Julisteita ja tauluja

desenio (1 of 6)
*Julisteet saatu kaupallisella yhteistyöllä Desenio.filta ja arvonta on järjestetty yhteistyössä Desenion kanssa*

Hellurei! Olen viime aikoina kertoillut hieman tauluhaaveista seuraavaan kotiin, ja juuri kun laitoin edellisen arvonnan voittajalle viestiä, niin ajattelin että olisi aika seuraavalle? 🙂 Kuinka moni teistä on kuullut Deseniosta? Kyseessä on julistekauppa, josta saa upeita julisteita ja tauluja jokaiseen makuun ja tarpeeseen 🙂 Sain mahdollisuuden valita kaupasta muutaman eri julisteen, ja valitsinkin meille meidän sisustukseen sopivia juttuja jo tässä vaiheessa. Ne ovat hieman väliaikaisilla paikoilla odottamassa muuttoa nyt, mutta tuovat kyllä joka päivään hieman iloa ja hyvää mieltä. Mun tilaukset oli pukeutumishuone- ja kultapainotteisia, mutta julisteita löytyy tosiaan joka lähtöön. Mun suosikki kaikista julisteista on tuo upea kultainen maailmankartta, jolle olen jo keksinyt paikan tulevassa kodissamme. Nyt se pitää paikkaa kultaisen tuolin yläpuolella olkkarissamme, ja muistuttaa ikuisesti vaivaavasta wanderlustista 🙂

desenio (3 of 6)

Iso kultasävyinen vuosikalenteri on toinen suosikkini. Halusin ison ja näyttävän kalenterin, josta olisi helppo tarkistaa päivämäärät ja jonka päälle voisi tarvittaessa lätkiä post-it lappuja. Tämä on muuten ihan älyttömän kovassa alessa nyt!

desenio (4 of 6)

Iso juliste, jossa on leidejä iltapuvuissa tuntui erittäin sopivalta vaihtoehdolta pukeutumishuoneeseen, joten se koristaa suurimmassa koossa nykyistä pukeutumishuonettani 🙂

desenio (5 of 6)

desenio (6 of 6)

Ja totta kai näitä söpöjä meikkipöydän koristeita piti myös saada muutama! Kynsilakkapullo ja hajuvesi pääsi jo kehyksiin, näiden lisäksi mulla on huulipuna-kuva, mutta se odottelee vielä kehyksiä 🙂

Tilaukseni jälkeen on tullut aivan upeita uusia muoti-aiheisia julisteita, jotka ovat aivan mielettömän kauniita! Suosittelen tsekkaamaan!

Nyt on vähän tällaisia epäselviä lähikuvia, koska ollaan jo alettu pikkuhiljaa pakkaamaan ja täällä on aikamoinen kaaos muutenkin. Desenion sivuilla on ihania kollaaseja, joista voi inspiroitua. Halusin jakaa teidän kanssa neljä suosikkiani.

insp8019

 

 

Insp8182Insp8184

Insp8177

Tuo sinikultainen maalausmainen juliste on aivan upea, mutta valitettavasti meille se ei sovi värimaailmaan yhtään. Muuten se olisi jo varmaan yksi niistä, joita täällä esitetään 🙂

Jos olette etsineet kultaisia ohuita kehyksiä, niin suosittelen tutustumaan Desenion valikoimaan. Itse nimittäin yritin pitkään etsiä täydellisiä kultaisia kehyksiä, joissa olisi ohuet reunat, ja vihdoin löysin ne vahingossa selatessani tuota julistevalikoimaa.

Desenio halusi lahjoittaa myös lukijoilleni upeita koristeita kotiin, ja näinpä sain mahdollisuuden järjestää teille arvonnan!

Tuossa yllä on omat suosikkikollaasini näistä Desenion inspiraatio-kollaaseista. Kun jaatte tämän postauksen kommentteihin oman suosikkinne, voitte voittaa sen omaksenne! (max. 5 julistetta) Linkittäkää siis täältä oma suosikkikollaasinne ja kertokaa, miksi juuri se sopisi teidän kotiin 🙂 Arvonta on voimassa tämän viikon loppuun asti!

Kommentit (229)
  1. https://desenio.fi/fi/artiklar/graafinen-julisteet-3.html

    Värimaailma on aivan täydellinen ja tämä sopisi hienosti yksinkertaiseen kotiimme! 🙂 Toivottavasti arpaonni osuu kohdalle, olen kuolannut näitä niin pitkään!

  2. https://desenio.fi/fi/artiklar/-285.html

    Tämä miellytti silmää eniten. Pitkään on ollut aikeissa luoda harmoninen kollaasi kokonaisuus eteishalliimme ja tämä sopisi siihen täydellisesti. Yksinkertainen ja tyylikäs!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *