös hurahtanut kultaisiin tauluihin, ja tämä kollaasi osui ja upposi. Meillä sisustuksessa näkyykin vaaleat ja hempeät sävyt, ja nämä sopisivatkin meille täydellisesti. Erityisesti tuo kultainen sulka herätti itsessäni pakkomielteen :D

Mira (Ei varmistettu)

https://desenio.fi/fi/artiklar/julisteet-inspiraatio.html tämä sopisi hyvin meidän sisutukseen :)

annukka (Ei varmistettu)

https://desenio.fi/fi/artiklar/kasviaiheiset_julisteet8003.html tämä sopisi makkariin paremmin kuin hyvin. Sängynpäätyseinä huutaa tauluja.

EnniW (Ei varmistettu)

Ihan liika kivoja vaihtoehtoja, muttta tähän ihastuin heti :-) !

https://desenio.fi/fi/artiklar/-227.html

laura (Ei varmistettu)

https://desenio.fi/fi/artiklar/kasvit-juliste-2.html
Tämä kollaasi sopisi täydellisesti pieneen kotiini tuomaan väriä, oikeita huonekasveja en saa pidettyä hengissä :D

nors (Ei varmistettu)

pitkän harkinnan ja vaikean valinnan jälkeen pääfyin tähän: https://desenio.fi/fi/artiklar/-201.html
julisteiden yksinkertaisuus ja rauhallisuus sopisi omaan kotiin, ja kollaasia olisi myös helppo myöhemmin jatkaa.

Norppake (Ei varmistettu)

Apua kuinka vaikea valinta. On tullut jo pitkään katsottua Desenion valikoimaa. Tilaus on jäänyt koska on ollut liian vaikea valita monista ihanista vaihtoehdoista. Pahimmillaan ostoskorissa taisi olla yli 20 julistetta yhtäaikaa :D Tuo maailmankartta mustana ja isoimmassa koossa on ollut kokoajan numero uno ja selkeä valinta, siksi valitsisin kollaaseista tämän: https://desenio.fi/fi/artiklar/julisteet-timantti-maailmankarta.html

Eveliina (Ei varmistettu)

https://desenio.fi/fi/artiklar/-181.html

Tää sopis meidän kämpälle kun siellä ei mitää erikoisvärejä ole, niin nämä ei pomppais mitenkään silmille. :-)

Mona (Ei varmistettu)

https://desenio.fi/fi/artiklar/-233.html Kollaasi sopisi meidän moderniin mutta lämpöiseen sisustukseen tyylillisesti ja värimaailmaltaan. Olkkarin seinä loistaa valkoisuuttaan, joten sinne olisi kiva ripustaa jotakin piristykseksi.

Laura Keskikastari (Ei varmistettu)

https://desenio.fi/fi/artiklar/-239.html

Tämä kollaasi sopisi kotiini kuin nenä päähän. Mustavalkoista ja tyylikästä! Kate Moss <3

Juuls (Ei varmistettu) http://juulsnowornever.blogspot.fi/?m=1

Toi kultainen maailma ja leidit iltapuvuissa on yksiä suosikkeja :) mutta suuremmaksi suosikiksi nousi tämä kollaasi :)
https://desenio.fi/fi/artiklar/-187.html

Hmclehto (Ei varmistettu)

https://desenio.fi/fi/artiklar/-165.html nää olisi täydelliset mun sewing huoneeseen. Joskus ärräpäitä kuuluu sieltä enemmän ja vähemmän. Inhale exhale needed

Mari (Ei varmistettu)

https://desenio.fi/fi/artiklar/julisteita-vihrea-sisustus.html

Nää eläin jutut jaksaa aina sykähdyttää. Vaikka eletäänkin miehen kanssa kaupunkielämää, tulee eräjormailua harrastettua muutaman kerran vuodessa.

Eeva (Ei varmistettu)

Ihastuin näihin vaaleasävyisiin julisteisiin, jotka sopisivat täydellisesti vaalean opiskelijakämppäni tyhjille seinille! :)

https://desenio.fi/fi/artiklar/-284.html

Julia (Ei varmistettu)

https://desenio.fi/fi/artiklar/-288.html Uusia tauluja on kaipailtu jo pitkään ja värimaailmaltaan tää ois täydellinen!

Jasmin (Ei varmistettu)

https://desenio.fi/fi/artiklar/julisteet.html Tuo kultainen maailmankartta olisi sopiva meille, koska poden jatkuvaa matkakuumetta ja kultainen sulka nyt on vaan nätti :)

Hulijo (Ei varmistettu)

https://desenio.fi/fi/artiklar/posters-prints-wallart-julisteet.html

Tunnelman ja värien vuoksi istuisi kivasti kotiimme :)

Sanna (Ei varmistettu)

https://desenio.fi/fi/artiklar/-207.html
Tykkään näistä eläinaiheisista niin paljon!

Jennun (Ei varmistettu)

Lemppari kollaasini on yksinkertaisen kaunis. Itselläni on hyvin minimalistinen ja vaalea sisustus asunnossani, että taulut sopisivat kuin nenä päähän koristamaan isoa olohuoneen seinää. Taulut eivät ole vuodenaikaan sidottuja, joten niitä voisi huoletta pitää ajankohdasta riippumatta!

https://desenio.fi/fi/artiklar/julisteet-valokuva-kukkia.html

mira (Ei varmistettu)

https://desenio.fi/fi/artiklar/-239.html

tämä! Ihanan simppeli twistillä :)

Marja-Liisa (Ei varmistettu) http://tuhansiasivuja.blogspot.fi/

https://desenio.fi/fi/artiklar/-288.html

Tämän kollaasin rauhallinen tunnelma sopii meidän makuuhuoneeseemme

idahhh (Ei varmistettu) http://idahhh.blogspot.fi/

Valmiista kollaaseista ei löytynyt oikein mieleeni, mutta tykkäisin ihan sikana näistä luontoaiheisista kolmesta taulusta kollaasina :)

https://desenio.fi/fi/artiklar/merit-teksti-julisteet.html
https://desenio.fi/fi/artiklar/forest-circle-julisteet.html
https://desenio.fi/fi/artiklar/climb-mountains-julisteet.html

Ja pakko sanoa että tuo Into the Blue -sinikultainen taulu on unelma <3 (https://desenio.fi/fi/artiklar/into-the-blue-julisteet.html)

Lilja (Ei varmistettu) http://www.styleinterrupted.blogspot.com

Olen rakennusalalla ja olen tulostanut netistä kotiini rakennuksiin ja arkkitehtuuriin liittyviä pieniä tauluja, esim. vanhoja rakennusten pohjakuvia. Olisi kiva saada niiden sekaan hyvälaatuisia ja isompia julisteita. Tuo Wishbone olisi ihana arkkitehtooninen lisä. Eli valitsisin tuon kollaasin: https://desenio.fi/fi/artiklar/inspiration-tavlor-och-posters-54.html

Jane (Ei varmistettu)

https://desenio.fi/fi/artiklar/-193.html

Tämä sopisi ihanasti tyttären huoneeseen ja tekstiä olisi hyvä itse katsoa kiukuttelujen lomassa <3

Marie (Ei varmistettu)

Ihania julisteita! En ole pitkään aikaan lukenut blogiasi,mutta muistelin, että olit hakenut johonkin kouluun, miten sen casen kanssa kävi? :)

Pilvi (Ei varmistettu)

Tässä oma suosikkini: https://desenio.fi/fi/artiklar/-159.html
Olen Pariisissa asunut ja nämä julisteet muistuttaisivat ihanasti siitä ajasta :)

https://desenio.fi/fi/artiklar/-187.html
Tää oli mun suosikki, koska tää toisi tunnelmaa meidän keittiöön. :)

Saana (Ei varmistettu)

https://desenio.fi/fi/artiklar/-229.html

Nämä oli mun mielestä ehdottomasti kauneimmat julisteet! Varsinkin tuo sinisävyinen. Sopisi mun kotiin täydellisesti!

Saana (Ei varmistettu)

Lisäyksenä siis että värimaailmaltaan nuo kaksi sopisivat tänne asuntoon kuin nenä päähän! En niinkään ole taulujen ystävä mutta näissä on sitä jotain.

Eve (Ei varmistettu)

https://desenio.fi/fi/artiklar/-237.html
Tämä taulu kollaasi olisi juuri meidän kotiimme täydellinen :)

D-you

https://desenio.fi/fi/artiklar/julisteet-timantti-maailmankarta.html

Tämä! <3 Uusi asuntoni ei ole kovin iso eikä seinätilaa ole ihan mielettömästi, siksi suuret kollaasit saavat jäädä vain haaveiluasteelle. Maailmankartasta olen haaveillut jo pitkään, olisi ehkä kiva pienin pistein merkata siihen sitten maita joissa on käynyt :) Timantti taas on kivan yksinkertainen ja graafinen. Mustavalkoisuus iskee, sillä sisustus on melkolailla muutenkin mustavalkoista.

SHaidi (Ei varmistettu)

https://desenio.fi/fi/artiklar/-188.html Ehdottomasti️ Kaunis ja yksinkertainen

hanna (Ei varmistettu) http://www.hannamariav.com

Lempparikollaasi on ehdottomasti tämä: https://desenio.fi/fi/artiklar/-269.html

Asutaan vanhassa pankin rakennuksessa ja meillä on todella korkea huonekorkeus, joten tälläiset isot taulut toisi sinne kivasti hiukan kotoisuutta. Tälläisille keittiötauluille ois kyllä just paikka meidän keittiönpöydän vieressä - seinä on niin avoin ja tyhjä tällä hetkellä.

hanna
www.hannamariav.com

Tää on mun suosikki, muistelisin ihailleeni tuota lootuskuvaa jo aiemminkin! https://desenio.fi/fi/artiklar/-167.html. Tuollaiset rauhalliset julisteet sopisi meidän kotiin rauhoittamaan tunnelmaa.

sinii (Ei varmistettu)

Eksyin useampi kk sitten Desenion sivuille ja mukaan tarttuikin muutamat ihanat julisteet :)
Tämä osui heti silmääni https://desenio.fi/fi/artiklar/-286.html
Nycin matka tulikin varattua maanantaimoodissa toissapäivänä, joten se teema olisi osuva. Ja tuo 'yesterday, NOW, tomorrow' -juliste erittäin osuva, koska liian usein murehdin sekä menneitä että tulevaa :))

Johanna (Ei varmistettu)

https://desenio.fi/fi/artiklar/-279.html Tämä meriaiheinen kollaasi puhuttelee minua todella paljon! Viimeiset vuodet ovat olleet pitkälti tunteiden myrskyä ja olen joutunut oppimaan kantapään kautta monia asioita. Toisessa taulussa lukeva teksti sopii minulle kuin nenä päähän - tunteiden kirjo on valtava ja itse saa valita, millaisten tunteiden antaa ryöpytä aaltojen lailla. Meressä on jotain todella meditatiivista ja taulut olisivat minulle kaunis muistutus menneisyyden myrskyistä ja siitä, että niistä on selvitty ja olen löytänyt rauhan elämääni :).

lindaS (Ei varmistettu)

https://desenio.fi/fi/artiklar/-225.html tämä on suosikkini Brooklyn bridgen vuoksi

Tiina (Ei varmistettu)

https://desenio.fi/fi/artiklar/-202.html
Rakastan sinistä ja oon innostunut geometrisistä kuvioista, joten tää olis ihana!

Johanna (Ei varmistettu)

No nyt on pakko osallistua! Desenion sivut on ollu auki viimeisen kuukauden, sohvan yläpuolelle olisi tulossa kollaasi sieltä, mutten ole vielä ehtinyt päättää mitkä taulut valitsen! Lemppareimpia valmiista kollaaseista on:
https://desenio.fi/fi/artiklar/-186.html
https://desenio.fi/fi/artiklar/-209.html
https://desenio.fi/fi/artiklar/-161.html
https://desenio.fi/fi/artiklar/julisteet-timantti-maailmankarta.html

Minttu (Ei varmistettu)

https://desenio.fi/fi/artiklar/-172.html Simppeliä ja mustavalkoista!

HannaL (Ei varmistettu)

https://desenio.fi/fi/artiklar/-162.html

Ei olla niinkään perinteisten julisteiden tai taulujen ystäviä, mutta tykätään molemmat tyylikkäistä tauluista, jotka muistuttavat ihanista matkakohteista. Ja tuossa on kaksi niistä ihanimmista <3

taikki (Ei varmistettu)

https://desenio.fi/fi/artiklar/-237.html koska Kate Moss <3 ihan hulluna ihania tauluja!!

Sarppeli (Ei varmistettu)

Toiseksi alin kuva jossa on neljä taulua sohvan yläpuolella. Kävin itseasiassa jo tässä vastikään katsomassa tauluja kyseisellä sivulla, ja kuvan tauluista 2 kerkesi käydä jo ostoskorissa, mutta en tehnyt vielä tilausta muuttuvien asumisjärjestelyjen vuoksi. Elokuussa palaan takasin unelma-asuntooni ja se kaipaisi ehdottomasti juurikin kyseistä kollaasia sohvan yläpuolta koristamaan!

Aino (Ei varmistettu)

https://desenio.fi/fi/artiklar/-269.html oon justiinsa muuttanut uuteen ihanaan kotiin, keittön seinät ammottaa tyhjyyttään mutta satun olemaa rutiköyhä opiskelija:DD

https://desenio.fi/fi/artiklar/kasvit-juliste-2.html

Nämä kaks sopis täydellisesti meille!

Sonja (Ei varmistettu)

https://desenio.fi/fi/artiklar/inspiration-tavlor-och-posters-80.html
Tämän kollaasin taulut olisivat juuri passelit tulevaan uuteen kotiin :)

Pages

Kommentoi